Zaman: 26 Eki 2025 01:20

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Lancer 2009 alinirmi bu araç
MesajGönderilme zamanı: 07 Ağu 2016 10:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emin
Araç: Fiat Palio
Meslek: Serbest
Merhabalar. Yeni uyeyim ve eger lancerim olursa sizlerle forumda devam etmeyi dusunuyorum. Lancer merakim surekli vardi ama korkuyordum almaya. Yeni evlendim ve almayi dusunuyorum galiba kararliyim. bir arac buldum ama ikamet ettigim yerde degil. 30000bin tl param var baska yok. Bi tane sahibinden araciligi ile buldum. Sizden ricam bi araca yorum yapmaniz. Aracin motor fotografida var onuda mesajla paylasmak istiyorum.yardimlarinizi bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 6675/detay

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Ağu 2016 14:53 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğukan
Araç: Lancer
Meslek: Memur
erk09 yazdı:
Merhabalar. Yeni uyeyim ve eger lancerim olursa sizlerle forumda devam etmeyi dusunuyorum. Lancer merakim surekli vardi ama korkuyordum almaya. Yeni evlendim ve almayi dusunuyorum galiba kararliyim. bir arac buldum ama ikamet ettigim yerde degil. 30000bin tl param var baska yok. Bi tane sahibinden araciligi ile buldum. Sizden ricam bi araca yorum yapmaniz. Aracin motor fotografida var onuda mesajla paylasmak istiyorum.yardimlarinizi bekliyorum.

Araç fena durmuyor. Boya durumuna bakmak lazım. Saclarında oynama var mı? değişen var mı baktırmak lazım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Ağu 2016 00:28 
Kullanıcı avatarı

temmuz46 yazdı:
erk09 yazdı:

Araç fena durmuyor. Boya durumuna bakmak lazım. Saclarında oynama var mı? değişen var mı baktırmak lazım.

Cok masraf cikartirmi diye korkum var. Motoru biraz hirpalanmis gibi gordum. Fotografi var atabilirim isterseniz. Ama burdan atamadim bi turlu fotografi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Ağu 2016 02:04 
Kullanıcı avatarı

İsim: OSMAN
Araç: LANCER 2010
Meslek: TEKSTİL
Kan grubu: AB-
merhaba arkadaşım bende 2010 modeli var gayet memnunum alınır bir araç bana göre tek tez avantajı içeriye ses alışı

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Ağu 2016 10:46 
Kullanıcı avatarı

osmanf1 yazdı:
merhaba arkadaşım bende 2010 modeli var gayet memnunum alınır bir araç bana göre tek tez avantajı içeriye ses alışı

Allah kaza bela vermesin. Ilandaki araca bakabildiniz mi nasil sizce

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Ağu 2016 20:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: Cüneyt
Araç: Arslan
Meslek: Akademisyen
Kan grubu: ab+
erk09 yazdı:
osmanf1 yazdı:

Hocam eğer ayın 30'una kadar araç satılmazsa siz de hala düşünüyor olursanız bir lancer kullanıcısı olarak Bursa'da gider bir alıcı gözle bakarım. Boya takıntın yoksa alınabilir. Benim boya takıntım yok fakat apaçilik takıntım var. Bir arabaya gerekenden fazla modifiye işleri yaptırılınca sanki araban sürekli 6bin devirde ara gaz vererek, makas atarak kullanılıyormuş gibi geliyor. Bir de bu aracın kaputu modifiye maksatlı değişmiş, renk tutmamış. Jantlar desen, eğer araç yazdığı gibi invite ise orjinal jantları bundan daha güzel. Koca da bi egzoz var, çok ses çıkartacak bişeye benziyor, pek anlamam ama. Alıp almama konusunda fikrini etkilemek istemiyorum, ticarettir bu neticede. Sadece gözlemlerimi söylüyorum. Ben biraz baktım o aralıkta şu arabaya bi göz atın derim. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita- ... 5110/detay

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Ağu 2016 00:20 
Kullanıcı avatarı

udikisilik yazdı:
erk09 yazdı:
osmanf1 yazdı:

Hocam eğer ayın 30'una kadar araç satılmazsa siz de hala düşünüyor olursanız bir lancer kullanıcısı olarak Bursa'da gider bir alıcı gözle bakarım. Boya takıntın yoksa alınabilir. Benim boya takıntım yok fakat apaçilik takıntım var. Bir arabaya gerekenden fazla modifiye işleri yaptırılınca sanki araban sürekli 6bin devirde ara gaz vererek, makas atarak kullanılıyormuş gibi geliyor. Bir de bu aracın kaputu modifiye maksatlı değişmiş, renk tutmamış. Jantlar desen, eğer araç yazdığı gibi invite ise orjinal jantları bundan daha güzel. Koca da bi egzoz var, çok ses çıkartacak bişeye benziyor, pek anlamam ama. Alıp almama konusunda fikrini etkilemek istemiyorum, ticarettir bu neticede. Sadece gözlemlerimi söylüyorum. Ben biraz baktım o aralıkta şu arabaya bi göz atın derim. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita- ... 5110/detay

Kardesim ilgi ve alakan icin tesekkur ederim. Gonderdigin ilandaki aracda cok hos ve guzel fakat otomtik tercihimdir. Benim bahsettigim araci brn cok begendim dis gorunum olarak fakat korkmuyorum degil sorun cikartacagi icin. Ve ayriyeten 30 bintl param var baskada yok. Bu yuzden bu bana cazip geliyor.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: