Zaman: 09 Ara 2025 08:20

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: colt arıza
MesajGönderilme zamanı: 31 Eki 2014 10:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gökhan
Araç: colt
Meslek: muhasebe
Kan grubu: arh+
arkadaşlar merhaba,

sabah eşimle beraber tem'den işe geliyordum istanbul trafiği yağmur falan gelirken arabanın gazı bitti benzine geçti herzamanki gibi yolumuza devam ettik neyse eşimi bıraktım işe de biraz geç kaldığımdan hızlı gidiyordum bizim burada bir batçık var oraya girdim birden gaza bastığımda arabanın hızlanmadığını gördüm yarı otomatik colt arabam manuele alıp vites falan düşürdüm fakat gaza ne kadar basarsam basayım araba gitmiyordu ve birden akü lambası yandı peşine yağ lambası da yandı.... arabanın kendi hızı ile müsait bir yer buldum çektim allahtan, dörtlüleri yaktım durduğum yerde bir kaç kere marşa bastım araba 1 2 saniye çalışıyor sarsılarak stop ediyordu devir saati bi yükselmiyordu, durduğum yerde eski sanayi sitesi var akü lambasınının devamlı yandığını görünce akü bitti sanarak orada bir akücüye koştum hemen durumu anlattım, adamın verdiği cevap 60 tl ver gelip takayım,, arabanın kaldığı yerde bir üst geçit mesafe dükkanın arası, ee dedim ya aküde sorun yoksa ben anlamam orasını dedi eyvallah dedim başka bir akücüye gittim yine durumu anlattım adam anlayışlı biri çıktı ne oldu nasıl oldu diye sordu aküden olmayabilir dedi orada bir ustayı gösterdi onla gidin bakın o yardımcı olur dedi neyse diğer ustayı aldım gittik akü şarjını bağladı falan yine çalışmadı, bi ara gaz düğmesi ile oynadı benzine geçti araba o sıra bi çalıştı fakat yine devir göstergesi titriye titriye çalıştı sonra stop ettik yine bastık çalışmadı adamın dediğine göre enjektörlerde ya da lpg beyninde sorun olabilir dedi cekici çağırdık adam dükkanına çekti arabayı bilgisayara bağlayıp ben haber veririm sana dedi, bende mecbur işe geç kaldığım için geldim şu an adamdan haber bekliyorum,

sizce sorun ne olabilir?

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: colt arıza
MesajGönderilme zamanı: 31 Eki 2014 16:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali Akde
Araç: 2005 1.5 Instyle AMT
Meslek: Muhasebe Elemanı
Kan grubu: A +
Sorun ne anlamadım ama; size önerim. Aracı orada çalıştırırlarsa bedeli neyse ödeyin gidin yetkili servise yada coltu bilen birine gösterin. Hazır adamlar bizim elimize düştü diyerekten yolunacak kaz gözüyle bakabilirler. Sırayla servise lpg'ciye gidersiniz içiniz rahat eder.

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: colt arıza
MesajGönderilme zamanı: 01 Kas 2014 00:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: Alparslan
Araç: Lancer,carisma,L-200
Meslek: otomotiv
Kan grubu: +
benzin pompasına baktırın

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ]