Zaman: 24 Oca 2026 18:48

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 431 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2013 21:37 
Kullanıcı avatarı

İsim: mert
Araç: asx 1.6 invite
Meslek: proje müdürü
Kan grubu: BRH-
4 bin km oldu bi sıkıntı yok

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2013 22:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: mehmet
Araç: asx 2011
Meslek: elektronik
mert58 yazdı:
4 bin km oldu bi sıkıntı yok

benim aracı kontrole çagırdılar(şikayetim üzerine).onaylanırsa parça değişecek ama endişem sökülen yerler orjinal oluyormu ve garantili olarak herhangi bir ücret ödedinizmi.kısa, genel izleniminizi yazabilirmisiniz.
şimdiden teşekkürler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2013 02:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: Seyhan
Araç: Colt 1.5 instyle AMT
Meslek: Elektronik Teknikeri
Kan grubu: 0rh-
_opeth yazdı:
euro 5'lerde var zaten seyhanım :)

iyi bakalım agam öyle olsun. bizim motorlar eski sistem :pardon:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Mar 2013 09:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: Kaan
Araç: ASX
Meslek: ÖĞRETMEN
Kan grubu: 0RH+
Arkadaşlar aracımı servisten teslim alalı 1 haftayı geçti. Şu anki durum içler acısı maalesef. Asx ve Mitsubishiye sinir olmaya devam ediyorum ve her seferinde sinirlerim artarak devam ediyor :(

Aşağıdaki linkte aracımdan gelen yeni sesin videosu var. ve muazzam derecede yüksek bir ses:( Volan kayışı olduğunu tahmin ediyorum ama neden olsun ki yaa 2011 model araba hadi parça hatalıymış neyse garantiden değişti ama arkadaş şimdi gelen bu ses neden olsun yahu ne gerek var beni bu kadar bu arabadan soğutacak.

Yine sevise mi gitmem lazım? ne yapayım kafayı yicem. geçen arkadaşa gittim oses senin arabadan mı geliyor dedi camlar kapalı evde bi ton gürültü var ona rağmen evden duyuyor adam yahu videoyu izleyin bi dinleyin sesi .önerilerinizi bekliyorum. Bu arada kayışı çeviren kasnak sanki biraz yamuk gibi geldi bana onuda bilare resmini çeker paylaşırım.

http://www.youtube.com/watch?v=mRUurOJ7DPU

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Mar 2013 11:07 
kaan çelikçi yazdı:
Arkadaşlar aracımı servisten teslim alalı 1 haftayı geçti. Şu anki durum içler acısı maalesef. Asx ve Mitsubishiye sinir olmaya devam ediyorum ve her seferinde sinirlerim artarak devam ediyor :(

Aşağıdaki linkte aracımdan gelen yeni sesin videosu var. ve muazzam derecede yüksek bir ses:( Volan kayışı olduğunu tahmin ediyorum ama neden olsun ki yaa 2011 model araba hadi parça hatalıymış neyse garantiden değişti ama arkadaş şimdi gelen bu ses neden olsun yahu ne gerek var beni bu kadar bu arabadan soğutacak.

Yine sevise mi gitmem lazım? ne yapayım kafayı yicem. geçen arkadaşa gittim oses senin arabadan mı geliyor dedi camlar kapalı evde bi ton gürültü var ona rağmen evden duyuyor adam yahu videoyu izleyin bi dinleyin sesi .önerilerinizi bekliyorum. Bu arada kayışı çeviren kasnak sanki biraz yamuk gibi geldi bana onuda bilare resmini çeker paylaşırım.

İçler acısı resmen. Sanırım dişli değiştikten sonra olmuş bu. Gelde şimdi değştir. Motoru dağıtınca eskisinden kötü olma durumuda var. Bu bize gösteriyorki mitsubishi arabaları eskidenmiş o sağlam arabalar. Son yıllarda çıkan arabalar küllü hasar.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 25 Mar 2013 16:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: Evrim
Araç: asx 2011
Meslek: Reklam
Geçmiş olsun dostum. Bende parça siparişini yeni verdim şimdi kafam karıştı ne yapsam diye. Hangi serviste yaptırmıştınız? Servis bu işe ne diyor?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Mar 2013 21:27 
kaan çelikçi yazdı:

Hocam bence size mahkeme yolu gözükür. Belki motor elden çıkmıştır. 80 model dizel kamyon gibi ses geliyor arabadan. Benim aracım olmamasına rağmen çok huzursuz oldum. Sonuçta alın teri birikiminizle almış olduğunuz araç ya....

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 25 Mar 2013 22:07 
Kullanıcı avatarı

İsim: Denizhan
Araç: Mitsubishi Colt
Meslek: Öğrenci
Yaşananlar rezillik başka bir şey değil. Madem böyle bir sorun tespit edildi, neden Temsa çıkıp da arabanızı getirin demiyor. Herkes peşine düşüp huzursuz olmak zorunda mı?

Servisler de anlamıyor bence, Kaan Bey'in arabasının geldiği hale bakın, kim bilir nasıl zararlar geldi araca. Kaan Bey, bence de bırakmayın bu işin peşini.

Benim aracımda da aynı sorun var, ben nasıl güvenip de götürücem şimdi? Götürmezsem de yakında garantisi bitiyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Mar 2013 22:47 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: 2011 Lancer 1.6 İnvite
Meslek: Bilgi İşlem
çok ilgisiz servisler.benim araçta da var bu.uzun vadede ne sıkıntı yapar acaba yaptırmazsam bilen varmı

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Mar 2013 23:17 
mustafa_a yazdı:
çok ilgisiz servisler.benim araçta da var bu.uzun vadede ne sıkıntı yapar acaba yaptırmazsam bilen varmı

Araçlar daha 2011 model ve 3 yılda yavaş yavaş dökülmeye başladı. Aradan bir üç yıl daha geçsin motorun aşırı kurumlanmasından dolayı problemli mitsubishi araçlar servisleri dolduracak. Şimdi herkez servisin pohpohlamasına kanıyor ama ileride görürüz bu araçları.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 26 Mar 2013 01:09 
kaan çelikçi yazdı:

Kaan hocam bu konularla ilgili tüketicinin hakları var ve ayıplı malın iadesi ile ilgili avukatla görüşebilirsiniz. Bu %100 üretim hatası olan bir araç ve eğer müşteri isterse malı iade edebilir veya tamir edilmesini isteyebilir. Bende ilgili kişilerden cevap bekliyorum önemli bir gelişme olursa sizi ve bu forumdaki arkadaşları bilgilendiririm. Şu sitede bağzı bilgiler var : http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=8829

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 26 Mar 2013 01:41 
Kullanıcı avatarı

Yaklaşık iki saat önce kaydettiğim yeni videolar alın izleyin ses dahada arttı ayrıca ara ara devirde çok hassas bir düşme yapıyor sanki motor sıkışıyor gibi sanırım.İnanın aklım gidiyor kullanırken sürat yapmayı bırakın 50 yi geçmeye korkuyorum yolda.Motor inanılmaz derecede çığlık atıyor sanki içine cırcır böceği ordusu girmiş bu nedir yaaa :(

Hiç hatam olmamasına rağmen motoru zorlamamak adına yormadan alıştırmak için sabırla sakin sakin kullanarak hiç üzmediğim araba beni çok üzüyor.

Aracı ilk aldığım andan itibaren bazı şikayetlerim vardı hatta birkaç arkadaşla da gereksiz tartışmalara girip birbirimiz kırmıştık ama gelin görün ki sonuç ortada :(

yeni videoların linkleri aşağıda buyrun ASX çığlığına .....

ilk video paylaşmıştım ama 3 ü bir arada olsun arkadaşlar aramasın

1- http://www.youtube.com/watch?v=mRUurOJ7DPU

2- http://www.youtube.com/watch?v=BM8Rrhcg-eM

3- http://www.youtube.com/watch?v=5V-zS3W59do

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Mar 2013 01:43 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar sinirlerim çok bozuk lütfen kusuruma bakmayın imla hatalarıyla dolu yazılarım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Mar 2013 09:03 
kaan çelikçi yazdı:
Yaklaşık iki saat önce kaydettiğim yeni videolar alın izleyin ses dahada arttı ayrıca ara ara devirde çok hassas bir düşme yapıyor sanki motor sıkışıyor gibi sanırım.İnanın aklım gidiyor kullanırken sürat yapmayı bırakın 50 yi geçmeye korkuyorum yolda.Motor inanılmaz derecede çığlık atıyor sanki içine cırcır böceği ordusu girmiş bu nedir yaaa :(

Hiç hatam olmamasına rağmen motoru zorlamamak adına yormadan alıştırmak için sabırla sakin sakin kullanarak hiç üzmediğim araba beni çok üzüyor.

Aracı ilk aldığım andan itibaren bazı şikayetlerim vardı hatta birkaç arkadaşla da gereksiz tartışmalara girip birbirimiz kırmıştık ama gelin görün ki sonuç ortada :(

yeni videoların linkleri aşağıda buyrun ASX çığlığına .....

ilk video paylaşmıştım ama 3 ü bir arada olsun arkadaşlar aramasın

1- http://www.youtube.com/watch?v=mRUurOJ7DPU

2- http://www.youtube.com/watch?v=BM8Rrhcg-eM

3- http://www.youtube.com/watch?v=5V-zS3W59do

Kaan hocam moralinizi boşuna bozmayın çünkü bu üretim hatası araç tamamen ürün iadesine girer ve verdiğiniz parayı geri alabilirsiniz. Şimdi yapacağınız işlem hiçbir şekilde servisin aracı tamir etmesini istemeyin.(zaten yapabilseler yaparladıya...). Aracı iade etmek istediğinizi söyleyin. Muhtemelen bunu kabul etmeyeceklerdir, mahkemeye gideceğinizi söyleyin ve gidin bir avukatla görüşün. Boşuna kendinizi yıpratmayın durum zaten ortada.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 26 Mar 2013 19:20 
Kullanıcı avatarı

Bugün yaşadığım onca telefon trafiğinden sonra , temsa bursa sevtaş yetkilisiyle telefon üzerinden görüştürerek bilgi vermemi istedi . Yaptığım kayıtlardan sesi dinlettim , aracı hareket ettirmememi durumun tehlike arz edebileceğini söyledi ve yetkili kişi aracı yerinde görse bile müdahale etmek için servise getirilmesinin gerektiğini söyledi , bunun üzerine temsa yol yardım ekibini göndererek aracı çekiciyle bursa sevtaşa sevki için onayımı aldı ve araç çekiciyle sevtaşa doğru an itibariyle yola çıktı.

Hadi hayırlısı bakalım ....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Mar 2013 22:13 
kaan çelikçi yazdı:
Bugün yaşadığım onca telefon trafiğinden sonra , temsa bursa sevtaş yetkilisiyle telefon üzerinden görüştürerek bilgi vermemi istedi . Yaptığım kayıtlardan sesi dinlettim , aracı hareket ettirmememi durumun tehlike arz edebileceğini söyledi ve yetkili kişi aracı yerinde görse bile müdahale etmek için servise getirilmesinin gerektiğini söyledi , bunun üzerine temsa yol yardım ekibini göndererek aracı çekiciyle bursa sevtaşa sevki için onayımı aldı ve araç çekiciyle sevtaşa doğru an itibariyle yola çıktı.

Hadi hayırlısı bakalım ....

Hocam araçta değişim veya onarım yapılmadan önce size bilgi verecekler mi? Bence bilgi verilmesini isteyin. Belki motorda daha ağır sorunlar çıkmış olabilir. Biz bunu yaptık deyip verirler ve sorunlu bir motorla yollarda gezebilirsiniz. En azından satıp kurtulursunuz ama başka bir vatandaş da bu sorunlu araçla uğraşacaktır. Ben olsam o aracı iade etmek için herşeyi yapardım ama.....

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 27 Mar 2013 00:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: levent
Araç: Colt 1.3 AMT 2011, ASX Intense 2011
Meslek: Avukat
Kan grubu: ARh-
Kaan bey sizin parça Sevtaşda mi değişmişti? Ben de bursadayım ve sıkıntı Sevtasta ise dikkatli olmak adına sordum

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2013 00:26 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar bugün sevtaş'tan Mustafa beyle yaptığımız telefon görüşmesinde bana anlattıkları hepten canımı sıktı.

Aracın marş dinamosuyla ilgili birşeyler söyledi ama tam aklımda değil. Marş rublesi mi dedi marş dişlisi mi inanın hatırlamıyorum ama net görüşme yarın olacak durum yarın netleşecek. Yine garantiden parçanın değişeceğiyle ilgili bilgi verdi sanırım Temsa'dan parça siparişi verilecek o kadarını bilemiyorum.

Yeni gelişmeler oldukça buradan sizlerle paylaşırım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2013 00:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: Sami
Araç: Colt 2011
Meslek: serbest
Herkeze geçmiş olsun. Bende 2 yıldır arızalı arabaya biniyormuşum olaylardan yeni haberdar oldum. Colt larda bu parçayı değiştiren arkadaşlar varmıdır?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2013 01:32 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ahmet Emin
Araç: 2014 Astra 1.6 Cdti Sport
Meslek: Öğrenci
Kan grubu: Arh+
_opeth yazdı:
2011 üstü elegance'larda

Abi benimki de 2011 ama elegance değil değiştirirler mi benimkini de

Ye yağlıyı iç suyu, donarsa donsun
Ye tatlıyı içme suyu, yakarsa yaksın
Al arabayı doldur depoyu, yakarsa yaksın..

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 431 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye