Mitsubishi Club Turkey
http://mitsubishiclubturkey.com/

Opel Mokka ASX'e Rakip Geliyor...
http://mitsubishiclubturkey.com/viewtopic.php?f=28&t=3783
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Yazar:  yba_05 [ 13 Oca 2012 17:59 ]
Mesaj Başlığı:  Opel Mokka ASX'e Rakip Geliyor...

Resim

Opel'in yeni SUV-B'si Mokka, 3 motor seçeneği ile yıl sonunda pazarda olacak. 1.4 140 hp, 1.6 115 hp ve 1.7 CDTI Dizel motorlar ile 6 ileri manuel ve otomatik şanzıman tercih edilebilir. Türkiye satış fiyatı, pazara gireceği dönemde netlik kazanacak olan Mokka önden çekişli veya 4 çeker versiyonlarıyla sunulacak. Ayrıca tüm motor çeşitlerinde standart olarak bulunan Start/Stop özelliği ile yakıt tasarrufunda iddialı bir SUV olacak.

Opel, yeni modeli Mokka ile SUV-B segmentinde ilk Alman üretici oluyor. 2012 sonunda pazarda yerini alacak Mokka'nın dünya prömiyeri 6 Mart'ta Cenevre Motor Show'da yapılacak.

Resim

Sub-kompakt SUV-B segmentindeki rakiplerinden farklı olarak Mokka, 4.28 m'lik boyuyla 5 yetişkin için konforlu bir yaşam alanı sunuyor. 1372 lt'lik yükleme kapasitesi ve 19'un üzerinde saklama alanı ile sportif hayatı lifestyle konforuyla biraraya getiriyor.

Opel'in "heykelsi sanat ve Alman hassasiyetini buluşturma" şeklinde özetlenen tasarım dilini yansıtan Mokka için Özcan Keklik; geleneksel, geniş SUV'nin gücünü alıp modern kompakt tasarımla biraraya getirdiklerini söylüyor. Opel'in, ayırt edici, "bıçak izi" ve kaslı gövdesi ile dikkat çeken Mokka'da 18" jantlar Enjoy ve Cosmo donanımları ile standart olarak sunuluyor. Mokka'nın 3 motor seçeneğinin tamamında, yakıt tasarrufu sağlayan start/stop teknolojisi standart. 1.4 140 hp'lik Turbo benzinli ve 1.6 115 hp'lik benzinli motorlara ilave olarak bir de 1.7 lt CDTI Turbo Dizel seçeneği bulunuyor. 1.4 Turbo ve 1.7 CDTI, 6 ileri otomatik ya da manuel şanzıman seçenekleri ile alınabiliyor.

Cömert yükleme alanı, ergonomik koltukları, aynı anda 3'ten fazla bisikleti taşıyabilen FlexFix sistemi ile Mokka, SUV-B sınıfına konfor getiriyor.

İsmini, prestijli Arabica kahve çekirdeklerinden alan Mokka, çekirdekten aldığı enerjiyi sürücüye aktarıyor. Önden çekişli ya da 4 çeker olarak tercih edilebilen Mokka'da Elektronik Stabilite Kontrolü (ESC), Çekiş Gücü Kontrolü (TC), Tepe Çıkış Asistanı (HAS) ve Tepe İniş Kontrolü (HDC) gibi bir dizi sürüş asistanı mevcut.

Sürüşe duyarlı ön far (AFL+), Opel Eye Ön Kamera, Şerit uyarısı (LDW), Çarpışma ikaz Sensörü (FCA) ve Trafik Levhası Tanıma (TSR) gibi, daha önce hiçbir sub-kompakt SUV tarafından sunulmamış asistanlar ile birlikte sunuluyor.



Kaynak: http://www.ensonhaber.com/opelin-en-yen ... 01-10.html

Yazar:  catalyst [ 13 Oca 2012 19:50 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Opel Mokka ASX'e Rakip Geliyor...

Nefis araba.

Yazar:  Buraq [ 13 Oca 2012 21:32 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Opel Mokka ASX'e Rakip Geliyor...

arkadan duster desem ayıp olur mu ?

Yazar:  precious [ 14 Oca 2012 14:08 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Opel Mokka ASX'e Rakip Geliyor...

asx ten daha dar ve kısa bir araç bu.corsa nın az yükseltilmişi gibi görünüyor.ama teknolojik oyuncakları ilgi çekici.donanım motor ve şanzıman çeşitliliği bolca konulmuş.darısı mitsu nun başına diyelim

Yazar:  yba_05 [ 14 Oca 2012 16:24 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Opel Mokka ASX'e Rakip Geliyor...

precious yazdı:
asx ten daha dar ve kısa bir araç bu.corsa nın az yükseltilmişi gibi görünüyor.ama teknolojik oyuncakları ilgi çekici.donanım motor ve şanzıman çeşitliliği bolca konulmuş.darısı mitsu nun başına diyelim


Aynen darısı mitsunun başına...

Bu arada MOKKA : Yemen Kahvesi demekmiş...

Yazar:  extrabonus [ 14 Oca 2012 18:32 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Opel Mokka ASX'e Rakip Geliyor...

Bu ASX'e rakip değil. ASX'in rakipleri Citroen C4 Aircross ve Peugeot 4008 olacak ;)

Buyurun bakın:

http://www.netcarshow.com/citroen/2013-c4_aircross/
http://www.netcarshow.com/peugeot/2013-4008/

Yazar:  yba_05 [ 07 Oca 2013 19:42 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Opel Mokka ASX'e Rakip Geliyor...

Dizeli gelmiş. Acaba Chevrolet Trax kaç tl olcak...

Opel Mokka 1.7 CDTi Enjoy AT FWD 77.790

Opel Mokka 1.7 CDTi Cosmo AT FWD 83.790

Yazar:  sirens [ 07 Oca 2013 22:14 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Opel Mokka ASX'e Rakip Geliyor...

Ben vw cross coupe'yi bekliyorum. Fiyat uygun olursa düşünebilirim.

Yazar:  yba_05 [ 08 Oca 2013 00:01 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Opel Mokka ASX'e Rakip Geliyor...

Honda CR-V'nin 1.6 dizel olanı gelecekmiş pek yakında.Bu da iyi bir seçenek olabilir.

Yazar:  yba_05 [ 20 Oca 2013 01:00 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Opel Mokka ASX'e Rakip Geliyor...

Opel Yeni 1.6 dizel motor yapmış.Mokkaya ve diğer araçlarına kesin koyar artık.

Kaynak:http://www.ensonhaber.com/opel-yeni-16-turbo-dizel-motorunu-tanitti-2013-01-19.html

Yazar:  seskin [ 28 Oca 2013 20:10 ]
Mesaj Başlığı:  Re: Opel Mokka ASX'e Rakip Geliyor...

gayet yakışıksız bir araç aslında. fakat motor seçenekleri ve donanım sayesinde asx den epey fazlaca satar malesef.

1. sayfa (Toplam 1 sayfa) Tüm zamanlar UTC + 3 saat
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/