Zaman: 16 Eki 2025 02:05

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Playstadion 3 kullanan varmi
MesajGönderilme zamanı: 08 Mar 2011 12:36 
Kullanıcı avatarı

İsim: cihan
Araç: Mitsubishi COLT 1.5 Instyle
Kan grubu: BRh
Arkadaslar ps3 konsol kullanan varmi.hani diyorum oynanan oyunlari varsa eger kullanan birbirimize gondersek uygun fiyatlarla.Bu konu vb. Konu hic acilmamis buyuk bir ihtimalle yok gibi ama yinede şansimi deneyim dedim :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Mar 2011 15:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: Burak
Araç: Lancer Sportback
Meslek: Jeofizik Mühendisi
Kan grubu: BRh+
ben de var ama oyun oynamayalı uzun zaman oldu
film ve bluray izlemekte kullanıyorum artık :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Mar 2011 18:28 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
_opeth yazdı:
termin sana diyor bana öyle demez :)

Komik çocuk :) Evet Cihancım ben oynuyorum kardeşim 4 gün önce Uncharted 2'yi bitirdim. Şu an Red Dead Redemption'u bitirmek üzereyim iş-güçten fırsat bulursam onuda bir kaç saate bitiririm diye düşünüyorum :) ayrıca her ne kadar gol atmayı tam beceremesemde kale ağzına kadar gelişlerde çok çılgın Pes 2011 oynarım. Ara ara da mesela dün gece saat 01:00'da Colin Mcrae DIRT 2 oynamaya başladım ilk kazandığım paraylada Evo X aldım bitane şimdi zart zurt herkesi geçiyorum :D

Bu arada oyun takası için paraya gerek yok kardeşim çok dandik oyunlar olmadığı müddetçe birebir takas yaparız kendi aramızda sıkıntı olmaz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Mar 2011 11:09 
Kullanıcı avatarı

Tammdir termin cok ii olur kardess.ben oyunlarimi yazayimda incele ilgini ceken oyun olursa konusrz. Grand turismo 5, killzon 2, pes 2010, god of war 3, motostor pasific, Just cause2,
Oyunlar bunlar kardeş :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Mar 2011 13:31 
Kullanıcı avatarı

termin bir gün canın sıkılırsa dirt 2 için müzakereler yapabiliriz :D mesela god of war 3 :D ps3 ü olupta bu oyunu oynamayanlardanmısın ( ne kelime oldu beeyaw :D )

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Mar 2011 01:51 
Kullanıcı avatarı

Kuzen gran tourismo 5 bana uyar ben çok fazla oyun oynayan biri değilim fırsat buldukça oynuyorum o da genelde gece on yada on ikiden sonra oynuyorum. Daha doğrusu işten ne zaman fırsat bulursam. takas için önce ben bir kaç oyun alayım yalnız :) ama uygun bir fiyata gran tourismo 5 i prologue değilse alabilirim senden. Sahibindende get aç bana :) He ayrıca Dirt 2 gerçekten hoş bir oyun yani oynamayı öğrenince süper oluyor ama ben toprak pist yani ralli yarışlarını sevmiyorum asfalt olacak bana mümkünsede şehirde gezinip duracağım :) keşif falan yapacağım. Benim sistem jail breakliydi formatladım online olmayınca pek tadı olmuyor .) Bu arada maddi olarak imkanın varsa red dead redemptionu oyna müthiş bir oyun ve uncharted 1-2 ve 3 ü de es geçme bağlıyor insanı saatlerce kendine :) Eğer online oyun oynamıyorsan ve kendi kendine oynamak seni sarıyorsa sistem versiyonun kaç bilmiyorum ama 3.55 jailbreak yaptırıp oyunların tanesini 5-10 TL arası harddiskine gaia manager diye bir arayüz programıyla birlikte kuruyorlar ve istediğni oyunu istediğin gibi oynuyorsun.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Mar 2011 01:58 
Kullanıcı avatarı

c!h@n... yazdı:
termin bir gün canın sıkılırsa dirt 2 için müzakereler yapabiliriz :D mesela god of war 3 :D ps3 ü olupta bu oyunu oynamayanlardanmısın ( ne kelime oldu beeyaw :D )

Gerçek üstü oyunları sevmiyorum ben kuzen god of war vs. bana uzak iğreti oyunlar oradaki iğrenç çizimle karakterleri görmek beni rahatsız ediyor en fazla zombieli oyunları oynuyorum misal resident evil serisi. :) genelde gta tarzı oyunları seviyorum sınırsız harita ile ister görev yap ister şehirde vs. de gez dur :) online olursa da call of duty de bi arena gerçekleştirebiliriz bazen yapıyoruz arkadaşlarla bilgisayarda modernwarfare :)

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: