Zaman: 16 Eki 2025 08:01

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 72 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Şampiyon Fener!!!!!!
MesajGönderilme zamanı: 23 Eyl 2011 10:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: mustafa
Araç: mıtsubıshı colt 1,5 instyle florit yeşil
Meslek: çalışan
Kan grubu: Arh+
ben galatatasaray taraftarıyım eskiden çok fazla 2. lig ve 3. lig maçlarına giderdim futbol üzerinden birileri para kazanıyor baktım mafya bilmem ne artık gitmiyorum nadiren giderim oda arkadaşlarla ama şunu söylemem gerek öncelikle beşiktaş taraftarını tebrik etmek gerek hiçbir maç yalnız bırakmıyor bu konuda aşmışlar kendilerini galatasaray taraftarına gelince artık taraftar başarı ve başarı istiyor eski uefa kupasını aldığımız günlere geri dönmek gibi fenerbahçe gelince türkiyede bir aziz yıldırım çılgınlığı çıkardılar adam 17 kulübe savaş açtı kendini son samuray sandı baktı olmuyor hemen geri vites taraftarda destekleyince ve yönetime kendi adamlarınıda sokunca kendini bulunmaz hint kumaşı sandı ama fener taraftarı çılgın bakıyorum hep orjinal fenerium ürünlerini alıyor kulube yardım adı altında ama birileri bunu iyi kullanıp deli paralar kazanıyorlar doğru olan bu ama insanları yanlış yönlendirme var yönetim tarafından. gs fener olayına gelince fener avrupa da kupa kaldırmadığı sürece yaptığı başarılar boş bir arkadaşım somaliye gittiğinde yardım alanında bize galatasaray demeleri çok hoştu diyor ama inanın feneri tanıyan yok diyor kendisi beşiktaşlı dır bu kısır döngü hep olacak ama fener türkiye de başarı istiyor galatasaray avrupada fark var yani :)) neyse arkadaşlar kalp kırmaya değmez bu konular biz kendimize bakalım inşallah tüm takımlarımız avrupada başarı elde ederlerde adımızdan sık sık dünyaya duyururlar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Eyl 2011 13:58 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emin Yıldız
Araç: 2011 Lancer 1.6 Invite SportSedan SR
Meslek: Advocate
Kan grubu: 0Rh+
Buradaki tartışmanın spor-şike çerçevesinden çıkacağını az çok tahmin ediyordum. Bir üyenin kişisel görüşünü beyan etmesine karşılık mesleğe saldırıya dönmesi üzücü. İlhami abimizin avukat olması sporla ilgili görüşlerini paylaşmaması mı gerekiyordu?

Neden tartışma sahip olduğu ünvana saldırıya döndü? Prof olsa ne olacaktı ? Burası bir forum ve herkes fikirlerini söylüyor. Konu başlığındaki yazıların seyrine göre konu ile ilgili objektifliği bırakarak kişisel fikrini beyan edince mi şahsa saldırma gereği duyuldu?

Durumun MCT ailesine yakışmadığını düşünüyorum. Kişisel görüşleri yeri geldiğinde şiddetle savunuyoruz ama şahsa saldırı farklı bir boyut.

Konuyu takip ettiğim süre zarfında az çok bir olumsuzluğun yaşanacağını tahmin ediyordum. Tartışmanın daha da büyümemesini dilerim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Eyl 2011 14:54 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mesut
Araç: Landili Colt 1.3 İnvite
Meslek: Mali Müşavir
Kan grubu: aRH+
nightmare115 yazdı:
Durumun MCT ailesine yakışmadığını düşünüyorum.

+1

Bırakın moral bozmayı, atı alan üsküdarı geçti biz sadece çenesini çalar kendi canımızı sıkarız. Hiçbirşeyin bizim gördüğümüz kadar basit olmadığını acı tecrübeylerle öğrenmedikmi?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Eyl 2011 15:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: 3008
Meslek: Information Technology
Elbette yakışmaz bizlere. Tartışma havasından çok muhabbet havasında konuşursak tadından yenmez walla.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Eyl 2011 21:29 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Meslek: memur
Kan grubu: A+
ben kamuya açık alanda her fenerli için kirli demem zaten öylede değiller. kardeşim de fenerli sevdiğim akrabalarımda. "Bazı" ifadesi TÜM- HEPSİ ifadesinden tamamen farklıdır. daha önceki yazlıarımda gül ifadesi kullandık. ama gelen cevabi yazılarda beni anlayışı kıt yerine koyan birine daha fazla tahammül edemeyip ucundan azıcık dokundurduysak insani zaaflarımıza verin. Allah bana da sinir vermiş ne yapayım. sürekli şahsiyete hakarete varacak ifadelerle fanatizmin karanlıklarına yuvarlandığınızı bilseydim sizi muhatap bile almazdım. tüm yazılarımı okuyun genel değerlendirin. cımbızla seçip onları da yanlış anlamak isteyip yazmayın. futbol sadece futboldur: insanlar başka anlam yüklenediği sürece. kaldı ki anayasa profösürü benim de hocam olan süheyl batum kendi fikrini savunmak için hukukçu kimliğini sonuna kadar kullanırken ben şuyum buyum demedim dememde önemli olan fikirdir kimden çıktığı değil. ANLAYIŞLI FENERLERE DUYURULUR

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Eyl 2011 22:41 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
Küçükken büyüklere sorardım : Abi sen hangi takımı tutuyorsun diye...cevap şuydu : kendi takımlarımı tutuyorum...

Arkadaşlar,

birbirimizi incitmeden yazalım...aksi halde opeth kilidi vurur ona göre :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Eyl 2011 23:27 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Barış Yeniçeri
Araç: Ford Focus
Meslek: Bilgi Teknolojileri
Kan grubu: A+
bacey yazdı:
Küçükken büyüklere sorardım : Abi sen hangi takımı tutuyorsun diye...cevap şuydu : kendi takımlarımı tutuyorum...

Arkadaşlar,

birbirimizi incitmeden yazalım...aksi halde opeth kilidi vurur ona göre :D

Yok vurmaz vurmaz. Bu arada 4 maçta 10 puan bir sürü eksiğe rağmen çok iyi. Şimdi biz 17 de 17 yaparsak yine mi şikeci damgası yiyecez :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Eyl 2011 23:38 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yusuf
Araç: 2010 Honda CR-V Excutive
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: A +
işte ben; bu gereksiz saçma, insanların birbirlerini yok yere kıracak vede yakışmayacak durumlara soktuğu futbol olayını oldum olası hiç tasvip etmediğim için takımlarla aramda epeyce mesafe var.Arkadaşlar inanın tuttuğunuz takımların sempatisi için verdiğiniz sözlü ve kırıcı mücadeleden o takımların hiç haberi yok:))))

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Eyl 2011 02:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: Burak
Araç: Lancer Sportback
Meslek: Jeofizik Mühendisi
Kan grubu: BRh+
nightmare115 yazdı:
Buradaki tartışmanın spor-şike çerçevesinden çıkacağını az çok tahmin ediyordum. Bir üyenin kişisel görüşünü beyan etmesine karşılık mesleğe saldırıya dönmesi üzücü. İlhami abimizin avukat olması sporla ilgili görüşlerini paylaşmaması mı gerekiyordu?

Neden tartışma sahip olduğu ünvana saldırıya döndü? Prof olsa ne olacaktı ? Burası bir forum ve herkes fikirlerini söylüyor. Konu başlığındaki yazıların seyrine göre konu ile ilgili objektifliği bırakarak kişisel fikrini beyan edince mi şahsa saldırma gereği duyuldu?

Durumun MCT ailesine yakışmadığını düşünüyorum. Kişisel görüşleri yeri geldiğinde şiddetle savunuyoruz ama şahsa saldırı farklı bir boyut.

Konuyu takip ettiğim süre zarfında az çok bir olumsuzluğun yaşanacağını tahmin ediyordum. Tartışmanın daha da büyümemesini dilerim.

mesleğe saldırı mı ? kendisi spor ile ilgili görüş belirtmedi bol delil var şike var diye daha mahkemesi olmamış dava hakkında kendince ceza kesti.abinize kimse burada hakaret etmedi gayet güzel sorular oldu ikinci mesajımda yazdım madem delil bol görmüş olmanız lazım açıklayın bilelim diye. ama o cevap vermek yerine hep topu taca attı üstüne de fenerbahcelilere virüs yakıştırması yapıp aklı sıra büyük harflerle "GİRDİMİ" yazıp aklınca laf gecirmeye çalıştı.biraz yukarıları dikkatli okursanız kim kime saldırmış görürsünüz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Eyl 2011 05:49 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emin Yıldız
Araç: 2011 Lancer 1.6 Invite SportSedan SR
Meslek: Advocate
Kan grubu: 0Rh+
Ben konuyu basindan beri okuyorum merak etmeyiniz. Konuyu uzatmaya gerek yok. Ama halen bazi kelimelerin uzerinden gitmeye calisiyorsunuz.

Bundan sonra bu konu basligina yazmayacagim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Eyl 2011 11:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: 3008
Meslek: Information Technology
kaySERİ ile seriye devam ediyoruz bakalım. busene yine inş. şampiyonuz ve Türkiye Kupasıda bizim.

perşembe günü Hıncal Uluç'un yazısında "Ama Galatasaraylılar'da Fenerbahçe kompleksi bitmez.. Çatladıkapısporla oynarlar.. Takım galip duruma geçer geçmez, Fener'e sövmeye başlarlar, korolar halinde..
Fener akıllarından çıkmaz..
Nedir bu aşağılık kompleksinin sebebi, anlamam.. Anlamazdım.. Ama galiba artık gözümüze soktular.. "

Dün ise Serdar Ali Çeliker yazısında " Eeee Her hakemi satın alan; her federasyonu bağlayan; tüm MHK Başkanları’na maaş bağlayan Aziz Yıldırım” da tutuklu...!!! Eeee hakikaten şike soruşturması içerisinde birinin bile adı geçmeyen tertemiz hakemlerimiz üzerinde medya ya da kulüp baskısı da kalmadı...
Eeee “Olduğumuz yerde güven sorunu olmaz” diyen UEFA kuralları hastası TFF yönetimi de mevcut...!!!
Eh o zaman hakemler neden 2. ve 3. haftada affedersiniz tutup batırdılar?" güzelce özetlemiş...

Bugün ise Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç "Fener'e haksızlık yapılıyor" ile son nokyatı koymuşdur bence.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Eyl 2011 23:21 
Kullanıcı avatarı

İsim: mustafa
Araç: mıtsubıshı colt 1,5 instyle florit yeşil
Meslek: çalışan
Kan grubu: Arh+
yok yok bu sene gs şampiyon abiler hehe:)) ya fener olmasa galatasaray olmayacak o yüzden kırıcı olmadan elbette takılmak gerek kötü söz sahibine aittir ama bu forumda arkadaşlar genellikle çok sevecen ve yardımcı olmaya çalışıyor bende donanımhaber.com dan katılmıştım buraya sağolsun vedat a sticker gönderdi hatta bu hafta arkadaş gördü renoca ya sen bunu nerden buldun kaç para verdin dedi yok abi kargo parasına biz mıtsuçular yardımcı oluruz dedik birbirimize ya konu saptı gene şaka maka ama fener gümbür gümbür geliyor gibi

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 72 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye