Zaman: 16 Eki 2025 07:56

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 9 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: ARTIK YETER!
MesajGönderilme zamanı: 19 Eki 2011 12:29 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
http://www.ntvmsnbc.com/id/25289955/

Bu ülkede bu konu ile alakalı her kim ya da kimler sorumlu ise artık bir şeyler yapsın, sorumlulara haddi bildirilsin! Söyleyecek ya da yazacak bir şey bulamıyorum...Artık şehitlere rahmet, ailelerine başsağlığı dileyen temenniler içeren metinleri okumaktan ya da açıklamaları duymaktan bıktım!...Benim ülkem bu kadar aciz olamaz, olmamalı!

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: ARTIK YETER!
MesajGönderilme zamanı: 20 Eki 2011 11:36 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: 3008
Meslek: Information Technology
Anlamadığım nokta p..çler elini kolunu sallayarak gelip nasıl saldırıyorlar. istihbarat hiçmi yok veya bu p..çlerin gelişini hiç mi görmüyorlar hiçmi fark etmiyorlar. bu kadar kolayca saldıramamaları gerekir di diye düşünüyorum. veya bu saldırıyı oradaki yaşayan bdpli veya kcklı kısacası pkk p..çlermi gerçekleştiryor?

Şuan operasyon yapılıyor kuzey ırak'a kesin çözün olacakmı hiç sanmıyorum çünkü kuzey ırakın yanında ülke içinde p..çlerede operasyon yapacaksın önce meclistediklerle birlkikde imralıdaki ipde sallayacaksın. sonra pkk ile bağlantısı olan p..çlerin işini bitereceksin ki bu sorun anca bitsin bence.

Hatta bazen düşünüyorumda şuan suruyinin yaptığı doğrumu acaba çünkü biz şuan suriyenin içinde olan olayları gerçeğiyle bilmiyoruz belki adamlar bizdeki sorunun aynısının farkına vardılarda işi büyütmeden bitirmeye çalışıyorlar çünkü adam bir noktaya saldırıyor mualif denilen kişiler sadace bir yerdemi toplanmış suruyede diye düşünmedende edemiyorum?

Kısacası içimizdeki p..çlerde temizlenmedikce bu sorunun biteceği kanısında değilim.

Kürt düşmanımıyım kesinlikle değilim. dostum dediğim ve her şeyimi güvene bileceğim kürt kökenli arkadaşlarım var. fakat kürt olup pkklı olanlar veya destek verenlerde var bunları iyi ayırt etmek gerekiyor diye düşünüyorum. Doğuda bu saldırılarda ölen sivillerde oldu ve inanın buna ne üzülebildim nede iyi olmuş diye bildim çünkü bakıyorsun ölen kişinin yakını ya bdp li yada dağda terörist.

Basın ve basın özgürlüğü diye bir şeyede inanmıyorum adamlar saldırı ile yapılan açıklamaların arasına bdpli p..çlerin açıklamasına yer veriyorlar. ya adamların ne olduğu belli neden o p..çleri adam yerine koyup açıklamalarını yayınlıyorsunuz haberlerde çıkarıyorsunuz buna bir anlam veremiyorum.

ilginçdirki ülkemde bir okulda öğretmenler odasında herkes olayı saşkınlıkla karşılayıp üzülürken kürt kökenli "bir öğretmen ne olmuş yani" diye biliyor. ve yine aynı okulda öğrenci olan (orta okul öğrencisi bu) p..çlerin yaptığı korsan gösterileri okul kiyafeti ile katılıp daha sonra okuldan polis tarafından alınan çocukların, ne olduğu belirsiz anasın okulap gelip "polis kim oluyorda çocuğumu okuldan alıyor" diye okuldaki öğretmen ve idarecilere hakaret ettiği. ve yine aynı okulda bu kürt kökenli çocuklar okul eşyalarına zarar verip onu uyaran öğretmene "devletin işine ne bize bakmak zorunda" diye pervasızca cevap verebilen ve yine aynı okulda öğretmene "şerefsiz" diye hakaret eden kürt kökenli bir veli ve bunlar istanbulda soğanlıda daki bir okulda gerçekleşmekte.

Bu zihniyetteki insanlar temizlenmedikce bu olaylar bitmez.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Eki 2011 11:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mesut
Araç: Landili Colt 1.3 İnvite
Meslek: Mali Müşavir
Kan grubu: aRH+
Şükürler olsunki müslümanım. Şehitliğin ölüm olmadığına inanıyorum. Şehitlik mertebesi her kula nasip olmayan bir mertebedir. Allah şehitliklerini kabul etsin, şefaatlerine nail etsin bizleri.

PKK'nın şuan kuyruğuna basılan bir köpek gibi sağa sola acımasızca ve hiçbir hak hukuk dinlemeden saldırdığını düşünüyorum ki savaşın bile bir kuralı vardır. Özellikle anayasa sürecinde etkin rol alamamalarını ve muhtemel sağlam bir anayasa karşısında bundan sonra işlerinin zor olacağını, son zamanlardaki caniliklerinden dolayı zaten az olan kürt desteğini kaybettiğini bildiğinden dolayı bu saldırıları yaptıklarını düşünüyorum.

Suriye İran ve malum İsrailin Türkiyeye olan gıcıklıklarıda bu köpeklerin destek bulmalarını kolaylaştırıyor düşüncesindeyim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Eki 2011 12:53 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Colt invite AMT
Meslek: Banka
Kan grubu: A+
Allah şehitlerimize rahmet bütün Türk halkınada sabır versin.
Şuan Taksimdeyim sabahtan beri "Şehitler ölmez Vatan bölünmez" sesleri sokakları inletiyor.
Halk galyana geldi artık Hükümetin ve Askerimizin yapamadığını kendisi yapmaya kalkacak gibi.
Peki ne yapmak gerek sizce şuan karar mekanizması siz olsanız ne yapardınız fikirlerinizi çok merak ediyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Eki 2011 13:38 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: 3008
Meslek: Information Technology
Belirtiğim gibi bdp,kck pkk ile ilişki olan p..çlerin temizlenmesi lazım. bu temizlik ölümmü olur sürgünmü olur bilmem ama bir şekilde temzilenmesi lazım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Eki 2011 14:38 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yasin
Araç: 1990 Lancer Special Edition :)
Meslek: Biomedikal
Rabbim tüm şehitlerimize rahmet eylesin, geride kalanlarına bol sabırlar versin, bizlere de şehadet şerbetini içerek ruhumuzu teslim edebilmeyi nasip etsin...

Bu işin meclisle, kanunla, diyalogla v.s. çözülebileceğini düşünmüyorum, çünkü karşınıza aldığınız yaratıklarla aynı vasıflarda değilsiniz.

Ve bu yaratıklara insan muamelesi yapıldıkça şımardılar ve yüz verdim deliye geldi ..tı halıya hesabına döndü.

Diğer yandan yapılan ihmaller onca ana kuzusu mehmetçiğin yiğitçe çarpışarak değilde kahpeçe sırtından vurulması, teknolojinin ve imkan bolluğunun içinde karakola kadar girebilmeleri... gibi saç baş yolduracak hadiseler cereyan etmekte...

İktidarıyla - muhalefetiyle, askeriyle - siviliyle hepimizin kenetlenmesi gerektiği şu zamanda provokatif olaylar, yıkıcı eleştiriler var...
ve zamanında imralıdaki itin yakalandığında görevde olup sırtını sıvazlayarak inine koyanlar şimdi onu asmaktan bahsedebiliyor...

Sayfalarca yazılacak şey var ama hepsi kifayetsiz.

Tüm arkadaşlarıma Osman Pamukoğlu Paşanın Unutulanlar Dışında Yeni Birşey Yok kitabını okumalarını şiddetle tavsiye ederim...

Follow Me Home - Uğurlama & Karşılama Işığı Modülü İçin Lütfen Aşağıdaki Linke Tıklayın.
http://www.mitsubishiclubturkey.com/viewtopic.php?f=37&t=2405

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Eki 2011 20:35 
Kullanıcı avatarı

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/19043895.asp

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Eki 2011 20:40 
Kullanıcı avatarı

En beğendiğim yazısı... "Malesef"

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/18364622.asp

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Eki 2011 15:03 
Kullanıcı avatarı

Taksim'deyiz binlerce kişi teröre tepki yürüyüşünde buluştu.
Güzel görüntüler var, coşkulu kalabalığı görünce ister istemez umudumuz artıyor.
Keşke bu yürüyüşlere hiç ihtiyaç duymasaydık.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 9 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: