Zaman: 10 Ara 2025 21:04

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 11 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 25 Haz 2012 00:46 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan
Araç: 2015 Attrage CVT Plus
Meslek: Yazılım
Arkadaşlar biraz önce ufak bir işim için aşağı caddeye gidip gelmem gerekiyordu baktıım havada güzel son anda araca binmekten vazgeçtim dedim yürüyerek gidip geliyim. Keçiören Tepebaşından kaleye doğru iniyordum.(yaklaşık 1kmlik aşağı doğru iniş yolu.) Orta refrüjden bir adam dikkatimi çekti. Refrüjdeki taşları alıp yola atıyordu. Baktım üzerinde çöpçü kıyafeti gibi fosforlu bir kıyafet var, önce karayollarından yada belediyedendir diye bakMakla yetindim ama ortada ne bir tabela ne bir işaret olmadan yola taşlar attığını görünce adama bağırdım." Lan napıyorsun çalışma mı var? millet kaza yapar böyle manyak mısınız?" dedim adam bana bağırdı, bende ona doğru karşıya geçecektim konuşmak için kiii o sıra kırmızı bir opel corsa taşa bodoslama girdi karterinden yağ aktı lastikler alt takım haşat muhtemelen motoruda çok kötü durumda aracını sağa zor çekti. Bu arada ben hemen taşları almak için yola atladım ama herkes çok hızlı geliyordu el kol işareti yaptım ama nedendir kimse frene bile basmadı, arkasından 2-3 araba daha aynı şekilde taşlara çarptı onlarda sağa çekti. hemen koştum taşların kalanını çekmeye ama bir mercedes yine aynı şekilde yolun ortasında olduğumu göre göre üzerime sürdü ben taşı alamadım oda ona çarptı. bir boşluk oluştu o anda yaklaşık 300-400mt boyunca bütün taşları kenara çektim. opelin sahibine durumu anlattım yukarı koştu baktı ama adam kaçmış. Tahmin ediyorum ki adam deliydi yada cinnet geçiriyordu. zaten ben bağırınca ona doğru gidince yukarı doğru kaçtı. Milletin güzelim araçları gitti elimden geleni yaptım ama tek anlamadığım şey neden kimse o kadar yolda çırpındığımı gördüğü halde frene dahi basmadı? belki onları kurtarabilirdim. Allahtan araçlarda takla atma gibi bir durum olmadı çünkü çarpan araçların arka tekerinden taş geçerken havalandığını gördüm. Neyseki can kayıbı olmadı. işimi halledip yol boyu park ve bahçelere bakarak geldim ama adamı göremedim. Eğer bende araçla gitseydim aynı yoldan Allah korusun benim aracımda parçalanabilirdi. Demekki yürüyeyim dediğimde de varmış bir hayır.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Haz 2012 00:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mehmet
Araç: 2004 Accord+2016 Space Star CVT
Meslek: Kötü Adam
Kan grubu: A Rh
sayende fazla hasar alan araç olmamış.kendinede dikkat etmelisin.geçmiş olsun.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Haz 2012 09:23 
Kullanıcı avatarı

İsim: mustafa
Araç: mıtsubıshı colt 1,5 instyle florit yeşil
Meslek: çalışan
Kan grubu: Arh+
duyarlı davranış nedeni ile tebrik ederim allah razı olsun diyen olmuştur inşallah

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Haz 2012 10:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
Cevap veriyorum. Cevap oranın Ankara olması. 06 plaka benden uzak olsun. Ne yol verir, ne sollama bilir. Işıktan anlamaz. Nefret ediyorum böyle süren Ankaralılardan.

sent by Xperia Neo V

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Haz 2012 21:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Colt invite AMT
Meslek: Banka
Kan grubu: A+
İlginç bir olay, herşeyde hayır araman çok güzel.
Demekki araba kullanırken dikkat etmek ve aşırı hız yapmamak gerekiyor, heran heryerden bi deli çıkabilir. :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Haz 2012 21:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Colt invite AMT
Meslek: Banka
Kan grubu: A+
Bu arada başlığı ilk okuduğumda birinin doğumgünü var zannettim. :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Haz 2012 22:12 
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihan
Araç: Colt amt 2009
Meslek: Bilg. Müh.
SynTheSizer yazdı:
Cevap veriyorum. Cevap oranın Ankara olması. 06 plaka benden uzak olsun. Ne yol verir, ne sollama bilir. Işıktan anlamaz. Nefret ediyorum böyle süren Ankaralılardan.

sent by Xperia Neo V

:vauv: Aynen katılıyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Haz 2012 22:32 
Kullanıcı avatarı

czk yazdı:
SynTheSizer yazdı:

sent by Xperia Neo V

:vauv: Aynen katılıyorum.

aynen katılmakla beraber istanbuldan gelen 34 plaka şirket araçları ise ankarada terör estiriyor.son sürat burada makaslara giriyorlar. aracı aldığımda 4 aylıkken 30sn beklediğim kırmızı ışıkta arkadan çarpan 34 plaka şirket aracıydı. nasıl olurda 30sndir ışıklarda bekleyen araca çarptı hala aklım ermiyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Haz 2012 22:35 
Kullanıcı avatarı

toşu yazdı:
İlginç bir olay, herşeyde hayır araman çok güzel.
Demekki araba kullanırken dikkat etmek ve aşırı hız yapmamak gerekiyor, heran heryerden bi deli çıkabilir. :)

aynen öyle abi inan senede 15bin 20bin km yapıpta hiç kaza yapmamak resmen şans işi. hiç beklemediğin yerde beklemediğin süprizlerle karşılaşmak an meselesi. Bizim ankarada ortalama hız uygulaması başladı önceden 90ı geçmiyordum artık 70i geçmiyorum hem ceza yemiyorum, hem daha az yakıt harcıyorum hemde ani bir durumda kurtarma şansım neredeyse %60 artıyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Haz 2012 22:37 
Kullanıcı avatarı

yenibirdünya yazdı:
duyarlı davranış nedeni ile tebrik ederim allah razı olsun diyen olmuştur inşallah

sağolun hocam. Sonuçta o anda aklıma ilk gelen aile arabası oldu. içinde çocuğu eşi olanlar vardı Allah korusun o hızla karşı şeride geçip kafa kafaya kaza yapabilirlerdi. Neyse can kayıbı olmadı.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Haz 2012 01:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ahmet Emin
Araç: 2014 Astra 1.6 Cdti Sport
Meslek: Öğrenci
Allah kimseyi akıldan noksan etmesin. Can kaybı olmaması sevindirici. Benim anlamadığım nokta yolda çırpınmanıza rağmen kimsenin aldırış etmemesi aynı olay ben daha küçükken bolu dağında başımıza gelmişti.

Yeni yağmur yağmaya başlamıştı arabada amcam ben babam 3 kişi tımanıyoruz dağı. Virajın tam ortasında yere hafifte mıcır dökülmüştü araba spin attı çok iyi hatırlıyorum arkada kafamı bi sağ cama birde sağ cama vurmuştum. Sonrasında yol kenarlarında su akması için yapılan harklara çıktı araba anca durabildi arkadan gelenler vardı şansımıza kimse bize vurmadı. Hemen indik arabadan iner inmez bir tane kango da aynı yerde spin attı amcam koştu aşağı doğru yolu durdurdu bir faciayı önlemiş oldu. Ardından bizim arabayı çıkarmaya çalıştık 2 saat yol trafiğe kapandı polislerde geldi tabiki neyse ki ölen ya da yaralanan olmadı. Bu arada araç 2003 hb astraydı.

Ye yağlıyı iç suyu, donarsa donsun
Ye tatlıyı içme suyu, yakarsa yaksın
Al arabayı doldur depoyu, yakarsa yaksın..

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 11 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: