Zaman: 04 Mar 2026 01:21

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 25 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 10 Şub 2011 14:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
Beyler dun m.koydeki isyerimden metrobuse dogru yuruyordum. 25-30 yaslarinda 3 kisinin konusmasina sahit oldum. Tam emin olamamakla birlikte 1.8 CVT lancer'dan bahsediyorlardi :D

"O aracin 1.8 motorlusu cok hos, fiyati da cok uygun" diyordu birisi. Birisi de "iyi guzel de o araci alsan hem parcasi pahali hem de birsey olursa 1-2 ay beklersin parcasinin gelmesini" gibi seyler soyluyordu. Bir digeri de "vergisi de yuksek onun, 1.8 motor" falan diyordu. Ben daha fazla kulak misafiri olabilmek icin yakin yurumeye calisiyordum ama adamlar killandi biraz ben de biraz uzaklasmak durumunda kaldim :) Baska birsey duyamadim walla.

Simdi konuya gelecek olursak, Mitsu disinda baska arac kullanmadim ama arkadas cevrem genistir, ben de merakliyimdir, hep muhabbet ederiz araba konusunda. Gelen olarak Mitsubishi araclar hakkinda haksiz elestiriler var:

1- PARCASI PAHALI: Arkadaslar mitsu araclarin parcasi pahali derken ne ile kiyaslandigi alakali. Insanlarin kafasinda eskilerden kalma reno ve fiat'in yerli arabalarinin parca fiyatlari varsa birsey diyemem. Ama gerek reno-fiatin ithal araclari olsun, gerek vw-alfa romeo-honda olsun, bizim araclarin parcasi bunlara kiyasla pahali falan degil. Ama turkiyede uretilen ya da 2.sinif hyundai veya albea ile filan kiyaslarsan tabiki pahali. Ben bu konuda soylenecek birsey bulamiyorum.

2- PARCA TEMINI: Aracin bakim parcalari her turlu hem servisten hem de parcacilardan temin edilebiliyor. Onun disinda ben simdiye kadar hangi absurt parcayi sorsam TEMSA stoklarinda vardi. Bence bu konuda TEMSA'ya haksizlik yapiliyor. Benim bir kazamda TEMSA stoklarinda olmayan bir parcaya ihtiyac duyulmustu, o parca da 2 hafta icersinde geldi. (Parcalar tahmin edilenin aksina japonyada gemiyle gelmiyor, araclarin cogu zaten hollanda uretim, mitsunun hollandada deposu var, ayrica parcalar ucak kargo ile 1 gunde geliyor. Gerisi gumruk). Ayni donemde isyerinden arkadasim alfa romeo araciyla kaza yapmisti, aracin fari stoklarda yoktu ve gelmesini abartisiz 1 ay bekledi. Kisacasi piyasada mitsudan fazla olan araclarla bile kiyaslasak, parca temini konusunda sikinti yok.

3- SERVIS: Bence TEMSA servisleri ozellikle istanbul icin yeterli sayida. Diger anadolu illerini bilmem. Her ilde yok tabiki. Ama mesela bursada bir tane var. Bircok markaya kiyasla az olabilir ama bircok markaya kiyasla da servis agi yeterli diye dusunuyorum.

Simdi Mitsu veya TEMSA'nin gercek dezavantajlarina gelirsek:

1- AKSESUAR: TEMSA aksesuar konusunda sifir diyebiliriz. Aslina bakarsaniz piyasada araclar uzerinde hic takili gormediginiz aksesuar bile stoklarda mevcut fakat satis konusunda cezbedici birsey yok. Fiyat olarak da FIAT, RENO, HYUNDAI degil, VW, skoda, mazda gibi markalarda kiyaslamak lazim ki ben arada cok anormal birsey oldugunu zannetmiyorum. Tabi piyasada cok olan araclar icin yan sanayi veya modifiye aksesuar temin etmek mumkun oluyorken Mitsu icin bu da mumkun olmuyor, bence bizim esas problemimiz bu. Bu durumda gonul ister ki TEMSA biraz elini tasin altina koysun ve surumden kazanma veya yan sanayi urettirme yoluna gitsin ama boyle bir calisma nadiren olabiliyor.

2- REKLAM POLITIKASI: Bu konuda fazla birsey yazmaya gerek yok. Evet halkimiz bilincsiz ve onyargili, ancak TEMSA maalesef yeterli reklam-kampanya felan yapmiyor. En basit ornegi vermek gerekirse, Akbank'in FISH denen kredi karti, her ay cekilisle Fiat, alfa romeo ve/veya range rover araba veriyor. Halbuki dusundugunuz zaman bu adamlarda hic kafa yokmudur ki sen kendi holding bunyendeki sirketin araclarindan dagitmiyorsun da KOC'a para kazandiriyorsun? FAZLA REKLAM YAPMAK, FAZLA PARA HARCAMAK DEMEK DEGILDIR. Bence TEMSA'nin ve SA holding bunyesindeki diger sirketlerin de cok ciddi pazarlama problemi var. SA Holdingin koskoca bankasi var, sigorta sirketi var, marketler zinciri var, adamlarin ozel universitesi bile var. Ama bunlarin koordinasyon eksikligi var.

Mitsu aracimizda servislerde Akbank kredi kartina adam akilli taksit yaptiramiyoruz.
Mitsu aracimiza kasko yaptirirken opuluyoruz.
Mitsu aracimiz 2.elde deger kaybediyor, bunun sebebi de, 1-Yetkili saticilar araca sahip cikmiyor. 2-Araci bilen eden yok (konu donup dolasip pazarlama ve reklama geliyor).
Mitsu aracimiza Vialle LPG taktirmak istersek opuluyoruz.

Ben artik kafami duvarlara taslara vurmak istemiyorum. :kır:

Ben bu ve benzer konularda ciddi bir iyilesme gormezsem, TEMSA bu TOK SATICI edalarindan vazgecmedigi surece, ya da distributorlugu daha iyi bir firma sahiplenmedigi surece cok buyuk bir ihtimalle bir sonraki arabam mitsu olmayacak.

Binek otomobil piyasasi patlamisken, millet dun getirdigi cinli arabalari peynir-ekmek gibi satiyorken, (hele ki arkalarinda SABANCI gibi buyuk(!?) bir holding de yok) TEMSA sattigi kamyonlarla mutlu olmayi basariyorsa bizim icin yapilacak birsey kalmamis denektir.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Şub 2011 16:10 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
catalyst yazdı:

Ben bu ve benzer konularda ciddi bir iyilesme gormezsem, TEMSA bu TOK SATICI edalarindan vazgecmedigi surece, ya da distributorlugu daha iyi bir firma sahiplenmedigi surece cok buyuk bir ihtimalle bir sonraki arabam mitsu olmayacak.

Binek otomobil piyasasi patlamisken, millet dun getirdigi cinli arabalari peynir-ekmek gibi satiyorken, (hele ki arkalarinda SABANCI gibi buyuk(!?) bir holding de yok) TEMSA sattigi kamyonlarla mutlu olmayi basariyorsa bizim icin yapilacak birsey kalmamis denektir.

hay klavyene sağlık, az bile yazmışsın...ben de bu ba"bta bir yazıyı burada sizlere sunacaktım hem de gözyaşlarımla, gözyaşlarınıza talip olacak şekilde...sonra düşündüm ve dedim ki söyle söyle duvara söyle emsalinden bir şey olacak...mutlaka bizden önce de bir nesil Mitsuyu sevmiş almış binmiş ve yukarıdaki sorunları yaşamış , tespitleri yapmış ve şimdi hiçbiri Mitsuya binmiyor ama her fırsatta Mitsunun arabaları harika diye orada burada konuşup yazıyordur, aynı bizim yarınlarda yapacak olduğumuz gibi...ama şu anki şu nadide topluluk kadar olayı benimseyen, kurumsal olarak yürüten bir topluluğun daha öncekilerden çok fazlası vardır kanaaatineyim...işte Mitsuyu bu derece aile ferdi yapan, seven sayan bu catalystler, sinirkupuler bir sonraki aracım Mitsu olmayacak aga diyorlarsa daha doğrusu birileri dedirtiyorsa işte tam orada bir sorun var demektir...hem bir aracı ölümüne seveceksiniz (teşbihte hata olmaz) hem de bir sonraki aracım Mitsu olmayacak diyebileceksiniz...işte bu cümleleri dedirten tüm faktörleri ayrı ayrı tebrik etmek lazım...çok fazla şeyler yazabilirim ama şimdilik kendimi tutacağım...

çözüm önerim şudur; :MCT: olarak 1200 üyeye bir şekilde ulaşıp, Mitsu Japonyaya sıkıntılarımızı aktaran bir mail organizasyonu yapmalıyız...bu veya başka bir şey...bir şeyler yapmazsak, bizi herkes klima ya da kamyon markasına bindiğimizi zannetmeye devam edecek...

dip not: ülkemde 0 km bir araç için en az 5 yıl bineceksen al derler ya, bu durum Mitsu için sanırım n az 10 yıl :)...maalesef :(...gülsem mi ağlasam mı bilemedim?!

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Şub 2011 20:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: fatih
Araç: 20010 colt amt invite
Meslek: academician
bence bu üye sayısı da yeterli bence..denize bir taş atmak dalga yaratmasa da denizi yine de etkiler..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Şub 2011 22:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Colt invite AMT
Meslek: Banka
Kan grubu: A+
Bence genel sorunlarla ilgili örnek bi dilekçe yazalım Bacey kardeşimin dediği gibi mail veya mektup atalım.
Dahada yapacak birşey kalmıyor. Adamlar kendi markalarını düşünmyorlarsa biz ne yapalım.
Geçeriz hep beraber Mazdaya birazda onlara yükleniriz. :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Şub 2011 23:30 
Kullanıcı avatarı

toşu yazdı:
Bence genel sorunlarla ilgili örnek bi dilekçe yazalım Bacey kardeşimin dediği gibi mail veya mektup atalım.
Dahada yapacak birşey kalmıyor. Adamlar kendi markalarını düşünmyorlarsa biz ne yapalım.
Geçeriz hep beraber Mazdaya birazda onlara yükleniriz. :)

Mazdaya da LPG takilmiyormus, subap eritiyormus :Yahoo!:

Parcasi pahali, aksesuar yok, ic mekan kalitesiz, 2.elde deger kaybediyor, motor sesini cok aliyor... :gul:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Şub 2011 23:44 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Zafer
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Teacher
Kan grubu: ARh+
Mazda da fena değil.Beyaz renk gördüm geçenlerde beni benden aldı diyebilirim :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Şub 2011 00:23 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Mazdaları da inceledim 2,3-6 serisini...Cık!...dışını içine yansıtamamışlar...Lancer gibi...benim sonraki aracım BÜYÜK ihtimalle HONDA olur...yani şimdilik Japondan devam...haa olur da dizelci olursam işte o zaman kafam karışır...neyse konuyu dağıtmayalım...ya bu konuda bir şey yapalım ya da mevcut durumdan keyf almaya çalışalım...şimdi konuş ya da ilelebet sus :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Şub 2011 00:40 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

_opeth yazdı:
mazdanın içini gece görmedin sanırım :)

ışıltılı olabilir...bundan bahsetmiyorum...hala torpido ışığı yok ve hala arka camların açma kapama düğmeleri ışıksız...açın arka kapı iç döşeme ya da plastiğine bir bakın...kesinlikle eski düzen yani sade bir başka deyişle basit...Lancer bile bu açıdan daha iyi diyebilirim, hiç olmazsa farklı renkler kullanarak estetik
katmışlar...

koyu kısmı yanlış hatırlıyor olabilirim...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Şub 2011 00:46 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Colt invite AMT
Meslek: Banka
Kan grubu: A+
Bu güne kadar sahip olduğum en iddalı araç mazda 3.23 HB di.
98 yılında almıştım 93 modeldi
Bi arkadaşımda Doğan slx vardı birinde tipo birinde vosvos birinde tempra bide 124 :)
herkesin ağzının suyu akıyodu.
o kadar ilgi gören zamanının en iddalı araçlarından biriy zar zor 1.5 senede satıldı. :(

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Şub 2011 12:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
Ölmek var Mitsubishiden başkasına para bayılmak yok :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Şub 2011 14:38 
Kullanıcı avatarı

bacey yazdı:
_opeth yazdı:
mazdanın içini gece görmedin sanırım :)

ışıltılı olabilir...bundan bahsetmiyorum...hala torpido ışığı yok ve hala arka camların açma kapama düğmeleri ışıksız...açın arka kapı iç döşeme ya da plastiğine bir bakın...kesinlikle eski düzen yani sade bir başka deyişle basit...Lancer bile bu açıdan daha iyi diyebilirim, hiç olmazsa farklı renkler kullanarak estetik
katmışlar...

koyu kısmı yanlış hatırlıyor olabilirim...

Lancer'da da isiksiz onlar.

Bence mazdanin ic dizayni lancer'a 10 basar. Hatta intense'e bile...

Donanim olarak koltuk isitma, sunroof, zar-zurt da var.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Şub 2011 16:38 

İsim: 1
Araç: 1
Meslek: 1
Kan grubu: 1
MX5 en beğendiğim Mazda modeliydi. Üretim yılı eskise dahi bir klasik olmaya adaydır.
Mektup yazma işini iyice düşünelim bence. İngilizce ve Türkçe birer metin yazarız. Altına; isim, kaç yıllık kullanıcı olduğu, araç modeli, plaka gibi detayları yazar imzalarımızı koyar, TEMSA merkezine ve Misubishi'nin Japonya'daki merkezine yollarız. Gerekirse tek tek de yapabiliriz bu işi. Japonlar, onlar adına çalışma yaptığımız için sevinirler de TEMSA ilgilenmez bile. Bir yöneticileri vardı burada. Kaç zamandır yok. Oysa Mitsubishi'nin Türkiye'deki vitrini burası. Bu vitrine bakarak millet Mitsubishi alıyor. Sanırım aktif kulanıcı sayısı tatmin etmedi onları. Çok garip ya...Bir grup insan senin para kazandığın markanın gönüllü tanıtım işini organize ediyor, senin onunla ilgilendiğin, bir selam verdiğin bile yok. Bence servislerden yetkililerin de burayı daha sık ziyaret etmeleri ve varlıklarını göstermeleri iyi olur. Promosyon, reklam, tanıtım noktalarında birer başlık açıp potansiyel ve mevcut müşterilene daha rahat ulaşmış olurlar. İzmir'deki Yükseliş ve Kapanlar'a mesaj attım ama oralı bile olmadılar. Dendiği gibi ya tok satıcılar ya da bu interaktif kanalları kullanmayı bilmiyorlar.
(Bu içerikte yazdığım kaçıncı mesaj bu bilemiyorum. Kendimi tekrar etmek bana da sıkıcı geliyor.-Kellüm kellüm la yenfa -Konuş konuş boşuna!!!

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Şub 2011 17:37 
Kullanıcı avatarı

Walla ben mektup isinden pek birsey cikacagini sanmiyorum. Mitsu'nun Avrupa pazari binek oto konusundaki dusunceleri TEMSA'dan farksiz diye dusunuyorum. Oyle olmasaydi zaten bunca zaman bu kadar iyi anlasamazlardi :D

Adam kac tane araba satiyor ki umursasin? TEMSA da kac tane arac aliyor ki Mitsudan, mitsu sozunu dinlesin? Is burada biraz tavuk-yumurta meselesine donuyor.

Bugun bircok avrupa ureticisi avrupa vergi+emisyon sistemine ayak uydurmus durumda. Gerci buna ragmen, sadece Turkiye gibi kisitli bir pazara hitab eden, 1.6 dizel motor secenekleri uretiyorlar. Volvo ve Mercedes bile bunu yapti. Kac tane satiyorlar ki bu araclardan dunya capinda? Dunyada dizel yakitin benzinden ucuz oldugu cok az ulke var zaten.

Bana gore Japon ureticilerinden sadece Toyota bu pazara ayak uydurabilmeyi basardi. Onlar da zaten tehlikeyi farketmis olacaklar ki yillar once Sabanci ile yollarini ayrildilar :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Şub 2011 19:12 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
catalyst yazdı:
Walla ben mektup isinden pek birsey cikacagini sanmiyorum. Mitsu'nun Avrupa pazari binek oto konusundaki dusunceleri TEMSA'dan farksiz diye dusunuyorum. Oyle olmasaydi zaten bunca zaman bu kadar iyi anlasamazlardi :D

Adam kac tane araba satiyor ki umursasin? TEMSA da kac tane arac aliyor ki Mitsudan, mitsu sozunu dinlesin? Is burada biraz tavuk-yumurta meselesine donuyor.

Bugun bircok avrupa ureticisi avrupa vergi+emisyon sistemine ayak uydurmus durumda. Gerci buna ragmen, sadece Turkiye gibi kisitli bir pazara hitab eden, 1.6 dizel motor secenekleri uretiyorlar. Volvo ve Mercedes bile bunu yapti. Kac tane satiyorlar ki bu araclardan dunya capinda? Dunyada dizel yakitin benzinden ucuz oldugu cok az ulke var zaten.

Bana gore Japon ureticilerinden sadece Toyota bu pazara ayak uydurabilmeyi basardi. Onlar da zaten tehlikeyi farketmis olacaklar ki yillar once Sabanci ile yollarini ayrildilar :)

:friends: :vauv:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Şub 2011 19:30 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

bugün kendimle baş başa düşünürken bir kehanette bulunmak istedim : Toyota Japonya, SAbancı ile yolları ayırmak için o çok tutulmayan Corolla vardı ya yumurta kasa, onu sattırdı, sonra da satış düşüşlerini bahane ederek anlaşmayı bozdu (Bu kısma kadar kulaktan dolma hurafe)...sıra geldi benim kehanetime : kardeş Japon Mitsu, Toyotanın bu hamlesinden esinlenerek tüketicinin taleplerinin aksine Coltun instyle donanımını ve güvenik paketini seçenek olarak ülkemize göndermedi ve son bombasını da güya yanlışlıkla yolladığı 2 havayastıklı Colt EXELANCE :) ile patlattı...ayrışma yakındır arkadaşlar :) bir yasa vardı, kimse hakkında öyle atıp tutamayacaksın forum vs ortamlarda , o yasa çıkmadı di mi henüz ?:)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Şub 2011 20:15 
Kullanıcı avatarı

bacey yazdı:
bugün kendimle baş başa düşünürken bir kehanette bulunmak istedim : Toyota Japonya, SAbancı ile yolları ayırmak için o çok tutulmayan Corolla vardı ya yumurta kasa, onu sattırdı, sonra da satış düşüşlerini bahane ederek anlaşmayı bozdu (Bu kısma kadar kulaktan dolma hurafe)...sıra geldi benim kehanetime : kardeş Japon Mitsu, Toyotanın bu hamlesinden esinlenerek tüketicinin taleplerinin aksine Coltun instyle donanımını ve güvenik paketini seçenek olarak ülkemize göndermedi ve son bombasını da güya yanlışlıkla yolladığı 2 havayastıklı Colt EXELANCE :) ile patlattı...ayrışma yakındır arkadaşlar :) bir yasa vardı, kimse hakkında öyle atıp tutamayacaksın forum vs ortamlarda , o yasa çıkmadı di mi henüz ?:)

Yasa cikmadi galiba yoksa bulusmada toplayip gotururler hepimizi. Ismimizi adresimizi silsek iyi olur walla :)

Dostum bunu yapacak olsalar kopekbaligi kasa cikmadan once TEMSA dogru duzgun ne Colt satiyordu ne de lancer. O zaman yaparlardi bence. Bahaneye pek ihtiyaclari oldugunu dusunmuyorum. Nitekim kisa zamanda servis+satis agi kurmak kolay degil. Mitsu gibi avrupa pazarindan anlamayan uzakdogulu bir uretici icin, hele herseyin muntazam bir sekilde isledigi japonya-amerika gibi marketlerde yasayan insanlar icin Turkiye gibi hicbir seyin dogru duzgun islemedigi bir ulkede bunu yapmak hic kolay degil. Ciddi bir firsat gorecek ki yapsinlar. Toyotanin felan fabrikasi bile vardi Turkiyede, adamlar o derece onemsiyordu turkiyeyi.

Bunun tek mantikli yolu olabilirdi, o da Mitsu gelir, TEMSA'yi alir, bizim pazarlamadan anlamayan yoneticilerimizi postalayip caponlari diker :) Ama o da TEMSA'nin kamyon felan isleriyle ugrasmasindan dolayi zor olabilir. Gerci Mitsu yatirimlariyla onu da cok gelistirebilir. Hakkaten yaw, Mitsu TEMSA'yi satin alsa manyak olurdu :) Japonlarla Turkler birbirini sever, politik iliskilerimiz de iyidir. Japonyada/hollandada maliyeti yuksek bircok sey, en azindan avrupa pazari icin gelistirilen modeller icin Turkiyede uretilebilir/montajlanabilir. La birinin bunlari Mitsuya anlatmasi lazim ama tepeden birilerinin kafasina sokmak lazim. La simdi de aklima "inception" filmi geldi :ROFL: Cok mu film izliyorum ne. Dur biraz yatayim da birkac saat sonra sakin kafayla oturur takilirim yine. %) :crazy:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Şub 2011 00:46 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
Kan grubu: 0rh+
emin olunki birçok yetkili satıcı bu forumu biliyor giriyor okuyor hatta bazıları yetkilisatıcı-servis olduğunu gizliyor.çünkü biliyor millet bu tip serzenişlerle sıkıştıracak onları.ben çok sohbetler yaptım yetkili satıcılarla tam olarak söyleyemeselerde onlarda temsa dan şikayetçi bunu ima ettiklerini gayet açık anlayabiliyorum konuşmalardan.yetkili satıcılarada işlemiş zaten bu bezginlik.mitsubishi nin zaten dünyada otomobil pazarında yükselme lider olma yada yön verme gibi bir niyeti yok zaten birçok dalda faaliyet gösteren güçlü firmadır.yarattığı efsane modelleriyle işi götürmektedir gibi söylemlerini duyunca zaten artık ne diyeyimki size dedim çıktım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Şub 2011 12:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali Akde
Araç: 2005 1.5 Instyle AMT
Meslek: Muhasebe Elemanı
Kan grubu: A +
bacey yazdı:
Mazdaları da inceledim 2,3-6 serisini...Cık!...dışını içine yansıtamamışlar...Lancer gibi...benim sonraki aracım BÜYÜK ihtimalle HONDA olur...yani şimdilik Japondan devam...haa olur da dizelci olursam işte o zaman kafam karışır...neyse konuyu dağıtmayalım...ya bu konuda bir şey yapalım ya da mevcut durumdan keyf almaya çalışalım...şimdi konuş ya da ilelebet sus :)

Dizeli olsa hiç düşünmeden Honda Civic alırdım. İdealimdeki arabalardan biri. Şuan beni Mitsubishi'ye bağlayan nedenler: Sağlam kasa, az yakması, iyi çekişi, zamana ayak uydurabilen bir iç tasarım, bakımlarının masrafsız olması. Colt'u gerçekten çok seviyorum. Gönül isterdi ki gerçekten bir Fiat kadar satılsın.

Mesela evvelsi gün bir ilan gördüm. İzmir'de bir tane instyle Colt var. Deri ısıtmalı koltuk, sunroof falan var araçta. Şuan arabam olmasa benzinli olmasına rağmen gidip o aracı almak isterdim. Beni cezbeden birşeyler var yani bu araçta. Fiyatına göre donanımı çok iyi. Ama biliyoruz ki son gelen araçlar çok boş. :(

Ayrıca şu dilekçe gönderme olayını biraz daha ciddileştirsek bir metin hazırlansa bence fena olmaz. Bir işe başlamak bitirmenin yarısıdır derler hep. Biz burada 100 tane bile göndersek hafifte olsa bir kıpırdama yaratır. :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Şub 2011 13:24 
Kullanıcı avatarı

İsim: Görkem Yavuz
Araç: Lancer 1.6 Invite
Meslek: Odtü-Maden Müh. Öğrenci
Kan grubu: 0Rh+
bacey yazdı:
Ayrıca şu dilekçe gönderme olayını biraz daha ciddileştirsek bir metin hazırlansa bence fena olmaz. Bir işe başlamak bitirmenin yarısıdır derler hep. Biz burada 100 tane bile göndersek hafifte olsa bir kıpırdama yaratır. :)

Metnin Türkçesi hazırlansa bi...İngilizceye çevirmeye ben yardımcı olurum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Şub 2011 13:29 
Kullanıcı avatarı

precious yazdı:
emin olunki birçok yetkili satıcı bu forumu biliyor giriyor okuyor hatta bazıları yetkilisatıcı-servis olduğunu gizliyor.çünkü biliyor millet bu tip serzenişlerle sıkıştıracak onları.ben çok sohbetler yaptım yetkili satıcılarla tam olarak söyleyemeselerde onlarda temsa dan şikayetçi bunu ima ettiklerini gayet açık anlayabiliyorum konuşmalardan.yetkili satıcılarada işlemiş zaten bu bezginlik.mitsubishi nin zaten dünyada otomobil pazarında yükselme lider olma yada yön verme gibi bir niyeti yok zaten birçok dalda faaliyet gösteren güçlü firmadır.yarattığı efsane modelleriyle işi götürmektedir gibi söylemlerini duyunca zaten artık ne diyeyimki size dedim çıktım

TEMSA saticisi Galeri sahipleri bile Mitsuya binmiyor, oyle dusun. Eminim TEMSA genel muduru passat'a falan biniyordur.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 25 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: