Zaman: 17 Eki 2025 07:39

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 28 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 01 Tem 2011 11:32 

opeth üstad, başlık başka bölüme taşınacaksa da taşınabilir..

denizli'de üniversite'de af başvurum var.. oradan çıkıp akyaka'da pansiyon mu arayıp dursam, marmaris taraflarını mı dolansam, datça'ya mı uzasam (gidersem ilk olacak); palamutbükü filan pansiyonlara mı baksam şansıma..

milas'ta gecelesem de bodrum sahillerini bir de biz mi görsek... yoksa çeşme'nin serin sularına günübirlik zorlu yolculuk mu yapsam.. oralarda konaklama çok pahalı olur biliyorum..

yavv .. ankara memuru olunca bütün bir sene, bir haftalık tatili hesaplayanlardan olduk...

vay be... ben ki antalya çocuğu... manavgatın, sidenin, phaselisin, olymposun ilk müdavimlerinden... gözlemenin, balığın, piyazın,aksu et lokantasının, muzun- portakalın hasının gurmelerinden...

18 temmuzda oğlanın dötünü suya sokucak, şöyle mantıklı bir yer ..(oğlanın dötü ilk defa deniz görecek)... antalyadaki evi de kiraya verdik.. antalya kolejinin arkasında cillop gibi yerdeydi.. 1 senede zor kiraya verdik..

şimdi dandik pansiyon, otellerde yer arayacağız artık şansımıza...

şöyle amcaoğlunun biri dese ki... aha şu otelin odaları temiz, altında araban var, oradan ince kum, dalgasız-temiz denize akarsın.. akşam da şurda balığını yersin.. ödeyeceğin para da anca şu kadar... var mı bende o şans acaba acep??

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Tem 2011 13:45 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Melih
Araç: Mitsubishi Colt 2005 1.3 Instyle
Meslek: Filolog
hem sığ, hem kum, hem su sıcaklığı çocuk için uygun yer ölüdeniz'dir. otel meri var ölüdeniz'de lagünün içinde. kumsaldan hemen sonra ağaçaltı olduğundan gölgede oluyor. sadece tam pansiyon alıyorlar. geçen yaz bizim kız da ilk orada girdi denize çok rahat ettik hatta bizimkiler haftaya tekrar gidecekler. herşey dahil sistem kişi başı 200TL günlük olması lazım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Tem 2011 14:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Colt invite AMT
Meslek: Banka
Kan grubu: A+
Bende oyumu ölüdenize veriyorum.
Hisarönü-ovacık bölgesinde çok uygun fiyatlı havuzlu apart oteller var, orada ailenle kalıp arabanla 5-10 dk. ölüdenize gidebilirsin.
Ayrıca aileyle tatil yapılacak en sakin bölgedir.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Tem 2011 14:33 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Melih
Araç: Mitsubishi Colt 2005 1.3 Instyle
Meslek: Filolog
toşu yazdı:
Bende oyumu ölüdenize veriyorum.
Hisarönü-ovacık bölgesinde çok uygun fiyatlı havuzlu apart oteller var, orada ailenle kalıp arabanla 5-10 dk. ölüdenize gidebilirsin.
Ayrıca aileyle tatil yapılacak en sakin bölgedir.

Evet biraz önce haber aldım Hisarönü tarafı bu sene bayağı sakinmiş pek ingiliz kalabalığı yok.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Tem 2011 14:43 

teşekkür ederim arkadaşlar..

ölüdeniz aklıma yattı.. hisarönü pansiyonlarını bir araştırayım ben.. bu sene ingilizler de azalmış.. fiyatlar uygun olabilir...

denizli-serinhisar-acıpayam-söğüt-bekçiler-fethiye.. 3 saat sürer en fazla... marmarise inseydim sedir adası ve hemen karşısındaki incekum plajlarına giderdim herhal.. turizm bakanlığı personeli olduğumdan ücret de ödemezdim..

ölüdeniz yapalım bakalım allahın izniyle.. o değil de , beyaz balina vücudumla, aha geldi ankara memurusları derler ya, yanarım da ona yanarım... halbuki biz ki, kara jawalardan inmezdik.. henüz turist yüzü görmemiş gündoğmuş şelalerine bodoslama dalardık... eski mezbahanın altından köpekbalıklarını elimizle çekerdik.. milletin tatil-deniz dediği günlerde tahtalı'da beycik'te, beydağı'nda feslikan'da buz gibi suda karpuz çatlatırdık... az mum üflemedik o sahillerde...hey gidi günler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Tem 2011 16:18 

kişibaşı 200,300 ... bir gece bile kalsam ki birşeye benzemez 400 tl... bu paraya colta benzin koyup, git gel yapacağım sanırım.. denizli'de kalacak yerim var... pansiyon-apart otel tarzı yerlerde benim şansım yoktur... sararmış yastık, küflü,yeşil renkli klozetler çıkar karşıma.. paramla rezil olurum genelde... gözüm yemiyor o yokuştaki otel tarzı evlere... gideyim, denize gireyim, döneyim..

zaten keko sarmışsa dört bir yanı, parkı para, plaja girişi para, şezlongu ayrı, şemsiyesi ayrı para... hemen tepemde biten tipler.. zaten 3 günlüğüne gidince bunlar bana çok batar...

lykia world canavarmış ama gecelik kişibaşı 300... meri club da 200 istiyor.. normal tabi... high season dediğimiz olay.. ah ulan sen ver gül gibi evi kiraya...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Tem 2011 17:48 

hisarönü'nde paradise garden diye bir otel, gecelik oda-kahvaltı 220 tl satandart oda, bebek yatağı koyarız diye mail atmış..

clup meri kişibaşı 150 den verse de gitsek.. yok mu tanıdık?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Tem 2011 18:04 
Kullanıcı avatarı

OVACIK RESİDENCES

TEMMUZ.....100 TL
AĞUSTOS....100 TL

2 kişi için 1+1 oda fiyatı.
Kahvaltı dahil.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Tem 2011 18:10 
Kullanıcı avatarı

Hisarönü'nde kalınacak en iyi apartlardan birisi "bluepearlhotel"
çok temiz sahipleri çok iyi ve çok kaliteli, fiyata kahvaltı+akşam yemeği dahil.
Fakat yer bulmak biraz zor 1 yıl önceden dolduruyorlar odaları.
Bi şansını dene istersen.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Tem 2011 23:40 
Kullanıcı avatarı

İsim: koray
Araç: colt amt 2009 yeni kasa
Meslek: turizmci
Kan grubu: 0rh+
hisarönü ovacık tarafına gidiceksen pink palace ı da tavsiye ederim...fiyat konusunda bişey diyemiyorum evde olduğum için yarın sisteme bakmak lazım...ufakta olsa bi indirim yaparım sana bu arada acente kanalıyla gidersen taksit olayı da var...farklı alternatif istersen sana gümüldür de denizatı tatil köyünü tavsiye ederim mutlaka incele...http://www.denizati-hv.com/ mavi bayraklı kumsalı var ağaçların altında bungalow larda kalıyosun benım favori yerlerimdendir...çeşme düşünürsende ıldır tarafında akay garden ı tavsiye ederim fiyatları uygundur. Deniz konusunda orda bi yere bağlı kalmayıp gezersin aya yorgi filan da yapabilirsin...bütçeni tam olarak bilseydim daha farklı alternatifler sunardım...sormak istediğin bişey olursa pm den de ulaşabilirsin...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Tem 2011 10:52 

rebeldeath yazdı:
hisarönü ovacık tarafına gidiceksen pink palace ı da tavsiye ederim...fiyat konusunda bişey diyemiyorum evde olduğum için yarın sisteme bakmak lazım...ufakta olsa bi indirim yaparım sana bu arada acente kanalıyla gidersen taksit olayı da var...farklı alternatif istersen sana gümüldür de denizatı tatil köyünü tavsiye ederim mutlaka incele...http://www.denizati-hv.com/ mavi bayraklı kumsalı var ağaçların altında bungalow larda kalıyosun benım favori yerlerimdendir...çeşme düşünürsende ıldır tarafında akay garden ı tavsiye ederim fiyatları uygundur. Deniz konusunda orda bi yere bağlı kalmayıp gezersin aya yorgi filan da yapabilirsin...bütçeni tam olarak bilseydim daha farklı alternatifler sunardım...sormak istediğin bişey olursa pm den de ulaşabilirsin...

üstad.. yazılanları şu an okuyorum.. ama sana hemen cevap yazmak istedim.. 18 temmuz pazartesi denizli'deyim.. denizli, hemen hemen her yere eşit uzaklıkta... fethiye, antalya, marmaris, bodrum, gümüldür vs.. oğlanı denizle tanıştıracağım..

2-3 gece.. oda konforlu olsun istiyoruz.. ama onlara paramız yetmiyor.. gecelik toplam 150 falan uygun bize... her şey dahil istemiyoruz.. genelde canımın çektiği yerde yiyorum.. bolu-abant otellerinin yemeklerini yedikten sonra zaten bize yavan gelebilir.. denizli'den ulaşabileceğim, ince kum, sığ denize yakın, ya da aracımla 20-25 dakikalık yerlerde kalacak bir yer arıyorum.. dediğim gibi yeni, temiz bir yer olsa...

şu yukarıdaki yerleri bir inceleyeyim..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Tem 2011 11:17 

gümüldür deki yer güzelmiş.. kişibaşı 150'den 300 beni aşar.. 200'e verir mi sence=((

fethiye çok sıcak olacak gibi.. marmaris ve yukarısı için bakıyorum.. denizli'ye gideceğim kesin olduğuna göre, oradan da duruma göre günübirlik gider, geri döner veya şansıma temiz bir yer bulursam kalırım... aslında milas'ta falan temiz şehir oteli olsa.. oradan denize gidip gelsem de olur..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Tem 2011 14:56 
Kullanıcı avatarı

turizmpsikoloğu yazdı:
gümüldür deki yer güzelmiş.. kişibaşı 150'den 300 beni aşar.. 200'e verir mi sence=((

fethiye çok sıcak olacak gibi.. marmaris ve yukarısı için bakıyorum.. denizli'ye gideceğim kesin olduğuna göre, oradan da duruma göre günübirlik gider, geri döner veya şansıma temiz bir yer bulursam kalırım... aslında milas'ta falan temiz şehir oteli olsa.. oradan denize gidip gelsem de olur..

Gümüldür deki yer 18-22 temmuz tarihlerinde dolu maalesef eğer tarihlerinde oynama yaparsan bende sana fiyat konusunda oynama yapabilirim :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Tem 2011 15:25 

cevabın için çok teşekkür öncelikle..

pamukkale üni'de af başvurum var.. son tarih 25 temmuz.. bu yüzden 18-22 temmuz arası izin aldım..=((

anladığım kadarıyla acentanız var veya bağlantılarınız var.. daha önceden tanışsaydık keşke.. aslında biraz da bizden oluyor.. antalya'da büyüyünce tatil-otel organizasyonlarım zayıf kalmış.nitekim hiç tatil hesaplamazdık.. şimdi de 8 ay önceden otele para ödemek zor geliyor.. ayrıca tek maaş memur olunca duruma göre hareket ediyoruz..

denizli'ye uzayacağımız kesin de allah ın izniyle.. oradan deniz kıyısı yapalım, junior la da rezil olmayalım diye konaklama şart görünüyor... şu an high season olduğuna göre düşük ücrete pek iyi alternatif yok.... başka önerebileceğin bir yer var mı?? mesela 50 km gidip sığ-kum denizde çimip geri otele de dönebilirim... mesela bafa gölü etrafında temiz bungalow var mesela.. ama deniz için gidip geleceksin filan..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Tem 2011 15:37 
Kullanıcı avatarı

turizmpsikoloğu yazdı:

pamukkale üni'de af başvurum var.. son tarih 25 temmuz.. bu yüzden 18-22 temmuz arası izin aldım..=((

anladığım kadarıyla acentanız var veya bağlantılarınız var.. daha önceden tanışsaydık keşke.. aslında biraz da bizden oluyor.. antalya'da büyüyünce tatil-otel organizasyonlarım zayıf kalmış.nitekim hiç tatil hesaplamazdık.. şimdi de 8 ay önceden otele para ödemek zor geliyor.. ayrıca tek maaş memur olunca duruma göre hareket ediyoruz..

denizli'ye uzayacağımız kesin de allah ın izniyle.. oradan deniz kıyısı yapalım, junior la da rezil olmayalım diye konaklama şart görünüyor... şu an high season olduğuna göre düşük ücrete pek iyi alternatif yok.... başka önerebileceğin bir yer var mı?? mesela 50 km gidip sığ-kum denizde çimip geri otele de dönebilirim... mesela bafa gölü etrafında temiz bungalow var mesela.. ama deniz için gidip geleceksin filan..

Türkiyenin en büyük tur operatörlerinden birisinde yurtiçi operasyon departmanında çalışıyorum bu yüzden tanıdık çok :) şu aralar baya yoğun akşamüstü sakin kafayla sisteme bakiyim sana bi kaç öneride daha bulunabilirim...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Tem 2011 15:50 

rebeldeath yazdı:
turizmpsikoloğu yazdı:

Türkiyenin en büyük tur operatörlerinden birisinde yurtiçi operasyon departmanında çalışıyorum bu yüzden tanıdık çok :) şu aralar baya yoğun akşamüstü sakin kafayla sisteme bakiyim sana bi kaç öneride daha bulunabilirim...

yavv üstad.. belki ben tatile biraz sıkıntılı gidiyorum ama senin gibi bir arkadaşa her zaman ihtiyaç olur.. abla-abi ve kardeş 3 ayrı aile tatile gider-durur.. özelden biraz daha detay bilgi verirsen.. tel-ad veya sürekli kullandığın bir mail vs... çok teşekkürler..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Tem 2011 23:40 
Kullanıcı avatarı

İsim: evren
Araç: colt czt
Meslek: öğretmen
ayvalık sarımsaklıdan yer ayırrtık 6 kişilik apart günlük 165 TL biraz pahalı gibi ama kumsalı iyidir ;) haftasonu ordayım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Tem 2011 23:56 
Kullanıcı avatarı

vtecmaniaa yazdı:
ayvalık sarımsaklıdan yer ayırrtık 6 kişilik apart günlük 165 TL biraz pahalı gibi ama kumsalı iyidir ;) haftasonu ordayım

iyi tatiller iyi eğlenceler :) aklında olsun akçay tarafında apartların rakamları sölediğin rakamın yarısı kadar;)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Tem 2011 10:05 
Kullanıcı avatarı

İsim: suat
Araç: 2012 mitsubishi outlander
Meslek: İNŞAAT MÜHENDİSİ
Kan grubu: A +
Bende eşim ve kızımla bayramda Fethiye taraflarına gitmeyi düşünüyorum ama oralar hakkında hiçbir bilgim yok. Tavsiye edebileceğiniz oteller var mı? Önerilerinizi bekliyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Tem 2011 17:14 
Kullanıcı avatarı

MİTSUATSHİ yazdı:
Bende eşim ve kızımla bayramda Fethiye taraflarına gitmeyi düşünüyorum ama oralar hakkında hiçbir bilgim yok. Tavsiye edebileceğiniz oteller var mı? Önerilerinizi bekliyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhabalar

Fethiye bölgesini düşünüyorsanız bölgedeki en iyi oteller Hıllsıde beach club Lykıa World, Club Letoonıa, Majesty Tuana dır. Bence ancak fiyatları yüksektir bu tesislerin...yukarda saydığım tesislerin arasında da en uygun fiyat Majesty Tuana da dır. Fiyat aralığınızı bilmediğim için ilk etapta yukardaki tesisleri önerdim...

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 28 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: