Zaman: 16 Eki 2025 02:08

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 33 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 16 Tem 2013 15:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: koray
Araç: colt amt 2009 yeni kasa
Meslek: turizmci
Kan grubu: 0rh+
Aes08 yazdı:
http://www.mitsubishiclubturkey.com/viewtopic.php?f=27&t=4147

Arkadaşım almıştı bir ara abi küçük bi inceleme işine yarayabilir

konuyu açmadan önce okumuştum. bilgilendirme için yine de çok teşekkürler kardeşim :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Tem 2013 11:11 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Meslek: memur
Kan grubu: A+
http://www.zaman.com.tr/ekonomi_61-bin- ... 13927.html
opel benim için nedense hep en kötü Alman olmuştur. yolda gördüğüm arıza yapan markaların içinde en çok opeldir. birinden dinlemiştim opel frontera 4x4 durduk yerde yanmış: elektriksel hata. arkadaşın hevesini kırmayalım dedim ama bu haberden sonra içimde tutamadım. haberde dediği gibi opelin en iyi aracı BU! gerisini siz düşünün. ateş bacayı sarsa da herhalde bu haber yangını söndürür :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Tem 2013 13:02 
Kullanıcı avatarı

paylaştığınız için teşekkür ederim...Allah tan 2.0 dizel almayı düşünmüyordum :) aslına bakarsanız bir çok araçta fabrika çıkışı sorunlar olabiliyor toyota yakın zamanda araçları geri çağırdı bizim forum da konu açıldı mitsubishi de çağırıyormuş :) yanma olayına gelince daha önce otobüsçülük yaptığım için biliyorum mercedes in O403 modeli de en çabuk yanan otobüstür, hatta kahve makinesinin otomatiği atmadığı için bir çok 403 yandı ancak bu olay otobüsün satışlarını etkilemedi gibi O403 yıllarca peronlarda en iyi otobüs olarak gösterildi (1995 yılı ile 2005 yılı arasında yanlış hatırlamıyorsam ) bu arada insignia yı şu an için değil 2 yıl sonrası için düşünüyorum o zamana kadar daha çok fikrim değişebilir :) şu an için acil bir durum oluşmadığı sürece aracımı satmayı düşünmüyorum :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 31 Tem 2013 09:08 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

sorun çıkarmadıkça ve farklı ,ihtiyaçlar doğmadıkça Mitsubishi satılmaz. ben şu an Volvo c70 kullanıyorum. carismamdaki sorunu çözebilseydim. kesinlikle satmazdım c70 ile de değişmezdim. neden arada verdiğniz o kadar fiyat farkına değmiyor. hatta carismanın gacur gucu vs. ses yönünden çok daha iyi olduğunu gördüm timsekl, çukurlu yerlerde carismaya göre daha yavaş kullanmama rağmen ses gelebiliyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 31 Tem 2013 09:18 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
av.ilhami yazdı:
sorun çıkarmadıkça ve farklı ,ihtiyaçlar doğmadıkça Mitsubishi satılmaz. ben şu an Volvo c70 kullanıyorum. carismamdaki sorunu çözebilseydim. kesinlikle satmazdım c70 ile de değişmezdim. neden arada verdiğniz o kadar fiyat farkına değmiyor. hatta carismanın gacur gucu vs. ses yönünden çok daha iyi olduğunu gördüm timsekl, çukurlu yerlerde carismaya göre daha yavaş kullanmama rağmen ses gelebiliyor.

Abi kurtlanmışsın, yakında Volvo' yu ilana koyarsın (Carisma takaslı) :LOL:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Ağu 2013 09:26 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

bu saatten sonra binmediğim mitsu (outlander, 1.8 lancer) olur: ilmin hocası meraktır (meraklı biriyimdir :D ) işin gerçeği artık parça fiyatı vs. nedeniyle carisma almam. çok çok cazip bir fırsat olmadıkça.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Kas 2013 18:12 
Kullanıcı avatarı

İsim: dzgn
Araç: honda jazz fun 2011 mt
Meslek: doktor
İnsignia ile kendi deneyimlerimi aktaracak olursam, adana ankara arasında 1,6 180 beygir olan versiyonunu kullandım. Landi renzo lpg mevcuttu. Yol bilgisayarında 6.3 ortalamayı tutturduk 100 km ortalama hızla. Motor 1.6 eski vectra motorun aynısının turbolusu yeni bir motor değil. Araç hantal değildi gayet ataktı ama diğer 180 bg araçlarla kıyaslamam mümkün değil. Kesinlikle dandik bir araç değil az satılmasının nedeni ölü doğmuş olması. Kriz ortamında geldiği için pek ilgi göremedi. Yol tutuşu sınıfının bence en iyisi ki bu konuda bir şehir efsanesi jantların dönüp tekerin jant kadar dönememesi yada benzer bir durumdan dolayı ü lastik patlattığı için opelin tekrar ayar çektiğini söyler :D . Fakat lpg de subapları yemişti. Saygılarımla

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Kas 2013 23:14 
Kullanıcı avatarı

drkimble yazdı:
İnsignia ile kendi deneyimlerimi aktaracak olursam, adana ankara arasında 1,6 180 beygir olan versiyonunu kullandım. Landi renzo lpg mevcuttu. Yol bilgisayarında 6.3 ortalamayı tutturduk 100 km ortalama hızla. Motor 1.6 eski vectra motorun aynısının turbolusu yeni bir motor değil. Araç hantal değildi gayet ataktı ama diğer 180 bg araçlarla kıyaslamam mümkün değil. Kesinlikle dandik bir araç değil az satılmasının nedeni ölü doğmuş olması. Kriz ortamında geldiği için pek ilgi göremedi. Yol tutuşu sınıfının bence en iyisi ki bu konuda bir şehir efsanesi jantların dönüp tekerin jant kadar dönememesi yada benzer bir durumdan dolayı ü lastik patlattığı için opelin tekrar ayar çektiğini söyler :D . Fakat lpg de subapları yemişti. Saygılarımla

hocam yorumlarınız için teşekkür ederim...aklımda halihazır da ford mondeo 1.6 selective ecoboost ve insignia var. İnsignia nın kasası ve donanımı inanılmaz hoşuma gidiyor. mondeo da aynı şekilde...ikisi arasında kararsız kaldım ancak daha önce 97 model de olsa bir mondeo tecrübem var bu sebeple bu aralar mondeo biraz daha ağır basıyor ancak aracı almak için önümde iki yıl gibi bir zaman var bu sebeple çok acele etmiyorum...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Kas 2013 11:35 
Kullanıcı avatarı

hocam araç geniş olsun istiyorsanız skoda superb de bir alternatif olabilir belki. bir incelemenizde yarar var. arkası yayla gibi :D kalite olarak passata yakın.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Kas 2013 12:17 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
Kayınbiraderime aldık...1,6 110 beygirlik atmosferik motorlu olandan...Sanırım COSMO takviyeli EDITION donanım...Neyse...Araç kalkışları seri değil bu tamam ama o motor o kasayı götürmüyor önyargım kırıldı...Gayet iyi gidiyor...maximum hız denemesi yapmadım ama klasik 1,6 motordan farkı olacağını zannetmiyorum...Zaten araç gösterişli pek selektör yapma cesaretinde bulunmuyor arkadakiler...ama Coltaki gibi ara hızlanma beklemek fazla iyi niyetlilik olur...Araç oturaklı sessiz ve tok...41000 TLye almıştık; Atiker LPGli...bence sınıfının fiyat performans aracı bu...Sübap sıkıntısı vereceği bir gerçek ama sanırım o da yağlamalı sistemle ötelenebilir...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Kas 2013 12:32 
Kullanıcı avatarı

benim merak ettiğim bu tüple subap arızası için gidip çelik olanla değiştirsek ne kadar masraf çıkacağı. değiştirildiğinde sorun tamamen ortadan kalkıyormu acaba. birde bozulana kadar magnezyum subapla binerim düşüncesinde araca zarar veriyormuyuz. İnsanlar araba almaktan korkar oldu. turbo zaten ayrı dert. atmosferik motor candır oda ayrı :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Kas 2013 12:35 
Kullanıcı avatarı

bacey yazdı:
Kayınbiraderime aldık...1,6 110 beygirlik atmosferik motorlu olandan...Sanırım COSMO takviyeli EDITION donanım...Neyse...Araç kalkışları seri değil bu tamam ama o motor o kasayı götürmüyor önyargım kırıldı...Gayet iyi gidiyor...maximum hız denemesi yapmadım ama klasik 1,6 motordan farkı olacağını zannetmiyorum...Zaten araç gösterişli pek selektör yapma cesaretinde bulunmuyor arkadakiler...ama Coltaki gibi ara hızlanma beklemek fazla iyi niyetlilik olur...Araç oturaklı sessiz ve tok...41000 TLye almıştık; Atiker LPGli...bence sınıfının fiyat performans aracı bu...Sübap sıkıntısı vereceği bir gerçek ama sanırım o da yağlamalı sistemle ötelenebilir...

benim gözüm 1,6 180 bg olanlarda cihat hocam :) sanırım onun ara hızlanmalar daha iyidir :) ciddi anlamda gösterişli ve dolu olan bir araba beni cezbeden de o...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Kas 2013 12:38 
Kullanıcı avatarı

drkimble yazdı:
hocam araç geniş olsun istiyorsanız skoda superb de bir alternatif olabilir belki. bir incelemenizde yarar var. arkası yayla gibi :D kalite olarak passata yakın.

superb bi kaç yerde daha okudum ama pek ilgimi çekmedi sebebini de bilmiyorum :) gözüm genelde insignia ve mondeo da....hatta borçlardan sıyrılırsam 97-2000 model bir mondeo alıp onu toparlayıp zevk olsun diye binmeyi düşünüyorum bu aralar...kendime ait ilk arabamdı 97 model mondeo ve tadına doyamadan sattım maalesef...bu sebeple hala aklımın bir köşesinde kaldı...

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 33 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: