Zaman: 17 Eki 2025 12:40

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1244 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 63  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2010 13:05 
Kullanıcı avatarı

İsim: Enes
Araç: 2000 Model Space Star 1.3 motor :))
Meslek: Öğrenci
Kan grubu: 0Rh+
abilerim süper bir ilan gördüm ve gülmekten karnım ağrıdı arabanın açıklamasını ekliyorum:

ARAÇTA GERİ VİTES MEVCUT OLUP TOPLAM 5 İLERİ 1 GERİ 6 VİTESTİR.....

AİRBAG YOKTUR AMA YERİNE BÜTÜN CAMLARDA KAZ YASTIĞI VARDIR KAZA ANINDA HEPSİ AÇILMAKTADIR

ARAÇTA ASD-APS -PTT MEVCUTTUR

ARACIM ÇOK TASARRUFLUDUR DOSMADAN YOKUŞ AŞŞAĞI SALDIĞINIZ ZAMAN HİÇ BENZİN YAKMADAN ÇARŞIYA İNME ÖZELLİĞİNE SAHİPTİR

ARAÇ 0 dan 100 e 3 dakikada çıkmaktadır…

SINIFININ EN DOLUSUDUR HERGÜN İÇİNİ DOLDURUR YÜZERİM…

KOLTUK MİNDERLERİ YENİ OLUP KESİNLİKLE BURUN KARIŞTIRILIP KOLTUKLARA SÜRÜLMEMİŞTİR

ARACIMIN FARLARI SAĞLAM OLUP GECELEYİN IŞIK VERMEKTEDİR...

ARACIM DOĞA DOSTUDUR OLUP ÇEVREDEKİ KÜÇÜK BAŞ HAYVANLAR ALTINDA SÜREKLİ YAVRU DOĞURMAKTADIRLAR..

isteyen satın alıp 1 kilo benzin ile atatürk heykelinin önünde ateşe verebilir...LPG ATEŞE DAYANIKLIDIR KESİNLİKLE PATLAMA YAPMAZ

KURU ÇAY. YAŞ ÇAY. DEMLİKTE ÇAY.SÜZME ÇAY.. İLE TAKAS OLUR

ARACIMDA KLİMA YOKTUR AMA BEN 4 CAMI AÇIP GEZİYORUM KLİMA ETKİSİ YARATIYOR...

4 LASTİK YENİ OLUP HEPSİ KABAKTIR...MUŞLUHELİN MARKADIR

ARACIMIN AERO DİNAMİĞİ ÇOK DİNAMİKLİDİR...

ARACIMDA KALORİFER VARDIR PETEK VE BORU SİSTEMİNİ YENİ ALARKOYA ÇEKTİRDİM....

LÜTFEN PAZARLIK İÇİN CEPTEN ARAYINIZ ÇAĞRI ATMAYINIZ HAİN KÖTÜ KONUŞURUM PAZARLIK ETMEYİNİZ.. aramayınız

2009 RANGE ROVER 5000CC

VEYA

2009 MERSEDES SLK İLE TAKAS OLUR...

BAŞKA TAKAS TEKLİFLERİ KABUL EDİLMEYECEKTİR....

linki:http://www.sahibinden.com/cok_amacli_pick_up_makam_.....displayitem

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2010 18:43 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
_opeth yazdı:
23 nisana geleyim mi baceyim :)

neden olmasin dostum...Nisanda yine haberleselim...isleri yoluna koyabilirsem nedenm olmasin...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2010 23:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: Fikret
_opeth yazdı:
ben uçak bileti bakıyım iyisi mi bu 3 günlüğüne filan 1400km biraz zor yaparım :)

Oğlum bi de genç olacanız.

Bendeniz BRODWAY ilen,(2000 yılı) 4 kişi +1 bebek(kızım 2 aylık filandı) buradan kalkıp Batman'a gittim...Bi gece hatay'da fakülteden arkadaşımda kaldık.Oradan devam ettik.1000 küsür km olması lazım arasının.Ki Hatay'a da uğradığımı sayarsanız. :ROFL:

Altında merso akrabası araba var,KILİMA var,abs var airbag var.E helva yapsana.

Dı Pawa Oğf Dırims|Handı

Civic '08 Elegance A/T
Peco '99 206 XR A/T

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010 01:05 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
_opeth yazdı:
kaf_kaftr yazdı:
_opeth yazdı:
ben uçak bileti bakıyım iyisi mi bu 3 günlüğüne filan 1400km biraz zor yaparım :)

Oğlum bi de genç olacanız.

Bendeniz BRODWAY ilen,(2000 yılı) 4 kişi +1 bebek(kızım 2 aylık filandı) buradan kalkıp Batman'a gittim...Bi gece hatay'da fakülteden arkadaşımda kaldık.Oradan devam ettik.1000 küsür km olması lazım arasının.Ki Hatay'a da uğradığımı sayarsanız. :ROFL:

Altında merso akrabası araba var,KILİMA var,abs var airbag var.E helva yapsana.

fikret abi benzin parasını verirsen gelirim :D

Bence şöyle yapalım.. o bize gelsin.. :)

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010 01:10 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Zafer
Araç: Lancer 1.8 CVT
Kan grubu: ARh+
1000 km broadway ile.Pehhh :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010 01:32 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Bende birader için,Van-İstanbul uçaklarının fiyatlarına baktım 80-90 civarı felan 19 mayıs için.Trenle geze geze gel diyorum ama anlamıyor.Sanırım askerlik psikolojisi böyle bir şey olsa gerek : )

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010 23:13 
Kullanıcı avatarı

|Vedat Şu 3 Alıntı İşi de Nedir? |

Yazı bekleyin læ :crazy:

Vedat, :friends: :sorry:

Zafer; Tabii , Konya Isparta arası uyumaya başladığımı atladım.Dümdüz yol,herkes uyuyor.Ama uyumak da öyle bildiğin gibi olmuyore.Baya böyle sabitleşiyosun sonra bi anda hanımın sesi Fikooo :P

Malabadi köprüsünde durup kızımı uyutmuşluğumuz vardı... Sonracıma klimasız araçta yazın pişmeğe bir çözüm buldu hanım..Şu arkadaki tutacaklar(kapı üzerindekilere) boydan boya çarşaf gerdi , ben açtım camları,bir nevi klima yapmış olduk broadwaye...

Zaten,aramızda kalsın,Batmandan Isparta'ya adım attım.İlk lafım "Klimalı bir araba almalıyım oldu."Zaten 2001 Mart'ı gibi de , 20000 km deki kız gibi Carismaya kavuştum :Bravo:

Dı Pawa Oğf Dırims|Handı

Civic '08 Elegance A/T
Peco '99 206 XR A/T

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010 23:56 
Kullanıcı avatarı

Isparta-Batman 1000 kilometreyi geçmesi laazım.1200 filan çeker zannımca.Tabi otobana şükretmek laazım.Eskiden 1400 km. filandı.Bir de hataya uğranınca mesafe dahada artar.
Ben de kurtalandan akşehire toros la gelmiştim 93 te.Toros ta 93 tü :) 1 Hafta kendime gelememiştim.Bir de gençtik o zaman.Şimdi olsa 1 ay yatarım herhalde :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2010 21:29 
Kullanıcı avatarı

kadioglu yazdı:
Isparta-Batman 1000 kilometreyi geçmesi laazım.1200 filan çeker zannımca.Tabi otobana şükretmek laazım.Eskiden 1400 km. filandı.Bir de hataya uğranınca mesafe dahada artar.
Ben de kurtalandan akşehire toros la gelmiştim 93 te.Toros ta 93 tü :) 1 Hafta kendime gelememiştim.Bir de gençtik o zaman.Şimdi olsa 1 ay yatarım herhalde :)

1300 gibi bir sayı kalmış aklımda.Ama hatırlamıyorum.

Hocam beni en iyi sen anlarsın :Yahoo!: Hidrolik de değil direksiyonlar.Tir tir tir :lol: Ama şimdi olsa serçe parmağıyla gidip gelinir.Ule teknoloji çok gelişti yahu...

Hatta , Batman'a varınca k.pederin sıfır astra aldığını da görüp şaşırmıştım,çok beğenmiştim arabayı.Araç 2000 model henüz 40 bin kmde.Halen daha sıfır koktuğunu iddia edenler var :D

Dı Pawa Oğf Dırims|Handı

Civic '08 Elegance A/T
Peco '99 206 XR A/T

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Mar 2010 01:02 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Bugün komple bakıma girdim resmen.İlk sinüzüt olduğumu öğrendim.daha sonra diş doktoruna gidip dişleri temizlettim.Dişlerin rezistansı kireç bağlamış :D +1 çürük diş çıktı.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Mar 2010 01:24 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

_opeth yazdı:
::ZaFeR:: yazdı:
Bugün komple bakıma girdim resmen.İlk sinüzüt olduğumu öğrendim.daha sonra diş doktoruna gidip dişleri temizlettim.Dişlerin rezistansı kireç bağlamış :D +1 çürük diş çıktı.

bn hiç dişçiye gitmedim nasıl bir duygu :D

diş temizlemisi biraz basınçlı geçti.Diş taşları gidince ağzım bir garipleşti :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Mar 2010 10:09 
Kullanıcı avatarı

kaf_kaftr yazdı:
kadioglu yazdı:

1300 gibi bir sayı kalmış aklımda.Ama hatırlamıyorum.

Hocam beni en iyi sen anlarsın :Yahoo!: Hidrolik de değil direksiyonlar.Tir tir tir :lol: Ama şimdi olsa serçe parmağıyla gidip gelinir.Ule teknoloji çok gelişti yahu...

Hatta , Batman'a varınca k.pederin sıfır astra aldığını da görüp şaşırmıştım,çok beğenmiştim arabayı.Araç 2000 model henüz 40 bin kmde.Halen daha sıfır koktuğunu iddia edenler var :D

Anlamam mı :D Kabus gibiydi.Sonrasında eski bir bmw almıştım (1981 model) Valla ilaç gibi gelmişti.Ama hiç bir arabamla carisma kadar rahat yolculuk yapmadım.Buna galantta dahil.En azından şimdilik :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Mar 2010 11:26 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
Uzun yolda Mercedes 1, Focus 2, Carisma 3, Vectra 4, Megane1 5, Golf 6... Aklıma gelenler bunlar.
Ünv' de iken araba alıp satıyordum da, Carisma hariç diğerleri ile birkaç kez İstanbul Samsun-Ordu-Giresun-Trabzon yaptım. Kaanın işine gelir ama hakkını yiyemem, Mercedes' ten sonra Focus uzun yolda çok iyi...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Mar 2010 12:36 
Kullanıcı avatarı

akerimoglu yazdı:
Uzun yolda Mercedes 1, Focus 2, Carisma 3, Vectra 4, Megane1 5, Golf 6... Aklıma gelenler bunlar.
Ünv' de iken araba alıp satıyordum da, Carisma hariç diğerleri ile birkaç kez İstanbul Samsun-Ordu-Giresun-Trabzon yaptım. Kaanın işine gelir ama hakkını yiyemem, Mercedes' ten sonra Focus uzun yolda çok iyi...

Hocam carismanın hakkını yemişsin :) Bence focus tan önce gelir.Tabi arada volvo modelleride güzeldir.Zaten ne kadar yumuşak süspansiyon o kadar konfor ne kadar spor o kadar rahatsız :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Mar 2010 13:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Colt invite AMT
Meslek: Banka
Kan grubu: A+
uzun yolda tek araba tanırım ford taunus :good:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Mar 2010 16:44 

Focus kullanın, Carisma' dan iyi olduğunu anlayacaksınız. Nihayetinde ikisini de test edip yorumluyorum. Tabi göreceli bazı hususlar olabilir... Genelde sollamalarda Focus' u oldukça iyi buldum. Gaza dokunur dokunmaz uzaması beni etkilemiş olabilir.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Mar 2010 17:17 
Kullanıcı avatarı

Carismada iyi sollama yakalamak için 2 vites düşmek gerekiyor :) Uzun oranlı şanzumanın götürüsü buda işte.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Mar 2010 18:24 

Bunu araç değerlendirmesinde okumuştum :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Mar 2010 19:32 
Kullanıcı avatarı

Öncelikle akerimoğlu ve kadıoğluna katıldığımı bildireyim.Bir de eklemede bulunayım.Focus u daha üstün olarak sayıyorum ben de carisma'dan.Hem uzama,hem yol tutuşu yönünden daha iyiydi focus Allah var.Mesela şimdi Carismayı satmadan önce bitmiş amortisörleriyle en kısa mesafede taklaya gitmek istiyordu carisma.Civic'ise sanki yoldan çıkacakmış gibi yapıyor bi tırsıyosun ama atan bi taraf yok.Ama megan2 lerde ulan yola basıyomuş gibi güven verirken sağdan soldan attırıyor.

Geleyim asıl meseleme.DH'den yine ban yedim.Bu sefer de MCT sebep oldu.Ama benim bir amacım yokken ,alttaki mesajım yüzünden ISRAR ettiğimi düşündüler.Böyle moderatör,böyle Admin olur mu sizce?

Resim

Dı Pawa Oğf Dırims|Handı

Civic '08 Elegance A/T
Peco '99 206 XR A/T

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Mar 2010 20:25 

Vallaha ben olsam seni daha DH' ye sokmam.
Yav abi sen hala niye arada bi yazıyorsun oraya? Bak ben daha tek kelam ediyor muyum :)

Bi de focusla bi ölümden dönmüştüm. Samsun Merzifon - Havza arası biraz da uykum geldiği için yardırdım gidiyorum. Yol biraz aşağı doğru meyilli. Tabi kaptırdığım için yetiştiğim bi kamyonu uzaktan kestirdim, hiç arkasına girmeden direkt sollayayım dedim. 10 m kadar yaklaştım, o sıra (sola doğru viraj var) karşıdan gelen kamyon da başka bir kamyonu solluyor zar zor. Zaten rampa ya arkadan kara duman attırıyor :D frene bassam duramazdım zaten, dalgınlıkla da gaza bi yüklendim sanırım 120-130 gidiyordum, önümdekini geçmem - onun önüne kırmam - arabanın savrulmadan onun önüne girmesi - karşıdan gelen kamyon şöförünün direksiyonu bırakıp eyvah der gibi bana bakması - benim onun ön tamponundan sıyırıp kendi yoluma girmem hepsi 1 sn içinde oldu. Adamın üstünde gri kazak, başında inşaatçı şapkası vardı. Yeni traş olmuş sinek kaydı. Hepsini an be an hatırlıyorum. Tabi yoluma girdiğim anda taşikardi durumu sözkonusu ve ibre 160 km/h. Yazarken bile ürperdim yine. Hayatımın en korkunç anıydı. Başka araba olsa da kesin ölürdüm. Bu kadar kesin konuşuyorum. Hele Carisma olsa, 120deyken gaza asılsan çok çok 130 olur komple girersin kamyona :D

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1244 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 63  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye