Zaman: 15 Ara 2025 22:22

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 38 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Hangi TV platformu
MesajGönderilme zamanı: 21 Oca 2013 23:19 
Kullanıcı avatarı

İsim: levent
Araç: Colt 1.3 AMT 2011, ASX Intense 2011
Meslek: Avukat
Kan grubu: ARh-
Merhaba arkadaşlar. 2.5 yıldır digiturk kullanıyorum (hd+sinema paketli). Bazen acaba diğer platformlara mı gecsem diyorum. Bulunduğum yerde tele dünya yok. Dolayısıyla ya digiturk ya d-smart veya tivibu alacağım. Alacağım abonelik gene hd+sinema paketli olacak. Sizce hangisi alınır? En büyük tereddütüm yayın kalitesi. Bu arada evde internet yok ana çok ihtiyacım da yok aslinda. Ana uygun fiyata gelecekse internet +tv yayını da olabilir. Goruslerinizi bekliyorum.

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: Hangi TV platformu
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2013 09:02 
Kullanıcı avatarı

İsim: hakan
Araç: Hyundai i20 1.2 Elite Blue 2015
Meslek: Havayolu
Kan grubu: a+
2002 yılından 2009 a kadar digitürk sinema paketim vardı. Filmleri aşırı dandik, 8. sınıf Amerikan filmlerinden başka bir şey yok. Evlenip yeni evime taşınınca D-Smart uyumlu uydu alıcısı aldım. Ama paket maket almamıştım nasılsa sadece NTV, NTVSpor falan izliyorum diye. Uydu alıcısını aldıktan 10 gün sonra D-Smarttan arayıp neden paket vs almadığımı sordular. Hem paket fiyatlarının çok fahiş olduğunu hem de D-Smart dergiyi inceleme fırsatım olduğu için aynen Digitürk gibi filmlerinin çok dandik olduğunu söyledim. En azından bir deneyin dedi ve full paketi o zamanın yarı fiyatına 12 aylığına teklif etti. Üstüne 3 ay da hediye dedi. OK dedim kredi kartı bilgilerimi aldı, 12 taksit yaptı. 3 dakika sonra bütün kanallar açıldı (HD falan yoktu o zaman). 12 ay geçtiğinde hepsi kapandı. Müşteri hizmetlerini arayıp "3 ay hediyeniz vardı nooldu" dedim. "pardon" dediler hemen açtılar. 3 ay daha izledim. Çingenelik yaptım yani. Uzun lafın kısası. D-Smart ve Digitürk dergi al, Sinema, belgesel ve spor kanallarını inceleyip Digitürk, D-Smart arasından seçim yap.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2013 10:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Colt invite AMT
Meslek: Banka
Kan grubu: A+
Bence düzenini hiç bozma.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2013 13:24 
Kullanıcı avatarı

İsim: Evrim
Araç: asx 2011
Meslek: Reklam
Lig tv'yi umursamıyorsan orta kalitede bir hd receiver al. Filmleri hdd'den izleyebilirsin. Ben öyle yapıyorum. En azından hemkanal geçişlerim hızlı hemde yayın çok daha kaliteli. Tek sorun türksatta az sayıda hd kanal olması. Fazladan takacağın çanakla veya multifeed ile kaliteli kanalları izleyebilirsin. Kullandığım receiver Atlanta Hd Box gayet memnunum

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2013 14:52 
Kullanıcı avatarı

Futbola hiç ilgim yok. Ondan dolayı lig tv önemli değil. Film, müzik ve belgesel ağırlıklı kullanıyoruz tvyi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2013 15:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: Evrim
Araç: asx 2011
Meslek: Reklam
Belgesel dersen birşey diyemem. Türksatta belgesel kanalı yok denecek kadar az. diğer uydularda durum nasıl bilemem. Bence siz giriş paketi ve belgesel paketini açtırsanız size yeter.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2013 16:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erdem
Araç: ASX 2011
Meslek: Denetim
bende kendinden uydu alıcılı tv var, d-smart cam modül kullanıyorum, aylık 16 TL'ye full paket/hd (fanfinifinfon hariç:) hepsi var, tavsiye ederim, özellikle hd belgesel kanalları şahane... film kanallarının da iyi olduğunu söyleyebilirim, sinematvhd, cinegold hd... vs. yeni filmler de yayınlanıyor...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2013 17:01 
Kullanıcı avatarı

Hydepark yazdı:
bende kendinden uydu alıcılı tv var, d-smart cam modül kullanıyorum, aylık 16 TL'ye full paket/hd (fanfinifinfon hariç:) hepsi var, tavsiye ederim, özellikle hd belgesel kanalları şahane... film kanallarının da iyi olduğunu söyleyebilirim, sinematvhd, cinegold hd... vs. yeni filmler de yayınlanıyor...

Aylık 16 TL iyiymiş. 12 ay 24 ay gibi bir kampanyası mı vardı yoksa ciddi ciddi tarife bu mu?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2013 17:54 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erdem
Araç: ASX 2011
Meslek: Denetim
hakanov07 yazdı:
Hydepark yazdı:

Aylık 16 TL iyiymiş. 12 ay 24 ay gibi bir kampanyası mı vardı yoksa ciddi ciddi tarife bu mu?

Yanlış olmasın diye tekrar kontrol ettim otomatik ödemeyi de 20,99-TL olduğunu gördüm ve sonradan hatırladım ki sinema hd paketi için aylık 3-4-TL fark demişlerdi, ben de iyi falan kabul etmiştim, herhangi bir taahhüt yoktu hatırladığım kadarıyla... mevcut paketim maxi paket + sinema paketi..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Oca 2013 21:07 
Kullanıcı avatarı

21 TL de iyiymiş. Ben digiturke sinema + belgesel + müzik +hd için 36 TL ödüyorum. Bir de üstüne taahhüt verdim. :-)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Oca 2013 00:28 
Kullanıcı avatarı

İsim: Üzeyir
Araç: 2009 COLT 1.3 INVITE AMT
Meslek: öğretmen
Bende de digiturk var. 2 sene taahhutlu olarak abim almıştı. Taşındığı evde teledunya kullanmaya başladı. Kaptım geldim kutuyu ben kullanmaya başladım. Taahhüt dolunca aramışlar digiturkten kullanmayacağım demiş. Onlarda yapmayın etmeyin demiş. Gelin 13 TL'den devam edin demiş olmaz demiş bizim birader üstüne belgesel kanal hediye edelim demiş taahhüt falan da gerekmez demiş.
Sonra geldiler digiturkten HD uydu taktılar. eski uyduyu almadılar. HD izlemek ayrı bi zevkmiş anladım yani benim gibi belgesel izleyen biri için. Kayıt olayı da guzel .Kanal geçişleri çok zayıf . Zırta pırta mesaj geliyor. Durma güncelleme yapıyor. .

LPG Kiti: WentGAS (25.000 km'de takıldı.)
Araç km: 50.000 km

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Oca 2013 03:24 
Kullanıcı avatarı

Sözün özü, D-Smart uyumlu uydu alıcısı alın ama paket aboneliği falan için müşteri hizmetlerini aramayın. Onlar zaten sizi arayıp "neden bizi aramadınız" diye sitem ediyorlar. Sinema, spor kanallarına poh atıp (gerçek bu zaten) gömün iyice, muhteşem bir teklif alırsınız. Digitürk için "uyumlu uydu alıcısı" diye bir şey sözkonusu değil bildiğim kadarı ile, mevcut aboneliğiniz biterse iptal ettirmek için arayıp DT den iyi bir teklif alırsınız. "yapmayın etmeyin" derlerse onların da kanallarına poh atıp (bu da gerçek) iyi bir teklif alırsınız. Ama bir de şu var: Digitürke 10 saniyede abone olursunuz, 1 ayda iptal ettiremezsiniz. Girdin mi çıkışın yok CIA,KGB gibi. Adamı canından bezdirirler.İptal ettirdikten 2 ay sonra da bir bayiye gidip aboneliğiniz ve borcunuz olmadığına dair kağıt alın (tcell, avea, vfone, dtürk, dsmart hepsi için geçerli) Eşim hukuk bürosunda icra takip personeli olarak çalışıyor, ondan biliyorum. Sen " iptal ettirdim bitti" sanıyorsun ama 3 yıl sonra 2 tl lik son faturan avukatlık ve icra dosya ücreityle 250 tl olarak karşına çıkıyor. Aman ha!!!

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Şub 2013 07:07 
Kullanıcı avatarı

Superonline ADSL (binada fiber altyapı yok) aboneliğimi iptal ettirdim. Taahhütümün bitmesine 11 ay vardı daha dayanamadım. 59 tl 8 mbit sınırsız internete, 20 tl de hiç kullanmadığım halde ev telefonunun sabit ücretine veriyordum. Onu da iptal ettirdim. D-Smart maxi paket + 8 mbit sınırsız internete abone oldum. 2009 dan da eski aboneliğim olduğu için 63 tl lik paketi 59 tl ye verdiler. Artı yine türk telekomun altyapısını kullnadığı için 10 tl yalın ADSL parası da alacaklar. 69 TL ye çıktı. Superonline ın 220 TL lik ceza faturasının da 120 tl sini karşılıyorlar. 24 ay boyunca faturalarımdan 5 er tl düşecekler. Bağlantı hızı da Superonline a göre çok iyi. Zaten net kampanyalarında kilit kelime " hız ... megabite kadar". Mahallendeki santralle evinin arasındaki mesafe çok etkiliyor hızı. 10 TL daha ucuza hem daha verimli bir internet bağlantısına hem de dandik de olsa sinema, belgesel, spor kanallarına (Canlı F1 yayınları, NBA tv ve şampiyonlar ligi ve UEFA avrupa ligi) kavuştum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Şub 2013 12:09 
Kullanıcı avatarı

Araç: 2011 ASX
Teledünya olsaymış iyiymiş :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Şub 2013 14:08 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mahmut
Araç: '14 VW Golf 1.4 TSİ Highline
Meslek: Doktor
Kan grubu: ARH+
5 Yıl 1 Ay Digitürk kullandım.
Şimdi D-Smart'a üyeyim.
Full Paket 29 TL.
Çok memnunum.Tavsiye ederim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2013 07:18 
Kullanıcı avatarı

henien yazdı:
Teledünya olsaymış iyiymiş :)

Çevremde Teledünya kullanmış ve hiç memnun olmayan bir düzine insan var. Gerçi her şey beklenti ve zevklerle ilgili. Ben D-Smarttan memnunum. Belgesel ve NBA TV yetiyor. F1 sezonu da 16-17 martta başladı mı tamamdır.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2013 10:06 
Kullanıcı avatarı

Araç: 2011 ASX
Forumlara bakarsanız pek çok şeyden memnun olmayan pek çok insan bulursunuz. En basitinden TD'deki kanal geçiş hızını görseniz d-smart veya digiturkte zap yapmak sizin için işkenceye dönüşürdü. Belgesel konusunda ki benim aboneliğimin temel sebebidir nat-geo+discovery+AB Sat kanalları bir arada TD'de. Çocuk ve sporda da gayet iyi. Tek eksiği meraklısına lig tv.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2013 11:12 
Kullanıcı avatarı

Ben digiturke devam kararı aldım. Dizi + sinema + belgesel + müzik + yetişkin +hd ilk 8 ay 24, kalan 8 ay 48 TL

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2013 12:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gökhan
Araç: 2011 Colt AMT
Meslek: Akademisyen
açıkçası ben de teledünya hd kullanıyorum ve memnunum. f1 izleyememek dışında bir sıkıntım yok tv'den yana. Gerçi çok tv izleyen biri değilim, o nedenle discovery, national, universal ve fx gibi kanalların olması benim için yeterli. asıl ben aynı kapsamda kullandığım uydunet'ten 4-5 yıldır çok memnunum, hemen hemen her zaman stabil oldu bu süre içinde. tv'de td tercihimin asıl nedeni bu. ama f1 olsaydı iyiydi :kart:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Şub 2013 12:19 
Kullanıcı avatarı

D-smartın artı ve eksileri :

Artıları: NBA TV, F1 yayınları, UEFA ve Şampiyonlar ligi maçları, belgesel kanalları muhteşem, 8 Mbit sınırsız 50 GB adil kullanım kotasından sonra hız 3 Mbite düşüyor, gayet yeterli ve bağlantı kalitesi harika.

Eksileri: Sinema kanalları 8. sınıf amerikan filmlerinden geçilmiyor, berbat.

Kanal geçişleri çok hızlı değil ama işkence kıvamında da değil açıkçası. Zapping yapmayan bir karı koca için rahatsız etmeyecek hızda.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 38 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: