Zaman: 13 Ara 2025 13:38

Tüm zamanlar UTC + 3 saat





Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 6 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 04 Nis 2013 19:55 
Çevrimdışı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 08 Oca 2011 01:43
Mesajlar: 1290
Şehir: Denizli
İsim: Yusuf
Araç: 2010 Honda CR-V Excutive
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: A +
Yaş: 35
Malum havalar ısınıyor.Yaz geliyor.Mangallar ve diğer et yemekleri yapılacak. Fakat hayvanın neresinden hangi yemek yapılır?

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

_________________
Resim
:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
MesajGönderilme zamanı: 05 Nis 2013 12:18 
Çevrimdışı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 22 Ara 2009 21:01
Mesajlar: 1162
İsim: Emin Yıldız
Araç: 2011 Lancer 1.6 Invite SportSedan SR
Meslek: Advocate
Kan grubu: 0Rh+
Oy Oy Oy başlık pek bi renkli olmuş. Çok iştah açıcı.

Tavuk etinde son günlerde antibiyotik vb ilaç kullanımı hayvanın max 45 günde kesilmesi sebebiyle zararlı olacağı yolundaki söylentiler üzerine beyaz etten mümkün olduğunca uzak duruyorum.

Şimdi mangala gidecek olsam tercihim büyükbaşta bonfile, küçükbaşta pirzola. Tabi ki et bir gün önceden marine edilerek dinlendirilmeli, harlı olmayan ateşte yavaş yavaş pişirilmeli baharatlar kekik tuz son aşamadan eklenmeli ki et üzerinde yanmasın ve et suyunu kaybederek sert bir hal almasın.

Acıktım mı ne :D

_________________
2011 Mitsubishi Lancer 1.6 Invite SportSedan SR


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
MesajGönderilme zamanı: 05 Nis 2013 13:59 
Çevrimdışı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 27 Ara 2009 13:53
Mesajlar: 3055
Şehir: Istanbul
İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
Koyunda bosluk baya sertmis :D

_________________
A good car gets you from point A to point B. A GREAT car gets you in trouble!


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
MesajGönderilme zamanı: 05 Nis 2013 23:19 
Çevrimdışı

Kayıt: 23 Ara 2009 23:14
Mesajlar: 3224
Şehir: İstanbul
İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
Yaş: 37
Pişirme teknikleri konusunda Emin abiyle aynı fikirde olmakla birlikte kuzuda da sigirda da kaburga ilk tercihim olur.

Kofte ise kısa kaburgadan yapılır.

Et de balık da pişirmeden önce bıçakla çizilirse büyük hata yapılmış olur. Suyunu kaçırmış et saman gibi kuru olur tat vermez.

Tavuğu her zaman yoğurt, zeytin yağı, salça, pulbiber, karabiber ve acılı ezme ile terbiye ederim. Kirmizi ette ise hafif dövmekten başka hiçbir işlem ve katkı uygulamam.

Mangalin üzerinden de biber ve domates (mevsiminde) yanında bolca soğanı eksik etmem.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
MesajGönderilme zamanı: 06 Nis 2013 22:44 
Çevrimdışı
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 06 Haz 2012 18:33
Mesajlar: 1032
Şehir: Adana
İsim: Arcan ARICAN
Araç: Lancer 1.6 ADRICLARN MT SR Evo X Bodykit
Meslek: Otelcilik
Kan grubu: 0Rh+
Yaş: 41
Sakatat da sakatat. Ciğer, dalak, böbrek... sarımsak, soğan, domates, biber... Bir de böyle soğuk rakı oldu mu yanında lavaş ekmekle mangaldan alacaksın, çekeceksin şişi basacaksın kimyonu.... ohhhh. şöyle bir de karpuz kestin mi üzerine kan kırmızı ceyhan karpuzu... ağacın dibinde uyku kendiliğinden gelir zaten.
Deniz balığı olsun da bir de jumbo karides yada kalamalar... ağzımın suyu aktı akşam akşam gerçekten.

_________________
Aracım Hakkında Herşey viewtopic.php?f=33&t=10117


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
MesajGönderilme zamanı: 10 Nis 2013 00:23 
Çevrimdışı
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 02 Eyl 2012 14:01
Mesajlar: 89
Şehir: izmir
İsim: ilhan
Araç: 1986 mutsuhishi colt glx
Meslek: serbest
Yaş: 27
mangaaaaal :) benim bagajda eksik kalmaz yakın zamanda yapcam inş buluşsakda mangal partisi yapsak :)

_________________
Adı Konulmuş ATA GLX : )


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 6 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
cron
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye