Zaman: 20 Eki 2025 15:52

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 23 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 18 Tem 2014 01:08 
Kullanıcı avatarı

İsim: trcn
Araç: yok ki
Meslek: çalşan
erkann35 yazdı:
valla arkadaşım sen yine iyi bakmışsın markalara ben dolaşırım o sitede her araca bakar incelerim fiesta hundayi blue bunlar B sını araç olmasına rağmen dünyanın parası 2011 modelleri bile fiestayı kullandım yürüyen tabut gibi hundaiye bişey diemem kullanmadım ama sonuçta B sınıfı onlar arabaysa bizimkiler ne die sormak geldi içimden konforsa konfor yakıt ekonomisi ise ekonomi 15 gün önce memlekete gittim izmir Edremit arası 190 km fln klima açık 110 -120 arası 55 liralık benzinle gittim daha ne olsun benim satmaktaki amacım modeli yükseltmekti gerek yok

Ama işte bu millete bunları ve dahasını anlatmak mümkün değil. Benim Lancer'ı görüp arada bir soran oluyor "Bu neymiş yav" "Ne yakıyor" Motoru kaç" diye; aynen DH'de herkesin mazda 3'ü önerip de kimsenin almadığı gibi bir durum Lancer'da da var. Diğer arabalara göre fiyatı çok iyi; ama kendine göre değil; çünkü millet bilmiyor, bilmediği gibi de çok kötü bir araba sanıyor. Bu ve bunlar gibi daha birçok sebepten dolayı maalesef Lancer'ı diğer araçların fiyatlarıyla aynı fiyata satmak zor. Aylarca ilanlarda sürünen araçlar var; bir alan eğer çok tutkunu değilse bir daha almıyor satamıyorum diye, kendilerince de haklılar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Tem 2014 21:37 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Arcan ARICAN
Araç: Lancer 1.6 ADRICLARN MT SR Evo X Bodykit
Meslek: Otelcilik
Kan grubu: 0Rh+
geçtiğimiz günlerde birisi sordu benim arabayı satarmısın diye. ben de satarım dedim. 30 bin hemen vereyim dedi. Ben de anahtarlıktaki logoyu çıkarıp verdim eline. Bu ne dedi. "30 bin e anca bunu alırsın" dedim. Parayı istedim. Adam dalga geçtiğimi sandı. Sen ne istiyosun dedi. 60bin dedim :) Küfür mü ediyon dedi. Sen ederken iyi de ben edince mi kötü oldu kardeşim dedim. Gülüştük gitti :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Tem 2014 17:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: erkan
Araç: erman
Meslek: işçi
Kan grubu: a
Kendilerinde olsa bu arac acaba kac lira isterler birde ona bakmak lazim burda bile pahali diyen arkadaslar olmustur acaba kendileri kac para isterlerdi acik olmak gerekirse allah herkese kalbindekini ve hayirlisini nasip etsinbenim araci satmaktaki amacim model yukseltmek yada ASX bakmakti o kdr onemli degil zaten sonucta 33000km arac binerim

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 23 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: