Zaman: 17 Oca 2026 20:10

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 64 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: asx gündüz farı
MesajGönderilme zamanı: 26 Şub 2013 23:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: Evrim
Araç: asx 2011
Meslek: Reklam
http://www.aliexpress.com/item/Mitsubis ... 85861.html
Fiyatı uygun olsaydı hiç düşünmezdim. Sizce nasıl?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Ağu 2013 00:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hasan
Araç: ASX intense
Meslek: Pilot
Kan grubu: Arh+
Yukaridaki urunun benzerini 110dolara ebay den aldin. Cin malı. Birkac gune gelir umarim gumruge takilmazsa. Faturayi 50 dolar kesin dedim bakalim. Elime geçince paylasirim izlenimlerimi

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Ağu 2013 01:45 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gökberk
Araç: Proton Wira - Mitsubishi ASX
Meslek: Öğrenci
Kan grubu: AB+
edyunus yazdı:
2011 ASX kullanmaktayım. Aracıma Photon marka gündüz farı (DRL) taktırdım. Önde plakayı içine alan krom çerçevenin tam altındakı deliklerin bir en sağına bir de en soluna taktırdım. Aracıma gerçekten çok yakıştığını düşünüyorum. Gerçekten çoğu kişi de çok beğeniyor ve aydınlatma olarak da piyasada en iyi en kaliteli marka olduğunu söylediler. Normal farlara ve sislere de xenon taktırabilirsiniz. Arabının aydınlatma sisteminin çok güzel olduğunu düşünüyorum. Herkese kolay gelsin...

Tamponun aynı yerinde ve aynı marka gündüz farlarım var benim de.
Fakat bu gece gündüz farından ceza yiyordum.Allah'tan memleketlim çıktı.
Sis farı yakmış gibi işlem uyguluyorlar. 166 TL imiş cezası.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 May 2014 10:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: ERKAN
Araç: ASX 2013
Meslek: ÖĞRETMEN
35 Engin yazdı:
Selamlar
Özel gelen mesajlarada burdan cevap yazıyorum

* aracın ledler sönük fotoları;

http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 12378.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/44 ... 12377.jpg/

* Tamponu ben söktürdüm servis de sökelim dedi (sağ önde cam suyu deposu var) ve kablolar çok güzel döşenmiş oldu.
* programı size anlatıcak kadar ezbere bilmiyorum ama drl olan menü kapıların ( tek basma 2 basma ) olan menü değil, Menüye Girmeden size araç üstünde değişiklik yapar kabul ediyormusunuz diye soruyor. servise gittiğim bir gün bunun resimlerini çekip size daha güzel bilgi verebilirim
* Garanti konusuda serviste çalışan arkadaşlarda bozmayalım garantiyi dediler ve sordular. ( yanımda nasıl yapılıcağının resilerinide print edip götürmüştüm) bozulmayacağını söylediler. ( size bir bilgi aracınızı daima aynı servise götürün çalışanlarına bahşiş verin garantisi bitmiş olsa bile fabrikadan alabildikleri tüm parçaları garantiden değiştiriyorlar ) Eski aracıma 3 cü yılında direksiyon kutusunu garantiden değiştirmiştim. :)
* Sigorta kutusunu açınca sigorta takılı role takılı değil çıkıyor araçta, kaput açma mandalının ordaki soketi sökünce ( zaten o sokete kadar drl kablo geliyor soketin karşı tarafında sadece sislere giden hat var. yapılıcak iş roleyi takıp soketin boşta olan çıkışlarını ledlerinize takmak. sonra programdan açınca otomatik olarak kendisi çalışıyor ( serviste autoda farlar yandığı için biz araçla dışarı çıkıp girdik test için )
Bu site aracı almama ve bilgi edinmeme çok yardımcı oldu şuan bende sizlere faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana
site için çok teşekkürler Admin .

Selamlar Engin Bey;
Yazınızın üzerinden neredeyse iki yıl geçti ama müsaadenizle birkaç sorum olacak:
1.Kaput içindeki Sigorta kutusunda DRL rölesinin yeri boş ama sigortası var ve 10 amper. DRL rölesini kaça ve nereden aldınız?Far rölesi ile aynı mı?
2.DRL kabloları sis farının soketine kadar geliyor demişsiniz. Sis farı soketi tam olarak nerede?Yerini tarif edebilir misiniz?
Aracım 2013 ve Ali express'ten DRL siparişi verdim.2015 model ASX'lerde olan modeli seçtim.(new-asx.com)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Kazasız belasız sürüşler...
Hayırlı günler dilerim...

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 64 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye