Zaman: 17 Oca 2026 20:09

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 47 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: asx almak istiyorum
MesajGönderilme zamanı: 17 Haz 2014 11:54 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan Bozbola
Araç: Carisma 1.9 DID
Meslek: Makine Mühendisi
Kan grubu: A +
ASX için bayılıyor,performansı çok zayıf,hantal gibi yorumlar okuyunca çok gülüyorum.MIVEC motor(atmosferik olduğunuda unutmayalım) dizel araç sürenlere pek tatsız tutsuz geliyor herhalde:) Her yerde yazıyorum dizel,benzinli,LPG'li birçok aracım var hepsinin kullanım amacı ve yeri farklıdır ama ASX benim kendi şahsi aracımdır. ASX'in performansına laf edene sadece gülüyorum çünkü ASX yumurtaya basar gibi gaza basarak sadece muhteşem ekonomi sağlayan bir araçtır, siz bu araçtan 2500 devirde performans beklerseniz size daha çok toz yuttururlar :) Aracımda sıvı sistem LPG olduğu için yakıt bugüne kadar zerre umrumda olmadı ve bu yüzden her zaman yüksek performanslı olarak kullandım aracımı, ASX bahsedilenin aksine muhteşem performans veriyor haa bana inanmayan varsa gelsin Ankara'da biraz turlayalım hatta bol bol rampa olsun rampada makas atarız ;)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 17 Haz 2014 13:38 
Kullanıcı avatarı

İsim: faruk
Araç: asx
Meslek: serbest
memocekce yazdı:
2008 model dizel araçtı megane..

aracımdan boyalar sürtmeden kaynaklı, renk tutulan renk beyaz..

seat leon benim biraderde var benzinlisi 2006 model, ilk çıktığında almıştı o kasa.. çok çok seri asx den.. ışık kalkışındaki geçişlere aldanmayın derim, kimse yarışarak kalkayım edasında olmuyor, siz köklediyseniz geçersiniz ışıklarda.. ama leon güzel araç, herşeyiyle hala beğendiğim bir araçtır.

isteyene hemen 50 bin tl ye verebilirim, aldığıma bin pişman oldum, bayi bile elinde kalır, iyi kakaladık gibisinden dalga geçti.

2 sene leon kullandıktan sonra asx aldım.2008 model 1.6 stylance. tabii tsi lerden bahsetmiyorum..
sen seri zannediyorsun çünkü kısa şanzıman var leonda 2 vites 80 basabildiği için devir düşük hızlarda bile hemen yükseliyor.sende hızlı gidiyor zannediyorsun :). asx de 2. vites 110 basabildiği için sana ağır geliyor olabilir.
bu sırda ışıklarda falan değil koskoca alanımız var 3 korna rolling ile kalkıyoruz. istersen haftasonları gel ben her haftasonu oradayım :).
ama iddiasına girmeden kalkmam :P.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 17 Haz 2014 14:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: murat
Araç: Mitsubishi ASX
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: B
2013 Mitsubishi ASX İnvite Modeli Anahtar Teslim(Trafik Sigortası hariç) 58.400 TL ye almış bulunmaktayım. Aracımı cuma günü teslim alacağım İnşallah.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 17 Haz 2014 15:22 
Kullanıcı avatarı

İsim: savaş
Araç: asx intense 2014
Meslek: doktor
mcecen yazdı:
2013 Mitsubishi ASX İnvite Modeli Anahtar Teslim(Trafik Sigortası hariç) 58.400 TL ye almış bulunmaktayım. Aracımı cuma günü teslim alacağım İnşallah.

çok güzel fiyat almışsınız sakıncası yoksa bu fiyatı nereden aldınız öğrenebilirmiyiz? muhtemelen İstanbuldur diye tahmin ediyorum

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 17 Haz 2014 16:54 
Kullanıcı avatarı

İsim: murat
Araç: Mitsubishi ASX
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: B
Hocam İzmir Egerenk Mitsubishi bayisinden aldım.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 17 Haz 2014 19:05 
Kullanıcı avatarı

İsim: Aykut
Araç: ASX
Meslek: Turizm
Kan grubu: A +
zivrisinek yazdı:
dr79 yazdı:
Arkadaş, '' üst segmenti zaten yazmıyorum, adı üstünde üst segment ve açık ara üstün her yönüyle'' demiş ama kıyaslamasını da crv captivaya göre yapmış.
Tiguan ın asx inviteye denk gelen paketi sport&style ve fiyatı da 76 bin tl. Tiguanın asx ten üstün tarafları ikinci eli ve konforudur. başka ne numarası var tiguanın. oysa bu iki özellik dışında her şey asx lehinedir. ix35 ve sportage yi almamamın sebebi her ne kadar önyargılarım olsa da, yaktığı yakıt objektif olarak alınmama sebebidir.
Çok uzatmaya gerek yok. ASX süper bir araç değil. dezavantajlarını bilmeme rağmen bugün bir suv alacak olsam ve elimde de 50 bin tl param olsa yine asx alırdım. ama 100 bin tl olsa o zaman da crv alırdım. hatta 130 bin tl param olsa bu sefer de mercedes gla alırdım mesela :)

Benim paramda vardı gitti CR-V aldım, ASX benim için yinede ondan üstün. Land Rover Discovery aracımda var ondanda daha çok seviyorum. Marka fanatikliği ve saçma sapan yorumlar benimde çok canımı sıkıyor açıkcası. Aykut bey aracınızı satmışsınız hayırlı olsun ama şimdi insanlara gidip ASX alma git şunu al bunu al demeniz tamamen kasıtlı ve karalayıcı,herşeyden önce yakışıksız. Ben aldım kullandım memnun kalmadım sattım deseniz anlarım ama git Sportage IX35 al gibi yorumlar uygunsuz. Gelelim kıyaslamaya hani o bahsettiğiniz meşhur arçalarla (IX35,Tiguan ve Sportage'den bahsediyorum)

Sıralamayı yaparken en iyi en başta en kötü en sonda olacak şekilde yapmaya çalışcam

Yakıt : ASX,Sportage,IX35,Tiguan
Güvenlik : ASX,IX35,Sportage,Tiguan
Konfor : Tiguan,IX35,Sportage,ASX
İç donanım : IX35,Sportage,Tiguan,ASX
Dış tasarım : Sportage,Tiguan,ASX,IX35
Yol tutuş,performans : Tiguan,ASX,Sportage,IX35

Şimdi bunlar benim görüşlerim ve daha fazlası aklıma gelmiyor. Birisi çıkıp bana boşver diğerlerini ASX'i anlat derse sadece şunu söylerim. Sınıfında fiyat/performans ve müşteri memnuniyeti en yüksek araçtır,marka fanatiği değilsen ve takıntılı değilsen ASX ile bir test sürüşü yap ve beğenirsen düşünmeden al derim

Ercan Bey Selamlar.. Ben sadece gereksiz yere bu kadar abartıya karşıyım. Çok net birşey söyleyeceğim, madem araç gerçekten şahane de neden toplamda sahibinden.com da 80 tane ilan var ve bunun sadece 3-5 tanesi galerilerden.. (galeriler satışı olmayan aracı almazlar, ilandakilerde konsinye zaten). Ben aracımı almaya gelen adaylara da o zaman için beğenip yeterince araştırmadan aldım, sağlam araç dedim, kestirip attım, çünkü dediğim gibi bu segmentte bana göre iyi bir araç olduğunu düşünmüyorum. Keza gerçekten çok iyi araç olsa, ana bayiler sırf kendi araçlarını satarlar, ama ana bayiler genelde ikinci bir bayilik yada ithal araç işi yapıyorlar ve satışların olmadığından yakınıp, üstüne birde kendi araçlarını kötülüyorlar. Bence bu söz nokta konulacak yerdir. Tamam anlıyorum heves ederek almışsınız ama objektif yorum yapmak bu derece tepki verici olmamalı.. Herkes yakıt yakıt diyor.. Aynı kullanımla istanbulda şehir içinde 8 lt yakıyordum asx le, ve yine aynı kullanımla bmw 520 benzinli ile 9 - 9.5 lt yakıyorum şehir içinde.. yani özetle sınıf olarak arada uçurum olan iki araçta dahi 1, 1.5 lt benzin oynuyor, onunda hesabını yapan zaten hiç binmesin bana göre. Sportage i kendim kullanmadım ama zannetmiyorumki bmw 520 den çok yaksın.

Seat Leon içinde uçup giden bir araç demedim, ama şu kesinki, leon benzinli 1.6 ile 3.viteste çıktığınız yokuşu asx ile asla 3 le çıkamazsınız, 2 ile bile çıkmanız zor olabilir. Leonu çok kez kullanmış biri olarak bu konuda fikrim net.. Aracı 4500 devirde kullanırsanız elbette belli bir güç verir, ancak önemli olan o gücü bağırtmadan normal devirde vermek. Bu da benim görüşüm.

Yine de herkesin zevkine görüşüne saygım var, güle güle bininiz. Keza benim yorumlarıma karşı çıkan arkadaşlarda eminimki aynı duyguları paylaşıyorlar ancak aracı kullandıkları için şuan şiddetli karşı çıkıyorlar. Güle güle kullanın, sonuçta siz zevk alıyorsanız gerisine gerek yok. Saygılar.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 17 Haz 2014 20:33 
Kullanıcı avatarı

İsim: mehmet
Araç: asx
Meslek: öğretmen
Kan grubu: A
aykutanil yazdı:
zivrisinek yazdı:
dr79 yazdı:
Arkadaş, '' üst segmenti zaten yazmıyorum, adı üstünde üst segment ve açık ara üstün her yönüyle'' demiş ama kıyaslamasını da crv captivaya göre yapmış.
Tiguan ın asx inviteye denk gelen paketi sport&style ve fiyatı da 76 bin tl. Tiguanın asx ten üstün tarafları ikinci eli ve konforudur. başka ne numarası var tiguanın. oysa bu iki özellik dışında her şey asx lehinedir. ix35 ve sportage yi almamamın sebebi her ne kadar önyargılarım olsa da, yaktığı yakıt objektif olarak alınmama sebebidir.
Çok uzatmaya gerek yok. ASX süper bir araç değil. dezavantajlarını bilmeme rağmen bugün bir suv alacak olsam ve elimde de 50 bin tl param olsa yine asx alırdım. ama 100 bin tl olsa o zaman da crv alırdım. hatta 130 bin tl param olsa bu sefer de mercedes gla alırdım mesela :)

Benim paramda vardı gitti CR-V aldım, ASX benim için yinede ondan üstün. Land Rover Discovery aracımda var ondanda daha çok seviyorum. Marka fanatikliği ve saçma sapan yorumlar benimde çok canımı sıkıyor açıkcası. Aykut bey aracınızı satmışsınız hayırlı olsun ama şimdi insanlara gidip ASX alma git şunu al bunu al demeniz tamamen kasıtlı ve karalayıcı,herşeyden önce yakışıksız. Ben aldım kullandım memnun kalmadım sattım deseniz anlarım ama git Sportage IX35 al gibi yorumlar uygunsuz. Gelelim kıyaslamaya hani o bahsettiğiniz meşhur arçalarla (IX35,Tiguan ve Sportage'den bahsediyorum)

Sıralamayı yaparken en iyi en başta en kötü en sonda olacak şekilde yapmaya çalışcam

Yakıt : ASX,Sportage,IX35,Tiguan
Güvenlik : ASX,IX35,Sportage,Tiguan
Konfor : Tiguan,IX35,Sportage,ASX
İç donanım : IX35,Sportage,Tiguan,ASX
Dış tasarım : Sportage,Tiguan,ASX,IX35
Yol tutuş,performans : Tiguan,ASX,Sportage,IX35

Şimdi bunlar benim görüşlerim ve daha fazlası aklıma gelmiyor. Birisi çıkıp bana boşver diğerlerini ASX'i anlat derse sadece şunu söylerim. Sınıfında fiyat/performans ve müşteri memnuniyeti en yüksek araçtır,marka fanatiği değilsen ve takıntılı değilsen ASX ile bir test sürüşü yap ve beğenirsen düşünmeden al derim

Ercan Bey Selamlar.. Ben sadece gereksiz yere bu kadar abartıya karşıyım. Çok net birşey söyleyeceğim, madem araç gerçekten şahane de neden toplamda sahibinden.com da 80 tane ilan var ve bunun sadece 3-5 tanesi galerilerden.. (galeriler satışı olmayan aracı almazlar, ilandakilerde konsinye zaten). Ben aracımı almaya gelen adaylara da o zaman için beğenip yeterince araştırmadan aldım, sağlam araç dedim, kestirip attım, çünkü dediğim gibi bu segmentte bana göre iyi bir araç olduğunu düşünmüyorum. Keza gerçekten çok iyi araç olsa, ana bayiler sırf kendi araçlarını satarlar, ama ana bayiler genelde ikinci bir bayilik yada ithal araç işi yapıyorlar ve satışların olmadığından yakınıp, üstüne birde kendi araçlarını kötülüyorlar. Bence bu söz nokta konulacak yerdir. Tamam anlıyorum heves ederek almışsınız ama objektif yorum yapmak bu derece tepki verici olmamalı.. Herkes yakıt yakıt diyor.. Aynı kullanımla istanbulda şehir içinde 8 lt yakıyordum asx le, ve yine aynı kullanımla bmw 520 benzinli ile 9 - 9.5 lt yakıyorum şehir içinde.. yani özetle sınıf olarak arada uçurum olan iki araçta dahi 1, 1.5 lt benzin oynuyor, onunda hesabını yapan zaten hiç binmesin bana göre. Sportage i kendim kullanmadım ama zannetmiyorumki bmw 520 den çok yaksın.

Seat Leon içinde uçup giden bir araç demedim, ama şu kesinki, leon benzinli 1.6 ile 3.viteste çıktığınız yokuşu asx ile asla 3 le çıkamazsınız, 2 ile bile çıkmanız zor olabilir. Leonu çok kez kullanmış biri olarak bu konuda fikrim net.. Aracı 4500 devirde kullanırsanız elbette belli bir güç verir, ancak önemli olan o gücü bağırtmadan normal devirde vermek. Bu da benim görüşüm.

Yine de herkesin zevkine görüşüne saygım var, güle güle bininiz. Keza benim yorumlarıma karşı çıkan arkadaşlarda eminimki aynı duyguları paylaşıyorlar ancak aracı kullandıkları için şuan şiddetli karşı çıkıyorlar. Güle güle kullanın, sonuçta siz zevk alıyorsanız gerisine gerek yok. Saygılar.

walla seni gördükçe aklıma savcı sayan geliyor. onu da beyaz tv de eski chp li diye çıkartıyorlar paso chpye küfür ettiriyorlar. adına sevindim iyiki kurtulmuşsun arabadan. türklerde at avrat silah vardır sen sürekli bizim arabamıza savcı sayan tarzında ağır eleştiriler yöneltiyorsun. biz aracı yarış yapmak için almadık ben daha hiç bir zaman da rampada 3. vitesin altına düşmedim ki çoğu zaman dağlık yolları kullanıyorum (muğla) arabayı alırken beygiri torku herşeyi yazılı ve aynı yazdığı kadar beygir ve tork veriyor ne eksik ne fazla. sportage de asx de atmosferik motor kullanıyor. zira sportage nin 10 ar beygir ve 10 ar tork arttırılmış motoru var ve genişlik olarak yerden uzunluk olarak ve ağırlık olarak da baya fazla. şimdi mantık olarak soruyorum fabrika verileri ve kullanım verileri malum hala sen neyin peşindesin. yakıt olarak 150 000 km yi devirdin mi sportage de bir asx daha alırsın. ben bizzat duydum arkadaş en full sportage aldı kendi kendine park edeninden ama çok yakmasın diye 90 ı geçmiyor şehirler arası yolda kullanıyor o halde bile 40 kuruş yakıyor. sportage iç donanım olarak daha iyi olabilir ama motor ve yakıt olarak karşılaştırılamaz....
sen 5 20 aldım yok şöyle yakıyor yok şu modu var diyorsun 150 000 tl lik araç bırak olsun o kadarıda. neredeyse 3 tane asx alınır onun fiyatıyla. ben gerçi sizde onunda olduğuna inanmıyorum zira 150 000 e araç alacak adam 3000-4000 liranın hesabını yapmaz. asxi alacak adam belli memur kesimi, aileler çünkü az yakıyor güvenilir içi geniş ve güvenilir motoru var. onun dışındaki sportage de bahsettiğiniz onca donanım parasına giderim hanıma da araba alırım..
ikinci eline gelince burada bir sürü kişi 2. el asx alıyor ve beğenerek biniyor hiç satılmasa bu arkadaşlar neden alıyor. biz niye sıfır alıyoruz. 60 000 liraya alıncak en iyi araç bence
kardeş iyiki arabada senden kurtulmuş diyorum. çoğu yazdıklarını da insanları sinir etmek için yazdığına inanıyorum

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 47 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye