Zaman: 17 Oca 2026 16:45

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 58 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 27 Nis 2011 17:35 
Kullanıcı avatarı

İsim: Burak
Araç: Lancer Sportback
Meslek: Jeofizik Mühendisi
Kan grubu: BRh+
Janissary yazdı:
Orjinal sistemin yurtdışı fiyatı 2000 küsür dolar desem(rockfor) :)

o da 3000tl civarı zaten :D
bu işin hakkı max 1500tl olmalı benim gözümde

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Nis 2011 08:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: Alperen
Araç: Giulietta
Meslek: Mimar
Kan grubu: ARh+
get1187 yazdı:
Orijinalinin navigasyonu Türkiye'de çalışmıyor. Sanayi bakanlığı haritaları mı yoksa datanın dosya uzantısını mı bişeyi kabul etmiyormuş. Hemen hemen tüm Japon otomobillerinde aynı sorun varmış diye söylüyorlar...

Ya o çoğu markanın başına bela bir durum... Fiatta da aynı şey vardı, Harita için lisans mı ne çıkmıyomuymuş neymiş... Sırf o yüzden Fiat Tomtomla anlaşıp gösüğlükte afedersiniz şey gibi duran bir navigasyon koydu... Ama Reno ve VW bu sorunu bi şekilde çözmüş sanırım, onların navigasyonu çalışıyor... Gerçi Türkiyeye araba satıp o yol bilgisayarına bir Türkçe menü koymaktan aciz markanın Türkiye navigasyonu için çalışmamasına şaşırmamak gerek...

Buraq yazdı:
Janissary yazdı:
Orjinal sistemin yurtdışı fiyatı 2000 küsür dolar desem(rockfor) :)

o da 3000tl civarı zaten :D
bu işin hakkı max 1500tl olmalı benim gözümde

3000 lira hakikaten yüksek ya... En azından gelir seviyesi düşük ülkemizde... O kadar paraya gider bi ipad alır monte ettiririm konsola, üstüne daha para artar :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Nis 2011 16:28 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gültekin Altan
Araç: ASX
Meslek: SMMM
Kan grubu: A+
400 TL ye 7 inç lik Android işletim sistemli Tablet pc ler satılıyor üstelik GPS cihazı içinde yani navigasyon mevcut. Sım kartta taktınızmı 3G veya GPRS üzerinden sürekli internettesiniz. Kapladığı alan max. 150 cm2. İstersen arabada istersen yanında taşı.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Nis 2011 16:54 
Kullanıcı avatarı

İsim: Burak
Araç: Lancer Sportback
Meslek: Jeofizik Mühendisi
Kan grubu: BRh+
samsung galaxy tab aldım ben bir ara ama cama sabitleyince cok yer kaplıyor + sürekli tak çıkar aux a bağla vs zor iş
konsola sabitlense belki olur ama o da yok

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Nis 2011 13:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ömer Faruk
Araç: ASX
Meslek: Öğrenci
TURKUAZ yazdı:
sevgili arkadaşlar şubatın 1 de doğum günümde asx'ime kavuştum çok severek ve beğenerek kullanıyordum takiii araça doubledin ( navigasyon, tv, cd çalar ve radyo ) taktırana kadar bi hevesle taktırdık taktırmaz olaydım. öncelikle 2000 tl para verdim 15 gün bekledim sonrasında takıldı. şikayetlerime gelince radyosu çekmiyor hep cızırtı hep cızırtı bi kanalıda düzgün çekmezmi kardeşim çekmemesi ayrı bi dert bide kendi kendine ikidebir kanal atlıyor çok alakasız frekansı birbirine yakın olmayan kanallar birbirine karışıp atlama yapıyor yeni dinlediğiniz müzik yada radyo proğramı işkence oluyor.televizyondan hiç bahsetmiyorum bile daha hiç bir yerde çektiğini görmedim. bu konulardan şikayeti olan arkadaşlar varmı bilmiyorum yoksa sadece benimkimi böyle yardımcı olacak birileri varmı. şunuda belirteyim servise götürdüm dedikleri japon malı olduğu için radyo alıcıları japonyaya göre ayarlanmış ondan böyle sorunlar varmış gülermisiniz ağlarmısınız

Abi aynı problemi bende yasıyorum tam dedeıgınız gıbı ben bazen tv ızleybılıyorum ama cok nadır bı yerde durun scan yapın 15.dk snra kanllar cıkıo cektıgı kadar gosterıo ama zaten tvden randıman beklemyın bence cunku karasal yanında cekmesı ıcın devasal antenler var onu ancak durdugunuz zaman ızleyebılırsınız..radyoya gelınce en az 6 kere aldıgım servıse 1 kerede baska bı servıse goturdum ama cozulemedı en son aracı aldıgım ve doubledını taktırdıgım servıse gıttım bıraz gergın bı sekılde cuıldırmıstım artık 0 araba aldım okadar para verdım radyo dınleyemıyorum dıye onlarda takan elamnı cegırdılar elaman geldı aldı baktı sonra kayıtlı radyoları sıldı scan yaptı ceken radyolar cıktı haytınızda emınım hıc acmadıgınız radyo kanlları gayettee cekıyoı dedı ve adamı oldurcektım cıleden cıktım gelmıs oraya ceken kannları artatıyo ve gayyete cekıo dıyo sonra bıraz konustuk dendıgıne gore cındekımı japnyodakımı eleman gelıcekmıs bu aletı yapan yenı bır yazılım yapıcakmıs sıkayetler cokmus bızım gıbı...ve anladıgım kadarıylada olay su double dın uygulamsı ıle anten uyusmazlıgı...bunun ıcınde yenı bır yazılım yapılcakmıs servısle konusun sıze haber versınler yazılım olunca bende haber beklıyorum unutmslardır ama arada arayın ıste yapcak bırsey yok...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Nis 2011 21:24 
Kullanıcı avatarı

İsim: S.Uğur
Araç: 2010 lancer 1.5 invite mt yakut kırmızı
Meslek: turizm
Kan grubu: 0rh+
bende kafaya koymuştum uzun araştırmalar sonucunda yaptıracaktım ama bu tür sorun olacaksa şimdilik yaptırmayalaım bari.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 May 2011 10:07 
Kullanıcı avatarı

[img]870f8d0a3485f55550e9fd1c4b42a724[/img]

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 May 2011 10:13 
Kullanıcı avatarı

bu da benim asx
[url][URL=http://img573.imageshack.us/i/asxw.jpg/]Resim[/url][/url]

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 May 2011 21:22 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
wolkan yazdı:
bu da benim asx
[url][URL=http://img573.imageshack.us/i/asxw.jpg/]Resim[/url][/url]

Parayı yatırdıktan sonra neden olmasın :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Haz 2013 23:47 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ersin
Araç: Mitsubishi ASX
Meslek: Mühendis
Arkadaşlar aşağıdaki linkteki Navigasyon Cihazını kullanan var mı acaba? Çok fazla detaylı bilgi ve markası yazmıyor. Ama fiyatı gayet cazip geldi bana.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-pa ... 586/detay/

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Haz 2013 08:02 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: 2011 Lancer 1.6 İnvite
Meslek: Bilgi İşlem
€®$İN yazdı:
Arkadaşlar aşağıdaki linkteki Navigasyon Cihazını kullanan var mı acaba? Çok fazla detaylı bilgi ve markası yazmıyor. Ama fiyatı gayet cazip geldi bana.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-pa ... 586/detay/

aynı markanın lancer için olanıda var.babam s60 marka almış caddy için.ben çok beğendim valla.navigasyonu radyosu mp3 çalması oldukça iyi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Haz 2013 09:19 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Kan grubu: 0 +
TURKUAZ yazdı:
aslında merak ettiğim konu 50-100 tl lik cep telefonları yada 10-20 liralık çin malı tahtakaleden alınan el radyoları bile çekerken 2000 tl lik bir aletin radyo kanallarını çekememesi tuhaf

Aldığınız cihazın değeri 2.000,00 TL değil, normal şartlarda 300 - 400 TL' lik bir cihaz, servisin o fiyattan satışa sunduğuna bakmayın. Dışarıda aynı cihazı montaj dahil 700 TL' ye takan yerler var. Elinizdeki cihaz cyclone olmasına rağmen tuner katı bahsettiğiniz 50-100 TL' lik made in China cep telefonlarındaki tuner ile birebirdir.

Ben bu forumda defalarca kez bu konuyu anlatmaya çalıştım. Cyclone, navking, navigold, kamosonic, roadstar, bilmemnesonic gibi markaların dışı farklı içi aynıdır. Bu cihazların ne zaman bozulacağı belli olmaz. Radyo dinlenmez, TV izlenmez. Ses desen berbat kalitededir. Masum kullanıcılar dış çerçecesi araca birebir uyumlu olduğu için orjinal ekipman sanıp alıyorlar, malesef çöpe atılan paradır.

Yetkili serviste çalışan arkadaş da Kenwood' dan bahsetmiş. Kenwood, yukarıda saydığım markalara kıyas olmaz tabi ki, lakin, 2.500 - 3.000 TL afaki, montajı dahil ederi afaki 1.500,00 TL olmalı. İlave olarak Kenwood da bir Pioneer veya Alpine ana üniteyle kıyas olmaz, onu da ekleyelim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Haz 2013 10:42 

İsim: ufuk
Araç: 1,3multijet
Meslek: Photoshop
Kan grubu: arh+
benzer bir sorun vardı normal teyipte reset tuşuna basarak çözdük.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Haz 2013 14:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erkan
Araç: 2012 ASX invite
Meslek: Doktor
Bu konuyu gördüğüm iyi oldu. yaklaşık bir ay önce G.Antep Mitsubishi servisine bir kaç aksesuar takmak için gittim. Adam bana, navitech in asx için olan bir cihazını gösterdi.arka kamera montaj dahil senin için(:)) 1400 tlye takarız dedi. Ben de düşürünürüm dedim. sonra bi ara gelirim dedim. Araştırmaya başlayınca navitech in asx için cihazına hiç bir yerde ulaşamadım. Cihazı da gördüm üzerinde navitech yazıyordu. hani çakma dahi olsa internette karşıma çıkmazmıydı? Bilgisi olan var mı?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Haz 2013 15:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan Bozbola
Araç: Carisma 1.9 DID
Meslek: Makine Mühendisi
Kan grubu: A +
Cyclone kullanıp memnun olan görmedim zaten bende:) For-x,Necvox veya Black Panther öneririm değiştirme şansınız varsa şimdiden değiştirin.Bu saydığım markalar süper değil ama inanın kötünün iyisi hepside

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Haz 2013 15:57 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
Abi şu başlığı gördüğüm ilk günden beri şunu yazmak istiyordum artık kendimi tutamayacağım :)

Tek din var O da İslam :) :LOL:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Haz 2013 17:28 
Kullanıcı avatarı

Navigasyon cihazı olarak ASX için Pioneer'ın tavsiye edebilieceğiniz modeli var mı acaba? Bu yazılanlardan sonra OEM almak pek mantıklı gelmiyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Haz 2013 18:30 

€®$İN yazdı:
Navigasyon cihazı olarak ASX için Pioneer'ın tavsiye edebilieceğiniz modeli var mı acaba? Bu yazılanlardan sonra OEM almak pek mantıklı gelmiyor.

AVH-X5550BT
http://www.pioneer.com.sg/storefront4/P ... 72&CatId=2

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Haz 2013 18:36 

Nereden alayım derseniz, şurada çok hesaplı,
http://www.ismailberke.com/Pioneer-AVH- ... R-559.html

Tabi bu cihazın garantisi yoktur, onun bilgisini de verelim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Haz 2013 21:00 
Kullanıcı avatarı

Cevabınız için teşekkürler ancak gördüğüm kadarı ile bu üründe Navigasyon özelliği yok. Benim için olmazsa olmaz özellik Navigasyon. Böyle bir cihaz var mı acaba?

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 58 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye