Zaman: 17 Oca 2026 16:45

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 51 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: 2. el ASX önerisi
MesajGönderilme zamanı: 22 Şub 2013 00:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: mehmet
Araç: asx 2011
Meslek: elektronik
yba_05 yazdı:
faha yazdı:
bukadar erken araştırma yaptığınıza göre bazı şeylere önem veriyorsunuz.Bence intense almalısınız yoksa pişman olursunuz.
invite resmen düz özelliği olmayan bir araç

İntense de;
Cam tavan
17inc jant
Karartmalı camlar
led sinyalli ve katlanabilen yan aynalar
anahtarsız giriş çalıştırma
Deri koltuk
Multimedia varrr.
Mitsubishi donanım konusunda oldukça cömert.
İnvite de geriye kalan herşey standart var. Allah aşkına siz hangi markada gördünüz 3 ve 2harfli bolca özelliğin ATSC, Cruise Control ve AS&G gibi daha birçok özelliğin standart olduğunu ???? Böylesine baz modeli bile dolu olan araca; resmen düz özelliği olmayan bir araç diyebiliyorsunuz hayret doğrusu!!!!

günümüzdeki araçların birçoğunda, invate da olan özellikler standart. O paraya 3008, 5008 daha mantıklı ayrıca ben boş araç derken fiyatına göre boş Bir aracın boş olanı dolu olanıyla karşılaştırılır.peugeot ford hyundai kia vb araçlarda standart donanım oldukça iyi
sadece invite üretülmüş olsaydı tamam derdim iyi özellikli araç
kazasız günler dilerim.
hepinize saygı ve sevgiler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Şub 2013 10:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: twins
Araç: 2015 asx intense
Meslek: eğitim
değerli yorumlarını eksik etmeyen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. asx de karar kıldım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Mar 2013 23:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: ersin
Araç: asx
Meslek: güvenlik
tekrar konu açmak istemediğimden arkadaştan af dileyerek onada yardımcı olması umuduya birkaç seyde ben sormak istiyorum

internette fiyatlar cok değişken alırken neye dikkat etmeliyim bazısı 20bin kmde 42 istiyor bazısı 50binde 47 bin istiyor

invite intense farketmez aslında ama invete için ne kadar intense için ne kadar verilir

malum mitsb servisi heryerde yok aldığım yerde mits servisi yoksa başka firmaların servisine baktırabilir miyim vede hangisi ( mesela ww markayı skoda servisine expertiz yaptırmak gibi)

mitsubishide dikkat etmem gereken bakmam gereken nokta var mı

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Mar 2013 19:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: twins
Araç: 2015 asx intense
Meslek: eğitim
ilbilge_11 sorduğun sorular için ben teşekkür ederim. bende hala araştırma aşamasındayım. en azından bizim gibi araştıran başka arkadaşlar varsa cevaplardan onlarda yararlanırlar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2013 00:47 
Kullanıcı avatarı

merhabalar.
öncelikle alacağınız aracın garantisi deva edeni seçmenizde yarar var.olanak yoksa servis olarak japon özel servisler yardımcı olabilirler.
invite ve intense arasında ciddi fark far(otomobile ilgisi fazla olanlar için)
intense tercihiniz olursa zevk verecek birçok özellikten faydalanabilirsiniz.
japon arabalarda önemli olan orjinal olması ,toplanması ve onarılması zor ve pahalı oluyor.
ayrıca servisin olup olmaması çok önemli değil demem için aracın orjinal olması gerekir .
yağını ve yakıtını koyduktan sonra pek sorun çıkarmaz.
yol sesiniden rahatsızsanız .mitsubisilerde izolasyon pek tatmin ediçi değil.
yardımcı olmamı istediğiniz birşey olursa memnuniyetle .
kazasız günler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2013 02:16 
Kullanıcı avatarı

faha yazdı:
merhabalar.
öncelikle alacağınız aracın garantisi deva edeni seçmenizde yarar var.olanak yoksa servis olarak japon özel servisler yardımcı olabilirler.
invite ve intense arasında ciddi fark far(otomobile ilgisi fazla olanlar için)
intense tercihiniz olursa zevk verecek birçok özellikten faydalanabilirsiniz.
japon arabalarda önemli olan orjinal olması ,toplanması ve onarılması zor ve pahalı oluyor.
ayrıca servisin olup olmaması çok önemli değil demem için aracın orjinal olması gerekir .
yağını ve yakıtını koyduktan sonra pek sorun çıkarmaz.
yol sesiniden rahatsızsanız .mitsubisilerde izolasyon pek tatmin ediçi değil.
yardımcı olmamı istediğiniz birşey olursa memnuniyetle .
kazasız günler.

servis konusunu anlayamadım aracın orj olduğunu sanayideki usta rahatlıkla anlayabilir mi
birde internette yetkili servislerin sattığı araçalar var onlardan bu araçları alırken nasıl exp yaptırıcaz servise gözü kapalı güvenebilir miyiz

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Mar 2013 02:10 
Kullanıcı avatarı

tabiki özel servis veya iyi bir usta orjinal olduğunu anlayabilir.hatta siz bile anlayabilirsiniz.
dikkat etmeniz gerekenler:
öncelikle tramer servisine mesaj atın kaza kaydı varmı yokmu.
aracın direksiyon pedal ve vites topuzuna bakın kilometre konusunda size bir fikir verecektir.tabiki kilometresine göre değerlendirin.örnek:22.000 km de ise direksiyon çok yıpranmış ve parlamış ise malesef orjinal olmayabilir.
mümkünse iki tarafı duvar bir yolda camlar acık aracı kullanın yürür ve motorda anormal bir ses varsa duyarsınız.
boya konusu biraz göz birazda hislerinize bağlı bir olay.kapı kaput boşlukları eşit olmalı,boya üzerinde portakal dokusu varsa boyanmış olabilir.menteşeleri kontrol edin.
camların etiketlerine bakın hepsi aynı markamı.
aracın ruhsatını kontrol edin rakamlar ve tarihler doğrumu.
son olarak satıcının kişiliğini tahlil edin.(neden sattığını, ilk sahibimi, ne iş yaptığı vb.

gelelim servisten alma işne .şahsi fikrimi beyan edersem sahibinden almayı tercih ederim.hatta herhangi oto satıcısından araç olmam.
yardımcı olabildiysem nemutlu bana.

hepinize kazasız günler dilerim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Mar 2013 10:17 
Kullanıcı avatarı

faha yazdı:
tabiki özel servis veya iyi bir usta orjinal olduğunu anlayabilir.hatta siz bile anlayabilirsiniz.
dikkat etmeniz gerekenler:
öncelikle tramer servisine mesaj atın kaza kaydı varmı yokmu.
aracın direksiyon pedal ve vites topuzuna bakın kilometre konusunda size bir fikir verecektir.tabiki kilometresine göre değerlendirin.örnek:22.000 km de ise direksiyon çok yıpranmış ve parlamış ise malesef orjinal olmayabilir.
mümkünse iki tarafı duvar bir yolda camlar acık aracı kullanın yürür ve motorda anormal bir ses varsa duyarsınız.
boya konusu biraz göz birazda hislerinize bağlı bir olay.kapı kaput boşlukları eşit olmalı,boya üzerinde portakal dokusu varsa boyanmış olabilir.menteşeleri kontrol edin.
camların etiketlerine bakın hepsi aynı markamı.
aracın ruhsatını kontrol edin rakamlar ve tarihler doğrumu.
son olarak satıcının kişiliğini tahlil edin.(neden sattığını, ilk sahibimi, ne iş yaptığı vb.

gelelim servisten alma işne .şahsi fikrimi beyan edersem sahibinden almayı tercih ederim.hatta herhangi oto satıcısından araç olmam.
yardımcı olabildiysem nemutlu bana.

hepinize kazasız günler dilerim.

cok yardımcı oldunuz teşekkür ederim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Mar 2013 23:02 
Kullanıcı avatarı

ben teşekkür ederim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Nis 2013 18:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan Bozbola
Araç: Carisma 1.9 DID
Meslek: Makine Mühendisi
Kan grubu: A +
İnvite ve intense arasındaki farklar net, bence intense işin lüks kısmı zaten adındanda anlaşılıyor. Bugün yeni bir ASX alacak olcam intense alırdım ama invite donanım olarak baz bir model için fazlasıyla yeterli diye düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun demek düşer bize:)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Nis 2013 23:04 
Kullanıcı avatarı

düşük km li invete mı yoksa 50binde intence mi alınır hangisi neden tercih edilmeli birde sitelerde 2012 model sıfır asxler var bunlar nasıl alınır mı vede daha ucuza mı alınır birde 2013 asx ler türkiyede var mı

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Nis 2013 23:35 
Kullanıcı avatarı

öncelikle şunu söylemek gerekirse invite ile intense arasında 8.000 TL fark var ikinci elde 5.000 TL civarı
satarken bu farkı alırsınız yani zararınız olmaz.buna karşılık şirket gibi kullanım alanı olacaksa intense ye yazık olur.
özel kullanım için intense daha zevkli olur.
kilometreye gelince tabiki az kilometre daha iyi ama intense den vazgeçmeye değermi düşünmek lazım.
50.000 KM mitsubishi için çok önemli değil.(bakımlar yapıldıysa)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Nis 2013 02:33 
Kullanıcı avatarı

faha yazdı:
öncelikle şunu söylemek gerekirse invite ile intense arasında 8.000 TL fark var ikinci elde 5.000 TL civarı
satarken bu farkı alırsınız yani zararınız olmaz.buna karşılık şirket gibi kullanım alanı olacaksa intense ye yazık olur.
kilometreye gelince tabiki az kilometre daha iyi ama intense den vazgeçmeye değermi düşünmek lazım.

peki düşük km invete yaklasık ne kadardır gerçek piyasası bazı ilanlar cok uçmus bazılarıda cok ucuz beraberinde 2012 sıfır ucuza bayiden alınabilir mi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Nis 2013 00:05 
Kullanıcı avatarı

şu an bayi fiyatları şöyle
invite 54.000 TL sıfır 2012
intense 64.000 TL sıfır 2012

2011 ikinci elde invite 40.000-45.000 arası
2011 intense 45.000-53.000 arası
ayrıca beğendiğiniz aracı pazarlık edebilirsiniz .malumunuz asx piyasası biraz kapalıdır.
size fikir vermesi için birkaç örnek ilan yazıyorum.
not: ilandaki araçlar kakkında bilgim yok sadece fiyat ve piyasa bilgi amaçlı veriyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-a ... 0215/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-a ... 3521/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-a ... 8805/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-a ... 3960/detay

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Nis 2013 13:19 
Kullanıcı avatarı

teşekkürler yardımınız için

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Nis 2013 15:46 
Kullanıcı avatarı

ilbilge_11 yazdı:
faha yazdı:

peki düşük km invete yaklasık ne kadardır gerçek piyasası bazı ilanlar cok uçmus bazılarıda cok ucuz beraberinde 2012 sıfır ucuza bayiden alınabilir mi

internette bazı ilanlarda intence diyor ama fotolarda anahtar takılı koltıklar kumaş intence benim bildiğim standart olarak anahtarsız çalıştırma deri döseme değil mi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Nis 2013 23:05 
Kullanıcı avatarı

evet aynen öyle
bilerek yapıyorlar çok yanlış bir hareket.
zaten bu şekilde bilgi eksikligi olan aracı almamak lazım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2013 14:18 
Kullanıcı avatarı

arkadaş ne kadar zor ikinci el arac almak insan doğruyu yazar değilmi hatasız diyor 2 tane kaydı cıkıyor ha ben ufak tefek vurma değişme boyamalara takmam ancak baştan yaz dmi zaten sistemde veya exp gidince anlasılacak bari baştan yaz insanlar uğraşmasın ve bilsin ona göre kararını versin doğrusu sıfır mı alsam diyorum ama bütcemi zorlamak istemiyorum acaba showroomlarda 2011 model olup veya 13 gelince 12 model olarak ellerinde kalanları daha uygun fiyata verirler mi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2013 23:24 
Kullanıcı avatarı

ilbilge_11 yazdı:
arkadaş ne kadar zor ikinci el arac almak insan doğruyu yazar değilmi hatasız diyor 2 tane kaydı cıkıyor ha ben ufak tefek vurma değişme boyamalara takmam ancak baştan yaz dmi zaten sistemde veya exp gidince anlasılacak bari baştan yaz insanlar uğraşmasın ve bilsin ona göre kararını versin doğrusu sıfır mı alsam diyorum ama bütcemi zorlamak istemiyorum acaba showroomlarda 2011 model olup veya 13 gelince 12 model olarak ellerinde kalanları daha uygun fiyata verirler mi

maltepe serviste 2011 sıfır vardı satılmadıysa bi araştırın
showroom aracıymış

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Nis 2013 11:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: Kazım
Araç: ASX
Meslek: Mühendis
Kan grubu: AB+
Saygıdeğer arkadaşlar,

2011 yılında 20 Ağustos'ta Mitsubishi Sakarya Yetkili Satış ve Servisi Bayraktar Otomotiv'den sıfır km almış olduğum ve şu anda 20.400 km 'de olan siyah renkli invente model ASX aracımı satmayı düşünüyorum. Gördüğüm kadarı ile temiz ve problemsiz araç bulmakta zorlanılıyor ve güvenilir birilerinden araç almak isteniyor. Aracımda hiç bir kaza veya borç bulunmamaktadır. Sigara içilmemiştir. Aracın içine binince sıfır araç kokusu devam etmektedir. Bugüne kadar en fazla 5 - 6 kez iç dış yıkama yapılmıştır. Fırça kullandırtılmamıştır.Tüm yakıt fişleri kolçak 'ın altındaki gözde biriktirilmiştir. 15.000 km bakımı Sakarya Bayraktar Otomotivde yapılmıştır. Takribi 18.000 km de iken yazılım güncellemesi İstanbul da yetkili servis Gül-al Otomotivde yapılmıştır. Aracımda fabrika çıkış harici sadece sesli park yadımcısı bulunmaktadır ve satıcının hediyesi olarak serviste aracı teslim almadan önce takılmıştır. Görmek isteyen olursa Sancaktepe 'de oturduğum siteye gelip araca dilediğince bakabilir. Anadolu yakasında istenen servise baktırılabilir. Aracın tüm evrakları ve anahtarları tamdır. Satmayı düşündüğüm rakam 45.000 TL net ve nakittir. Gerçekten almayı düşünen varsa telefon numaramı bırakabilirim. İşyerim Şerifali bölgesinde (İMES yakınında) olup, aracı burda görmek isterseniz bir gün önceden söylemeniz durumunda işe şirket aracımla değil ASX 'im ile gelebilirim. İsteyene aracın resimlerini de gönderebilirim fakat bildiğiniz siyah ASX 'tir sonuçta. Aracımı satmak zorunda değilim, sadece istediğim fiyat verilirse satacağım ve yerine dizel otomatik Passat almayı düşünüyorum. (Bıktım artık debriyaja basmaktan vites değiştirmekten).

Saygılarımla,
Kazım

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 51 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye