Zaman: 17 Oca 2026 16:45

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 25 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 11 Nis 2013 07:43 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: ASX 1.6 Invite
Meslek: Avukat
Kan grubu: Arh+
Temsa gerçekten doğru dürüst reklam falan yapmıyor. Ben tamamen rastgele buldum. 53.700'e aldım. Park sensörü hediye. Arabaya gittikçe alışıyorum ve gittikçe daha çok seviyorum. Forumda vardır belki daha aratmadım ama benzin alırken hangisine devam etmek iyi olur söylerseniz sevinirim. 95 oktan kullanmak yeterli mi 98 oktan almak gerekiyor mu? Bir de karışık almak yani ara ara 95 ara ara 98 alsam olur mu? Kullanma kılavuzunda 95 ve üzeri diyor ama bazıları 98 olursa daha iyi diyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Nis 2013 16:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yusuf
Araç: 2010 Honda CR-V Excutive
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: A +
legandary yazdı:
Hilmi Bey hayırlı olsun. Ben de almayı düşünüyorum. Bayiler farklı fiyatlar veriyor invite için. Siz kaça aldınız?

Ali hocam hangi ildesiniz bir kendinizi tanıtın yardımcı olalım.Bu arada şuan asx almanın yam zamanı. Diğer bayileri arayın sorun. Denizli Özpam mitsubishiyi de arayın iyi fiyat verirler değerlendirin derim.

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Nis 2013 22:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: ali
Araç: ?
Meslek: öğretmen
yba_05 yazdı:
legandary yazdı:
Hilmi Bey hayırlı olsun. Ben de almayı düşünüyorum. Bayiler farklı fiyatlar veriyor invite için. Siz kaça aldınız?

Ali hocam hangi ildesiniz bir kendinizi tanıtın yardımcı olalım.Bu arada şuan asx almanın yam zamanı. Diğer bayileri arayın sorun. Denizli Özpam mitsubishiyi de arayın iyi fiyat verirler değerlendirin derim.

yusuf hocam manisa, balıkesir ,bursa dan alabilirim. 53.200 e veren var. ama benim kafama takılan kaportanın(sac) ince oluşu. olumsuz yorumlar var. resimler var.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Nis 2013 11:23 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan Bozbola
Araç: Carisma 1.9 DID
Meslek: Makine Mühendisi
Kan grubu: A +
legandary yazdı:
yba_05 yazdı:
legandary yazdı:

yusuf hocam manisa, balıkesir ,bursa dan alabilirim. 53.200 e veren var. ama benim kafama takılan kaportanın(sac) ince oluşu. olumsuz yorumlar var. resimler var.

Bugün nerdeyse tüm japon araçları alaşımlı hafif ve ince sac malzemeden üretilmektedir ve hatta kaza anında sıkışmayı önlemek amacıyla ön ve arka parçalar bakalit veya plastik malzemeden üretilmektedir. Güvenlik konusunda çok daha iyi veriler elde etmek için bu araç rise chassis üstüne kurulmuştur ve birçok noktadan çelik barlarla desteklenmiştir, hafif ve alaşımlı malzeme kullanılması sonucu bu aracın genel ağırlığı düştüğü için yakıt değerleride bu oranda düşüyor,sizi sac malzeme deil kullanılan güvenlik önlemleri kaza anında koruyacaktır,90'lı yılların kuş serisi arabaları döneminde yapılan kalın sac malzeme Amerikan veya Alman arabası tutkusu olanların bugün aynı sohbeti devam ettiriyor olması ülkemizin araçlar konusundaki bilgisini gösteriyor ne yazıkki hatta bazı firmalar ısrarla eski teknolojiler ile araç üretiyor ve kullanıcılar bu konuda bilgilendirilmiyor.Japon araçlarında önemli hususlar güvenlik+yakıt+sağlamlık üzerine kurulmuştur.Donanımsal zenginlik ve konfor konularına çok önem vermemeleride genel olarak günümüz otomotiv piyasasındaki rekabet kaynaklıdır, 90 model Mitsubishi Colt araçlarda ABS+2 airbag ve muhteşem iç malzeme bulunmaktaydı.

Bu kadar uzun ve açıklamalı olarak yazmamın sebebi şu idi : Hangi marka veya modeli almayı düşünüyorsanız araçların teknik donanımlarını konuyu bilen kişilere danışıp karar vermenizin daha uygun olacağını belirtmek içindi, ne yazıkki bugün hala ülkemizde kulaktan dolma laflarla yürüyor çoğu iş ve insanlar sonrasında pişman olduğunda akıl hocaları ortada görünmüyor. Ankara'da oturuyor olsanız bu aracı test etmeniz için gerekirse görüşürdük ancak imkanınız varsa kesinlikle test sürüşü yapmadan karar vermeyin

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Nis 2013 20:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihan
Araç: Colt amt 2009
Meslek: Bilg. Müh.
Kan grubu: Arh+
Aynen katılıyorum, nasıl bina dikerken önemli olan duvarı ördüğünüz biriket değil kirişlerse otomobilde de çelik barlarla oluşturulan iskelet önemlidir.
Yarış için hazırlanan araçların içine bakarsanız içlerinde çelik barları görürsünüz.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 25 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: