Zaman: 17 Oca 2026 20:09

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 39 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 11 Tem 2014 16:40 
Kullanıcı avatarı

İsim: faruk
Araç: asx
Meslek: serbest
bütün markalarda tüm servisler lpg yi tavsiye etmiyorlar. (eğer kendileri montaj yapmıyorlarsa).
nasıl olsa yakıt parası kendi ceplerinden çıkmıyor ..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Tem 2014 10:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: Levent Yavuz
Araç: Lancer Sportback
Meslek: çiftçi
Öncelikle aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın.
En az 6 ay benzinle kullanın, yakıt tüketimi ve gittiğiniz yol verielrine bakın ona göre karar verin bence

Sent from my iPad using Tapatalk

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Tem 2014 15:10 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gültekin Altan
Araç: ASX
Meslek: SMMM
Kan grubu: A+
2010 Aralık ta almıştım. 58000 km de şu an. Son 11 ayda toplamda 14700 km yaptım ve bu 14700 km nin ortalaması 6,3 lt/100 km yani şu an benzin 5,14 TL benim tüketimim 6,3 x 5,14 = 32,382 Kr. Hesabını siz yapın artık...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Tem 2014 13:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: murat
Araç: Mitsubishi ASX
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: B
Sayın Arkadaşlar, İLKSAN' ın sitesinde aşağıdaki gibi bir kampanya var. Bilgisi olan arkadaşlar aşağıdaki sorularımı cevaplandırabilirlerse sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.

1.Fiyatları uygun mudur?(Gerçekten bir kampanya mıdır?)
2.VİALLE sistemlerinden hangisi ASX e uyumludur? İkisi de uyumlu ise VİALLE (LPdİ) için aradaki 2.600 TL lik farkı vermeye değer midir?
3.LPdİ sistem ile LiquidSİ Sistemi arasında ne gibi farklar vardır?
4.BRC ile karşılaştırdığımızda DYMCO SIRALI OTOGAZ SİSTEMİ nasıldır? DYMCO SIRALI OTOGAZ SİSTEMİ ni kullanan arkadaşlarımız var mıdır? Tavsiye eder misiniz?

"İLKSAN ile ASİL GRUP OTOGAZ LTD.ŞTİ arasında yapılan protokol gereği tüm İLKSAN üyeleri ve emekli personelinin kendilerini , aile bireylerini ve bakmakta yükümlü bulundukları yakınlarını kapsayacak yönde araçlarına montaj olanağı sağlanmıştır.Uygulanan fiyatlara montaj , fatura ve proje dahil olup, sızdırmazlık ücreti müşteriye aittir. Montajı yapılan ürün 2 yıl veya 100.000 km garanti kapsamındadır."

İLKSAN ÜYELERİNE ÖZEL FİYATLAR

VİALLE ( LPdİ) SIVI OTOGAZ SİSTEMİ; Nakit:5.200TL, 9 Taksitli Fiyatı:5650 TL

VİALLE (LiquidSİ ) SIVI OTOGAZ SİSTEMİ; Nakit:2.800TL, 9 Taksitli Fiyatı:3.000 TL

DYMCO SIRALI OTOGAZ SİSTEMİ; Nakit:1.350TL, 9 Taksitli Fiyatı:1.450 TL

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Tem 2014 14:49 
Kullanıcı avatarı

İsim: emre
Meslek: Yazılım
Kan grubu: 0+
Herkese selamlar. 2013 Mayıs ayından beri ASX sahibiyim. 22000km'ye yaklaştım şu an. LPG düşünüyorum ancak bir iki çekincem var. Fikir verirseniz çok memnun olurum.
1. Çekişte düşme oluyor mu. Çok az bir düşüş bile bu araçta rahatsız edici olur diye düşünüyorum. 1.6 motor zaten bu araca biraz küçük kalıyor kanaatindeyim.
2. Aracım sürekli kapalı otopark'da duruyor. Çoğu zaman da yerin 2 kat altında. Bir hafta yerinden kıpırdamadığı durumlar bile olabilir. LPG bir risk oluşturur mu. (Kafama en çok takılan nokta budur).
3. AVM'lere giriş çıkışta sorun yaşıyor musunuz. Bazılarında açık otopark varmış ama bir çoğunda yok.

ASX'e taktırırsam BRC taktırmayı düşünüyorum. İstanbul'da tavsiye edeceğiniz bayi var mıdır.
Hepinize şimdiden teşekkür ederim. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Tem 2014 18:12 
Kullanıcı avatarı

emreturker yazdı:
Herkese selamlar. 2013 Mayıs ayından beri ASX sahibiyim. 22000km'ye yaklaştım şu an. LPG düşünüyorum ancak bir iki çekincem var. Fikir verirseniz çok memnun olurum.
1. Çekişte düşme oluyor mu. Çok az bir düşüş bile bu araçta rahatsız edici olur diye düşünüyorum. 1.6 motor zaten bu araca biraz küçük kalıyor kanaatindeyim.
2. Aracım sürekli kapalı otopark'da duruyor. Çoğu zaman da yerin 2 kat altında. Bir hafta yerinden kıpırdamadığı durumlar bile olabilir. LPG bir risk oluşturur mu. (Kafama en çok takılan nokta budur).
3. AVM'lere giriş çıkışta sorun yaşıyor musunuz. Bazılarında açık otopark varmış ama bir çoğunda yok.

ASX'e taktırırsam BRC taktırmayı düşünüyorum. İstanbul'da tavsiye edeceğiniz bayi var mıdır.

ben brc bağlatalı 12.000 km oldu.
- çekiş kesinlikle düşmüyor. düşüyor diyen herkesi lpg de ve benzinde kullandırttım dikkat ettikleri halde anlamadılar. (bu sırada bende performansa düşkün biriryim)
-lpg tankı benzin tankından bile dayanıklı sıkıntı yok. araştırabilirsin intden.
- ben devamlı avmlere giriyoum kimse bir şey sormuyor bile bazen bagajı açıp bakıyorlar simit tank olduğu için anlaşılmıyor.göstergeyide alta sakladım sıkıntı yok.

-ben tüm araçlarımı cevizli emre müh. lpg bağlattım kanki olduk adamla :). tavsiye ederim fiyatları da iyi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Tem 2014 18:13 
Kullanıcı avatarı

emreturker yazdı:

ben brc bağlatalı 12.000 km oldu.
- çekiş kesinlikle düşmüyor. düşüyor diyen herkesi lpg de ve benzinde kullandırttım dikkat ettikleri halde anlamadılar. (bu sırada bende performansa düşkün biriryim)
-lpg tankı benzin tankından bile dayanıklı sıkıntı yok. araştırabilirsin intden.
- ben devamlı avmlere giriyoum kimse bir şey sormuyor bile bazen bagajı açıp bakıyorlar simit tank olduğu için anlaşılmıyor.göstergeyide alta sakladım sıkıntı yok.

-ben tüm araçlarımı cevizli emre müh. lpg bağlattım kanki olduk adamla :). tavsiye ederim fiyatları da iyi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Tem 2014 11:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: emre
Meslek: Yazılım
Bilgiler için çok teşekkür ederim Faruk Bey.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2014 12:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: ismail
Araç: ASX Invite
Kan grubu: BRh-
Herkese Merhaba,
Arkadaşlar Kayseri veya Ankarada ASX'e LPG taktıran oldumu? Hangi LPG cide taktırdınız. iletişim bilgisi verebilecek var mı ? tercihen Ankara. Birde bu forumda BRC-my11 kit tavsiye ediliyordu. Değişen bişey var mı ?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2014 13:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Asx 2013
Meslek: ..
yusiskan yazdı:
Herkese Merhaba,
Arkadaşlar Kayseri veya Ankarada ASX'e LPG taktıran oldumu? Hangi LPG cide taktırdınız. iletişim bilgisi verebilecek var mı ? tercihen Ankara. Birde bu forumda BRC-my11 kit tavsiye ediliyordu. Değişen bişey var mı ?

Ankara da Mocan otogaz derim. Ben orada montaj yaptırdım ve gayette memnunum. İlgi alaka süper, en önemlisi bilgi beceri süper. Tel 0312 394 7222. Ben bir iş dolayısıyla Balıkesirden Ankara ya gelip montaj yaptırdım. Birçok Asx e montaj yapmalarıda artı avantajdır. Pişman olmazsınız.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2014 16:15 
Kullanıcı avatarı

hakantes yazdı:
yusiskan yazdı:
Herkese Merhaba,

Ankara da Mocan otogaz derim. Ben orada montaj yaptırdım ve gayette memnunum. İlgi alaka süper, en önemlisi bilgi beceri süper. Tel 0312 394 7222. Ben bir iş dolayısıyla Balıkesirden Ankara ya gelip montaj yaptırdım. Birçok Asx e montaj yapmalarıda artı avantajdır. Pişman olmazsınız.

Hızlı cevap için teşekkürler. :good: Hemen Arıyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2014 16:32 
Kullanıcı avatarı

hakantes yazdı:
yusiskan yazdı:
Herkese Merhaba,

Tekrar Merhaba,

Birşey sormak istiyorum. Simit depo bagajda çıkıntı/yükselti yapıyor mu ? daha önceki aracımda böyle bir durum var dı beni baya sinir ediyor du ?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2014 17:35 
Kullanıcı avatarı

evet hafif yapıyor ben kenar çerçevenin altına süngerler koydum düz oldu :).

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2014 19:02 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan Bozbola
Araç: Carisma 1.9 DID
Meslek: Makine Mühendisi
Kan grubu: A +
korkmass yazdı:
İzmir mitsubishi asx için lpg taktırmanızı tavsiye etmiyoruz dedi.benim forumlardan okuduğum sübap değişim sorunlarıydı. Ne gibi sorunların olduğunu sorunca motorun inmesi gerekiyor dedi.lpgli müşterileri de çokmuş ama.kısacası yıllık 20 bin km yapan bir birisi olarak asxten şevkimi kaçırdılar sıfır alacaktım

Sübap yakması diyince hemen seçici davranıyorum, şaka bir tarafa nerdeyse bütün Türkiye'de fenomen oldum ASX ve sübap yakan ilk adam diyecekler yakında sokakta görenler :gul: ASX için LPG tavsiye etmeyenler olduğu gibi tavsiye edenlerde var nolacak şimdi :D Haaa unutmadan rekor hala bende sanırım varmı başka sübap yakan beyler :kart:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2014 21:40 
Kullanıcı avatarı

İsim: abbas
Araç: mitsubishi asx
Meslek: teknisyen
senin sayende tüp taktıramıyoruz keşke yakmasaydın:)
antalya için oto gaz montaj tavsiyesi varmı?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Tem 2014 09:17 
Kullanıcı avatarı

zivrisinek yazdı:
korkmass yazdı:
İzmir mitsubishi asx için lpg taktırmanızı tavsiye etmiyoruz dedi.benim forumlardan okuduğum sübap değişim sorunlarıydı. Ne gibi sorunların olduğunu sorunca motorun inmesi gerekiyor dedi.lpgli müşterileri de çokmuş ama.kısacası yıllık 20 bin km yapan bir birisi olarak asxten şevkimi kaçırdılar sıfır alacaktım

Sübap yakması diyince hemen seçici davranıyorum, şaka bir tarafa nerdeyse bütün Türkiye'de fenomen oldum ASX ve sübap yakan ilk adam diyecekler yakında sokakta görenler :gul: ASX için LPG tavsiye etmeyenler olduğu gibi tavsiye edenlerde var nolacak şimdi :D Haaa unutmadan rekor hala bende sanırım varmı başka sübap yakan beyler :kart:

ahah :LOL: gerçekten efsane oldun hocam. sayende asx e sübap yakan araç denmeye başlandı.. bütün suç senin :P.
alnımızdaki kara lekeyi temizlemen lazım :ROFL:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Tem 2014 12:28 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Asx 2013
Meslek: ..
yusiskan yazdı:
hakantes yazdı:
yusiskan yazdı:
Herkese Merhaba,

Tekrar Merhaba,

Birşey sormak istiyorum. Simit depo bagajda çıkıntı/yükselti yapıyor mu ? daha önceki aracımda böyle bir durum var dı beni baya sinir ediyor du ?

Aynı sorun bende de mevcut. 47 lt lik simit depo 2 cm kadar bagajda çıkıntı yaptı. Tavsiyem montajdan önce 44 lt lik bir simit depoyu yerleştirip kontrol etmenizdir. Benim sorunu sanayideki bir arkadaşımız kenarlara lastik fitil gibi birşey çekerek çözdü. Baya bir kullanışlı ve sağlam oldu.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Tem 2014 14:55 
Kullanıcı avatarı

yok malesef küçük simit taksalar bile yükseklik standart kurtarmıyor malesef. tek çözüm 47 lik simit artı kenarlata fitil v.b.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 01 Ağu 2014 15:34 
Kullanıcı avatarı

faruk_sarac yazdı:
evet hafif yapıyor ben kenar çerçevenin altına süngerler koydum düz oldu :).

hakantes yazdı:
Aynı sorun bende de mevcut. 47 lt lik simit depo 2 cm kadar bagajda çıkıntı yaptı. Tavsiyem montajdan önce 44 lt lik bir simit depoyu yerleştirip kontrol etmenizdir. Benim sorunu sanayideki bir arkadaşımız kenarlara lastik fitil gibi birşey çekerek çözdü. Baya bir kullanışlı ve sağlam oldu.

faruk_sarac yazdı:
yok malesef küçük simit taksalar bile yükseklik standart kurtarmıyor malesef. tek çözüm 47 lik simit artı kenarlata fitil v.b.

cevaplar için teşekkürler. Firma ile görüştüm. Onlar çıkıntı yapmaz ama yapsa ile köpük ile destekleiz deyince ben anlamıştım zaten. Tekrardan teşekkürler. :)

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 39 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: