Zaman: 18 Eki 2025 13:13

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 78 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 20 Ağu 2013 23:45 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ersin
Araç: Mitsubishi ASX
Meslek: Mühendis
Kan grubu: ARh+
Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Ağu 2013 23:48 
Kullanıcı avatarı

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Ağu 2013 23:53 
Kullanıcı avatarı

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Ağu 2013 23:55 
Kullanıcı avatarı

Sanırım bu kadar foto yeterli olur. İyice fikir sahip olunabilmesi için fotoları büyük yükledim.

Montajı Ankara'da Ergazi Elektronik'e 100 TL ye yaptırdım. Gayet ilgililer, orayı tavsiye ederim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Ağu 2013 10:06 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yusuf
Araç: 2010 Honda CR-V Excutive
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: A +
10 numara olmuş gayet başarılı.

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Ağu 2013 19:51 
Kullanıcı avatarı

Düğme ile ilgili sıkıntı montaj aşamasındaki bir işlem olduğu için foto çekme imkanım yoktu. Neticede tadilatla çözülen bir durum, çok takılmamak lazım...

Bugün blutooth'u deneme imkanı buldum. Sorunsuz bir şekilde telefonum ile iletişim kurdu ve telefon üzerinden yaptığım işlemleri (açma, kapama, tel.defteri) sorunsuzca hallettim. Hoparlörlerden gelen skarşı tarafın sesi ve benim karşı tarafa giden sesim gayet netti.

TV yayınlarını karasal yayın olduğu için çok net çekmiyor ama digital yayına geçince alınacak ayrı bir aparatla cam gibi digital yayın izleme imkanı olacakmış...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Ağu 2013 20:58 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erkan
Araç: 2012 ASX invite
Meslek: Doktor
[quote="€®$İN"][/quote]

Gerçekten yakışmış. Hayırlı uğurlu olsun. Ekran çözünürlüğü nasıl?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Ağu 2013 01:04 
Kullanıcı avatarı

Çözünürlük 800x480, gayet net bir görüntü var.

Az önce navigasyonda rota belirleyerek bir yere gittim. Yönlendrirme olayı çok hoşuma gitti. Daha önce kullandığım Piranha navigasyondan çok farklı. Şöyle ki; "Bu rotada yaklaşık 4 km gidin, bir benzin istasyonun önünden geçeceksiniz" şeklinde. Ayrıca navigasyon ekranının sağ üst köşesinde rotanızdaki en yakın benzin istasyonunun mesafesini gösteriyor. Belki bu özellik diğer navigasyonlarda da vardır ama benim eski Piranha'da yoktu o yüzden çok beğendim.

İşe servis ile gidip geldiğim için gündüz arabayı kullanmıyorum. O yüzden cihazı aslında henüz çok kurcalayamadım. Hafta sonu özellikle uzun uzun film performansını (DVD, divx) deneyeceğim. Bir kaç fotoda film oynarken çekerim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Eyl 2013 14:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: Turgay
Araç: ASX
Meslek: Bilgisayar
Kan grubu: a
Selamlar,
Cihazı uzun yolda da kullandım, radyo perfonması gayet iyi.
Ayrıca navigasyon olarak IGO yükledim oda sorunsuz çalışıyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Eyl 2013 15:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: 2011 Lancer 1.6 İnvite
Meslek: Bilgi İşlem
çokta şıkmış,cuk diyede oturmuş :)

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: asx navigasyon s100 alındı
MesajGönderilme zamanı: 12 Eyl 2013 14:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: Savaş
Meslek: TSK
Kan grubu: A -
Böylece bir ders daha alınmış oldu Çinden bir firmadan bu model cihaz alındı Mersinde Dinçer Elektroniğe taktırıldı (150 tl) geri görüş kamerası hiç devreye girmiyor montajcı arkadaş ilk önce kendisinde bulunan kamera için ısrar etti ancak almayınca bıraktı ısrarı, direksiyondan kumandayı da becerememişlerdi kendim ilgilenip (manual use) ses ve mode tuşları etkin ancak parça ve kanal değiştiren tuşlar çalışmıyor. Tahminim geri görüşü ya yanlış bağladı ya da hiç bağlamadı. Tavsiyem Çinden elektronik almayın. Aldığım firma birde küstü bana niye çalışmıyor demişim :) Neyse buda bana ders olsun.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Eyl 2013 16:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bünyamin
Meslek: Öğretmen
turgay gokduman yazdı:
Selamlar,
Cihazı uzun yolda da kullandım, radyo perfonması gayet iyi.
Ayrıca navigasyon olarak IGO yükledim oda sorunsuz çalışıyor.

birkaç sorum olacak benim cihazla farkını belirleyelim arkadaşların seçiminde yardımcı olsun
1. sd kart ilk açılışta ne kadar sürede yükleniyor
2. görüntü kalitesi ekranı güneşte parlıyormu
3. bluetoot verimli çalışıyormu ses karşıya sorunsuz gidiyormu
4 radyo ve tv çekimi nasıl

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Eyl 2013 16:53 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erkan
Araç: 2012 ASX invite
Meslek: Doktor
gendermarie yazdı:
Böylece bir ders daha alınmış oldu Çinden bir firmadan bu model cihaz alındı Mersinde Dinçer Elektroniğe taktırıldı (150 tl) geri görüş kamerası hiç devreye girmiyor montajcı arkadaş ilk önce kendisinde bulunan kamera için ısrar etti ancak almayınca bıraktı ısrarı, direksiyondan kumandayı da becerememişlerdi kendim ilgilenip (manual use) ses ve mode tuşları etkin ancak parça ve kanal değiştiren tuşlar çalışmıyor. Tahminim geri görüşü ya yanlış bağladı ya da hiç bağlamadı. Tavsiyem Çinden elektronik almayın. Aldığım firma birde küstü bana niye çalışmıyor demişim :) Neyse buda bana ders olsun.

Bu bahsettiğiniz cihaz motevo adlı cihaz mı?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Eyl 2013 11:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: ilker
Araç: ASX İntense
Meslek: .
gendermarie yazdı:

devreye girmiyor derken neyi kastediyorsunuz? Mesela cihazin arkasinda " backing control" etiketli bir kablo var. Sanirim mavi. Buna geri vites lambasindan pozitif uc bagladinizmi? Otomatik olarak kameranin acilmasi icin bunun bagli olmasi lazim. Yoksa kontak acik ve geri vitese gectiginizde menuden kameraya gecmelisiniz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eki 2013 00:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: kemal
Meslek: EMEKLİ
Kan grubu: A Rh
2011 intense aracımı yeni aldım navigasyon taktırmayı düşünüyorum ama iyisi olsun ucuz olsun tek aradığım bu buna göre elinizden ne gibi tavsiyeler ve tecrübeler var ilğinize şimdiden tşk

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Eki 2013 23:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: barıs
Araç: asx
Meslek: memur
Kan grubu: 0rh+
Bende motevo takdırdım.Biraydır sorunsuz kullanıyorum.1-Navigasyon hızlı bağlanıyor.(next 545 imden çok daha hızlı ) Kullanımı basit ve kolay.Harita görüntüsü basit.3D var ama işlerlikli değil.Kullanımı kolay.İstanbulda sorun yaşamadım.2-Video kalitesi oldukça iyi.3-Ses çok iyi.Zaten marka bu konuda iddialı.4-USB.SD kart,DVD okuma hızı oldukça iyi.5-Radyo çok başarılı.Cızırtı kesinlikle yapmıyor.5-Televizyon hareket halinde çekmiyor.Ama bu sorun sanırım hepsinde var.Digital karasal yayına geçilmedikçe bu sorun devameder.6-Cihaz ile birlikte verilengece görüşlü geri vites kamerasından çokmemnunum.Net ve sorunsuz.En karanlık ortamda bile geri vites lambasının ışığı görüş için tatmin edici.7-Tek kötü tarafı ekran arayüüzü.Aneannelerimizin danteli gibi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Kas 2013 08:10 
Kullanıcı avatarı

İsim: ilker
Araç: ASX İntense
Meslek: .
Merhabalar. Yaklaşık 4 aydır kullandığım cihazdan çok memnunum. Ancak navigasyon datasını güncelleyemedim ve üretici firmayı arayıp harita güncellemesinin nasıl yapılacagını sordum. Tabi herzamanki gibi anında ve güleryüzle yardımcı oldular. Gerçekten bu konuda başarılı bir firma. Ayrıca dijital yayına geçildiğinde nasıl tv izliycez dedim. Çalışmalarının sürdüğünü, bir ek modülle yakında sistemin kullanılabileceğini söylediler. Neyse navigasyon haritasını güncelleme şöyle oluyor:

Mireo DONT PANIC icin;
1. Cihazın navigasyon bölümünde ayarlar kısmında seri numarası var. Bir adet tire (-) ile ayrılmış iki bölümden oluşan bu numaranın ilk bölümünü bi kağıda yazıp, haritanın yüklü olduğu sdmini kartımızı alıp bilgisayar başına geçiyoruz.
2. infonav.com.tr adresine gidip gerekli formu doldurduktan sonra dosyaları indiriyoruz. Tabi minisd kartı yedeklemekte fayda var. iki tane zipli dosya iniyor. Biri harita dosyaları diğeride lisans dosyaları. Bunları kartta kendi klasörlerine atıyoruz ve işlem bitiyor.
Herkese iyi paylaşımlar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Kas 2013 11:32 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan Bozbola
Araç: Carisma 1.9 DID
Meslek: Makine Mühendisi
Kan grubu: A +
Orjinal duruyor ve gayet güzel oturmuş ama kendi kullandığım Black Panther ile kıyaslarsam, ikonlar ve menü görüntüsü bana cazip gelmedi,ayrıca sanırım IGO navigasyonda kullanmıyor ben diğer navigasyonları birtürlü sevemedim her aracımda illa IGO kullanıyorum. Güle güle kullanın,hoşunuza gitmişse ve sorunsuz bir cihazsa bence gayet mantıklı ve güzel bir seçim olmuş

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Kas 2013 17:58 
Kullanıcı avatarı

İsim: mehmet
Meslek: öğretmen
Kan grubu: A
acaba yeni parça takılınca bir tıkırtı felan yapıyor mu

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Kas 2013 23:19 
Kullanıcı avatarı

İsim: barıs
Meslek: memur
Kan grubu: 0rh+
meseckin yazdı:
acaba yeni parça takılınca bir tıkırtı felan yapıyor mu

Sorun yok.Zaten dokuya ve panele zarar veren bir işlem yapılmıyor.Tabiki ustanın işi bilmemesi halinde farklı sonuçlar doğabilir.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 78 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye