Zaman: 17 Oca 2026 21:39

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 14 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 19 Nis 2014 00:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: tahir
Araç: asx
Meslek: mühendis
Kan grubu: 0(-)
arkadaşlar merhaba,
ben de çiçeği burnunda asx sahibi olarak aranıza katılmış bulunuyorum.

aracı aldık, hikayesini de anlatalım o zaman, belki bi tebessüm oluştururuz yüzlerde... :roll:

öncelikle neden mitsubishi, neden asx? sizi sıkmadan bunu anlatayım. çok yakın bir arkadaşımda 2008 lancer var, geçen yıl mart ayında almıştı aracı ve bir yılda 80 bin km yi geçti kullanımı. yalnız şöyle bişey var meslekten dolayı biraz hoyrat kullanmak durumunda kalıyor aracını, yeri geliyor dağa bayıra, yeri geliyor tarla içlerine dahi giriyor araçla. kafanızda canlanması için küçük bi örnek vermek gerekirse;

Resim

artık araç sahibini görünce "n'olur binme bana!!" diye dile gelicek diye beklerken 80 bin km geçti maşallah araçta tık yok. sadece yağ değişimi ve bir kere de debriyaj sorunu yaşadık, ki tamamen kullanıcıdan kaynaklı bi problem.
böyle olunca bir yılda kanıksadım artık, aracım olursa mitsubishi olsun dedim hep. konfor iç hacim rahatlığı da cabası onlara pek girmiyorum.

neyse bir ay kadar önce de araç almaya niyetlendik. 50 bin civarı bütçe de olunca lancer-asx arasında kaldım ilk başta, ama köy ile bağlantım olduğu için yüksek bi araç olsun isteğiyle gönlümü asx'e kaptırdım :)

sahibinden.com'da biraz araştırınca temiz bikaç araç bulduk, az km yapmış boyasız araç istediğim için zaten az olan araç sayısı bir elin parmağını geçmedi hiçbir zaman. kimisinde kaportadaki çizikten, kimisinde de içindeki sigara kokusundan ısınamadım araçlara, ama en sonunda bizim de gönlümüze göre denk geldi elbet. tabi bu süreçte 50 bin olan bütçe 63.500 e çıktı :D

2013 model 7.500 km'de beyaz nurtopu gibi bir asx aldım en sonunda. ama ne olursa olsun o aracı alınca ilk andaki rahatlık hissi mutlu ediyor insanı. sürekli gözler kulaklar açık araç araştırması cidden yoruyor insanı, onu farkettim. ayrıca aracı aldıktan sonra 2-3 haftada da 800 km yol yaptım ve ne kadar doğru bir tercih yaptığımı görüp ayrıca mutlu olmam da cabası. darısı tüm niyet edip de alamayanların başına olur inşallah... :)
Resim
Resim

En son tahiraytn tarafından 19 Nis 2014 12:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Nis 2014 08:19 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Asx 2013
Meslek: ..
Hayırlı olsun. Bende 3-4 aylık Asx kullanıcısı olarak doğru tercih konusunda size katılıyorum. İyiki Asx almışım diyorum. Kazasız, belasız vede keyifli sürüşler dilerim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Nis 2014 10:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: Kenan
Araç: birsekiz cevete
Meslek: Tekniker
Kan grubu: 0rH+
aramıza hoşgeldin tahir :) ona gereken özeni gösterirsen mutlubishi oluverir, seni de mutlu eder :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Nis 2014 12:40 
Kullanıcı avatarı

İsim: selçuk
Meslek: öğretmen
Kan grubu: 0rh-
hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. bende 20 günlük asx kullanıcısıyım. çok memnunum. sahibin.com da görmüştüm herhalde bu arabayı. aksesuarlardan tanıdım eğer ordan bulduysanız

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Nis 2014 13:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: eNes
Araç: colt 2012 amt
Meslek: ziraat müh.
Kan grubu: BRh+
foto lar karaevli taraflarından mı :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Nis 2014 16:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: barıs
Meslek: memur
Kan grubu: 0rh+
Güle güle kullanın.kazasız belasız inşallah.Zamanla çok daha seveceksiniz aracınızı.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Nis 2014 16:37 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan Bozbola
Araç: Carisma 1.9 DID
Meslek: Makine Mühendisi
Kan grubu: A +
Arabada resimlerde 10 numara hocam ;) ALLAH kazasız belasız sürmeyi nasip etsin inşallah

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Nis 2014 17:28 
Kullanıcı avatarı

İsim: Turbo
Araç: asx 2012
Meslek: Satış
Kan grubu: ARH+
Hayırlı olsun hocam,bende 4 ay önce 2012 makjajlı kasa intense aldım,iyikide almışım diyorum.İnşallah sizde çok memnun olursunuz,iyikide almışım dersiniz.Kazasız,belasız bol keyifle binmek üzere.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Nis 2014 17:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: Turbo
Araç: asx 2012
Meslek: Satış
Kan grubu: ARH+
selcuk35 yazdı:
hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. bende 20 günlük asx kullanıcısıyım. çok memnunum. sahibin.com da görmüştüm herhalde bu arabayı. aksesuarlardan tanıdım eğer ordan bulduysanız

Hocam sizede hayırlı olsun,sizin aracın renginden birkaç gün önce yolda gördüm,gerçekten farklı ve albenili bir duruşu var.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Nis 2014 18:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: tahir
Meslek: mühendis
Kan grubu: 0(-)
mesut taşdemir yazdı:
Hocam bu arada ASX bu kadar alçak olmaz araç yüklü iken mi fotoğraf çektiniz?

araç boşken çektim ama yan basamaklar kalın ve tampon altına monte olduğundan aracın yüksekliği hatrı sayılır bi şekilde azalıyor...

selcuk35 yazdı:

evet ordan aldım aracı, eski sahibi temiz kullanmış aracı, basamak ve ön camlara film falan olunca dedim hazır benim yapacaklarımı yapmış, güzel bi pazarlıkla anlaştık :)

enesenes yazdı:

evet yaklaştın, husunlu köyünün arkasında çekildik. yakınız galiba :thumb:

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :MCT: ailesi

yakıt konusunda da yüklü araç ile istanbul-tekirdağ yaptım. 98km de 31.04tl yaktı. 31.6 krş/km gibi bir değer yakaladım ve 90-100 bandında bir hızım vardı. ama şehir içi ilk depoyu 43-45 krş/km bandında bitirdim. zannedersem telaffuz eden değerlere pek inemem gibi geliyor. bakalım garantisi bitince lpg taktırmayı düşünüyorum, dilediğimce rahat gezebilmek için.

ve bir soru, araca ilk bindiğimde servis km'si olarak 20bin'i gösteriyordu ama şimdi 40 bin km'yi hesaplıyor. o yüzden ilk bakıma kaç km'de gitmem gerek bilemedim :roll:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Nis 2014 19:06 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali Akde
Araç: 2005 1.5 Instyle AMT
Meslek: Muhasebe Elemanı
Kan grubu: A +
aramıza hoş geldiniz
kazasız belasız

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Nis 2014 20:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: eNes
Araç: colt 2012 amt
Meslek: ziraat müh.
Kan grubu: BRh+
enesenes yazdı:

evet yaklaştın, husunlu köyünün arkasında çekildik. yakınız galiba :thumb:

ben malkara dan ım ama geçen gün deregündüzlü ye cenazeye gittim o zaman geçtim oralardan da plaka da da 59 u görünce soriim dedim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Nis 2014 22:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: kadrettin yuksel
Araç: asx2013
Meslek: arşivist- Tarihçi
Kan grubu: Arh+
Yeni aracınız .. Pardon ..! ASX'iniz hayırlı olsun. Kullandıkça daha çok Keyif ve güven duygusu alacaksınız.
Ben yıllarca değişik markalar kullanıp sonrasında 17 yıl boyunca japon teknolojisine demir attım. Önce toyota, ardından 12 yıl civic (ki son senesine kadar tık bile dememişti..:-) ) kullandım. Geçen Ekim ayında "artık eskidi, model yenileyim" derken ani bir kararla ASX tercih ettim. Altı ayda 6 bin km yaptım...Aklımı seveyim, iyiki almışım...
Bu gün de edebiyat öğretmeni Melih aracılığıyla sağını solunu bir parça parlattık. Bakalım, ucundan buna da girdik, devamı nasıl olacak......

Sevgiler....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Nis 2014 23:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: burak
Araç: 2013 asx
Meslek: memur
Kazasız belasız hayırlısı ile kullanın.Arac çok şık duruyor :)

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 14 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: