Zaman: 18 Ara 2025 23:39

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 8 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Herkese Merhaba
MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2011 14:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: Cenk
Araç: 2011 Colt 1.3 MT
Meslek: Bilgi Sistemleri Müdürü
Kan grubu: 0rh
Herkese Selamlar,

İzmir den Cenk Çobanoğlu ben ve umarım salı günü itibariyle 2011 1.3 Colt Elegance MT sahibi olacağım. Çok marjinal bir seçim olduğunu söylüyor çevremdeki herkes zira bende izmir de 1 sefer görebildim arabayı. umarım memnun kalırım şimdiden çok meraklanıyorum. zira bir önceki arabam honda jazz fun ishift ti. araçtan çok memnun olmama rağmen camlarındaki bitmeyen çıldırtan seslerden ötürü 1 hafta önce sattım. umarım Colt beni üzmez. herkese tekrar selamlar aranızda olmak çok güzel.

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: Herkese Merhaba
MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2011 15:11 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
Cenk Bey hoşgeldiniz...

evvela aracınız hayırlı olsun...şimdiden dertsiz sürüşler...JAzzdan sonra Colt size daha asi gelecektir...Burada hepimiz marjinalliğin keyfini sürüyoruz...Colt gerçekten eğlenceli bir araçtır...kullandıkça bize n kadar katılacağınızı hep birlikte göreceğiz...Jazz demişken, Jazzdaki cam sorununu biraz açar mısınız?...iyi forumlar...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2011 17:47 
Kullanıcı avatarı

İsim: Cenk
Araç: 2011 Colt 1.3 MT
Meslek: Bilgi Sistemleri Müdürü
Kan grubu: 0rh
Çok Teşekkürler. evet deneme sürüşü esnasında bunu fark ettim. daha agresif ancak biraz daha sert süspansiyon ve biraz tıkırtılıydı. yinede bu aracı seçtim yada o beni seçti bilmiyorum.

Şöyle açıklamaya çalışayım. 2010 modeldi aracım ve en full donanım ve i shiftli idi 5000 km den sonra (aracımı sattığımda 12000 civarındaydı) tüm camlardan (tavan camı hariç) düz yolda tıkırtılar gelmeye başladı ilk başladığında çok hafif daha sonraları şiddetlendi. yarı açık halde iken ise tahammül edilemicek bi hal aldı benim için. 3-4 servis vs derken bir türlü çözemediler daha sonra Honda Türkiye ile servis ve ben sürekli aradık sorduk garanti dahilinde yapılabilecek birşeyler var mı diye ama kapı duvar oldu. bende artık dayamadım ve geçtiğimiz hafta sattım aracımı. bu arada 1 nci ayda 1000 km de yaklaşık ön konsoldan tıkırtılar başladı ve şiddetlendi servise götürdüğümde ön yolcu hava yastığı mekanizması contasının tam oturmamış olduğu ve sallandığına yönelik birşeyler söylediler akabinde "Silikon" sıkarık gierdiklerini söylediler ancak 4-5 ay sonra tekrarladı ve ben iyice soğudum arabadan. umarm bu tarz şeyler yaşamam. ford fiesta toyota yaris opel corsa ve seat ibiza arasından Coltta karar kıldım. umarım bu sefer şansızlıklar beni bulmaz.

İlginize teşekkürler iyi forumlar...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2011 21:43 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Zafer
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Teacher
Kan grubu: ARh+
Hoşgeldiniz : ) Coltla sorunsuz bir sürüş keyfiniz olur inşallah :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Şub 2011 00:46 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
Cenk Bey,

açık söylemek gerekirse Colt tıkırtısız bir araç değildir ama burada her tıkırtıya çare bulacak kadar tecrübe mevcut EvvelAlllah...öte yandan Mitsubishinin araçlarında tarifi pek de mümkün olmayan bir çekicilik var...bu çekicilik aracı kullanıncaya kadar belli etmese de aracı kullandıktan sonra adeta kendine aşık ediyor...bu aşk öyle bir dereceye varıyor ki tıkırtı varsa da "ben seni böyle sevdim" dedirtiyor...ilginç ama gerçek :)...yine de dertttsiz sürüşler...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Şub 2011 14:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Colt invite AMT
Meslek: Banka
Kan grubu: A+
Hayırlı uğurlu olsun,
İnşAllah korktuğunuz sıkıntıları yaşamazsınız, bu cam olayı çok ilginç geldi
en azından böyle saçma bir sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum camlardan ses gelirmi yahu.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Şub 2011 22:10 
Kullanıcı avatarı

İsim: Murat
Araç: 1.3 Colt AMT
Meslek: Avukat
Kan grubu: BRh+
Aramıza katılmanız bizi onurlandırdı Elendil. Hoş geldiniz sefa getirdiniz.
Umarım jazz ile yaşadığınız son talihsizlik olur.
Kimin kimi seçtiğine gelince; Colt sahibini seçiyor. :kart:

2011 Honda PCX 125

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Şub 2011 22:28 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
Elendil yazdı:
Çok Teşekkürler. evet deneme sürüşü esnasında bunu fark ettim. daha agresif ancak biraz daha sert süspansiyon ve biraz tıkırtılıydı. yinede bu aracı seçtim yada o beni seçti bilmiyorum.

Şöyle açıklamaya çalışayım. 2010 modeldi aracım ve en full donanım ve i shiftli idi 5000 km den sonra (aracımı sattığımda 12000 civarındaydı) tüm camlardan (tavan camı hariç) düz yolda tıkırtılar gelmeye başladı ilk başladığında çok hafif daha sonraları şiddetlendi. yarı açık halde iken ise tahammül edilemicek bi hal aldı benim için. 3-4 servis vs derken bir türlü çözemediler daha sonra Honda Türkiye ile servis ve ben sürekli aradık sorduk garanti dahilinde yapılabilecek birşeyler var mı diye ama kapı duvar oldu. bende artık dayamadım ve geçtiğimiz hafta sattım aracımı. bu arada 1 nci ayda 1000 km de yaklaşık ön konsoldan tıkırtılar başladı ve şiddetlendi servise götürdüğümde ön yolcu hava yastığı mekanizması contasının tam oturmamış olduğu ve sallandığına yönelik birşeyler söylediler akabinde "Silikon" sıkarık gierdiklerini söylediler ancak 4-5 ay sonra tekrarladı ve ben iyice soğudum arabadan. umarm bu tarz şeyler yaşamam. ford fiesta toyota yaris opel corsa ve seat ibiza arasından Coltta karar kıldım. umarım bu sefer şansızlıklar beni bulmaz.

İlginize teşekkürler iyi forumlar...

Kardeşim hoşgeldin colt seni üzmez merak etme tıkırtı gelirsede sesi duyduğun yere çift taraflı bant sıkıştırırsın tıkırtı gider :) gerçi benim öyle bir sorunum yok birtek bagajdaki şapkalık bozuk yola girdinmi tıkırdıyor o kadar :)

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 8 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: