Zaman: 05 Mar 2026 13:59

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 64 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 15 Şub 2011 10:30 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
dizanteri yazdı:
hocam bu fiyat artışına verdiğiniz tepkiyi anlıyorum ama şu 2 hava yastığı 4 hava yastığı olayını bi türlü anlamıyorum.geçen 2010 model bi mercedes gördüm konya yolunda tırın altına girmiş, 4 değil 8 değil 12 hava yastığı olsa bile öleceksen ölürdün.buarada önemli olan şöförün dikkati tecrübesi gibi şeylerdir.gerçekten colt almak isteyen insan eğer seviyorsa eğer bu arabaya aşıksa gider yapar pazarlığını bastırır adamlara iyi bir indirimle colt unu alır.ama yok 2 hava yastığı varmış yok şöyle yok böyle diyerek resmen psikolojik bir tatmin yapılmakta ve aba altından gizlice ben mitsubishi almayacağım artık denmekte.En azından ben öyle sezdim.Hangi arabayı alırsanız alın 12 hava yastığı bile sizi kurtarmaz.Allah kolaylık versin.Saygılar

hocam mevzu 2 havayastığı 4 havayastığı değil aslında...zaten Colt 5 yıl evvel inform-invite- instyle olarak 3 ayrı donanım seçeneğindeydi ve bunlardan inform 2 havayastıklı idi...biz diyoruz ki tamam elegenceyi getirdin, 2 havayastıklı donanım olarak belirledin, neden inviteyi ortadan kaldırıyorsun?!...bunu yapmak güzide bir topluluk olduğunu düşündüğümüz Mitsubishi kullanıcılarına karşı yapılan bir SAYGISIZLIKtır...Araştırarak Coltlarını alan bu insanlar artık tek donanım seçenekli Coltu tavsiye etmeyecektir...(kendisi için istemediğini başkası için de istememek prensibine göre)...yoksa biz elegancenin varlığına değil invitenin yokluğuna karşı çıkıyoruz...Ölüm hak, bu konuda hemfikiriz ama sebepler de önemli...bilir ve inanırız ki tedbir takdiri değiştirmez ama tevekkül de şart :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Şub 2011 11:40 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Melih
Araç: Mitsubishi Colt 2005 1.3 Instyle
Meslek: Filolog
_opeth yazdı:
extrabonus yazdı:
Hayırlısı olsun Hakan. Gel seni de Hondacı yapalım ;)

de derken :)

melih beni hondacı yapsana iş olarak ama :D

Orada çalışan yönetici arkadaşlar var. bir sorayım bakalım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Şub 2011 13:21 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
toşu yazdı:
2 Yıldır süren birlikteliğimize bugün itiberiyle son verdik. :cry:
Mitsubishi ile tanışmamda vesile olan herkese teşekkür etmek istiyorum.
Duygularımı tarif edebilecek kelime bulmakta zorlanıyorum bu yüzden fazla bişey yazmicam söylemek istediğim.

BUGÜN ARACIMI SATTIM.

Ne yapıcama tam karar veremedim sıfır colt almak için satışa çıkarmıştım aracımı ama hem son zamlar hem şuanda satılan 2 hava yastıklı donanım seçeneği bir adım geri atmama sebep oldu, temsanın vurdum duymazlığıda eklenince şuan kafam karışık.

Hayırlısı ne ise o olur inşAllah.

Git al bir Ford Fiesta şöyle 2009-2010 falan yeni kasa olsun mümkünse hele birde dizel alırsan tadından yenmez :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Şub 2011 14:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: tolga
Araç: 2011 colt elegance (Cleartech-mt) siyah
Meslek: işci
Kan grubu: Arh-
bacey yazdı:
dizanteri yazdı:
hocam bu fiyat artışına verdiğiniz tepkiyi anlıyorum ama şu 2 hava yastığı 4 hava yastığı olayını bi türlü anlamıyorum.geçen 2010 model bi mercedes gördüm konya yolunda tırın altına girmiş, 4 değil 8 değil 12 hava yastığı olsa bile öleceksen ölürdün.buarada önemli olan şöförün dikkati tecrübesi gibi şeylerdir.gerçekten colt almak isteyen insan eğer seviyorsa eğer bu arabaya aşıksa gider yapar pazarlığını bastırır adamlara iyi bir indirimle colt unu alır.ama yok 2 hava yastığı varmış yok şöyle yok böyle diyerek resmen psikolojik bir tatmin yapılmakta ve aba altından gizlice ben mitsubishi almayacağım artık denmekte.En azından ben öyle sezdim.Hangi arabayı alırsanız alın 12 hava yastığı bile sizi kurtarmaz.Allah kolaylık versin.Saygılar

hocam mevzu 2 havayastığı 4 havayastığı değil aslında...zaten Colt 5 yıl evvel inform-invite- instyle olarak 3 ayrı donanım seçeneğindeydi ve bunlardan inform 2 havayastıklı idi...biz diyoruz ki tamam elegenceyi getirdin, 2 havayastıklı donanım olarak belirledin, neden inviteyi ortadan kaldırıyorsun?!...bunu yapmak güzide bir topluluk olduğunu düşündüğümüz Mitsubishi kullanıcılarına karşı yapılan bir SAYGISIZLIKtır...Araştırarak Coltlarını alan bu insanlar artık tek donanım seçenekli Coltu tavsiye etmeyecektir...(kendisi için istemediğini başkası için de istememek prensibine göre)...yoksa biz elegancenin varlığına değil invitenin yokluğuna karşı çıkıyoruz...Ölüm hak, bu konuda hemfikiriz ama sebepler de önemli...bilir ve inanırız ki tedbir takdiri değiştirmez ama tevekkül de şart :)

yani yine konu döndü dolaştı donanima geldi.mitsu nun kaliteli motoru çok övülen amt şanzumanı ,mitsu kardeşliği nerde kaldı?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Şub 2011 15:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hakan
Araç: Colt invite AMT
Meslek: Banka
Kan grubu: A+
extrabonus yazdı:

Abi sen kesin satıyon yani bizi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Şub 2011 15:11 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Melih
Araç: Mitsubishi Colt 2005 1.3 Instyle
Meslek: Filolog
toşu yazdı:
extrabonus yazdı:

Abi sen kesin satıyon yani bizi.

yok yok coltun yanına civic 1.6 elegance koyuyorum ;)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Şub 2011 15:15 
Kullanıcı avatarı

toşu yazdı:
Bundan sonra bu paralara kimseye 2 havayastıklı Colt tavsiye edemem malesef.
colt sadece 2.elde güzel.
Temsa şapkayı önüne koyup düşünsün.
Yada düşünmesin ticeride işler iyi nasıl olsa.

Ben bu mesajı yazarken düşündüklerimi açıklamak isterim.
Şimdi colt 28.850 ye satılırken insanlara bu paraya bundan iyisini alamazsınız kardeşim diyorduk şuyuda var buyuda var daha ne istiyorsun diye diretebiliyorduk.
pazarlıkla 28.000e dolu ve sıfır bir araç sahibi olabilirsin diyorduk.
ama şimdi manueli bile 30.500 gibi rakama çıktı dolayısıyla alternatif arttı.
ha mitsunun yerini anca bir mitsu doldurur hemfikirim ama bunu sadece biz biliyoruz gelde dışardaki adama anlat.
2 hava yastığı ve havayastığı mevzusu değil
adam diyoki abi senin bu övdüğün araçta sadece 2 hava yastığı varmış diyo.
28.000 liraya alternatifi yoktu ama şimdi 30.000sınırını aşınca insanları ikna etmek güçleşti ve tavsiye ederken göbek çatlatacağımıza bırakalım temsa düşünsün diyorum.
Saygılar... :friends:

En son toşu tarafından 15 Şub 2011 17:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Şub 2011 15:34 
Kullanıcı avatarı

Ya salla gitsin kuzen hayat bir markaya bağlanmak için fazlaca kısa o yüzden benim tavsiyem herşeyin tadına bakmak lazım :) örneğin bir lancer bakabilirsin kendine yada ASX hatta bence bir L200 bakmalısın çift kabin onlar müthiş :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Şub 2011 17:45 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

dizanteri dostum...

iş başka kardeşlik başka :) kardeşliğimiz baki EvvelAllah...

arkadaşlar illa ki bir elegance alacaksanız, Civic olsun*...çok yakıyor haa demedi demeyin...

* dizanteri kızmasın :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Şub 2011 18:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mesut
Araç: Landili Colt 1.3 İnvite
Meslek: Mali Müşavir
Kan grubu: aRH+
Hakan abicim hayırlı uğurlu olsun, senden önce vitrine çıktım ama benimki satılmadı :) İlkgünlerde alıcı çıktı ama bundan sonra sanmıyorum İlan tarihi epeyce aşağıya düştü zaten güncellemeyede pek niyetli değilim.

İnşallah gönlünce olur yeni kasa coltla görmek isteriz seni :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Şub 2011 19:14 
Kullanıcı avatarı

mesuttgur yazdı:
Hakan abicim hayırlı uğurlu olsun, senden önce vitrine çıktım ama benimki satılmadı :) İlkgünlerde alıcı çıktı ama bundan sonra sanmıyorum İlan tarihi epeyce aşağıya düştü zaten güncellemeyede pek niyetli değilim.

Saol dostum bu işler kısmet işi ne olacağı belli olmaz ben arkadaşıma verdim daha doğrusu bu akşam teslim edicem.
Colt alacak adam 2.sayfa 3.sayfa farketmez didik didik eder istediğini bulur.
Hayırlısı ne ise o olsun inşAllah.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Şub 2011 22:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: ergün
Araç: Astra H
Meslek: memur
Kan grubu: arh+
mesuttgur yazdı:

Mesut bey bence çok umutsuzluğa düşmeyin, bende aracımı aldığımda 20 günlük falandı ilan...umarım gönlünüzce olur

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011 10:46 
Kullanıcı avatarı

Umutsuzluk değil satıp satmama arasında gidip geldiğim için, aracıma bindiğimde iyiki satamadım diyorum seviniyorum, ev kirasını öderken ne yapıp edip ev almam lazım diyorum üzülüyorum :)

yani anlıycaanız iflah olmam ben :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011 10:51 
Kullanıcı avatarı

mesuttgur yazdı:
Umutsuzluk değil satıp satmama arasında gidip geldiğim için, aracıma bindiğimde iyiki satamadım diyorum seviniyorum, ev kirasını öderken ne yapıp edip ev almam lazım diyorum üzülüyorum :)

yani anlıycaanız iflah olmam ben :D

Off sorma ya ayrılırken çok zorlandım ama çok yakınımdan birisi aldı o yüzden içim biraz rahat ara sıra görmeye gelirsin dedi :)
(Alan arkadaşı çoğu kişi tanıyor zaten 2-3 buluşmaya gelmişti hatta en son halı saha maçındada vardı Serkan)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011 12:05 
Kullanıcı avatarı

Yazık canım aquamarine colt gitti ne kadarda güzeldi iyi ki o gün binmişim senin arabaya kuzen :) beş dakikada oturmuş olsam içinde yinede güzeldi...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011 12:09 
Kullanıcı avatarı

Sadaka saraydan çıkmamış iyi bu :)

son fiyat artışından dolayı sanırım beklemeye geçeceksin. Allah gönlüne göre bi araç nasip etsin Hakan.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011 13:13 
Kullanıcı avatarı

termin yazdı:
Yazık canım aquamarine colt gitti ne kadarda güzeldi iyi ki o gün binmişim senin arabaya kuzen :) beş dakikada oturmuş olsam içinde yinede güzeldi...

Yahu niye böyle yapıp anılarımı depreştiriyosun dostmusun düşmanmı kardeş. :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011 13:15 
Kullanıcı avatarı

mesuttgur yazdı:
Sadaka saraydan çıkmamış iyi bu :)

son fiyat artışından dolayı sanırım beklemeye geçeceksin. Allah gönlüne göre bi araç nasip etsin Hakan.

Ya Mesutcum k.çımız arabaya alışmış 2 günden fazla bekleyemem :kart:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011 13:21 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

hadi hayırlısı...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2011 13:52 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erdal
Araç: colt 1.3 amt
Kan grubu: B(+)
arac satmak kolayda almak cidden zor,parayı denkleştir,acaba hangisini alsam,bunun km yüksek,şunun boyası var yok pazarlık yap,allah kolaylık versin,hakkınızda hayırlısı olsun.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 64 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye