Zaman: 02 Eki 2025 04:47

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1276 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 64  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 04 Şub 2011 00:53 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
_opeth yazdı:
bugün sonunda yıkadım arabamı :kirli: yavaş yavaş bej olduğunu benimsemiştim ama yıkayınca ametist siyah olduğu ortaya çıktı. :lol:

O ne lan ametistmis senin araba siyahsa benimki de beyaz lem :P Hic siyah araba gormesek inanicaz :ROFL:

Benim araba da cok kirlendi en az yil basindan beri yikatmiyorum daha oncesini hatirlamiyorum bile :D Boyle yapmazdim normalde de kismet olmadi iste. Anca pazar gunleri musait oluyorum onda da is cikiyor ya da hava kotu oluyor oyle oyle haftalar geciyor iste.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Şub 2011 01:07 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali Akde
Araç: 2005 1.5 Instyle AMT
Meslek: Muhasebe Elemanı
Kan grubu: A +
Şahin abi onu Yasin(termin) abi paylaşmıştı diye hatırlıyorum ben. Hemen arayayım bulursam mesajı düzeltirim. :)

Pardon Doğan Hocammış :)

http://mitsubishiclubturkey.com/viewtop ... =37&t=1078

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Şub 2011 01:11 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
_opeth yazdı:
bugün sonunda yıkadım arabamı :kirli: yavaş yavaş bej olduğunu benimsemiştim ama yıkayınca ametist siyah olduğu ortaya çıktı. :lol:

Senin araba siyahmıymış la hakkaten :) Vallahi buna çok şaşırdım...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Şub 2011 01:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: yasin
Araç: İETT Otobüsleri :)
Meslek: Grafik Tasarımcı
Kan grubu: 0+
hero4262321 yazdı:
Şahin abi onu Yasin(termin) abi paylaşmıştı diye hatırlıyorum ben. Hemen arayayım bulursam mesajı düzeltirim. :)

Heeehhh ilahi çocuk güldürdün beni. Yavru kelebeğim ben daha burnumun dibindeki oto yıkamacılarını bilmiyorum izmirdeki döşeme temizleyiciyi nereden bulayım sevgi kelebeği heroojjjuuummm :P

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Şub 2011 15:18 

İsim: 1
Araç: 1
Meslek: 1
Kan grubu: 1
hero4262321 yazdı:

Hay Allah razı olsun senden Ali. Tabi ki Doğan Hocam paylaşmıştı nasıl aklıma gelmedi. Sağolasın Doğan Hocam tekrar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Şub 2011 16:23 

Aradım yazıda ve kendi sitelerinde verilen numaraları ama cevap vermiyorlar. Mail attım. Bekliyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Şub 2011 17:23 
Kullanıcı avatarı

Siz gidin bakalım abi :D belki bende giderim yaza doğru :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Şub 2011 17:06 
Kullanıcı avatarı

_opeth yazdı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2005-model-mitsubishi-colt-41662252/detay

benim araba böyle parlamıyor yav :(

Adam oto kuafor isinde galiba, altina yazmis. Senin gibi araci 3 ayda bir yikatmiyordur. Normal :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Şub 2011 17:16 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
Beyler biraz önce Bolu'danSakarya'ya geldim, yola çıkmadan önce motora bir göz atayım dedim ve yedek soğutma suyu deposunun tamamen bittiğini gördüm, 2-3 gün önce motoru temizledim ve max'ın üstündeydi seviye.. Zaten 3-4 ay ön eklemiştim.. Birden bitmiş.. Bolu'ya giderken 180'le gittim uzun bi süre, bundn olabilir mi?

Sanayide biryerden 1,5 litre antifiriz eklettim.. ana depoyu tamallattım ve yedek depoyu doldurdum.. Adam canımı sıktı bir yerden kaçırıyordur dedi.. sie.. çekip, çıktım..

Şimdi Sakarya da baktım bir sıkıntı yok.. Olmazsa İstanbula gidicem şimdi, aldatmazlara yada yıldızlara bir götürsem mi? Bakıma daha 4bin km var. En sn 20 ağustosta 15bin bakımı yaptırmıştım..

Akşama eve varayım hayırlısıyla annemlerden cvp yazarım.

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Şub 2011 17:58 
Kullanıcı avatarı

SynTheSizer yazdı:
Beyler biraz önce Bolu'danSakarya'ya geldim, yola çıkmadan önce motora bir göz atayım dedim ve yedek soğutma suyu deposunun tamamen bittiğini gördüm, 2-3 gün önce motoru temizledim ve max'ın üstündeydi seviye.. Zaten 3-4 ay ön eklemiştim.. Birden bitmiş.. Bolu'ya giderken 180'le gittim uzun bi süre, bundn olabilir mi?

Sanayide biryerden 1,5 litre antifiriz eklettim.. ana depoyu tamallattım ve yedek depoyu doldurdum.. Adam canımı sıktı bir yerden kaçırıyordur dedi.. sie.. çekip, çıktım..

Şimdi Sakarya da baktım bir sıkıntı yok.. Olmazsa İstanbula gidicem şimdi, aldatmazlara yada yıldızlara bir götürsem mi? Bakıma daha 4bin km var. En sn 20 ağustosta 15bin bakımı yaptırmıştım..

Akşama eve varayım hayırlısıyla annemlerden cvp yazarım.

Birsey olmaz biraz eksiltir o. 3-4 aydir bakmiyormussun. Uzun yolda falan 180 basmissin eksiltme olmustur. Onun disinda LPG bakimina gitti ya, adam regulatordeki baglantilari falan cikardi mi ki?

Simdilik dursun bence bakima kadar yine yedek bosalacak kadar eksilirse bakimda belirtirsin.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Şub 2011 09:48 

Koltuk yıkaması yapan kişiye 4 gün önce mesaj atmıştım. Dün cevap göndermiş. Fiyat 50 TL'den 90'a çıkmış ve yeri de biz temin edecekmişiz. :) İzmirli arkadaşlara duyurulur.-Son zamanlarda aramıza bir kaç İzmirli daha katıldı ama aktif olan yok sanırım. :MCT: :dil:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Şub 2011 20:33 
Kullanıcı avatarı

İsim: oğuz
Araç: 2011 colt cz3
Meslek: öğrenci
Kan grubu: AB -
Bayadır giremedim foruma ya valla girdim bi mutlu oldm abilerim kardeşlerim size möhim bi soru sorcam :D cz3den colt cztye geçiyim diorm mustang prelude falan almayı planlıodm abuk subuk tipler kazalı garip garip olaylı araçlar cıktı ne varsa yuvada var dedim bende czt alırsam üretimi yok malum elden cıkarmı yol tutuş falan nası 150 hp ama chip filtre egzoz muhteşem üçlüsünü yapıcam degermi güvende olurmuyum =@

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Şub 2011 20:35 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
Kal-El yazdı:
Bayadır giremedim foruma ya valla girdim bi mutlu oldm abilerim kardeşlerim size möhim bi soru sorcam :D cz3den colt cztye geçiyim diorm mustang prelude falan almayı planlıodm abuk subuk tipler kazalı garip garip olaylı araçlar cıktı ne varsa yuvada var dedim bende czt alırsam üretimi yok malum elden cıkarmı yol tutuş falan nası 150 hp ama chip filtre egzoz muhteşem üçlüsünü yapıcam degermi güvende olurmuyum =@

militar"a PM at kardeşim...bir de forumdan biri kitli CZTsini satıyordu, bir arat istersen...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Şub 2011 21:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: İbrahim
Araç: Carisma arayışında
Meslek: Bilişim Network Tasarım
Kan grubu: B(-)
yuxu yazdı:
Koltuk yıkaması yapan kişiye 4 gün önce mesaj atmıştım. Dün cevap göndermiş. Fiyat 50 TL'den 90'a çıkmış ve yeri de biz temin edecekmişiz. :) İzmirli arkadaşlara duyurulur.-Son zamanlarda aramıza bir kaç İzmirli daha katıldı ama aktif olan yok sanırım. :MCT: :dil:

Makedonyalısınız yanılmıyorsam şuanda memleketinizdeyim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Şub 2011 23:25 
Kullanıcı avatarı

İsim: oğuz
Araç: 2011 colt cz3
Meslek: öğrenci
Kan grubu: AB -
bacey yazdı:
Kal-El yazdı:

militar"a PM at kardeşim...bir de forumdan biri kitli CZTsini satıyordu, bir arat istersen...

kelepir bi araç buldm bi arkadaş vasıtasıyla temsa dışında evo ve czt getirtmişler bana denen o aracın kazası belası yokmş sadece istanbul aracı lokal boya hafif göcükler falan dedi 30 bin kmde bide araba bu güzelligi var bakalm görüşücem çocukla fiyattada piyasanın baya altında vericek onun için kullanaların görüşleri lzm yol tutuş performans az çok belli 17 jant esp var araçta yay şart videolarda yaysız araba yan yatıyo falan deli gibi...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Şub 2011 23:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: fatih
Araç: 20010 colt amt invite
Meslek: academician
kardeş czt yi tek geçerim..kendi aracım olduğu için sölemiorum gel dene istersen...vedat önceki forumda czt izlenimlerim diye bir konu açmıştım elindeyse yayınlayabilirsen arkadaşlar faydalanabilirler.burada aracı övmek istemiyorum..gel bi gün teme çıkalım:)))

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Şub 2011 23:32 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
militar yazdı:
kardeş czt yi tek geçerim..kendi aracım olduğu için sölemiorum gel dene istersen...vedat önceki forumda czt izlenimlerim diye bir konu açmıştım elindeyse yayınlayabilirsen arkadaşlar faydalanabilirler.burada aracı övmek istemiyorum..gel bi gün teme çıkalım:)))

poşet getirelim mi yoksa arabada bulunduruyor musun? :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Şub 2011 01:26 

ikargi yazdı:
yuxu yazdı:

Pozdrav mnogu vo Makedonija od İzmir ... :D Ben de yazın oradaydım. 32 gün kaldım. Makedonyalı değilim. 18 yüzyılda Manastır üzerine bir doktora tezi hazırlıyorum. İlgim oradan geliyor. Eşim de o taraftan gelme bir ailenin mensubu ;) Çok seviyorum o diyarı. Evlad-ı fatihanın izleri halen tüm görkemiyle yükseliyor orada.
Üsküp'teyseniz; Eski Çarşı'ya, Taş Köprü tarafından girişte İngiliz Pub'a giderken solda kalan Nargile Kafeye mutlaka uğrayın. kafenin sahibi Ardijan'ı görürseniz selam edin. :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Şub 2011 11:20 
Kullanıcı avatarı

militar yazdı:

Abi beni teme çıkar :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Şub 2011 14:53 
Kullanıcı avatarı

İsim: İbrahim
Araç: Carisma arayışında
Meslek: Bilişim Network Tasarım
Kan grubu: B(-)
yuxu yazdı:
ikargi yazdı:
yuxu yazdı:

Pozdrav mnogu vo Makedonija od İzmir ... :D Ben de yazın oradaydım. 32 gün kaldım. Makedonyalı değilim. 18 yüzyılda Manastır üzerine bir doktora tezi hazırlıyorum. İlgim oradan geliyor. Eşim de o taraftan gelme bir ailenin mensubu ;) Çok seviyorum o diyarı. Evlad-ı fatihanın izleri halen tüm görkemiyle yükseliyor orada.
Üsküp'teyseniz; Eski Çarşı'ya, Taş Köprü tarafından girişte İngiliz Pub'a giderken solda kalan Nargile Kafeye mutlaka uğrayın. kafenin sahibi Ardijan'ı görürseniz selam edin. :D

anladım..küçük ama güzel bir şehir dolaşırken etrafta atalarımızın eserlerini, izlerini görmek şahane bir duygu...
evet Üsküpte'yim gidip geliyorum biriki ayda bir yarın döneceğim... uğrayabilirsem söylerim aleykümselam (bu arada isminiz yazmıyor)
3 günde trafikte geçen toplam 8-10 saatimde 25-30 tane Colt gördüm burada epey yaygın sayılır bize göre

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1276 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 64  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye