Zaman: 04 Eki 2025 10:00

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 258  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Carisma Sahipleri Buraya...
MesajGönderilme zamanı: 12 Haz 2010 09:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: burak
Araç: carisma GLX
Kan grubu: b +
burak yıldız

yaş 30

iskenderun hatay

meslek t.v. uydu elektronik aletler satış tamiri

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Haz 2010 01:04 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emin Yıldız
Araç: 2011 Lancer 1.6 Invite SportSedan SR
Meslek: Advocate
Kan grubu: 0Rh+
@ av.ilhami bu konuda en bilgi sahibi olan üyemiz umera sanırım. elektrik donanımı açısından epey bir bilgili kendisi.

söz kendisinde: evet sn umera nedir yorum ve değerlendirmeniz ??

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Haz 2010 11:49 
Carisma Uzmanı

İsim: Bahattin
Araç: Proton 1.6GLX
Meslek: Teolog
Kan grubu: Brh+
@Night
Bu bobin arızaları daha çok aracın kendisiyle alakalı.
Etkenler arasında ise enjektör problemleri,çalışma sisteminde ki ayar bozuklukları,lpg kitleri vardır.
Bu bobinlerin en zayıf noktası ise tamamen elektronik devreden ibaret olmasıdır.
Düşünün ki bobinin hayatı sadece ve sadece bir transistöre bakıyor.
Transistör gümledimi bobin gitti.
Aslında elimde arızalı bir tane olsa devreyi incelemeyi düşünüyorum.Arızalı parça piyasada bulunursa çok uygun fiyata bobin hasarları giderilebilir kanaatindeyim.

Önerime gelince.
Bobinin ömrü yukarıda bahsettiğim etkenlere bağlıdır. Yani yapısal bir durum değildir. 90000km de 4 defa bobinleri değişmiş audi a4 biliyorum.Bu bağlamda bobine ömür biçmek te mümkün değil.1 araçta 300000 gidebilirken başka bir araçta 100000 bile gitmeyebilir.
Yan sanayi takmakta bence sakınca yok.

http://www.mscsi.net/destek

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Haz 2010 15:40 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Meslek: memur
Kan grubu: A+
yorumlara teşekkür. geçtiğimiz cts bursa piyasasına yansanayi baktım. 140 TL ama elimizde yok. istanbuldan getirtelim vs. dediler. ben istanbulda 70 TL deyince "abi onlar çin malı biz orjinal vereceğiz" laflarına içimden gülerek(!) geçiştirdim. pazara uzun yola ve dağ yoluna çıkacağım için acelem vardı bende istanbul ikitelli deki uçkun çıkmacıdan kargo masrafları dahil 200TL ye aynı gün akşam17:30 da teslim aldım. şu an saat gibi çalışıyor.
çıkan bozuk parçayı umera arkadaşıma bilimsel çalışmaları için gönderebilirim. adres veya telefonunu verirse irtibata geçerim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Haz 2010 19:43 
Kullanıcı avatarı

yaş 30 karizmayla tanışmam 2008 şubat soğuğunda oldu...aynen bende tesadüfen...yıllardır bi araba hayali kuruyordum..ah bi arabam olsa falan...ilkten 6 7 liralık bi araba yeter diyordum...suzuki swift lere takmıştım kafayı... abi Allahıma şöyle bi dua ettim..
ALLAHIM bana öyle bi araba nasip etki hem sağlam uzun ömürlü bozulmayan cinsinden hem konforlu hem yakışıklı hem hemde ucuz bi araba nasip et...böyle bi arabanın var olduğuna ihtimal bile vermiyordum...taaki siyah bir mitsubishi carismayı araba pazarında görene kadar...ben carisma diye bi arabanın varolduğundan bile haberim yoktu onu görene kadar...yani ilk görüşte aşık oldum ona...daha uzun bir aşk hikayesi var ama uzar gider...mitsubishi carismayla aşkımız böylece başladı...ALLAHIM dualarımı kabul etti... ilk arabam mitsubishi carisma glx 99 oldu...benim yüzümü hiç kara çıkarmadı...beni hiç üzmedi...2 sene aşkımız devam etti...carismayı tanıdıktan sonra diğer modellerini araştırmaya başladım...1.8 GDİ ler görmeye başladım...ve kafaya koydum 1.6 glx i satarsam aynı kasa aynı
renk 1.8 GDİ alıcam...ve dediğim gibi oldu 1.6 glx i sattım (ama baya bi üzüldüm hatta bi ara geri almayı bile düşündüm) 2 hafta içinde izmir bursa istanbul arası carisma aradım durdum...temiz bi carisma bulmak için baya gezdim..meğer aradığım uzaklarda değil evime 3 km uzaklıktaymış...altın bulmuş gibi sevindim...hemen aldım...şu an aramızda çok duygusal bi bağ oluştu...ben şahsen carisma kullanıcısı olarak kendimi şanslı hissediyorum... orta sınıf insanların bineceği en baba arabalardan biri carisma....ona bir bağlandınızmı kopamazsınız...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Haz 2010 21:30 
Carisma Uzmanı

av.ilhami yazdı:
yorumlara teşekkür. geçtiğimiz cts bursa piyasasına yansanayi baktım. 140 TL ama elimizde yok. istanbuldan getirtelim vs. dediler. ben istanbulda 70 TL deyince "abi onlar çin malı biz orjinal vereceğiz" laflarına içimden gülerek(!) geçiştirdim. pazara uzun yola ve dağ yoluna çıkacağım için acelem vardı bende istanbul ikitelli deki uçkun çıkmacıdan kargo masrafları dahil 200TL ye aynı gün akşam17:30 da teslim aldım. şu an saat gibi çalışıyor.
çıkan bozuk parçayı umera arkadaşıma bilimsel çalışmaları için gönderebilirim. adres veya telefonunu verirse irtibata geçerim.

Geçmiş olsun.
Km takibi yaparak diğer arızalanan bobinle paralellik arzedecek mi bakmakta fayda var diye düşünüyorum.
Arızalı bobini incelemekte fayda var. Malumunuz tamir edilemeyen herhangi bir ev elektroniği yok gibi şimdilerde.
Pm ile adresi gönderiyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Haz 2010 22:50 
Kullanıcı avatarı

umera yazdı:
İsim: Emin YILDIZ Yaş: 25 Şehir: Safranbolu/Karabük Meslek: Avukat
Mitsubishi ile tanışması : Tamamen tesadüf. Bir araba alma niyetindeydim. Bunu bilen bir akrabam İstanbul'da Carisma'ma rastlamış, düşünürsen alalım şeklinde haber verdi. hiç baktığım ilgilendiğim bir araç değildi. netten carisma resimlerine baktım araştırdım aklıma yattı. gidip aldım mı diyeceksiniz yok! görmeden aracı vekaletname verdim ve Carisma evimin önüne gelene dek görmedim. biraz cesaret gerektiren bir hareketti belki ama pişman olmadım. o2 sensörü, amartisör gıcırtısı ve cam düğmeleri dışında bir sorun çıkarmadı çok sağolsun.30 000 km dir birlikteyiz.

Bahattin ÇİMEN
Ankara/Kızılcahamam
Meslek:Din görevlisi
Okul : Atatürk Üni. İlahiyat Fak.
Carisma ile tanışalı epey bir zaman geçti ama henüz sahip olmuş değilim.
İki arkadaşıma sebep oldum.İnanmayacaksınız ama motora kefil oldum aldığım arkadaşlara.
Onlarda elimizin altında usta var deyip aldılar. Pişman değiller.
Hali hazırda Proton 1.6 kullanıyorum.Bir yıl oldu alalı.Satınca düşünüyorum almayı.
Carisma ile tanışmama vesile de Proton dur. Ortak noktalarını öğrendikçe ilgimi çekmeye başladı.
Bugüne kadar edindiğim tecrübelere dayanarak ömrüm boyunca kesinlikle Fransız araba almam.
Varsa yoksa Japon.

Halit YANAR
Yaş 36
İstanbul
Öğretmen
Sunrooflu araba bakarken Carisma'yı gördüm.2 yıl aradım, sonunda buldum:)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Haz 2010 23:38 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

ilhami batur memleketim burdur, künyem budur!!!!
yaş: 74d.luyum (yaşımı yazınca yaşlanmışım gibi oluyo ama doğduğumdan beri 74lüyüm :Yahoo!:
bursada karnımı doyuruyorum
avukatım
ilkokula başlamadan araba merakım başlamıştı. bibip sakızlarında araba çıkartmalarını biriktirirdim o zamandan beri ferrariciyimdir. bibip çıkartmalarının 1 nolu çıkartma arabasının lotus olduğunu hala hatırlarım. daha sonra orta okuldayken turbo sakızları çıkmıştır. ilk seri 50 araçtan mürekkeptir. 22-25-31nolu çıkartma ferraridir. 1-50 arasını ezbara bilirdim. böyle geçmişi olan biri olarak diyeceğim Carismayı ilk çıktığından beri bilirim hatta 99yılında avrupada en az arızalanan araç seçildiğini de o yıl öğrenmiştim. carisma 3. arabam ancak ilk aracım proton mitsu ortaklığıyla üretildiğini bilerek aldım. 2. aracım volvo s40 dada mitsu parmağı olduğunu biliyorum. kısaca 3 farklı markaya bindim ama hep mitsuya bindim. neden? en sağlam denilen toyotanın 700bin km garantisi varken mitsu motor BİRMİLYON KM. garantili de ondan AL MİTSUBİŞİ BİTİR İŞİ!!!!

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2010 01:39 
Kullanıcı avatarı

süleyman ergül. kütahyalıyım..uşak ta çalışıyorum.sağlık personeliyim.83 doğumluyum. 2. arabam daha alalı 1.5 ay oldu. tanışmaya çalışıyorm. Ama aracımı seviyorum. İlk aracımla konuşurdum ama carısmayla daha ortak dile geçemedim. Önceki sahibi fazla ilgilenmemiş o da içe kapanık olmuş ama zamanla alışcaz. Benim de almam tesadüf oldu. Kuzenim alacaktı araştırıyordu amacesaret edemedi başka marka aldı ben nasıl bir cesaret se 1000 km gittim sivastan aldım geldim..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2010 09:11 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
Ali Kerimoğlu
1982
KTÜ-İktisat 2004, Kadir Has İşletme MBA 2008
Mali Müşavir
Şu an bir grup şirketinde denetçiyim.

Ben de 2003 yılında 1.8 GDI' yi Ünye - Gerede arası kullanarak Carisma ile tanıştım. Pek bir beğenmiştim. Esas olarak Alman ekolünden geliyorum. Benim için araçta konfordan ziyade önemli olan güvenliktir. Carisma almaya karar verişim, DH Mitsu forumunu okurken Murat Kara' nın "Bizim serviste ustalarımızın hepsi Carisma' ya biner" cümlesiyle olmuştur. Hoş, öyle yana döne Carisma aramıyordum, yine ilk tercih Vectra veya 97 Astra GLS idi, ama tamamıyla tesadüf Oto Center' a giderken, önümde bizim Kadir gidiyordu. Üzerinde satılık levhası filan yok öyle tıngır tıngır gidiyor. Arkadaşa dedim ki, birader kes şunun önünü. Bu adam kesin arabayı satmaya gidiyor. İçerisi vampir kaynıyor. Adamı kandırıp üç kuruşa alacaklar arabasını elinden :) Velhasıl tam tükanın önüne çekerken yakaladık. Ama iş işten geçmiş, pazarlığı daha önceden yapmışlar. Ben tam bu durumu araç sahibine sorarken içeriden galerici çıktı "tezgahın önüne gelmiş arabaya pazarlık mı yapıyorsun ulan!" dedi. Normal şartlarda çok uygun bir fiyat bile söylese, sözü kesilmiş diye oralı olmazdım. Ama adamın bu dallamalığını görünce araba sahibine döndüm, "Abi bu ...bne ne verdiyse 500 TL fazlası, kapora verdiyse ver geri, arabanı al peşimden gel dedim. Uzatmayayım, etraftaki bir iki esnaf da dışarı çıkınca bizim galerici tam külhanbeyi oldu, neyse 4-5 saniye içinde dallamayı maymun edip elim cebimde Carisma' nın yan koltuğuna bindim. Tabi adam şok :D Hadi dedim abi gidelim ofisime birer kahve içelim :D

Aldığımda 61.000 KM idi. Şu an 75.000. Yatması dolayısıyla epey masraf açtı bana. Tabi bir başkası tek kuruş harcamadan binebilirdi. Tanıyanlar bilir, bir farım sönük yansa uyku tutmaz :)

Duygusal bir bağımız yok. Herhangi bir arabamdan farkı yok. Ama kolay kolay hiçbir yerde insanı mahçup edecek bir araba değil Carisma... Konforu ve 150 sonrası güvenli hızlanması benim karakterime uygun. Dolayısıyla en az 10 yıl binerim diye düşünüyorum. En sevdiğim yanı tipi, en sevmediğim yanı ise frenleri...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2010 17:43 
Kullanıcı avatarı

güncel tabirle carismaların üzerinde büyük bi mahalle baskısı var türkiyede...yok piyasası yok yok parçası pahalı falan filan...adam tanımadığı binmediği araba hakkında atıp kesiyor...biri mesela carisma hakkında övgü dolu şeyler söylerken bazı çok bilmiş vatandaşlarımız piyasası yok parçası pahalı gibi laflarla arabayı öldürmeye çalışıyor... ama görünen köy kılavuz istemez...yollara ve yıllara meydan okuyan nadide araçlardan biri carisma....yaz geldi sular ısınmaya başladı...
sözüm ona arabasına çok güvenen bazı vatandaşlar tıraş takımlarını bagajda taşımaya başlasınlar... hazır arabaları su kaynatınca kaynayan suyu değerlendirmiş olurlar..veya sallama çay falan taşısınlar yanlarında...bu sıcağa her motor dayanamaz...geçen istanbula giderken otobanda yeni kasa meganlardandı alev almış yanıyordu...sıcağa daha fazla dayanamadı heralde...bu havalarda çok raslarız bu tür hadiselere... ALLAH nazardan saklasın daha hararat ibrem normal sınırın üstüne hiç geçmedi...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2010 23:16 
Carisma Uzmanı

Megane ve adı geçen clio nun radyatörlerine bakar iseniz az çok neden öyle olduğunu anlarsınız.
Bizde olan radyatörün abartmıyorum 3'te 1'i kadar..
Birde klima açık olursa bizim araçlarda, fanlar fasılasız çalıştığından hararet ihtimal dahilinde değildir sıcak havalarda.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Haz 2010 09:06 
Kullanıcı avatarı

İsim: bekir
Araç: 2002 1,6 avance hp
Bekir Çiğdem Balıkesir 1980
Gazi fizik mezunuyum üstüne yüksek lisans da yaptım ancak ülke şartları nedeniyle Kahramanmaraş'ta polis olarak görev yapıyorum.
istanbul'da çalışırken internette araçalara bakmak benim için zevkti özellikle 97-99 arası mondeo ghia. o sıralarda bir abinin yönlendirmesi ile carisma ile tanıştım. o günden sonra carisma araştırmaya başladım.araştırdıkça daha çok sevdim. aracın donanımı konforu sürmemiş olmama rağmen kullananların yorumları ve güv seviyesi iyice beni baştan çıkardı. sahibi olup keyfini sürmek bu yıllara nasip oldu. ilk aracım. Allah herkese kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Allah'a emanet olun.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Haz 2010 09:48 
Kullanıcı avatarı

İsim: burak
Araç: carisma GLX
Kan grubu: b +
benim carismayla ilk tanışmam1999 senesinde olmuştu çalıştığım şirketin yan tarafında bir müdür carisma almıştı gel burak dedi bak bakalım nasıl diye o zamanda şahinlerin doğanların tipoların tempraların cafcaflı zamanı yaş o zaman 19 daha 20 k.m. kadar surdum aracı heyecan içinde o zaman demiştim iyi hatırlıyorum banada nasip olacakmı diye böyle bir araba sene 2009 93 model bir doğan aldım 5000 liraya birgün egzos düşer bir gün şarj kömürü biter bir gün kapı kolu kırılır birgün bagaj acılmaz zaten arka kapısı 45 derece acılıyor işim gereği t.v.de koyamıyorum ufak tefek çürüklerde var aracta dedim ben bunu ufak ufak elden cıkarayım satılığı koyduk o dökük doğana gunde 2-3 kişi soruyodu ve istediğim fiyata sattım doğanı arac arıyorum sene 2010 11 sene olmuş carismaya binmeyeli arac aradığımı bilen bir abimiz dedi bir araba var bakalım dedik bakalım 2000 model carisma arabanın sahibi 4 senedir kendisinde binmemiş araca bakımlarınıda yapmamış fiyatı uygun olunca direk dusunmeden aldım ufak tefek masraflarını yaptım tüpünüde taktırdım şimdi ufak tefek sıkıntıları kaldı onlarıda yavaş yavaş yaptıracam aracı alırken ilk direksiyona geçtiğimde doğandan sonra bana müthişkonforlu geldi halada konforundan memnunum birde ilk direksiyona geçtiğimde ilk farkettiğim motorun gücü oldu yani ALLAH korusun sıkıştığında vitesi küçültüp gaza asılınca araba yeri parçalıyor bence en iyi özelliği bu benimde en şikayet ettiğim yönü frenleri araç yüksek süratteyken frene basınca ne savrulma ne direksiyon hakimiyetini kaybetme var araçyüksek süratteyken frenleri çok iyi ama şehir içinde kısa mesafelerde durmuyor araç

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Haz 2010 10:49 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
brkyildiz yazdı:
benim carismayla ilk tanışmam1999 senesinde olmuştu çalıştığım şirketin yan tarafında bir müdür carisma almıştı gel burak dedi bak bakalım nasıl diye o zamanda şahinlerin doğanların tipoların tempraların cafcaflı zamanı yaş o zaman 19 daha 20 k.m. kadar surdum aracı heyecan içinde o zaman demiştim iyi hatırlıyorum banada nasip olacakmı diye böyle bir araba sene 2009 93 model bir doğan aldım 5000 liraya birgün egzos düşer bir gün şarj kömürü biter bir gün kapı kolu kırılır birgün bagaj acılmaz zaten arka kapısı 45 derece acılıyor işim gereği t.v.de koyamıyorum ufak tefek çürüklerde var aracta dedim ben bunu ufak ufak elden cıkarayım satılığı koyduk o dökük doğana gunde 2-3 kişi soruyodu ve istediğim fiyata sattım doğanı arac arıyorum sene 2010 11 sene olmuş carismaya binmeyeli arac aradığımı bilen bir abimiz dedi bir araba var bakalım dedik bakalım 2000 model carisma arabanın sahibi 4 senedir kendisinde binmemiş araca bakımlarınıda yapmamış fiyatı uygun olunca direk dusunmeden aldım ufak tefek masraflarını yaptım tüpünüde taktırdım şimdi ufak tefek sıkıntıları kaldı onlarıda yavaş yavaş yaptıracam aracı alırken ilk direksiyona geçtiğimde doğandan sonra bana müthişkonforlu geldi halada konforundan memnunum birde ilk direksiyona geçtiğimde ilk farkettiğim motorun gücü oldu yani ALLAH korusun sıkıştığında vitesi küçültüp gaza asılınca araba yeri parçalıyor bence en iyi özelliği bu benimde en şikayet ettiğim yönü frenleri araç yüksek süratteyken frene basınca ne savrulma ne direksiyon hakimiyetini kaybetme var araçyüksek süratteyken frenleri çok iyi ama şehir içinde kısa mesafelerde durmuyor araç

Fren olayı konusunda %100 katılıyorum.
Yüksek süratte çok güvenli, ama 10-20-30-40-50 KM/h, durdurabilene aşk olsun :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Haz 2010 16:30 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar slm. bende de 1,9 2004 var. daha doğrusu yeni oldu. dizel . çıkma parça nerden bulabilirim. (çamurluk davlumbazı)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Haz 2010 18:37 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

orhanaydin741 yazdı:
arkadaşlar slm. bende de 1,9 2004 var. daha doğrusu yeni oldu. dizel . çıkma parça nerden bulabilirim. (çamurluk davlumbazı)

hayırlı olsun ben de arıyorum. istanbul ikitelli de çıkmacı UÇKUN TİCARET var. genelde çıkmaları ondan aldım. ancak geçen cts.günü sorduğumda elinde olmadığını söyledi. ankaradaki çıkmacıları araştırıyorum. bulursam söylerim. aracınızda yağmurlu havalarda ve yıkatmalardan sonra farlarda buhar nem oluyormu

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Haz 2010 18:58 
Carisma Uzmanı

av.ilhami yazdı:
orhanaydin741 yazdı:

hayırlı olsun ben de arıyorum. istanbul ikitelli de çıkmacı UÇKUN TİCARET var. genelde çıkmaları ondan aldım. ancak geçen cts.günü sorduğumda elinde olmadığını söyledi. ankaradaki çıkmacıları araştırıyorum. bulursam söylerim. aracınızda yağmurlu havalarda ve yıkatmalardan sonra farlarda buhar nem oluyormu

Farlarda buharlaşma farın içerisine hava girmesiyle oluşuyor.
Bunun da iki nedeni olabilir.
1.Far camı ile far gövdesi arasında ki silikonun yalıtım görevini yapamaması,hava ve su girmesi
2.Farın ampul takılan kısmında ki lastik kapağın olmaması veya tam kapatılmamış olması.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Haz 2010 08:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali Akde
Araç: 2005 1.5 Instyle AMT
Meslek: Muhasebe Elemanı
Kan grubu: A +
turgay yazdı:
güncel tabirle carismaların üzerinde büyük bi mahalle baskısı var türkiyede...yok piyasası yok yok parçası pahalı falan filan...adam tanımadığı binmediği araba hakkında atıp kesiyor...biri mesela carisma hakkında övgü dolu şeyler söylerken bazı çok bilmiş vatandaşlarımız piyasası yok parçası pahalı gibi laflarla arabayı öldürmeye çalışıyor... ama görünen köy kılavuz istemez...yollara ve yıllara meydan okuyan nadide araçlardan biri carisma....yaz geldi sular ısınmaya başladı...
sözüm ona arabasına çok güvenen bazı vatandaşlar tıraş takımlarını bagajda taşımaya başlasınlar... hazır arabaları su kaynatınca kaynayan suyu değerlendirmiş olurlar..veya sallama çay falan taşısınlar yanlarında...bu sıcağa her motor dayanamaz...geçen istanbula giderken otobanda yeni kasa meganlardandı alev almış yanıyordu...sıcağa daha fazla dayanamadı heralde...bu havalarda çok raslarız bu tür hadiselere... ALLAH nazardan saklasın daha hararat ibrem normal sınırın üstüne hiç geçmedi...

Ben de Colt'umu almadan önce aynı yorumlar yapıldı. Şahsen hiç birine kulak asmadım. Hani biraz dik kafalıyım ve inatçıyımdır. Bütün yazdıklarınızın aynısını bana hala söylüyorlar. Arkadaşımın birinde 93 model Corolla var. Benim arabayı yerden yere vuruyor :) Ama kulak asmıyorum. Sadece ona şunu söylüyorum :lol: senin arabanda klima var mı ? 58.8 beygir neresine girdi o aracın :) Son beygirin nallarını dışarda mı bıraktınız diyorum :lol:

Napalım bizim insanımızın huyu bu. Fikir istersin kendi söylediğinin doğru olduğuna inanır, karşısındakini ona ikna etmeye çalışır. Sanki herkes araba ustası :) Herkes içine sinen aracı almak ister.

Görüyorum ki burada da herkes kendi içine sinen aracı almış. Başkasının sadece güle güle kullanan, Allah kaza bela vermesin demesi gerekir.
Neyse kimse takmasın kafasına :) Her zaman söylemişimdir : Güzelin dedikodusu çok olur.
:"": :"": :"": :"": :"": :"":

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Haz 2010 10:27 
Carisma Uzmanı

@Hero...
Ben eski kasa Corollalara başka benzeri araba yokmuş gibi bakanlara sadece gülüyorum.
Kargadan başka kuş tanımam misali onların ki..
Carisma ile yan yana koyun araba diye yüzüne bakmam.
Onda olupta, Carisma da olmasını istediğim tek şey var keşke iç döşeme,plastik aksam daha özenli yapılsaymış.
Colt ta bana göre sınıfının en iyisi.
Duruşu,yapısı son derece güzel, sağlam.
Kaza yapmış iki tane gördüm ikisinde de hayret ettim.
Bu küçücük araç nasıl bu kadar direnç gösterebiliyor diye..
Allah(c.c.)görünen,görünmeyen bütün kazalardan bizleri korusun.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 258  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye