Zaman: 04 Eki 2025 02:03

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231 ... 258  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Carisma Sahipleri Buraya...
MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2013 10:48 
Kullanıcı avatarı

İsim: cihan
Araç: carisma 1.6 avance
Meslek: eksper
Kan grubu: b+
ergin usta benim araç farları yakınca rölanti 500 e düşüyor araç çok titriyor.bir çok defa rölanti programlama yaptım ama sonuç değişmedi.araç çalışırken aküyü ölçüyorum 14.2 v çıkıyor acaba konjektör mü arzalı ????

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2013 13:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: emir
Araç: carisma
Kan grubu: 0+
selamlar,
2ay kadar önce yeni akü aldım dün sorun yaşadım, yolda giderken akü,abs,srs ışıkları yandı bikaç dakika gittim sonra durdum kontağı kapattım araba bidaha çalışmadı, kutup başını sköüp taktım araba çalıştı yola koyuldum giderken önce farlar söndü sonra gaz ledi söndü sonra yine akü,abs.. ışıkları hafif yandı eve kadar geldim ama araba bidaha çalışmadı.

arabada kaçak mı vardır yoksa şarj dinamosundan dolayı mı? ve bu durumda akü garanti dışı mıdır?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2013 22:39 
Kullanıcı avatarı

İsim: Burçinhan Doğan
Araç: Carisma Comfort
Meslek: Jeofizik Mühendisi
Kan grubu: 0rh+
Konjektör arızası gibi..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Mar 2013 19:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: cihan
Araç: carisma 1.6 avance
Meslek: eksper
cihan841 yazdı:
ergin usta benim araç farları yakınca rölanti 500 e düşüyor araç çok titriyor.bir çok defa rölanti programlama yaptım ama sonuç değişmedi.araç çalışırken aküyü ölçüyorum 14.2 v çıkıyor acaba konjektör mü arzalı ????

sorunu hallettim hava filtresi kutusunun girişindeki boru kırılmış orayı silikon ile tamir ettim düzeldi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Mar 2013 11:58 
Kullanıcı avatarı

İsim: mustafa
Araç: 2001 carisma 1.8 gdi hb elegance at
Meslek: Denizci
eturkoglu yazdı:
http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=en&u=http://www.alibaba.com/product-gs/518841479/MITSUBISHI_Carisma_Nozzle_Fuel_Injector_1465A002.html&prev=/search%3Fq%3Dmitsubishi%2Bcar%25C4%25B1sma%2Binjection%26hl%3Dtr%26sa%3DX%26biw%3D1440%26bih%3D785&sa=X&ei=EElDUdPzA-LB0QXz7oHwAQ&ved=0CFkQ7gEwBQ

Arkadaşlar maalesef yabancı dilim olmadığı için (yada tarzanca seviyesinde olduğu için) yukarıda linkini verdiğim enjektör memesi 99 model 1.8 gdı için uygunmudur ve anladığım kadarı ile sipariş için alt sınır var ,yardımcı olabilirmisiniz ?

Selamun aleyküm ,

1.8 gdi enjektör başlığına da yazmıştım , aynı yerden E7T05071 numaralı olandan 4 tane aldım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ,

Saygılarımla ,

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Mar 2013 00:11 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ergün İlker
Araç: 1.8 GDI
Meslek: Memur
mtekne yazdı:
eturkoglu yazdı:
http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=en&u=http://www.alibaba.com/product-gs/518841479/MITSUBISHI_Carisma_Nozzle_Fuel_Injector_1465A002.html&prev=/search%3Fq%3Dmitsubishi%2Bcar%25C4%25B1sma%2Binjection%26hl%3Dtr%26sa%3DX%26biw%3D1440%26bih%3D785&sa=X&ei=EElDUdPzA-LB0QXz7oHwAQ&ved=0CFkQ7gEwBQ

Arkadaşlar maalesef yabancı dilim olmadığı için (yada tarzanca seviyesinde olduğu için) yukarıda linkini verdiğim enjektör memesi 99 model 1.8 gdı için uygunmudur ve anladığım kadarı ile sipariş için alt sınır var ,yardımcı olabilirmisiniz ?

Selamun aleyküm ,

1.8 gdi enjektör başlığına da yazmıştım , aynı yerden E7T05071 numaralı olandan 4 tane aldım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ,

Saygılarımla ,

İlginize teşekkürler,açıkçası enjektörlerin arızalı olduğu konusunda da emin değilim,sadece aracım fazla yakıyor ve çiğ benzin atıyor.Sorunun enjektörlerden mi yoksa başka bir yerden mi kaynaklandığını nasıl anlarız acaba ?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Mar 2013 10:08 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ergin
Araç: Mitsubishi
Meslek: Oto Teknik
Kan grubu: B+
aracın bujileri orjinalmi orjinalse katalik konvektör arızalı olabilir

Japon Kore Araç Tamirinde Tek Adres

http://www.uzmanjapon.net/
Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Mar 2013 14:15 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ergün İlker
Araç: 1.8 GDI
Meslek: Memur
ergin necip yazdı:
aracın bujileri orjinalmi orjinalse katalik konvektör arızalı olabilir

Ergin bey bujiler orjinal ,ancak size özelden daha önce de yazdığım gibi araca motor yapıldı ben subap ayarlarından şüpheliniyorum,subaplar bu araçlarda hidrolik iticilimi yoksa ayarlanabiliyor mu o konuda da net bir bilgi yok forumda ,katalitik konvektör iptal edilip yerine sıradan bir boru takılmış ,enjektörlerden de şüphelendim kesin olarak bilebilsem derhal arızalı parçayı değiştireceğim ancak burada deneme şansım da yok maalesef ,yardımlarınıza açığım.

Saygılar

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Mar 2013 01:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: magazinedesigner
Araç: carisma
Meslek: tasarım
Kan grubu: 0rh
Yakıt filtresi nerede bu araçlarda. Aracım 2000 glx (eski kasa)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Nis 2013 13:03 
Kullanıcı avatarı

işin uzmanlarından acil cevap bekliyorum..dün araç muayeneye gittim sonradan takılma beyinli xeron farlar ve sağ teker rotilde boşluk var diye 2 maddeden araç muayeneye takıldı...şimdi sağ teker rotili boşluğu nasıl yapılır parçamı değişilir yoksa boşlukmu alınır...bilmediğimiz için kazıklanmayalım...bilgili arkadaşlardan en ekonomik çözüm istiyorum..teşekkrlr..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Nis 2013 13:12 
Kullanıcı avatarı

İsim: özenc
Araç: TOYOTA AURİS 2013
Meslek: büro
turgay yazdı:
işin uzmanlarından acil cevap bekliyorum..dün araç muayeneye gittim sonradan takılma beyinli xeron farlar ve sağ teker rotilde boşluk var diye 2 maddeden araç muayeneye takıldı...şimdi sağ teker rotili boşluğu nasıl yapılır parçamı değişilir yoksa boşlukmu alınır...bilmediğimiz için kazıklanmayalım...bilgili arkadaşlardan en ekonomik çözüm istiyorum..teşekkrlr..

carismalarda rotil salıncaga bağlı o yüzden salıncakla beraber değiştiriyorlar

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 03 Nis 2013 19:54 
Kullanıcı avatarı

İsim: Kadir
Araç: carisma 1.8 GDİ Hb
Meslek: öğrenci
Teybin 1 kanalda takılma sorunu ekrandaki TP yazısından oluyormuş.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Nis 2013 19:21 
Kullanıcı avatarı

İsim: burak
Araç: carisma GLX
Kan grubu: b +
znc yazdı:
turgay yazdı:

ben rotilleri değiştirdiğimi hatırlıyorum 3 sene önce salınacakla beraber diildi hatırladığım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Nis 2013 21:19 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ergin
Araç: Mitsubishi
Meslek: Oto Teknik
Kan grubu: B+
artık tek rotil var deyişiyo bilginiz olsun 20 tl

Japon Kore Araç Tamirinde Tek Adres

http://www.uzmanjapon.net/
Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Nis 2013 14:44 
Kullanıcı avatarı

brkyildiz yazdı:
znc yazdı:
turgay yazdı:

ben rotilleri değiştirdiğimi hatırlıyorum 3 sene önce salınacakla beraber diildi hatırladığım

evet dediğiniz gibi rotil denilen parçayı söktü o raya yeni parça çaktılar..20 tl parça 40 işçilik 60 tl artı birde rot ayarları bozuldu diyip birde 30 tl ye ayar çektiler 90 tl ye sorun halloldu bilmem kazıklandıkmı...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Nis 2013 14:52 
Kullanıcı avatarı

ya gençler bikaç ufak sorun daha var...benim dijital klima düğmelerinin birkaçtanesi basmıyor.. sıcaklığı yülseltemiyorum bu düğmeleri nasıl çalıştıracağım...altlarına toz falanmı kaçtı acaba basınçlı hava işi çözermi..düğmelerin altını nasıl temizleriz..???

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Nis 2013 15:19 
Kullanıcı avatarı

İsim: burak
Araç: carisma GLX
Kan grubu: b +
turgay yazdı:
ya gençler bikaç ufak sorun daha var...benim dijital klima düğmelerinin birkaçtanesi basmıyor.. sıcaklığı yülseltemiyorum bu düğmeleri nasıl çalıştıracağım...altlarına toz falanmı kaçtı acaba basınçlı hava işi çözermi..düğmelerin altını nasıl temizleriz..???

eğer düğmelerde kırık arıza yok ise contack sprey ile temizlenir ama spreyin oraya teması için söktürmen gerekirmi bilemiyorum spreyin fiyatı 5 tl elektronik malzeme satan dükkanlardan temin edebilirsin yağlı kontak sprey dersen verirler ucunda ince uzun elastik borusu var

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 06 Nis 2013 21:00 
Kullanıcı avatarı

brkyildiz yazdı:
turgay yazdı:

eğer düğmelerde kırık arıza yok ise contack sprey ile temizlenir ama spreyin oraya teması için söktürmen gerekirmi bilemiyorum spreyin fiyatı 5 tl elektronik malzeme satan dükkanlardan temin edebilirsin yağlı kontak sprey dersen verirler ucunda ince uzun elastik borusu var

düğmeler sağlam kırık falan yok..5 tl verip deneyelim bakalım..düğmelerin kenarından basarım olursa şansımıza..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Nis 2013 16:36 
Kullanıcı avatarı

İsim: ayberk
Araç: mitsubishi carizma
Meslek: diğer
burada satıcı carisma 1.8 gdi için (4g93) motor için buji satıyor acaba gdi carismalara dünyada bir yerde sorunsuz şekilde lpg takılıyorda haberimizmi yok :)

http://www.ebay.co.uk/itm/4x-NGK-LASERL ... 1e70be2f9e

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Nis 2013 10:48 
Kullanıcı avatarı

İsim: gökhan
Araç: çiftci
3 yıldır binmekte olduğumu carisma'mın sorunları ilgilenemedikçe katlandıkça artmıştı...Geçen hafta arabamı Uzman Japon Ergin Usta'ya bıraktım...3 gün içinde geri dönüp aldığımda arabam sanki sıfırlanmış gibiydi..Tüm alt takımlar düzelince carisma'nın verdiği sürüş keyfini yeniden hatırladım...Bunun dışında döşemelerim , elektrik sorunlarım , çekiş sorunlarım, cam düğmelerim daha sayamadağım bir çok carisma sorunsalları...tam takır olmuştu...sanki ezberlemiş...teker teker ilgilenmiş....Sağolasın Ergin Usta...Ankara'da böyle bir usta olduğu için carisma sahipleri gerçekten çok sanslı....

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231 ... 258  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye