Zaman: 04 Eki 2025 02:03

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232 ... 258  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Carisma Sahipleri Buraya...
MesajGönderilme zamanı: 09 Nis 2013 12:08 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Meslek: memur
Kan grubu: A+
benim aracı göndereyim bakayım. benim araç ustalar için baraj sorusudur :D burasadaki bahsettiğim elektrikçi sınıfta kaldı. güya yapamazsa mesleği bırakacaktı. şimdi araçla ilgilenmemek için takla atıyor. bu gidişle zaten ergin ustayla görüşeceğiz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Nis 2013 09:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erol
Araç: 2002
Meslek: muhasebe
Kan grubu: +orh
Uzun Uğraşlar araştırmalar sonucu 2002 Carisma GDI 1.8 otomatik Rabbim Nasip Etti. iş yerim dudulluda bu taraflarda tavsiye edebileceğiniz iyi bir usta varmıdır. yani şu usta çok iyidir güvenilir diyebileceğiniz en derin saygılarımla

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Nis 2013 17:36 
Kullanıcı avatarı

carisma dostları durumu arz edeyim..ilk carizmamı 2008 de almıştım glx 2 sene bindim...ve arabaya aşık oldum mitsubishicileri tanıdım gdi lere merak saldım ve tam gönlüme göre rabbim verdi..2010 da carisma gdi aldım..şubatta aldım temmuzda iş sektörü değiştirip gemiciliğe başladım..arabamı çok sevdiğim için evdekilerin baskılarına rağmen satmadım 6 7 ayda bir eve geldiğimde 1 2 hafta binip garajına koyup gidiyorum...gemiden inmeden uzun süre çalışıp birikim yapıp hayatımı bir yoluna koymayı düşünüyorum...bu yüzden şu fani dünyada tek varlığım canım arabamı satmak zorundayım...ölmez sağ kalırsak 4 5 sene sonra karada bir düzen kurduğumda arabam gene bir karizma olacak..bu sitedeki arkadaşlar karizmanın ne olduğunu bildiği için buradan bunu söylüyorum...pazar günü kocaeli açık oto pazarında görücüye çıkacağız...ben arabama güveniyorum..türkiyede sayılı carismalardan biri olduğunuda biliyorum...satmakta sıkıntı çekmem...üç ün beşin hesabını yapmayan parasal sıkıntıyı aşmış keyfine düşkün mitsubishiciler ilgilenebilir teşekkürler...telf:0536 349 42 77 turgay

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Nis 2013 17:19 
Kullanıcı avatarı

İsim: ertugrul
Araç: tofaş dogan
Meslek: mühendis
Kan grubu: a+
arabanı görmek isterdim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Nis 2013 17:31 
Kullanıcı avatarı

benim arabam başlığında olması lazım ama resimleri açmıyo heralde...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Nis 2013 18:09 
Kullanıcı avatarı

http://www.bidepo.com/images/4774015422.jpg

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Nis 2013 18:11 
Kullanıcı avatarı

http://www.bidepo.com/images/3695813721.jpg

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Nis 2013 08:37 
Kullanıcı avatarı

yeni 2002 Model otomatik 1.8 Carisma avance ile ilk defa yola çıktım. İstanbul Çankırı Yaptım ... ben hayatımda bu kadar keyifli bir araba sürmedim sınıfının en iyisi bence üstelik lastiklerini yeni taktırdım usta bununla yola gitme dedi rot rotil ön takım parçalarının değişmesi lazım dedi birde gaz yemiyor dedi bende aileme söz vermiştim yaşlı dedem ile anneannemi arabayı alırsam sizi götüreceğim demiştim . fakat tamirci arkadaş öyle söyleyince tüm hevesim kaçtı ama illa gidecektim. dedim cumamı kılayım yola koyulayım ne olursa nasip.o halde bile araba uçtu adeta dört yolcu ve full bagaj ile yola çıktım...bu arada depoyuda dudulluda bir gün önce full yaptım ve gişelerden çıkarken 22 km deydi sadece gerede civarında benzin aldım 120 tl depo yine full oldu ... yolda dikkatimi çeken tekşey evet gaza yükleninve sanki gaz yemiyor gibi ama sonra 140 150 de ekonomi gdı lambası yemyeşil yanıyor du ama içimdeki korku olmasa denemek için basacaktım ama kendiliğinde bu halde 140 ı gördüyse bu muhtemelen son arabamdır... bir mazda 323 12 sene binen biri olarak ve Dududlu ve ümraniyede Carisma larda efsane olan bir tamirci usta varmıdır bildiğiniz ... efendim sözün özü bu araba bir elmas konfor rahatlık sürat şimdi dönmek nasip olursa baştan aşağı her şeyi yenileyip kaş istikametine yola koyulacağım sonrada memleketim Rize RabbimNasip Ederse hoşçakalın

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Nis 2013 10:43 
Kullanıcı avatarı

turgay bey aracınız temiz duruyor kaç kilometrede herhangi bir problemi var mı kaç lira istiyorsunuz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Nis 2013 10:44 
Kullanıcı avatarı

erol bey yolunuz açık olsun Allah kaza bela vermesin

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Nis 2013 12:50 
Kullanıcı avatarı

ertugay yazdı:
turgay bey aracınız temiz duruyor kaç kilometrede herhangi bir problemi var mı kaç lira istiyorsunuz.

sağolun ertugay bey aracım yeterince temiz...160 000 de almıştım 3 senede 10 000 yol gitmişim şu an 170 000 km de...bu araç istanbul üsküdarda bir doktordan gelme..9 sene kullanmış..istanbul düzce arası hastaneye gidip gelmiş...ekonomik ve güçlü motor olduğu için tercih etmiştir heralde...arabayı temiz ve bakımlı kullanmış..şu an aracın sıkıntı çıkaracak hiçbir mekanik ve elektronik sorunu yok kazası yok.. ...ufak tefek eksikleri var tabi mesela klima düğmesinin birkaç tuşu basmıyor bozukluktan değil sadece düğmelerin altının temizlenmesi lazım...yani kadı kızında bile olan ufak tefek eksikler..kardeş fiyatına gelince emsallerine bakıyorum 14 15 16 gibi rakamlar var..ben 17 000 diyorum..arabada orjinal fabrika yapımı deri koltuk ve hoş bir ahşap kaplama torpido var... araçla biraz ilgilenilse bir detaylı iç dış temizlik araç sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi oluyor...kelepir fiyatada satmak istemiyorum onun için yazdığım gibi para sıkıntısı olmayan tutkunlara yazdım...araba için 20 000 lira bütçe ayıran birine versem 17 000 liraya 1 2 binlira keyfi masrafla uçak gibi bir arabaya biner...sadece benzin koyup gezecek...başka hiçbir şey istemiyor araba...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Nis 2013 19:20 
Kullanıcı avatarı

ertugay yazdı:

Çok Teşekkür Ederim Allah C.C Razı Olsun soracağım çok şey var daha :)))

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Nis 2013 11:36 
Kullanıcı avatarı

turgay yazdı:
ertugay yazdı:

sağolun ertugay bey aracım yeterince temiz...160 000 de almıştım 3 senede 10 000 yol gitmişim şu an 170 000 km de...bu araç istanbul üsküdarda bir doktordan gelme..9 sene kullanmış..istanbul düzce arası hastaneye gidip gelmiş...ekonomik ve güçlü motor olduğu için tercih etmiştir heralde...arabayı temiz ve bakımlı kullanmış..şu an aracın sıkıntı çıkaracak hiçbir mekanik ve elektronik sorunu yok kazası yok.. ...ufak tefek eksikleri var tabi mesela klima düğmesinin birkaç tuşu basmıyor bozukluktan değil sadece düğmelerin altının temizlenmesi lazım...yani kadı kızında bile olan ufak tefek eksikler..kardeş fiyatına gelince emsallerine bakıyorum 14 15 16 gibi rakamlar var..ben 17 000 diyorum..arabada orjinal fabrika yapımı deri koltuk ve hoş bir ahşap kaplama torpido var... araçla biraz ilgilenilse bir detaylı iç dış temizlik araç sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi oluyor...kelepir fiyatada satmak istemiyorum onun için yazdığım gibi para sıkıntısı olmayan tutkunlara yazdım...araba için 20 000 lira bütçe ayıran birine versem 17 000 liraya 1 2 binlira keyfi masrafla uçak gibi bir arabaya biner...sadece benzin koyup gezecek...başka hiçbir şey istemiyor araba...

abi ne diyeyim. Allah sahibine bağışlasın. sahibindene bakıyorum. 17.000 tl ya 2002-2003 yeni kasalar var ama tabi nasıldır, seninki kadar temiz midir bilemiyorum. umarım değerini bilene satarsın.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Nis 2013 11:38 
Kullanıcı avatarı

Carismaerol yazdı:
ertugay yazdı:

Çok Teşekkür Ederim Allah C.C Razı Olsun soracağım çok şey var daha :)))

sizden de razı olsun erol bey, cümlemizden......

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Nis 2013 23:43 
Kullanıcı avatarı

İsim: yunus
Araç: mitsubishi carisma
Meslek: amir
Kan grubu: Arh
slm.konu baya eski ama benimde başımda aynı olay var.araca biniyorum tek marşta alıyor.sonra aracı park ediyorum tekrar çalıştırmak için kontagı çevirdigimde hiçbir şekilde marş basmıyor.tık diye bir ses geliyor ama marş hiç dönmüyor.birde şu dikkatimi çekti aracın içine hava vurdugumda gögüs bölümüne ozamanda aynı şeyle karşılaştım bundan önce böyle bişey yoktu.çalışmadıgında mecburen vurdurup çalıştırıyoruz aracı elektrikçi ark çözemedi malesef araç sanayiye girdiginde 50 kez bas tek marşta alıyor ve kitlenmiyor.bu sorunu nasıl çözdünüz bilgi verirsen memnun olurum
saygılarla..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Nis 2013 08:46 
Kullanıcı avatarı

İsim: Burçinhan Doğan
Araç: Carisma Comfort
Meslek: Jeofizik Mühendisi
Kan grubu: 0rh+
Zaman zaman yapıyorsa marş otomatiği bozulmak üzeredir.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Nis 2013 11:58 
Kullanıcı avatarı

İsim: burak
Araç: carisma GLX
Kan grubu: b +
EFE_54 yazdı:
slm.konu baya eski ama benimde başımda aynı olay var.araca biniyorum tek marşta alıyor.sonra aracı park ediyorum tekrar çalıştırmak için kontagı çevirdigimde hiçbir şekilde marş basmıyor.tık diye bir ses geliyor ama marş hiç dönmüyor.birde şu dikkatimi çekti aracın içine hava vurdugumda gögüs bölümüne ozamanda aynı şeyle karşılaştım bundan önce böyle bişey yoktu.çalışmadıgında mecburen vurdurup çalıştırıyoruz aracı elektrikçi ark çözemedi malesef araç sanayiye girdiginde 50 kez bas tek marşta alıyor ve kitlenmiyor.bu sorunu nasıl çözdünüz bilgi verirsen memnun olurum
saygılarla..

aynı sorun bendede vardı elektrikçi arkadaş söktü bakalım dedi kömürlere baktı sağlam alt tarafında yuvarlak bir kısım daha var orayı açtı baktık orada bakır bir levha var orası aşınmış marşa bastığında orası 20 temas ediyor bir etmiyor bence arabayı sakın vurdurmayın başka bir elektrikçiye gidin derim hatta o bakır levha yoktu taşlayarak kendimiz yaptık bu olay olalı 2-3 sene oluyor ondan sonra bir sıkıntı yaşamadım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Nis 2013 18:45 
Kullanıcı avatarı

İsim: mustafa
Araç: carisma 2001
Kan grubu: ARH+
kadirg27 yazdı:
Teybin 1 kanalda takılma sorunu ekrandaki TP yazısından oluyormuş.
kadirg27 Teybin bir kanalda takılı kalması TP den oluyo demişsiniz bu sorunu gidermek için ne yapmalıyız

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Nis 2013 19:33 
Kullanıcı avatarı

İsim: Kadir
Araç: carisma 1.8 GDİ Hb
Meslek: öğrenci
mertkan yazdı:
kadirg27 yazdı:
Teybin 1 kanalda takılma sorunu ekrandaki TP yazısından oluyormuş.
kadirg27 Teybin bir kanalda takılı kalması TP den oluyo demişsiniz bu sorunu gidermek için ne yapmalıyız

Abi ekranda TP yazısı yazıyosa TP düğmesine basın yazı gidince düzelmesi lazım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Nis 2013 18:37 
Kullanıcı avatarı

İsim: mustafa
Araç: carisma 2001
Kan grubu: ARH+
teşekkür ederim deneyecegim bakalım oacakmı

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232 ... 258  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye