Zaman: 20 Mar 2026 15:53

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 17 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 05 Haz 2011 00:29 
Kullanıcı avatarı

İsim: Onur
Araç: carisma 1.6 glx
Meslek: mekanik
Kan grubu: Arh+
ÖNCELİKLER HERKESE İYİ FORUMLAR ...
ARKADAŞLAR 1999 MODEL MİTSUBUSHI CARİSMA 1.6 GLX ARABAM VAR. ARABAYI ALDIĞIMDA AKS LALESİ DENİLEN YERDE UFAK BİR BOŞLUK VARDI, VİTES GEÇİŞLERİNDE DEBRİYAJI BİRAZ SERT BIRAKTIĞIMDA VURUNTU YAPIYORDU, HALİYLE BU BOŞLUK ZAMANLA BÜYÜDÜ SON DURUM İSE DİREKSİYONU SOLA DÖNDÜRDÜĞÜMDE KÜT KÜT BİRŞEYLER VURUYORDU, SANKİ ÖN TAKIM KOPACAKMIŞ GİBİ , BENDE ÇÖZÜM ARAMAK İÇİN SERVİSİ GİTTİM SAĞ AKSIN KOMPLE LALESİ İLE BİRLİKTE DEĞİŞECEĞİNİ FİYATININ 1650 TL OLDUĞUNU SÖYLEDİLER BENDE , HAM MAEDDESİ ALTIN OLMASDA OLUR DEMİR OLANINDAN YOK MU? DEDİM :)
EE TABİ BU FİYAT KARŞISINDA HEMEN ARKAMI DÖNÜP ÇIKTIM VE OTO MOTOR TAMİRCİSİ OLAN ABİMİN YANINDA ALDIM SOLUĞU
ABİ DEDİM BAK BÖYLE BÖYLE NASIL YAPACAZ DEDİM SONRA BU FORUMDAN ÖĞRENDİĞİM BİLGİYİ ABİME SÖYLEDİM DEDİM CARİSMALARIN ŞANZUMANI RENONUN BİR MODELİ İLE AYNIYMIŞ.
ABİMDE İNCELEDİ VE AYNI OLDUĞUNU SÖYLEDİ SONRA AKS I SÖKTÜ KUMPASLA ÖLÇTÜ VE BERABER MALZMECİYE GİTTİK VE BİR SÜRÜ AKS İÇ LALE VE DIŞ LALE ÖLÇTÜK NETİCE ŞUDUR ARAKDAŞLARIM BEN ÇOK ÇEKTİM SİZDE ÇEKMEYİN DİYE SÖYLÜYORUM
İÇ LALE VE DIŞ LALE YANİ(İÇ LALENİN GİRDİĞİ KAP) RENO 12 OLUYO TEKER KISMINA GİREN İSE HYUNDAİ ACCENT İLE AYNI ŞUAN KULLANIYORUM DAHA BU GÜN YAPTIK VE MUHTEŞEM OLDU TOPLAM MALİYET 80 İLA 100 TL CİVARI İŞÇİLİK HARİÇ ( ABİM OLDUĞU İÇİN) İNŞALLAH BU BİLGİ SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMIN İŞİNİ GÖRÜR 1650 TL NEREEEE 100 TL NEREEEE (ALLAH FIRSATÇILARIN BELASINI VERSİN)

ŞİMDİ KALAN PROBLEMLERİM ÖN TEKER BİLYALARI VE BASKI BALATA, FREN DİSKLERİ, HARARET MUŞURU LAZIM DAHA ÖNCEDEN YAPTIRAN VARSA YERİNE NE UYAR YADA HESAPLI OLARAK NERDEN TEMİN EDİLER, BANA SÖYLERSE MEMNUN OLURUM ÇOK TEŞEKKÜRLER....

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Haz 2011 08:46 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Zafer
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Teacher
Kan grubu: ARh+
Paylaşımınız için teşekkürler.Avea reklamlarındaki gibi yoksa Call center durumu olacak servislerde :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Haz 2011 13:32 
Carisma Uzmanı

İsim: Bahattin
Araç: Proton 1.6GLX
Meslek: Teolog
Kan grubu: Brh+
Paylasım icin tsk. Cok guzel.
Temsa uyan artık devir degisti.
Ya fıyatları normale cevırın ya da gidin parcası hic bir arabada kullanılmayan arabalar getirin:)
Hararet musurunu ve fren disklerini Proton servisi varsa yakınınızda sorabilirsiniz.

http://www.mscsi.net/destek

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Haz 2011 23:08 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
İstanbul' da iseniz Atatürk oto sanayi' de Tempar Oto Yedek Parça' dan diskleri ve hararet müşürünü sorabilirsiniz. Fiyatı hesaplıdır. Telefon numarasını bulup size atarım.

Disklerde marka olarak Valeo, Bendix, TRW tavsiye ederim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Haz 2011 23:59 
Kullanıcı avatarı

akerimoglu yazdı:
İstanbul' da iseniz Atatürk oto sanayi' de Tempar Oto Yedek Parça' dan diskleri ve hararet müşürünü sorabilirsiniz. Fiyatı hesaplıdır. Telefon numarasını bulup size atarım.

Disklerde marka olarak Valeo, Bendix, TRW tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim kocaelideyim ben , telefon numarasını bekliyorum saolun.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Eyl 2011 22:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: bekir
Araç: mitsubishi
Meslek: asker
öncelikle böyle bi bilgiyi baylastıgın için tşk ederim . bendede 1999 mitsubishi carisma 1.6 16vv arabam var .sag iç aks kafası vuruntu yapıyor tornacıda yaptırttım randuman vermedı 1 ay içinde eski halıne tekrar geldi . ordprof41 sizinde servise gittiginiz gibi bende gittim ayni fiyati bana da cektıler .yedek parca bulmaya caliştim yok hiçbiryerde. reno 12 iyle aynı demişsiniz sağ iç aks kafası uyuyormu ve reno 12 kac model bilgi verirseniz sevinirim tşkler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Kas 2011 04:06 
Kullanıcı avatarı

falldown yazdı:
öncelikle böyle bi bilgiyi baylastıgın için tşk ederim . bendede 1999 mitsubishi carisma 1.6 16vv arabam var .sag iç aks kafası vuruntu yapıyor tornacıda yaptırttım randuman vermedı 1 ay içinde eski halıne tekrar geldi . ordprof41 sizinde servise gittiginiz gibi bende gittim ayni fiyati bana da cektıler .yedek parca bulmaya caliştim yok hiçbiryerde. reno 12 iyle aynı demişsiniz sağ iç aks kafası uyuyormu ve reno 12 kac model bilgi verirseniz sevinirim tşkler.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kaç model olduğunu bilmiyorum şu eski reno 12 lerden işte, toros yani iç ksımdaki lale ve dış kabı reno 12, ama 2 cm kısa bu yüzden, teker tarafına tornacıda 1 cm flanş yaptırman gerek ;)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Kas 2011 10:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: bekir
Araç: 2002 1,6 avance hp
tecrübenizi paylaştığınız çok teşekkür ederim. muhtemelen yeni kasa carismalarında aynıdır. kazasız belasız

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 10 Oca 2012 23:06 
Kullanıcı avatarı

İsim: hilmi
Araç: mitsubishi carisma
Meslek: memur
Kan grubu: BRh+
aynı problemi şu anda ben de yaşıyorum.aks lalesi denen parça yı çıkma buldum renault concorde ama benimkiyle aynı durumda. concorde nin aks lalesi tek parça satılmıyor komple almak zorundasınız 125-150tl.civarında .sağlam çıkma bulamazsam mecbur alacağım.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 11 Oca 2012 16:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: özenc
Araç: TOYOTA AURİS 2013
Meslek: büro
ŞİMDİ KALAN PROBLEMLERİM ÖN TEKER BİLYALARI VE BASKI BALATA, FREN DİSKLERİ, HARARET MUŞURU LAZIM DAHA ÖNCEDEN YAPTIRAN VARSA YERİNE NE UYAR YADA HESAPLI OLARAK NERDEN TEMİN EDİLER, BANA SÖYLERSE MEMNUN OLURUM ÇOK TEŞEKKÜRLER....[/quote]

ön teker bilyalarının 2sinide değiştirdim 80*2 bilya 60 tl torna parası

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Oca 2012 00:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: hilmi
Araç: mitsubishi carisma
Kan grubu: BRh+
baskı balata renault 19 ve flash. birebir aynı. valeo marka bulursanız kutu üzerinde uyduğu modeller arasında carismayı görürsünüz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 18 Oca 2012 18:43 
Kullanıcı avatarı

İsim: Caner Gümüş
Araç: 2011 ASX 1.6 İNVİTE
Meslek: Mağaza
Kan grubu: ARH+
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-y ... 9222/detay trw marka alabilirsin kalitelidir.Fiyat tahmini 110 felan olur ama bu ilandakinin fiyatında bulman zor gibi.Tabi fren bu şakaya gelmez araştırıp almak en mantıklısı

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 07 Şub 2012 23:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: burhan
Araç: carisma
Kan grubu: arh+
2001 model içinde geçerlimidir bu aks çözüm durumu acaba?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Şub 2012 10:59 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Kan grubu: A+
umera yazdı:
Paylasım icin tsk. Cok guzel.
Temsa uyan artık devir degisti.
Ya fıyatları normale cevırın ya da gidin parcası hic bir arabada kullanılmayan arabalar getirin:)
Hararet musurunu ve fren disklerini Proton servisi varsa yakınınızda sorabilirsiniz.

temsa zaten kendini "UYANIK" sanıyor. bence yedekparçacılar uyanmalı :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Şub 2012 11:03 
Carisma Uzmanı

İsim: Bahattin
Araç: Proton 1.6GLX
Meslek: Teolog
Kan grubu: Brh+
Kullnım klavuzunu ücretsiz göndermekle bir şey yaptıklarını sanıyorlar.
Pazar günü araba pazarındaydım 1 tane Mitsu göremedim...
Devam etsinler uyanıklığa(!)

http://www.mscsi.net/destek

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 09 Şub 2012 19:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: mesut
Araç: carisma1.6 GLX 2000
Meslek: öğretmen
Kan grubu: B+
znc yazdı:
ŞİMDİ KALAN PROBLEMLERİM ÖN TEKER BİLYALARI VE BASKI BALATA, FREN DİSKLERİ, HARARET MUŞURU LAZIM DAHA ÖNCEDEN YAPTIRAN VARSA YERİNE NE UYAR YADA HESAPLI OLARAK NERDEN TEMİN EDİLER, BANA SÖYLERSE MEMNUN OLURUM ÇOK TEŞEKKÜRLER....

ön teker bilyalarının 2sinide değiştirdim 80*2 bilya 60 tl torna parası[/quote]

carisma 1.6 glx sahibiym gecen hafta hararetle alakalı bir problem olmuştu, baya bi elektrikçi gezdim hiçbiri hararet müşürünü bulamadı,sonra bir usta carismalarda hararetmüsürü yoktur boşa aramayın bunların radyatöründe civa vardır dedi,civalı harareti düzenleyen bozulmuş parçanın ortalama fiyatı 400 tl civarındaymış.sonra usta termostatla radyatör arasındaki hortuma bir ek yapıp hararet müşürü koydu ve sorun cözüldü.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 May 2014 14:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: mustafa
Araç: carizma
Meslek: kamu
Kan grubu: 0rh+
öncelikle herkeze SELAMALEYKÜM arkadaşlar bende 3 gündür sağ iç akis sorunu yaşyordum parça bulamadım internette sağ komle sadece serviste var işçilik hariç 750 lira dediler bende tesadüfen bu safaya baktım arkadaştan ALLAH razı olsun reno 12 parcası na baktık ama olmadı tesadüfen brodvey sağ akisi ustada vardı sağolsun sivas ata oto tamir deki mevlüt ve yunus ustam ve kalfası buraktan cok zahmet vererek akisi ayırıp benim sağ iç akise eklediler çok şukur oldu ve diger sol iç akisinde köruğü yırtılmıştı onuds aynı brodvey akisi taktık İNŞALLAH uzun süre randıman alırım başına gelenler denesin bende çok çektim İNSALLAH benimde faydam oluyo diye yazıyorum herkeze iyi güler

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 17 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: