Zaman: 19 Ara 2025 16:56

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 2 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: RÖLANTİ PROBLEMİ
MesajGönderilme zamanı: 30 Eyl 2011 23:06 
Kullanıcı avatarı

İsim: fatih
Araç: carisma avance
Meslek: kaynakçı
Kan grubu: a+
MERHABA ARKADAŞLAR.BENDE GEÇEN HAFTA MİTSUBİŞHİ SAHİBİ OLDUM. 1.6 AVANCE ALDIM VE ALIRKEN HİÇ RÖLENTİYE DİKKAT ETMEDİM.SABAH ÇALIŞTIRDIĞIMDA ARAÇ STOP EDİYOR.SIFIR DEVİRDE ÇALIŞIYOR.GEÇEN AKŞAM RESET ÇEKME İŞİNİ DENEDİM OLMADI.İLK ÖNCE EKSİ KUTUP BAŞINI ÇEKTİM VE 10 DAKİKA BEKLEDİM.SONRA 10 DAKİKA HERŞEYİ ÇALIŞTIRIP 10 DAKİKA BENZİNDE ÇALIŞTIRDIM.HİÇ BİRŞEY DEĞİŞMEDİ. BU SORUNU EN KOLAY NASIL ÇÖZEBİLİRİM.RÖLANTİYİ AYARLAMA YERİ VARMI?YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: RÖLANTİ PROBLEMİ
MesajGönderilme zamanı: 01 Eki 2011 14:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: Ford
Meslek: Kamu
Carisma için bilgim yok ama genel olarak şunlardan olabilir. Boğaz kelebeği kirlenmiştir temizlenince düzelir (en iyi olasılık), rolanti sensörü arızalıdır değişmesi gerekiyordur (baya masraflı olur tahminimce). Daha öncesinde palio aracımda başıma geldi benzer bir durum. Sensör değişimine 750 Tl denildiği için sensörü komple iptal etmiştim (kablosunu çekerek). Olur mu demeyin oldu valla :)

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 2 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye