Zaman: 15 Ara 2025 11:29

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Lütfen Yardım
MesajGönderilme zamanı: 04 Oca 2012 23:46 
Kullanıcı avatarı

İsim: ÖNDER GÜRKAN KARACAN
Araç: CARISMA 1.8 GDI, 2000 MODEL
Meslek: İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU
Kan grubu: A RH
Merhaba Arkadaşlar,

malum geçen ay içerisinde Carisma 1.8 GDI Elegance( bana öyle dediler ) aldım. ama gerek formdaki okuduklarım gerekse diğer internet araştırmalarım sonucunda gerek arabamın donanım konusunda gerekse var olan donanımların çalışıp çalışmadığı konusunda bazı kafama takılan konular var. lüften bu konularda bana yardımcı olurmusunuz. (not : aracım 2000 model diye gözüküyor ancak makyajlanmış kasa değil. )

1 ) forumda okudum, elegance modelde 4 hafa yastığı var ve hız sabitleyici var ve bazı özelliklerde var. bunlar makyajlanmış kasamı için geçerli, bendeki olan araçta hangi özellikler var ise elegance demektir.

2 ) temsa'da kullanma kılavuzu istedim. iki defa makyajlanmış kasanın kitapçığını gönderdiler. ben istemekten usandım. elinizde makyajlanmayan kasanın kitapçığı olan varmıdır. veya bilgisayar ortamında sahip olan varmıdır ?

3 ) elimdeki makyajlanmıj kasanın kitapçığında SRS airbag için araba çalıştırıldığı sırada yanıp bir kaç saniye sonra sönmesi gerek diyor. bu uyarı makyajlanmış kasa içinmi geçerli yoksa bizim arabalarda da aynı durummu geçerli. çünkü benim aracımda srs ışığı diye bir ışık yanıp sönmüyor. eğer yanıp sönüyor olması gerekiyor ise, sizce bendeki arıza nedir ? satan adam arabada kaza darbe yok dedi. eğer araç önden kaza yaptı ve bu SRS olayınımı iptal ettiler. eğer öyle ise satan şerefsize hakkımı hiç bir zaman helal etmeyeceğim. öbür dünyada iki elim yakasında olacak.

şimdiden çok teşekkür ederim lüften beni aldığım araçtan soğumaktan kurtarın. uzun süre binmek istiyorum.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: