Zaman: 21 Ara 2025 07:00

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 15 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 26 Eki 2011 00:04 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emre
Araç: Mitsubishi Carisma Glx
Meslek: öğrenci
Kan grubu: ab+
http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 7d355.jpg/

arkadaşlar kırmızıyla işaretlediğim yerdeki ışık ne işe yarıyor hiç yandığını görmedim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Eki 2011 00:25 
Kullanıcı avatarı

İsim: ergün
Araç: Astra H
Meslek: memur
Kan grubu: arh+
ışık hakkında bilgim yok :)
ama ibreyi 200 e dayamışsınız :kart:
bi yerden alıntımı yoksa sizin kendi aracınızın mı görüntüsü?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Eki 2011 10:29 
Kullanıcı avatarı

google görsellerden alıntı :D şehiriçinde carismanın 200 e kolay dayanabileceği bi yol yok maalesef

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Eki 2011 12:10 
Kullanıcı avatarı

İsim: cihan
Araç: carisma 1.6 avance
Meslek: eksper
Kan grubu: b+
bende bu ışıkların ne olduğunu bilmiyorum mesela kontağı çevirince turuncu motor ışığı yanıyor sönünce marşa basıyorum bazende yanarken basıyorum değişen bişey olmuyor araba yinede çalışıyor.bu ışıkların hepsini biri anlatırsa çok işimize yarar

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Eki 2011 13:11 
Kullanıcı avatarı

truncu motor ışığı falan yandığında marşa basmamak gerekirmiş ben hiç dikkate almıyorum birde benim aracım otomatik hold düğmesi falan var ne işe yarıyor hiç bilmiyorum

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Eki 2011 13:23 
Kullanıcı avatarı

İsim: özenc
Araç: TOYOTA AURİS 2013
Meslek: büro
Benimde bu klimaların kaloriferin yani teyp üstündeki panelde hiçbir ışık yok gece görünmüyor nasıl yapılır??

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Eki 2011 13:58 
Kullanıcı avatarı

znc yazdı:
Benimde bu klimaların kaloriferin yani teyp üstündeki panelde hiçbir ışık yok gece görünmüyor nasıl yapılır??

bendede cd çaları değiştiriken aynı sorun olmuştu. Öncesini hatırlamıyorum ama adam takarken araç çalışmıyokende radyonuz çalışsın istemisiniz dedi bende istediğimi belirttim. Akşam farkettimki orta konsoldaki ışıklar kültablasının ışığı falan yanmıyordu. Aynı yere götürdüm sigortasını değiştirerek halletti ama küllükteki ampulü değiştirmek zorunda kalmıştı. Neyse velasıl :D çok konuştum sigortarla yada apmüllerle ilgili sıkıntı vardır iyi bir oto elektrikcisine götürmelisin

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Eki 2011 14:05 
Kullanıcı avatarı

emredemir yazdı:
znc yazdı:

bendede cd çaları değiştiriken aynı sorun olmuştu. Öncesini hatırlamıyorum ama adam takarken araç çalışmıyokende radyonuz çalışsın istemisiniz dedi bende istediğimi belirttim. Akşam farkettimki orta konsoldaki ışıklar kültablasının ışığı falan yanmıyordu. Aynı yere götürdüm sigortasını değiştirerek halletti ama küllükteki ampulü değiştirmek zorunda kalmıştı. Neyse velasıl :D çok konuştum sigortarla yada apmüllerle ilgili sıkıntı vardır iyi bir oto elektrikcisine götürmelisin

sigortaları kontrol ettirdim hepsi çalısıyor ben arabayı alırken hiç bakmamışım aynalar çalışmıyor farların aşağı yukarı inmiyor bunlar küçük gibi görünen sorunlar ama sinir bozucu

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Eki 2011 14:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emin Yıldız
Araç: 2011 Lancer 1.6 Invite SportSedan SR
Meslek: Advocate
Kan grubu: 0Rh+
Alıntı yapılan resim önceki aracım Carisma'ya ait. Canon A430 ile çekmiştim.

Fikir yürütmek gerekirse GDI ve diğer modellerde aynı gösterge paneli kullanılıyor. O yüzden orada bir ışık yeri var ama boş olarak duruyor.

GDI için ECO ışığı olabilir. kitapçık olsaydı net cevap verebilirdim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Eki 2011 14:29 
Kullanıcı avatarı

makyajlı kasalarda dediğini gibi yeşil renkli eco ışığı. zamanında 99 model gdi kullanmış biri olarak o ışık gdidede boş. sanırım çok önemli bi ayrıntı değil ama küçük şeyler sinir bozabiliyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Ara 2011 02:22 
Kullanıcı avatarı

İsim: ali
Araç: lancer invt.
Meslek: Emekli
Kan grubu: arh+
Selam arkadaşlar ben ankaradan ali.O ışık lambası GDI için ECO,Dizel araçlar içinse hararet ikaz lambası diye geçiyor kullanım kılavuzunda.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2012 00:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: Burak
Araç: CARISMA 1.8 GDİ
Kan grubu: Orh
emredemir yazdı:
truncu motor ışığı falan yandığında marşa basmamak gerekirmiş ben hiç dikkate almıyorum birde benim aracım otomatik hold düğmesi falan var ne işe yarıyor hiç bilmiyorum

karlı zeminlerde yada kaygan yolda hafif kalkış yapmak için kullanılıyor hold tuşu hold tuşu aktif iken araç biraz hantal gibi oluyor ağır kalkar birde bulunduğu vitesleri daha uzun tutuyor

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Şub 2012 21:30 
Kullanıcı avatarı

İsim: Kadir
Araç: carisma 1.8 GDİ Hb
znc yazdı:

Tahminimce aracı satan adam göğsün içinden bir parça değişmek için göğsü söktürmüş ondan dolayıdır aynı olay x marka eski aracımda başıma gelmişti kalorifer ısıtmıyordu petek değişecek dediler göğsü söktüler ondan sonra göğüsteki ışıklar yanmamaya başlamıştı.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Şub 2012 12:44 
Kullanıcı avatarı

kadirg27 yazdı:
znc yazdı:

Tahminimce aracı satan adam göğsün içinden bir parça değişmek için göğsü söktürmüş ondan dolayıdır aynı olay x marka eski aracımda başıma gelmişti kalorifer ısıtmıyordu petek değişecek dediler göğsü söktüler ondan sonra göğüsteki ışıklar yanmamaya başlamıştı.

peki yaptırdınmı sen tahminim lambaları sönmüştür sigortalar sağlam 2 kere servise gittim elektirikçi çok yoğun olduğundan kaldı normal elektirikçiye gittim hiç sökmedim deneriz dedi kalsın dedim kendim söktüm ama lambalarını bulamadım öğle duruyor şimdi araçta çalışmayan bişey olunca sinir oluyorum :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 17 Şub 2012 16:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: Kadir
Araç: carisma 1.8 GDİ Hb
znc yazdı:
kadirg27 yazdı:
znc yazdı:

peki yaptırdınmı sen tahminim lambaları sönmüştür sigortalar sağlam 2 kere servise gittim elektirikçi çok yoğun olduğundan kaldı normal elektirikçiye gittim hiç sökmedim deneriz dedi kalsın dedim kendim söktüm ama lambalarını bulamadım öğle duruyor şimdi araçta çalışmayan bişey olunca sinir oluyorum :)

Yaptırıcaktım göğsün tırnaklarını kırmışlar silikonla yapıştırmışlar geri uğraşmak istemedim bende. Bende öyleyim çalışmayan ufak bişey bile olsa yine canı sıkılıyor insanın. Benim araçta arka sis lambası patlaktı ama açınca göstergede turuncu ışık yanıyordu şimdi o ışıkta yanmıyor sigortadan olabilir mi sence?

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 15 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: