Zaman: 16 Eki 2025 08:07

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: OTO MEDYA
MesajGönderilme zamanı: 05 Tem 2013 02:06 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Meslek: memur
Kan grubu: A+
arkadaşlar gerek tv. de gerekse yazılı ve görsel basında, nette takip ettiğiniz program yayın ve portallar hakkında bilgi paylaşımının faydalı olacağını düşünüyoru. TV kanallarındaki oto programlarının bence en büyük eksiği 2. el araç test ve incelemelrinin olmaması. sadece 2. el araç alırken dikkat edilecekler deyip bırakıyorlar. halbuki 100bin km. yapmış bir astra ile golfun kıyaslanması vs. gibi köşeler olsa hatta tamamen 2. el araçlara hitap eden program olsa bence otomobil müşterilerinin daha çok kısmına hitap etmiş olurlar diyorum. (bu temenni ekstaradan dı içimde kalmasın diye yazdım)
ben şahsen uzun süredir düzenli bir oto programı takip etmiyorum. arabam.com daki test sürüşlerini okumadan araç almam.
nedir sizlerin takip ettiği otomobiller hakkında program, portal yayın?

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: OTO MEDYA
MesajGönderilme zamanı: 05 Tem 2013 09:37 
Kullanıcı avatarı

İsim: Kenan
Araç: birsekiz cevete
Meslek: Tekniker
Kan grubu: 0rH+
şahsen program falan takip etmem ama teknoseyir.com'da "otoseyir" diye bir bölüm var, oradaki ikiliyi (emre çelikkol ve can akbulut) dinlemekten/izlemekten büyük keyif alıyorum.

buradan ulaşılabilir: http://www.teknoseyir.com/kategori/otoseyir/

Resim

reklam amacım yok ha, yanlış anlaşılmasın... muhabbetler çok samimi olduğundan paylaşmak istedim :)

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: OTO MEDYA
MesajGönderilme zamanı: 05 Tem 2013 11:30 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Meslek: memur
Kan grubu: A+
yok aga biz de DH forum gibi bi şeyi öveni hemen çıkar amaçlı örgüt kurmaktan infaz etmiyoz. zaten başlık benden cevap senden (arkadaşlar valla billa ne Kenanı tanırım nete otoseyiri bilirim: paslaşma yapmıyoz yani !!!!!). amaç otomobil hakkında kütüphanemsi bir sayfa olsun bu sayfadan gerek bilgi gerekse deverilen linklerden bilgiye ulaşmak kolay olsun. (işyerinde otoseyir linkine giremedim. bizde filtre var filtre kafasına göre engelliyor. daha önce girdiğim siteye(mesela halk bank.com ) ertesi gün giremeyebiliyom nedense

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: