Zaman: 17 Oca 2026 18:11

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 23 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: ASX'i sattım...
MesajGönderilme zamanı: 13 Ağu 2013 09:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: Sami
Araç: Colt 2011
Meslek: serbest
ASX ilerde almak istediğim bir araç bu sebeple ASX yorumlarını detaylı olaraktakip ediyorum, genelde aynı sorunlar yazıyor. Fakat şöyle bir durum var ASX Türkiye de birkaç 2010 ve genel olarak 2011 kasa da tanınmış ve üretimine yeni başlanmış bir araç. Markası ne olursa olsun üretimine yeni başlanmış bir araçta her zaman ufak tefek sorunlar çıkabiliyor ve ileriki modellerde bu sorunlar düzeltilerek üretime devam ediliyor bu durum her zaman böyledir ve tecrübelerle sabit : )
Diğer markalarda da örneğin Nissan Qusqai de bir dönem araştırdım fakat yazılan sorunlar öyle ufak tefek değildi, yolda giderken motoru yanmaya başlayan 2010 model araç şikayetinden sonra takip etmeyi bıraktım. Belki 2013 model Qusqai de bu sorunlar azaltılmıştır ama Nissan bana uzak duruyor.
Sonuç olarak şimdi ASX alacak olsam 2010 ve 2011 kasa almam.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Ağu 2013 12:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: mehmet
Araç: asx
Meslek: öğretmen
Kan grubu: A
bende 2012 model asx var. nissan qq ya baktıüğımda iç donanım olarak 2 gömlek daha üstün duruyor asx. performans olarakta (4 aylık izlenimimi söylüyorum). normal viteslerinde kullandığın zaman yakıta oynuyor. fakat bir vites düşürdüğünde direkt performansa oynuyor ve baya memnun ediyor

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Ağu 2013 12:28 
Kullanıcı avatarı

İsim: yunus
Araç: asx
Meslek: serbest
Kan grubu: orh+
Ww çokmu sorunsuz zannediyorsunuz bende 1.6 fsi comfortline jetta babamda asx var konfor olarak asx biraz daha ağır basıyor
bana gör asx artıları düşük yakıt ,daha güçlü motor çekişi , direksiyon çok rahat , altı bariz birşekilde yüksek olmasına rağmen virajları iyi. eksileri ise debriyaj pedalı sert kapı camlarında ses sorunu var ama kendi imkanlarımla %80 kestim motor sesi ilk zamanlar rahatsız ediyordu ama 40,000 km den sonra aracın sesinde ciddi oranda düşüş oldu üstelik herhangi bir yalıtım yaptırmadım
jettanın artıları debriyaj pedalı yumuşak , kumandadan bagaj kapağı ve camlar açılabiliyor, virajları birazdaha iyi,.
eksileri direksiyon simidi kalın ve çevirmesi çok sert , aracın içinde tavanda kesemediğim bir ses var aynı arı vızıltısı gibi beni cidden çok sinir ediyor , emniyet kemerinin takıldığı soketlerde inanılmaz bir takırdama var öndekileri bezlerle sararak sıkıştırdım, yakıtı çok fazla , iç kısımdakı kapı kolları olsun torpidodaki düğmeler olsun teyipdeki düğmeler olsun hepsi plastik üzerine boya atmışlar kolay bir şekilde yüzülüyor, altı yere alçak akrabalarla pikniğe gittiğimde asx ile güle oynaya gittiğim yere jetta ile milleti araçtan indirerek gittim:)

bu yazdıklarım her iki araç içinde benim gözüme çarpan önplanda olan şeyler daha ayrıntılı detaya inersem dahada şeylar bulabilirim ama genel olarak her aracın kendine has artılarıda var eksileride var geçen sene memlekete asx ile gittim 650 km kapıdan kapıya 10 günde memlekette gezdim dönüş yolunda çıkarken fulledim 215 tl 51 lt yakıt aldı yaptığım km yi tam hatırlamıyorum ama 1000 km vardı belkide geçmişti bizim memleketteki evden kaza 10-15 km arası gidiş gönüş 25-30 km hergün (10 gün boyunca) kazaya mutlaka gittim bazen 2 sefer ettiğim oldu 3-4 sefer akraba ziyaretine gittim hele dayımın evi gidiş dönüş 45 km kadar 2 seferde öyle yaptım.
bu senede jettayla gideyim dedim sırf debriyajı birazdaha yumuşak diye yine aynı mesafeye gittim 650 km bu sefer 14 gün kaldım hergün kazaya 1 sefer indim ama dayıma 1 sefer gittim :) toplamda 1050 km yol yaptım 370 tl benzin koydum. farkı siz görün. birdaha gidersem asx ile giderim he bu arda jettayı satılığa çıkarttım.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 23 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: