Zaman: 17 Oca 2026 21:38

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 148 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 11 May 2014 01:08 
Kullanıcı avatarı

İsim: Sinan UZUN
Araç: Mitsubishi ASX Invite
Meslek: .
Kan grubu: 0+
Arkadaşlar 2 gündür genelde trafiğe kapalı alanda düz vitese alışma çalışmaları yapıyorum :) Sanki 0'dan acemi şoför gibi ama, ASX için değer bu acemilik :)
Aracı daha önce yıllarca VW Golf kullanan bir arkadaşım da kullandı gerçekten hasssssssssssssta oldu. Motorun sesine, yüksek görüş açısına vs. bayıldılar.
Gerçekten de araba kullanmak başka ASX kullanmak başka.

Otomatik vitesin konforu mu ASX'le bütünleşmek mi derseniz, kesinlikle ASX derim..

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 May 2014 15:56 
Kullanıcı avatarı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-a ... 539/detay/

İlgilenen arkadaşlar varsa bence bakılabilir. :beer:

Bire bir bunu gördüm yolda. belki servise falan götürüyorlardı ama fena bi rengi var. :kart:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-a ... 8304/detay

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 May 2014 16:38 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erkan
Araç: 2012 ASX invite
Meslek: Doktor
Kan grubu: ARh+
morethanxtc yazdı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-cizgi-otomotivden-2011-model-asx-1.6-mivec-invite..hatasiz-164299539/detay/

Bire bir bunu gördüm yolda. belki servise falan götürüyorlardı ama fena bi rengi var. :kart:

Kırmızı araç km olarak daha düşük olmasına rağmen daha ucuza veriliyor. ilginç bir durum!
Bir de bu forumda şöyle bir şey dikkatimi çekti; forumda paylaşılan linklere tıkladığımızda direk o sayfaya geçiyor. Ayrı bir sekmede açsa daha güzel olurdu diye düşünüyorum.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 May 2014 17:08 
Kullanıcı avatarı

dr79 yazdı:
morethanxtc yazdı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-cizgi-otomotivden-2011-model-asx-1.6-mivec-invite..hatasiz-164299539/detay/

Kırmızı araç km olarak daha düşük olmasına rağmen daha ucuza veriliyor. ilginç bir durum!
Bir de bu forumda şöyle bir şey dikkatimi çekti; forumda paylaşılan linklere tıkladığımızda direk o sayfaya geçiyor. Ayrı bir sekmede açsa daha güzel olurdu diye düşünüyorum.

araç almasaydım kesin kırmızıya bakardım. :) belki bir kaç boyası falan vardır veya tramer kaydı vardır ama bilemiyorum doğrusu, adamlar yok yazmış

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Haz 2014 00:43 
Kullanıcı avatarı

İsim: Aykut
Araç: ASX
Meslek: Turizm
Kan grubu: A +
Ahmet DURUKAN yazdı:
Merhaba arkadaşlar; ASX ailesine katılalı daha 15 gün oldu.

PEUGEOT 3008 ile Mitsubishi ASX arasında (eşimden dolayı otomatik – manuel vites farkı nedeniyle) çok düşündüm.

İYİ Kİ Mitsubishi ASX ALMIŞIM DİYORUM.

“morethanxtc” arkadaşım senin için bazı görüşlerimi yazmak istedim, ASX için çok fazla bir şey yazamam belki yeni kullanıyor olduğum için ama C4 için biraz yazabilirim.

ASX'ten önceki aracım 2008 model 110 HP. 1,6 HDi motorlu otomatik C4 idi. 2010 haziran ayında 64.000 km. civarında aldım, 2014 şubat ayında 136.500 km. civarında sattım. Yani yılda yaklaşık olarak 12.000 km. yol yapıyordum. %90 İstanbul içerisinde ama sıkışık trafikte değil. Şehir içi ortalamam 5.8-6.2 lt./100km., şehir dışı full dolu bagaj ile 4,4-4,8 lt./100 km. (hız 100-110 km.saat, cruise kontrol açık).
Bu süre zarfında C4 de bakımları (yılda1 veya 15.000 km. bir) haricinde satmadan 4-5 ay önce 133.000 km. orijinal baskı balata, volan ve volan bilyesi değişikliği için masraf yaptım, başka hiçbir masrafım olmadı ve sorunda çıkarmadı bu yüzden hiç memnuniyetsizlik duymadım araçtan, çok memnun idim.

satma nedenlerim ise;
1- bagajı çocuk olduktan sonra tatillerde küçük geliyordu,
2- km.si dizel için artık değişim zamanı gelmiş idi bana göre, (satarken motorunda en ufak sorun yoktu bu arada)
3- model ve sınıf değiştirmek, (yeni kasa C4 lerde çok hoşuma gidiyor.)

Bana göre;
- C4 süspansiyonunda kronik amortisör sorunu var, ses yapıyor, yenilerinde giderildi diyorlar ama hiç kullanmadım, ASX bu konuda bana göre tek kelime ile süper, C4 ile geçtiğim yollardan şimdi ASX ile daha sessiz geçiyorum, :) (yol sesini kastetmedim çukurlardan veya bozuk yollardan gelen ses)
- Dizel torkunu ASX benzinli için beklemek çok yanlış olur,
- Yakıt tüketim içinse aracın vites değiştirme yardımcısına göre vites değiştirdiğinizde yakıt tüketimi sınıfında çok iyi, ayrıca benim aracımda LPG olduğundan daha da avantaj sağlıyor bana.
- C4 otomatik vites idi ASX manuel benim için fark etmiyor ben türlü aracı çok rahat kullanıyorum, ASX debriyajı yumuşak, hem de oturduğum semt nedeniyle çok İstanbul içi trafikte kalmıyorum, Eşim ise alışma devresinde şimdilik sorunu yok,
- Citroen, Peugeot ve Ford PSA grubunun motorunu kullanıyorlar bildiğiniz üzere ve PSA motor kalitesini kanıtlamıştır.
- Şirket araçlarımız 2012 megane 3 ve 2011 fluence otomatik dizel ve hepsinin ortalaması 6-6,5 lt./100 km. üzerinde, fulencelerın 2-3 tanesinde 60.000 km. sonra otomatik şanzıman sorunları çıktı, servisin söylediği kronik olduğu ama düzeltileceği yönünde,

C4 alman gerekse tekrar alırmısın deseler hiç düşünmeden gene de alırım.

Daha da yazacak çok şey vardır ama senin merak ettiğin bir şey olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. Umarım bu yazdıklarım biraz yardımcı olur.
Ama ASX aklına girdi ise sakın düşünme al derim. Hiç pişman olmazsın bence. İNTENSE modelini tavsiye ederim
Ben çok iyi karar verdiğimi düşünüyorum.
Bu forumda “aykutanil” isimli arkadaşın yazdığı bir söz vardı
Baziları araba kullanır, bazıları da Mitsubishi Asx kullanır.

Merhaba, benden bahsetmişsiniz, dayanamadım bir özlü söz daha söyleyeyim dedim:

"asx sahiplerinin en mutluğu olduğu gün aracı aldıkları ve sattıkları gündür" :DD
Aracım intense, 49.550 km de, extradan necvox navigasyon, arka başlıklarda multimedya, arka park sensörü ve xenon far içermekteydi ve keza bayiden çıkmadan tampon ve marşpiyeli boyatarak almıştım. 2011 aralık ayı sonunda 61.000 tl ye almıştım. Aracımın minibüsün dikkatsizce direksiyon kırmasından dolayı sağ iki kapısı ve benim aynayı çarpmamdan dolayı sağ aynası değişmişti, 5000 tl hasar kaydı vardı, ek olarak çamurlukta ve tamponlarda çizikler vardı.. Ön far camında çizik ve sıyrılma vardı. Ya satılmaz bu araç diyordum ki bir abimiz kalktı geldi 53bin tl den aldı, üstelik 15 gün sonra muayenesi ve 20 gün sonra mtv si var :) yani 54 e verdim desek yalan olmaz.. :)

Araçla ilgili 2.5 yıllık kullanımım sonrası değerlendirmelerime gelince:

1. Araç az yakıyor diyen arkadaşlar zaten baygın motorlu olan aracı sanırım 2000 devirin altında kullanıyorlar. Boş istanbul trafiğinde normal şekilde kullanırsanız 7,5 - 8 lt yakıyordu, ha dur kalkı bol trafikte 9-10 lt yakıyordu ki, bence normal.. Şehirdışı bomboş trafikte 80-90 km ile giderseniz 5.5 - 6.0 lt yakar, ben şehirdışında 150 km ile gittiğim içinde bende 8.5 - 9.0 lt yakıyordu :)

2. Aracın torku çok az, en ufak bir yokuşta acayip bayılıyor, 60 - 70 beygirlik araçtan sonra kullanan birisi ya iyi diyebilir ama gerçekler acıdır. Bir süre sonra düşük vitese alıştığınızdan bu durum normal geliyor, ama gerçek öyle değil..

3. İç malzeme çok kalitesiz, traktör havası veriyor. Cam tavan güzel ama açılmaması kullanınca can sıkıyor.

4. Motor sesi severim ama yol sesi sevmem, 2.5 yıl boyunca kulaklarım tıkandı her araç kullandığımda..

5. Piyasası gerçekten az.. Ama araç satma konusunda biraz şanslıyım, bundan önceki aracımı da sattığım arkadaş aracı aldıktan birkaç gün sonra arayıp "kardeş benzin alacam da kapağı nasıl açarım" demişti :) Aracın 2015 sonunda yeni kasası çıkacak ve eğer mitsubishi yine düz vites ve atmosforik motorda ısrar ederse yada dizel getirmezse tutmayacak.. Ama yenisinden sonra eskisinin olmayan piyasası da kalmayacak.

Bunlara karşın tek avantjı şu ki, araç gerçekten sağlam ve bakımlarını düzenli yaptırırsanız atmosforik motor olduğu için bir sorun çıkarmaz.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 14 Haz 2014 22:17 
Kullanıcı avatarı

aykutanil yazdı:
Merhaba, benden bahsetmişsiniz, dayanamadım bir özlü söz daha söyleyeyim dedim:

"asx sahiplerinin en mutluğu olduğu gün aracı aldıkları ve sattıkları gündür" :DD
Aracım intense, 49.550 km de, extradan necvox navigasyon, arka başlıklarda multimedya, arka park sensörü ve xenon far içermekteydi ve keza bayiden çıkmadan tampon ve marşpiyeli boyatarak almıştım. 2011 aralık ayı sonunda 61.000 tl ye almıştım. Aracımın minibüsün dikkatsizce direksiyon kırmasından dolayı sağ iki kapısı ve benim aynayı çarpmamdan dolayı sağ aynası değişmişti, 5000 tl hasar kaydı vardı, ek olarak çamurlukta ve tamponlarda çizikler vardı.. Ön far camında çizik ve sıyrılma vardı. Ya satılmaz bu araç diyordum ki bir abimiz kalktı geldi 53bin tl den aldı, üstelik 15 gün sonra muayenesi ve 20 gün sonra mtv si var :) yani 54 e verdim desek yalan olmaz.. :)

Araçla ilgili 2.5 yıllık kullanımım sonrası değerlendirmelerime gelince:

1. Araç az yakıyor diyen arkadaşlar zaten baygın motorlu olan aracı sanırım 2000 devirin altında kullanıyorlar. Boş istanbul trafiğinde normal şekilde kullanırsanız 7,5 - 8 lt yakıyordu, ha dur kalkı bol trafikte 9-10 lt yakıyordu ki, bence normal.. Şehirdışı bomboş trafikte 80-90 km ile giderseniz 5.5 - 6.0 lt yakar, ben şehirdışında 150 km ile gittiğim içinde bende 8.5 - 9.0 lt yakıyordu :)

2. Aracın torku çok az, en ufak bir yokuşta acayip bayılıyor, 60 - 70 beygirlik araçtan sonra kullanan birisi ya iyi diyebilir ama gerçekler acıdır. Bir süre sonra düşük vitese alıştığınızdan bu durum normal geliyor, ama gerçek öyle değil..

3. İç malzeme çok kalitesiz, traktör havası veriyor. Cam tavan güzel ama açılmaması kullanınca can sıkıyor.

4. Motor sesi severim ama yol sesi sevmem, 2.5 yıl boyunca kulaklarım tıkandı her araç kullandığımda..

5. Piyasası gerçekten az.. Ama araç satma konusunda biraz şanslıyım, bundan önceki aracımı da sattığım arkadaş aracı aldıktan birkaç gün sonra arayıp "kardeş benzin alacam da kapağı nasıl açarım" demişti :) Aracın 2015 sonunda yeni kasası çıkacak ve eğer mitsubishi yine düz vites ve atmosforik motorda ısrar ederse yada dizel getirmezse tutmayacak.. Ama yenisinden sonra eskisinin olmayan piyasası da kalmayacak.

Bunlara karşın tek avantjı şu ki, araç gerçekten sağlam ve bakımlarını düzenli yaptırırsanız atmosforik motor olduğu için bir sorun çıkarmaz.

Aracı alalı 2 ay olacak neredeyse. 2000 devirden aşağı kullanmıyorum, yakıta da bakmıyorum. basıyorum yoluma bakıyorum. :)
araçtan memnunum, şekli yeter.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 14 Haz 2014 23:02 
Kullanıcı avatarı

İsim: mehmet
Araç: asx
Meslek: öğretmen
Kan grubu: A
başka arabaya bindiğimde aracımı özlüyorum daha az önce indim başka bir arabadan.. inerken baktım benimkine uzaktan şükürler olsun dedim :)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 00:10 
Kullanıcı avatarı

bu tamamen daha önce hangi araca bindiğinizle alakalı.. Clio dan sonra bunu kullanırsanız elbette iyi gelir. Motoru bayık, iç deşboard zayıf hakikat bu.. ve 6 ayda araba sattırıyor adama..

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 00:17 
Kullanıcı avatarı

Ben daha once cruze wtcc edition kullandim.ici ve disi asx e 1.000 ceker, komforu 10.000 ceker ama olsun.asx in yapisi boyle.bu fiyata fransiz tenekesi almak istemiyorsaniz ve crossover isterseniz asxden baska secenek kalmiyor.benim aldigim arac 30 nisanda satisa kondu 1 mayista ben gittm anlastim, 2 mayista satin aldim.emin olun suan 2000tl kar ile cok rahat satarim.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 00:39 
Kullanıcı avatarı

İyi işte aynı şeyi söylüyorsun, piyasadaki en dandik alt segment reno, pejo vs ile kıyaslarsan (ki onların üst segment araçlarından iyi olduğunu pek sanmıyorum, ancak clio, 307,308 vs), elbette bu araç iyi gelir. Sattığında bana da haber ver, bir bak bakalım neden diğer markalarda galeriler çok satarken neden bu araçta galerilerin ilanları çok az.. galeriler satışı zor araçlara bulaşmıyorlar. bunu iddialaşmak için falan demiyorum, keza bende kaç ayda satabildim, ama nasip bu işler birazda, aynı anda iki alıcı birden çok istedi biri almasa öbürü alıyordu.

şuan bu fiyat aralığında araç alacak olsam hiç suv vs bakmam, gider honda accord alırım. gerçekten üst segment araçlara yakın bir araç.. Ha illaki suv araçsa, sportage bu fiyat aralığında ilk tercihim olurdu.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 00:48 
Kullanıcı avatarı

Aksini soylemedim hocam.zaten mitsubishi sattigi ticari kadar binek satsa ortalik lancerdan gecilmezdi :) aracin 1. Eli zayif oldugu icin 2. Eli de zayif. Bu mitsu kalitesiz demek degildir.ulkemizdeki arac piyasasi boyle maalesef.sportage iyidir de +5000 tl demek en az. Accord da az buz degildir sedanlar icinde saygin bi yeri vardir.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 00:54 
Kullanıcı avatarı

aykutanil yazdı:
bu tamamen daha önce hangi araca bindiğinizle alakalı.. Clio dan sonra bunu kullanırsanız elbette iyi gelir. Motoru bayık, iç deşboard zayıf hakikat bu.. ve 6 ayda araba sattırıyor adama..

kardeş bayık yayık falan diyorsun ama neye göre bayık. tutupda dizele göre rampa tutuşuna bakıyorsan düşük olabilir ama atmosferik motorlara baktığında torku hepsinin 3aşağı beş yukarı neredeyse aynı. bak bakalım ix35 sportage nasıl bayılıyor yolda. 2000 devirde dizel gibi rampa çıkayım dersen bayılıp kalırsın tabi. iç dizayn olarak makyajsız kasa gerçekten biraz kötü duruyor makyajla baya bir düzeldi. sportage ile makyajlı asxin iç mekan olarak çok bir farkı yok sadece sportage azcık bişeyleri döndürmüş çevirmiş. ix35 le sportagenin şimdilik 2. el satışları iyi, 5-6 yaşına geldiklerinde bu kadar çok yakan arabayı kim alacak bak bakalım. sportage kullanan bir arkadaşla görüştüm kmde 40 kuruş yakıyor diyor ama 90 km den yukarı çıkmam diyor. kardeş ben makyajlı kasa asx kullanıyorum gayette memnunum bu araç satmalık değil binmelik

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 14:49 
Kullanıcı avatarı

İsim: önder
Araç: Mitsubishi ASX İNTENSE 1.6 M/T
Meslek: Araştırma Görevlisi
Kan grubu: ARh+
Valla arkadaşlar 2011 ASX intense almışım uzun yolda dert tasa çekmeden ki dağ bayır gezerek gidiyorum km de 30 krş yakıyor full dolu bagaj ve koltuklar. anlamadığım nokta rionun şişirilmişi sportage de ne buluyosunuz. içi sade imiş evet sade ve bence çok ta iyi sadeliği diğer arabalar gibi her özelliğe ayrı tuşlarla uzay mekiği mi olaydı. bayılıyo diyosunuz da bayıltıyom demeniz daha doğru. kullanamıyom ya ben bunu o yüzden satıyom deyin bence. araba bayılmıyo atmosferik motor. alırken araştırsaydınız maksimum beygir ve torku kaç devirde veriyor. ona göre kullanın arabayı bakalım. Bi de çok merak ediyorum asx ile o sportage aynı yol şartlarında aynı mesafede ne kadar yakıt tüketecekler ve bir ortamda hangisi daha ilgi çekecek? Mesele yermek ya da övmek değil doğruları konuşacaksak kimse kusura bakmasında sırf alman diye ki zaten hiçbirini sevmem ww tig a parayı verip 6 ay bekleyemem. ki herkes te şikayetçi servisinden vs.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 15:52 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar bir aracın torkunun önemi kadar, o torka hangi devirde ulaştığınızda önemlidir. Arabaların tarihini yazacak kadar elinden araç geçmiş birisi olarak aşağıya birşeyler yazayım:

Asx in maksimum torku 154 olup, buna ancak 4000 devirin üzerinde ulaşabilmektedir, yani 2000-3000 devir aralığında aldığınızda tork bu değildir..

Buna karşılık 1500cc lik ve sadece 75 beygirlik bir renault clio dizel, 200 Nm tork sağlamaktadır 4000 devirde :)

Ha derseniz ki 90 beygirlik bir 1500 cc reault clio dizel ile kıyaslayalım 4000 devirde sağladığı tork 220 Nm dir :)

Bana kalırsa bu aracı clio ile kıyaslamamak lazım ama alın işte kıyasladım ve sonuç ortada.. Objektif olun biraz..

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 17:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: burak
Araç: 2013 asx
Meslek: memur
Aykutanil senin amac ne tam olarak. Heralde can sıkıntısından foruma takılıyosun:) memnun kalmadin asx ten olabilir. Zevk meselesidir derim ama .sende iyice uctun yok clio vs ile kiyasliyosun.Hem bu kadar bilgiliydin arabalar konusunda neden asx aldin.simdi ise neden atip tutuyosun :)performans istiyosan alsaydın beygiri torku yuksek bir arac.Alacak arkadaşlar internetten araştırır deneme sürüşünü yapar alır almazsa almaz.Don't panic :)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 18:10 
Kullanıcı avatarı

Spartakus sende niye bu kadar takılıp kaldın.. Sen nasıl yorum yapıyorsan bende yapıyorum. Bir fark var, bu aracı kullanmış pek çok kişi en alt segment araçtan sonra bu aracı kullandığı için bu araç güzel geliyor.. Ben şirkette kullanılsın diye almıştım aracı ve daha çok şirket işlerimde şirket aracı olarak kullanıldı. Ayrıca herkes bir hata yapar :D Şuan zaten torkuda, beygiride herşeyi yüksek bir araç kullanıyorum merak etme sen..

Ayrıca baktım ısrarla boş laflar ediliyor, teknik veriler ile konuştum, elinde varsa teknik veri onu yaz.. Ben açıkçası clio nun alt devirli 75 hp lik aracının bile bu aracın torkundan yüksek olacağını tahmin etmemiştim :D

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 19:38 
Kullanıcı avatarı

İsim: barıs
Meslek: memur
Kan grubu: 0rh+
aykutanil yazdı:
Spartakus sende niye bu kadar takılıp kaldın.. Sen nasıl yorum yapıyorsan bende yapıyorum. Bir fark var, bu aracı kullanmış pek çok kişi en alt segment araçtan sonra bu aracı kullandığı için bu araç güzel geliyor.. Ben şirkette kullanılsın diye almıştım aracı ve daha çok şirket işlerimde şirket aracı olarak kullanıldı. Ayrıca herkes bir hata yapar :D Şuan zaten torkuda, beygiride herşeyi yüksek bir araç kullanıyorum merak etme sen..

Ayrıca baktım ısrarla boş laflar ediliyor, teknik veriler ile konuştum, elinde varsa teknik veri onu yaz.. Ben açıkçası clio nun alt devirli 75 hp lik aracının bile bu aracın torkundan yüksek olacağını tahmin etmemiştim :D

Arkadaş senin şu yeni torku ve herşeyi küksek aracını ve teknik verilerini cok merakettim.Açıklasan biz de meraktan kurtulsak.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 20:09 
Kullanıcı avatarı

aykut kardeşim sen git dizel aracını dizel araçlarla karşılaştır. dizelin rampası iyidir düz yolu kötüdür turbosunu bozdunmu ocağına incir ağacı diker. sen madem dizel performansı istiyorsun git aynı segmentte kuşkuşun dizelini al 85 000 e ( intense versiyonunun benzeri 92.000 lira). türkiyede dizelin daha pahalı ve az yaktığını herkes biliyor ona göre yorum yap. aracı satana kadar araç süper deyipte sattıkdan sonra yok şöyle kötü böyle kötü diye iki yüzlülük yapma

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 20:45 
Kullanıcı avatarı

Barış, ben yeni bmw 520i aldım, benzinli aldım, dizel değil(250 torku 1500-2500 devir aralığında veriyor, 4000 devir üzerinde değil). Elbette gidip de bmw mercedes audi ile kıyaslama yapmıyorum, fiyat aralığı çok farklı sonuçta.. Ancak mitsubishi sahiplerine ait olmayan forumlarıda okursan net olarak göreceksin ki aynı segmentteki sportage, captiva, tiguan, qasqai, ix35, crv kıyaslamalarında satış verisi en az olan ve birçok handikapı olan asx.. Neden bu kadar takıldınız anlamadım, sonuçta bende aldım kullandım ve heleki İzmir yolunda Sabuncubelinden geçerken yanımdan dizel clio nun bile basıp geçmesinden çılgına dönüyordum. Yol sesini inanılmaz hissettirmesi, otomatik vitesinin olmaması, yokuşta bayılması ve yetersiz kalması, kalitesiz iç mekan ve piyasasının düşük olması (6 ayda sattım aracımı) senin için sorun değilse peki güle güle kullan.

Meseckin, benzinli ile de kıyaslama yapayım o zaman senin için, benzinli meganın torku (ki daha alt devirde o torku veriyor), senin asx den 5 Nm daha fazla.. Karşılaştırdığım araç da megane, suv araçlardan hiçbiri değil.. Rakip suvların verilerine bak ve bir kullan ne demek istediğimi görürsün.

Ben bu aracı yine ek araç olarak tutacaktım nasılsa kısa mesafe iş için kullanılacak diye, keza şimdi yeni şirket aracı bakıyorum, ama bayi bile biran evvel okut, yoksa elinde kalır deyince sattım.

Derdim aracı kötülemek falan değil, keza motorunun sorunsuzluğunu ve fiyatına göre dış görselini beğendiğimi yazdım. Ama debriyajı aracın hızlı gidiyor ve yaklaşık 1700 - 2000 tl ye değişiyor, bilginiz olsun.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 21:15 
Kullanıcı avatarı

aykutanil yazdı:
Barış, ben yeni bmw 520i aldım, benzinli aldım, dizel değil(250 torku 1500-2500 devir aralığında veriyor, 4000 devir üzerinde değil). Elbette gidip de bmw mercedes audi ile kıyaslama yapmıyorum, fiyat aralığı çok farklı sonuçta.. Ancak mitsubishi sahiplerine ait olmayan forumlarıda okursan net olarak göreceksin ki aynı segmentteki sportage, captiva, tiguan, qasqai, ix35, crv kıyaslamalarında satış verisi en az olan ve birçok handikapı olan asx.. Neden bu kadar takıldınız anlamadım, sonuçta bende aldım kullandım ve heleki İzmir yolunda Sabuncubelinden geçerken yanımdan dizel clio nun bile basıp geçmesinden çılgına dönüyordum. Yol sesini inanılmaz hissettirmesi, otomatik vitesinin olmaması, yokuşta bayılması ve yetersiz kalması, kalitesiz iç mekan ve piyasasının düşük olması (6 ayda sattım aracımı) senin için sorun değilse peki güle güle kullan.

Meseckin, benzinli ile de kıyaslama yapayım o zaman senin için, benzinli meganın torku (ki daha alt devirde o torku veriyor), senin asx den 5 Nm daha fazla.. Karşılaştırdığım araç da megane, suv araçlardan hiçbiri değil.. Rakip suvların verilerine bak ve bir kullan ne demek istediğimi görürsün.

Ben bu aracı yine ek araç olarak tutacaktım nasılsa kısa mesafe iş için kullanılacak diye, keza şimdi yeni şirket aracı bakıyorum, ama bayi bile biran evvel okut, yoksa elinde kalır deyince sattım.

Derdim aracı kötülemek falan değil, keza motorunun sorunsuzluğunu ve fiyatına göre dış görselini beğendiğimi yazdım. Ama debriyajı aracın hızlı gidiyor ve yaklaşık 1700 - 2000 tl ye değişiyor, bilginiz olsun.

meganeye yanlış bakmışsın asxin torku 5 nm daha fazla ve megane 4500 devirde max. torku veriyor (renaultun web sitesinin verilerine göre) asxin hızlanmasıda bg de yakışıda daha iyi:) önemli olan o değil yok 5nm fazla yok 5 bg az vs.olması değil önemlii olan japonların atmosferik motorda uzman olması en sorunsuz performans yakış konularında atmosferiğe göre lider olması.
3 tip motor var turbo dizel turbo benzinli ve atmosferik herkesin seçimi farklı ben uzun süre sorunsuz binmek ve yakıtta tasarruf etmek için asx aldım. turbolu araçların kullanımı bakımı çok farklı.. turbolu olduğundan 5-6 sene sonra kullanımdan vs sıkıntı yaratabilir. isteyen alıp biner isteyen binmez her aracın sürüşü farklı verdiği zevk farklı buradaki arkadaşların çoğu asxin belirgin özelliklerini sevdikleri için aldılar ve görünüşe göre gayet memnunlar. asxin rakibi araçların tüm özellikleri belli siz clioya geçildim diyorsunuz en düşük dizel torku 190nm ki bu araçları rampada kaldıramadıklarını ilk ağızdan duydum (astra sedan 1.3) herkesin kıyaslaması farklı öncelikleri farklı siz yazdıklarınızda biraz daha ölçülü , doğru veri vermeye davet ediyorum

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 148 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye