Zaman: 04 Eki 2025 11:13

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217 ... 258  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Carisma Sahipleri Buraya...
MesajGönderilme zamanı: 12 Ağu 2012 00:20 
Kullanıcı avatarı

İsim: bekir
Araç: 2002 1,6 avance hp
serhkan yazdı:
Merhabalar yedek parça sıkıntısı yaşıyorum. 1.8 gdi aracıma ateşleme bobini ariyorum elinde olan parcacınız vs varmı yardımcı olursanız memnun olurum..

ekopar Bülent bey 0532 496 30 85 çok ilgili bir satıcı forumdan aradığınızı söyleyin elinden geleni yapar.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Ağu 2012 08:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: mustafa
Araç: 2001 carisma 1.8 gdi hb elegance at
Meslek: Denizci
Selamun aleyküm ,

2001 1.8 gdi için yakıt basınç sensörü arıyorum , yetkili servisi aradım sağlıklı bir bilgi alamadım , deponun içindemi dışındamı gibi sorularla karşılaştım , bilmiyorum nerede olduğunu dedim , depo dışındaki regülatör ile ilgili fiyat alabildim 330 tl , yakıt basınç sensörü ile ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ederim ,

Saygılarımla ,

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Ağu 2012 11:28 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Meslek: memur
Kan grubu: A+
gdi lerde ayrı bir yakıt pompası varmış ve 9Bin TL. gibi bir değişim maliyeti varmış. geçen gün yetkili servisten ayrılma bir ustayla tanıştım. ben 2500TL. ye tamir ediyorum. dedi. bana rakamlar abartılı geldi ama bu konu bildiğim bir konu değil sadece duyduğumu söylüyorum. usta yeni yer açmış daha önce bursada mitsu yetkili servisi olan ama yetkili servisi devam etmeyen yerde bir kere görmüştüm. şimdi kendi yerini açmış. çok fazla muhabbetim olmadı yani. şu an için iyidir kötüdür diyemem. ustanın bilgileri: ömer Mermer, 0533 517 88 38, Eray oto,bursa. mitsu forumdan arıyorum denirse kolaylık yapacağını da söyledi. iletişime geçen arkadaşlar forumu da bilgilendirirse sevinirim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Ağu 2012 11:34 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Kan grubu: A+
kupelioglu yazdı:
İlhami bey benzin pompası konusunda role takılarak pompa arızalarını minumuma indirildiğini duymuştum bazı ustalar tavsiye ettiler bazıları ise tereddütte kaldılar aslında maliyeti 50 TL taktırmayı düşünüyorum ama sizin tavsieniz nedir? bu arada formda paylaştığınız Bülent bey çok kez iritibata geçtim çok faydasını gördüm. aslında muhabbeti bile o kadar güzel ki. sık sık aaramak isitiyorum:)

benzin pompasına takılan roleyi lpg ci bir arkadaşıma sordum. tavsiye ederim dedi. ilk çıkan modellerde araç lpg ye geçer geçmez pompayı durdurduğundan ve de lpg de motora tam ulaşmadığından stop etme veya vuruntu/silkeleme oluyormuş. yeni modellerde araç lpg ye geçtikten 5 sn. sonra pompayı stop ettirdiğinden herhangi bir sıkıntı olmuyormuş.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Ağu 2012 13:12 
Kullanıcı avatarı

Selamun aleyküm ,

Biraz araştırdım soruşturdum bende , iyice karıştı durum , ekopar Bülent bey ile görüştüm çok ilgili bir bey , servis ile görüşmüş mr560127 kodlu bir parçayı söyledi google dan yazınca görsellerde çıkıyor küçük bir parça 700 tl civarı bir fiyatı varmış , başka forumları da gezdim yine yakıt basınç sensörü arızasını benzin pompasını değiştirerek sorunu çözenleri gördüm , ustam aracılığı ile yine başka bir yetkili servisten bilgi ve fiyat aldım yakıt basınç sensörünün depo içindeki benzin pompası üzerinde bulunduğunu komple benzin pompasının değişmesi gerektiği bilgisini aldım 1300 tl civarı , cumartesi günü yakıt deposunu komple söktürüp içine baktık pislik falan yoktu , yalnız depoyu boşalttığımız için sanıyorum depoyu takıp çeyrek depo olan benzini tekrar doldurup aracı çalıştırdığımızda hemen arıza ışığı yanmıştı ve yakıt basınç sensörü idi yine arıza ve 4000 - 5000 devirlerde tıkanıyordu araba , önceki tecrübelerime dayanarak ( benzin katkıları konusu ) depoyu hemen fulledim ve sıkıntı ortadan kalktı , bende şu aşamada bi şey yapmamaya karar verdim sadece arada bir arıza lambası yanıyor herhangi bir sıkıntı yok , ilk fırsatta würth benzin katkısı koyacağım.

Saygılarımla ,

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Ağu 2012 18:57 
Kullanıcı avatarı

İsim: Levent
Araç: mitsubishi colt
Kan grubu: brh+
mtekne yazdı:
Selamun aleyküm ,

Biraz araştırdım soruşturdum bende , iyice karıştı durum , ekopar Bülent bey ile görüştüm çok ilgili bir bey , servis ile görüşmüş mr560127 kodlu bir parçayı söyledi google dan yazınca görsellerde çıkıyor küçük bir parça 700 tl civarı bir fiyatı varmış , başka forumları da gezdim yine yakıt basınç sensörü arızasını benzin pompasını değiştirerek sorunu çözenleri gördüm , ustam aracılığı ile yine başka bir yetkili servisten bilgi ve fiyat aldım yakıt basınç sensörünün depo içindeki benzin pompası üzerinde bulunduğunu komple benzin pompasının değişmesi gerektiği bilgisini aldım 1300 tl civarı , cumartesi günü yakıt deposunu komple söktürüp içine baktık pislik falan yoktu , yalnız depoyu boşalttığımız için sanıyorum depoyu takıp çeyrek depo olan benzini tekrar doldurup aracı çalıştırdığımızda hemen arıza ışığı yanmıştı ve yakıt basınç sensörü idi yine arıza ve 4000 - 5000 devirlerde tıkanıyordu araba , önceki tecrübelerime dayanarak ( benzin katkıları konusu ) depoyu hemen fulledim ve sıkıntı ortadan kalktı , bende şu aşamada bi şey yapmamaya karar verdim sadece arada bir arıza lambası yanıyor herhangi bir sıkıntı yok , ilk fırsatta würth benzin katkısı koyacağım.

Saygılarımla ,

öncelikle geçmiş olsun inşallah sorunun bian önce hallolur bundan bir yıl önce aynı problemle bende karşılaştım aracım 4000 deviri bi geçiyor bi geçmiyodu sonundada arıza ışığım yandı ve yüksek basınç sensörü arızası verdi arabayı Alpay ustaya götürdüm ve direk problemin benzin pompasından kaynaklandığını bilgisayara bağladığındada benzin basıncının yetersiz olduğu gösterdi Uçkun otodan çıkma yüksek basınç benzin pompası(600 tl) alıp taktım ve 1 yıldırda hiçbir sıkıntı yaşamadım ve yakıtımda benzin pompasını değiştirdikten sonra yakıtımda çok düzeldi birde aracınız yenimi eski kasamı bildiğim kadarıyla eski kasanın benzin pompası zor bulunuyor

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Ağu 2012 15:49 
Kullanıcı avatarı

Selamun aleyküm ,

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim , aracım yeni kasa , bende yakıt basınç sensörü arızası veriyor , anladığım kadarı ile bu arızaya sebep olabilecek 3 etken var , yakıt basınç sensörü , yüksek basınç pompası ve depo içindeki benzin pompası , bende depo içindeki benzin pomansının değişmesi ile arızanın çözüleceği kanısı oluşmaya başladı ama şimdilik değiştirmeye niyetim yok , zira arada bir arıza lambası yanmasından başka bir sıkıntı yok şu an , 3. vites 190 ı hala göruyor :) , orjinal parçalar çok pahalı 3 ü birden araba parası , daha önce kullandığım bor benzin katkısının pompa içinde kalıntı oluşturduğunu düşünüyorum , yorumlardan çok kaliteli olduğunu düşündüğüm würth benzin katkısı kullanıp durumu gözlemleyeceğim.

Saygılarımla ,

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Ağu 2012 16:50 
Kullanıcı avatarı

Araç: carisma gdi
Meslek: öğrenci
arkadaşlar arabayı ilk çalıştırdığımda torpidonun oradan çıt çıt çıt diye bir ses geliyor ,kalorifer perde sıyırmış olabilir gibi birşey dediler . daha önce başına böyle birşey gelen var mı ? kendi başımıza halledebiliceğimiz birşey midir hemen bakayım :) iç hava sirkülasyon düğmesini iptal etmenin bir yolu yokmudur o düğmeye basıp kanalı değişince ses kesiliyor . off konumu yokmu o tuşun ?

Bir de 2 gün önce soğutan klima bugun çok sıcak üfledi , gazı bitiyor olabilir dediler sizce ? .

Brbirimize yardımcı olmaya çalışalım arkadaşlar şimdiden teşekkürler .

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Ağu 2012 19:25 
Kullanıcı avatarı

İsim: Serhkan
Araç: carisma 1.8 gdi
Meslek: serbest
tuvalrones_23 yazdı:
arkadaşlar arabayı ilk çalıştırdığımda torpidonun oradan çıt çıt çıt diye bir ses geliyor ,kalorifer perde sıyırmış olabilir gibi birşey dediler . daha önce başına böyle birşey gelen var mı ? kendi başımıza halledebiliceğimiz birşey midir hemen bakayım :) iç hava sirkülasyon düğmesini iptal etmenin bir yolu yokmudur o düğmeye basıp kanalı değişince ses kesiliyor . off konumu yokmu o tuşun ?

Bir de 2 gün önce soğutan klima bugun çok sıcak üfledi , gazı bitiyor olabilir dediler sizce ? .

Benim aracımdada aynı problem var kışın o ses yoktu şimdide yaz dolayısıyla yapıyor herhalde çok enteresan bir araba ya... Hobi olarak parçalayıp sökeceğim arabayı o derece taktım bu arabayı kafama :)) Sorunu merakla bekliyorum ne cıkacak acaba..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Ağu 2012 19:27 
Kullanıcı avatarı

İsim: Serhkan
Araç: carisma 1.8 gdi
Meslek: serbest
kupelioglu yazdı:
serhkan yazdı:
Merhabalar yedek parça sıkıntısı yaşıyorum. 1.8 gdi aracıma ateşleme bobini ariyorum elinde olan parcacınız vs varmı yardımcı olursanız memnun olurum..

ekopar Bülent bey 0532 496 30 85 çok ilgili bir satıcı forumdan aradığınızı söyleyin elinden geleni yapar.

Teşekkür ederim hocam umarım uygun bir fiyatla bulunur bu parça. Forum da öyle parçalar arıza yapmış ki maşallah çıkmaları bile iyi paralara satılıyor. En son oldu olacak kendi arabamı parça parça satılığa cıkarırsam satın aldığım fiyatın üstünde kar ederim Niye böyle bir durum var bu arabada ya Türkiye'de sıkıntısı var bu aracın..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Ağu 2012 20:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: İbrahim Vural
Araç: Outlander 2011>Renault Fluence ZE
Meslek: Aile Hekimi
Kan grubu: B +
Arkadaşlar hepinizin kadir gecesi mubarek olsun. Allah hayırlara vesile kılsın

''Elbette güçlükle beraber şüphesiz bir kolaylık vardır.Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır.Öyleyse, bir işten boşalınca ötekine başla(yıp yorul). Ve ümit edeceğini yalnız Rabbinden iste.'' (İnşirah Suresi 5-8)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 14 Ağu 2012 21:18 
Kullanıcı avatarı

mtekne yazdı:
Selamun aleyküm ,

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim , aracım yeni kasa , bende yakıt basınç sensörü arızası veriyor , anladığım kadarı ile bu arızaya sebep olabilecek 3 etken var , yakıt basınç sensörü , yüksek basınç pompası ve depo içindeki benzin pompası , bende depo içindeki benzin pomansının değişmesi ile arızanın çözüleceği kanısı oluşmaya başladı ama şimdilik değiştirmeye niyetim yok , zira arada bir arıza lambası yanmasından başka bir sıkıntı yok şu an , 3. vites 190 ı hala göruyor :) , orjinal parçalar çok pahalı 3 ü birden araba parası , daha önce kullandığım bor benzin katkısının pompa içinde kalıntı oluşturduğunu düşünüyorum , yorumlardan çok kaliteli olduğunu düşündüğüm würth benzin katkısı kullanıp durumu gözlemleyeceğim.

Saygılarımla ,

herkesin kadir gecesi mübarek olsun anladığım kadarıyla istanbulda oturuyosun uygun olduğun bir vakit Alpay ustaya bi uğra hiç olmazsa sorununun ne olduğunu anlarsın bu arada yakıt basınç sensörünün çıkma fiyatıda 250 tl idi eğer benzin ponpan arızalı ise yakıtında fazla olması gerekir würth benzin katkısını kesinlikle tavsiye ederim kullanıyorum ve gerçekten çok faydasını gördüm iyi akşamlar

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ağu 2012 00:42 
Kullanıcı avatarı

Araç: carisma gdi
Meslek: öğrenci
serhkan yazdı:
tuvalrones_23 yazdı:

Benim aracımdada aynı problem var kışın o ses yoktu şimdide yaz dolayısıyla yapıyor herhalde çok enteresan bir araba ya... Hobi olarak parçalayıp sökeceğim arabayı o derece taktım bu arabayı kafama :)) Sorunu merakla bekliyorum ne cıkacak acaba..

sinir edici bi ses gerçekten , hava sirkulasyon motoru hep devrede olmak zorunda mı peki off tuşu olsa ne güzel olur . :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ağu 2012 07:56 
Kullanıcı avatarı

[/quote]
herkesin kadir gecesi mübarek olsun anladığım kadarıyla istanbulda oturuyosun uygun olduğun bir vakit Alpay ustaya bi uğra hiç olmazsa sorununun ne olduğunu anlarsın bu arada yakıt basınç sensörünün çıkma fiyatıda 250 tl idi eğer benzin ponpan arızalı ise yakıtında fazla olması gerekir würth benzin katkısını kesinlikle tavsiye ederim kullanıyorum ve gerçekten çok faydasını gördüm iyi akşamlar[/quote]

Selamun aleyküm ,

Evet ikamet istanbul , yakıt durumu gayet makul şehir içi sakin kullanım 8 lt - normal kullanım 10 lt / 100 km , şehir dışı normal kullanım 6 - 7 lt - civarlarında. Alpay ustaya nasıl ulaşabilirim ?

Saygılarımla ,

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ağu 2012 18:02 
Kullanıcı avatarı

Selamun aleyküm ,

Evet ikamet istanbul , yakıt durumu gayet makul şehir içi sakin kullanım 8 lt - normal kullanım 10 lt / 100 km , şehir dışı normal kullanım 6 - 7 lt - civarlarında. Alpay ustaya nasıl ulaşabilirim ?

Saygılarımla ,[/quote]

YILDIZLAR (İKİTELLİ) Basın Ekspres yolu No: 21/2 Hürriyet gazetesinin tam karşısı tel no 212 470 51 51

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 15 Ağu 2012 21:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ergin
Araç: Mitsubishi
Meslek: Oto Teknik
Kan grubu: B+
arkadaşlar 18 carizma arac ların benzin basınc pompası kesinlikle tamir olmaz paranızı boşuna harcamayın cıkma olarak artık piyasada cok benzin basıncı 4.6 ile 5.3 arası olması gerekiyo eyerki arac rolantide basınc bu deyerlerden düşük cıkıyosa ozaman parca bozuk tur 0555 965 06 49 istiyen istediyi zaman arıya bilir carizma konusunda herkese yardımcı olurum 15 senelik mıtsubıshi deneyimimle

Japon Kore Araç Tamirinde Tek Adres

http://www.uzmanjapon.net/
Resim

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Ağu 2012 17:06 
Kullanıcı avatarı

evet aynen dediğiniz gibi benim bozuk benzin pompası 2.0 filan gösteriyodu diğerini takınca 4.9-5.0 göstermişti

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Ağu 2012 15:23 
Kullanıcı avatarı

İsim: fatih
Araç: mitsubishi carisma avance 1.6
Meslek: maden mühendisi
vural 2005 oradamısınız

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Ağu 2012 15:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: fatih
Araç: mitsubishi carisma avance 1.6
Meslek: maden mühendisi
benim 2003 model carisma avance 1,6 arabam var.bu arabanın benzin deposunun üstünde arka koltukalrında altında 2 bor var biri çatlak sordum komple değişmesi lazım dediler 900-1000 tl bende üstüne japon sürdüm şimdilik pek sorun yok gibi bide yol bilgisayarı 10 lt aşağı düşmüyor bu normalmi şehir içi kullanıyorum anormal ise ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Ağu 2012 18:56 

İsim: ufuk
Araç: 1,3multijet
Meslek: Photoshop
Kan grubu: arh+
torobos yazdı:
benim 2003 model carisma avance 1,6 arabam var.bu arabanın benzin deposunun üstünde arka koltukalrında altında 2 bor var biri çatlak sordum komple değişmesi lazım dediler 900-1000 tl bende üstüne japon sürdüm şimdilik pek sorun yok gibi bide yol bilgisayarı 10 lt aşağı düşmüyor bu normalmi şehir içi kullanıyorum anormal ise ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz

1,6 için
normal şehir içi 10lt çok bir rakam değil.bende şehir içinde sıfırlarsam yaklaşık 14lt gibi gösteriyor.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217 ... 258  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye