Zaman: 17 Oca 2026 18:26

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 42 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Asx Alma
MesajGönderilme zamanı: 24 Nis 2013 13:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erdem
Araç: ASX 2011
Meslek: Denetim
Muratkarakaya yazdı:
Bir şey daha sormak istiyorum. Test sürüşü bu hafta yapacağım. Telefon açıp haberdar edecekler. Peki bütün herşeyi hallettik pazarlığı yaparken ne yapmalıyım? Yanında hangi şeyleri almalıyım? Tahminen kaç paralık indirim yaparlar?

Valla bayilerin ne kadar indirim yapacağı belli olmaz ama ben 8 ay önce aldığımda bayiler sözleşmişçesine aynı fiyatı vermişlerdi, ama ben aldığım bayiye ekstra olarak tavan rayı, krom egzos ucu, arka camlara 3m cam filmi, kaput koruma filmi, boya - koltuk koruma vs'yi eşantiyon olarak yaptırtmıştım :D
naçizane tavsiyem ilk etapta fiyat pazarlığı yapın, pazarlığın belli noktada tıkanması durumunda eklentilere geçin...

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: Asx Alma (Al al :) )
MesajGönderilme zamanı: 24 Nis 2013 22:35 
Kullanıcı avatarı

İsim: aydın
Araç: asx 2012
Meslek: öğretmen
Kan grubu: b+
degerli meslektasım bir memur olarak eger babadan kalma birseylerin yok ise arabanın baz modeli hertürlü ihityacını karsılamaya yeter. hani diyorlar ya arabayı park ettikten sonra döner bakarsın aynen oyle olursun. asx aşk tır bindikçe bağlanırsın. yakıtta eşii benzeri yoktur bugün bir sportage ciyi çıldırttım. kocaeli ünv. bir hoca gecen hafta 53000 almıs. dün bayiye ugradım 2012 az kalmıs haberin olsun 2013 galiba 62 küsür ile gelecek ama hiç bir donanımsal değişiklik yok. lpg ye ihtiyacın olmaz bugün 120 140 ortalama izmit istanbul yaptım net ortalama 6.1 ltre yaktılpg taksan 2 senede amorti etmez. kısacası bu arabayı alır biner hergn kendini daha iyi hissedersin.
201

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Nis 2013 23:06 
Kullanıcı avatarı

İsim: Murat
Araç: Megane 2 dci
Kan grubu: 0+
kanca58 yazdı:
degerli meslektasım bir memur olarak eger babadan kalma birseylerin yok ise arabanın baz modeli hertürlü ihityacını karsılamaya yeter. hani diyorlar ya arabayı park ettikten sonra döner bakarsın aynen oyle olursun. asx aşk tır bindikçe bağlanırsın. yakıtta eşii benzeri yoktur bugün bir sportage ciyi çıldırttım. kocaeli ünv. bir hoca gecen hafta 53000 almıs. dün bayiye ugradım 2012 az kalmıs haberin olsun 2013 galiba 62 küsür ile gelecek ama hiç bir donanımsal değişiklik yok. lpg ye ihtiyacın olmaz bugün 120 140 ortalama izmit istanbul yaptım net ortalama 6.1 ltre yaktılpg taksan 2 senede amorti etmez. kısacası bu arabayı alır biner hergn kendini daha iyi hissedersin.
201

Babadan kalma bir şey yok zaten. Baz modelini almayı planlıyorum. 2012 modelin az kalması biraz moralimi bozdu. Haziran gibi almayı planlıyorum. Erzurum Araz bayisine gelince test sürüşüne çıkacağım. Ama bugün baktım hala gelmemiş. Birazda pek ilgi görmeyen bir marka olduğu için şansım olur diye düşünüyorum. Buradakiler ne var ne yoksa wv başka bir şey yok. Adamlar 6 ay sonrasına gün verir hale gelmişler.. Ben aşırı hız yapamam. Max. hız 120.

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: Asx Alma
MesajGönderilme zamanı: 24 Nis 2013 23:09 
Kullanıcı avatarı

Hydepark yazdı:
Muratkarakaya yazdı:
Bir şey daha sormak istiyorum. Test sürüşü bu hafta yapacağım. Telefon açıp haberdar edecekler. Peki bütün herşeyi hallettik pazarlığı yaparken ne yapmalıyım? Yanında hangi şeyleri almalıyım? Tahminen kaç paralık indirim yaparlar?

Valla bayilerin ne kadar indirim yapacağı belli olmaz ama ben 8 ay önce aldığımda bayiler sözleşmişçesine aynı fiyatı vermişlerdi, ama ben aldığım bayiye ekstra olarak tavan rayı, krom egzos ucu, arka camlara 3m cam filmi, kaput koruma filmi, boya - koltuk koruma vs'yi eşantiyon olarak yaptırtmıştım :D
naçizane tavsiyem ilk etapta fiyat pazarlığı yapın, pazarlığın belli noktada tıkanması durumunda eklentilere geçin...

Daha Asx i görmedim. Fiyatta indirim olmazsa bende sizin dedikleriniz almayı planlıyorum aslında. Beyaz renkli olsun istiyoruz eşimle beraber. Bugün balkondan dışarı bakarken beyaz bir tane gördüm. Çok yakışan bir renk ve mest oldum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Nis 2013 23:10 
Kullanıcı avatarı

Bu arada başlığı değiştirmişsiniz :) Gaza geldim alacağım ama işte haziranı beklemem lazım. İnşallah sizlerin de duası ile bu arabayı alır, uzun yıllar sorunsuz binerim

Başa Dön
 Mesaj Başlığı: Re: Ynt: Asx Alma (Al al :) )
MesajGönderilme zamanı: 24 Nis 2013 23:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: Kutay
Araç: 1.3 Colt AMT
Meslek: Öğr.
Hocam bizde sportage var. Uzun yolda 200 km gidince ancak 8.5 e iniyir. Sehir ici ekonimik 9.5 azcik basiyim dedinmi 10.5

Saygilar.

(Bi onceki model bizimki ama iyilesmeler olmustur muhakk yenide )

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

En son vtechno tarafından 28 Nis 2013 00:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Nis 2013 15:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gültekin Altan
Araç: ASX
Meslek: SMMM
Kan grubu: A+
Başlığı deüiştiren arkadaşlar... Teşekkürler... :MCT:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Nis 2013 15:36 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ö.ÖLMEZ
Araç: Colt AMT
Meslek: Tekstil M
Kan grubu: A +
get1187 yazdı:

:LOL: Başlık bomba olmuş :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Nis 2013 00:04 
Kullanıcı avatarı

İsim: mehmet
Araç: asx
Kan grubu: A
bende yeni asxlendim. tüm türkiyede inci beyazı aradım istanbulda buldum hiç sıkılmadan uşaktan almaya gittim. bence aracı almak için erzuruma gelmesini beklemeyin aracı alınca uzunca sürmek güzel oluyor. yalnız aldımğım yerde park sensörü ile anlaşmıştım en dandiğini takmışlar sanırım. arabayı yıkatınca baya bi çığlık attı park sensörü. arabayı teslim ederkende pek bişey anlatmadılar. o yüzden ulugölden pek memnun kalmadım. birde tırtıklı yollarda göğüsten ve sürücünün yanındaki kemer kutusundan ses geliyor. sizdekiler nasıl acaba nasıl giderdiniz bu sesleri

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Nis 2013 13:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: emre
Meslek: banka
Arkadadlar merhaba,
Bende asx arastiranlardanim. Dun bir arac bakmaya gittim arac dis olarak cok temiz,tramerden 2 kaydi cikmakta galerinin dedigine gore on kaput degismis ve 4 lastik bicaklanmis bunlarla ilgiliymis ve ulugollerde yaptirilmis.ulugollere kontrole goturemedim ama pazarteai goturebilirim. Araci 37500e birakti. Ama kaput degismis deyince acikcasi korktum.aracin ustune birsey dusmesi sonucu degismis dendi. Sizce uzakmi durmaliyim ne tavsiye edersiniz?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Nis 2013 12:41 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
ZGRYDMR yazdı:
get1187 yazdı:

:LOL: Başlık bomba olmuş :D

dokunduğumuz belli olsun di mi yani...boşuna yeşermedik biz burada

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Nis 2013 13:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ö.ÖLMEZ
Araç: Colt AMT
Meslek: Tekstil M
Vaay :D
Yakışır hocama...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Nis 2013 19:58 
Kullanıcı avatarı

Tekrardan selamun aleyküm. Arkadaşlar bugün beni Mitsubishi'den aradılar. Arabaya bakmak için eşimi de yanıma alıp gittim. Akşam üzeri gördü eşimde arabayı. Ama maalesef 2012 invite modeli değil, 2013 model gelmiş 2 tane. Biri beyaz biri siyahtı. Beyaz çok güzel duruyordu amma velakin fiyatı 60000tl dedi. Megane 2 dizel var bende takas yapıp üstüne maksimum 40000 tl verebilirim dedim. Şimdilik beklemeye aldım. Kampanya yapmazlarsa muhtemelen c sınıfı jettaya bakacağız...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 Nis 2013 23:28 
Kullanıcı avatarı

Bir de arkadaşlar kışın geç çalışma veya çalışmama 5-6 seferde çalışma gibi sorunlar okudum ne derece doğru? Kışın eksi değerlerde yaşayan biri olarak bu benim için önemli bir sorun olur? Satış elemanına sordum öyle bir şey olmadığını söyledi ne derece doğrudur?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Nis 2013 10:37 
Kullanıcı avatarı

Yeni modellerde öyle bir sorun yok. Sorun da zaten soğukta çalışmama değil genel olarak geç çalışma idi. Garantiden parçayı değiştirdiler o da bitti...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 30 Nis 2013 12:41 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erkan
Araç: 2012 ASX invite
Meslek: Doktor
Kan grubu: ARh+
Ben ağrı patnos da çalışıyorum. 8 martta almıştım aracı. yani bu kış çok da soğuk geçmedi ama yine soğuk geceler olmuştur muhakkak. ve ben hiç bir sabah marşı iki sefer basmadım. canavar gibi maşallah.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 May 2013 01:12 
Kullanıcı avatarı

Araç: asx 2011
Meslek: elektronik
get1187 yazdı:
Yeni modellerde öyle bir sorun yok. Sorun da zaten soğukta çalışmama değil genel olarak geç çalışma idi. Garantiden parçayı değiştirdiler o da bitti...

iyi günler
siz herhalde mivec parçasını değiştirttiniz.
benim araçtada aynı sorun var ama motora yapılacak müdahale sonucu ileride bir sıkıntı yaratacağı korkusu var.araç konusunda aşırı orjinalcı hastasıyım.bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim.(servis müdahalesinden sonraki izlenimleriniz.)
teşekkürler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 May 2013 10:48 
Kullanıcı avatarı

Sonuçta takılan MIVEC dişlisi de orijinal. Motorun üst kapağı ile yan tarafını söküyorlar. Kimi servis yağı boşaltıyor kimi boşaltmıyor. Boşaltılan yağı gene içine koyuyorlar. Parça değiştikten sonra düşük vites ve devirlerde araç %5 -10 daha çekişli oluyor. Daha önceleri maximum performans ve minmum yakıt dengesini 25-28 C derecelerde elde ederken şu anda daha düşük hava sıcaklıklarında elde ediyorum. Bunun yanında son 1000 km min ortlaması 6,2 lt/100 km. Hatta Denizliye daha önceleri en düşük 4,9 ile gidebilirken şu anda 4,6 ya kadar düşebiliyorum.
Bence çekinmenize hiç gerek yok. Hemen değiştirtin parçayı. İlk değiştirtenlerden biriyim. Gayet memnunum...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 May 2013 18:33 
Kullanıcı avatarı

Kan grubu: A
lastiklere kaç hava basıyorsunuz?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 May 2013 20:33 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yusuf
Araç: 2010 Honda CR-V Excutive
Meslek: Öğretmen
Benimki de değişti. Gültekin abininde dediği gibi çekiş arttı. Yalnız arada sırada debriyaja basınca yani vites değiştirirken cırrrr yada sudan geçersinizde oluşan sesi duyarsınız ya onun gibi ses yapmaya başladı. Öncelikle belirteyim aracım lpg li. Ustaya sorduğumda normal zamanla geçecek dedi. Bakalım hayırlısı..

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 42 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye