Zaman: 16 Eki 2025 02:07

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 9 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 04 Haz 2014 17:24 
Kullanıcı avatarı

İsim: Alperen
Araç: Giulietta
Meslek: Mimar
Kan grubu: ARh+
Degerli forum uyeleri, sevgili arkadaslar... Uzun bir surenin ardindan tekrar forumunuzdayim. Is geregi Arabistan, Riyada tasindim. Yaklasik 4.5 aydir burdayim. Alistik sayilir iyice...

Buradaki mitsubishi piyasasi az, ozellikle bi onceki kasa lancer oldukca fazla... Cunku hala sifir olarak satiliyor :) Kopekbaligi lancer ise lancer ex diye geciyor, 2.0 150 beygir versiyonu var... Pajero oldukca var, 3.8 V6si mevcut onun da... Bi ara bayaa niyetlendim pajeroya, ikinci elleri 30-40 bin liraya bulunabiliyor.

http://www.alesayi-motors.com/en

Bu siteden burada satilan modelleri bulabilirsiniz... Dizel araba yok, butun arabalar benzinli, zira benzin tam anlamiyla sudan ucuz... Bir litre su 60 kurus civari iken bir litre benzin 35 kurus :) Bu arada bana pajero nasip olmadi ama 15-20 gun once 2010 model dodge charger aldim, 5.7 V8 :) Motoru ufak ama idare ediyorum iste :D

Benden simdilik bu kadar, tekrar hosbuldum :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Haz 2014 17:32 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Erhan
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Kalite Yöneticisi
Kan grubu: BRh+
Alperen selam,
Özlettirdin kendini :)

Evo yokmu oralarda?

Mitsubishi Lancer 1.8 CVT > Fiat Bravo > Alfa Romeo 159 > Opel Vectra 1.9 CDTI > Honda Type-R(EP3) > Ford Mondeo 2.0 TDCi/AT > Audi A4 2.0 TFSI Quattro S-Line/AT > Mitsubishi Lancer 1.8 INTENSE CVT...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Haz 2014 17:45 
Kullanıcı avatarı

Erhan selam, valla oyle oldu biraz, yeni ulke, yeni sehir, yeni is derken oyle oldu biraz :)

Burda piyasaya amerikanlar hakim... Sonra toyota ve hyundai geliyo... Avrupa arabasi yok denecek kadar az... Bugune kadar bi evo 8 bi de evo X gordum o kadar... Evodan daha cok ferrari lamborghini var buralarda :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Haz 2014 17:47 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Erhan
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Kalite Yöneticisi
Kan grubu: BRh+
Ne kadar kalacaksın orda?
Araç alıp satmakta bir sınır varmı?
Bol bol dene diğerlerini de :)

Mitsubishi Lancer 1.8 CVT > Fiat Bravo > Alfa Romeo 159 > Opel Vectra 1.9 CDTI > Honda Type-R(EP3) > Ford Mondeo 2.0 TDCi/AT > Audi A4 2.0 TFSI Quattro S-Line/AT > Mitsubishi Lancer 1.8 INTENSE CVT...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Haz 2014 19:26 
Kullanıcı avatarı

1-2 yıl daha buralardayım gibi görünüyor, kesin bişey yok... Valla şimdilik V8in tadını çıkarıyorum, sıkılırsam bakarız artık :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Haz 2014 20:19 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ali Akde
Araç: 2005 1.5 Instyle AMT
Meslek: Muhasebe Elemanı
Kan grubu: A +
Abi selamlar :) Ehliyetleri yeniledin tabi gelmezsin artık buralara :D

Gelirsen de 15 haziranda buluşma var bekleriz :D
Ne güzel memleket... Adamların orada yol bilgisayarına "acaba tüketim kaç litre" diye bakma gibi bir dertleri yok. Keyfini sür...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 04 Haz 2014 22:45 
Kullanıcı avatarı

İsim: Melih
Araç: Mitsubishi Lancer 1.6 İnvite SR
Meslek: Öğretmen
Kan grubu: Brh+
Tüpte sorun çıkariyor mu :grin:
Bircogumuzun hayali olan otomobillerden olusan bir repertuar olustursaniz biz de ailecek beğenerek izliyoruz deriz.
Güvenli sürüşler, bol kazançlar...

The Spirit of Competition

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Haz 2014 08:16 
Kullanıcı avatarı

İsim: faruk
Araç: asx
Meslek: serbest
sırf bu yüzden bile yaşanır orada 0.35 tl süperr :).
ayrıca sıfır araba fiyatlarıda çok ucuz orada onlarıda paylaşırsan sevinirim :).
ben gittiğimde gmc marka büyük 4X4 lerden çok vardı o zaman.
taxilerde toyota camry 3000 cc idi :).

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 05 Haz 2014 09:07 
Kullanıcı avatarı

Eyvallah saolun varolun :) Benzin derdi olmadan gazlamak muthis bi duygu ama trafik cilginlik seviyesinde... Adamlarin gozunde arabalar para etmedigi icin kimse deger vermiyo, o yuzden cogu araba vuruk icerisinde... En sol seritte giderken sizin de solunuzdan cilginin birinin 200le falan gecmesi olagan durum burada :) Hazir sizin orda youtube da acilmisken arab drift diye aratin, nasil insanlar arasinda araba kullandigimi anlarsiniz :)

Sifir fiyatlarina gelince insanin moralini bozacak seviyede... 80 bin TLye orda dizel korolla alirken burda o paraya sifir Escalade falan alabiliyorsunuz. Alirken vergi yok, kullanirken vergi yok... Kopekbaligi kasa lancer 2.0 otomatigi 30-35 bin TL civari, yine ayni motorlu GT versiyonu da 40 civariydi sanirim... 125 bin TLye ferrari F430 buldum siz hesap edin artik gerisini :D Ama su var, ozellikle avrupa araclarin servisleri inanilmaz pahali ve bi parcanin gelmesi icin 2 ay falan beklemeniz isten bile degil... Faruk beyin belirttigi gibi ozellikle amerikanlar ve 4x4ler cok... Toyotanin jipleri altin gibi fiyatlari yuksek olmasina ragmen aninda satiliyor... Ikinci el piyasasi ise daha dusuk ama sorun su ki gerek iklim sartlari, gerek tuvalete bile arabayla gitmeleri gerek arabayi umursamamalari yuzunden araclar cabuk yipraniyor... Binek araclarda 4-5 yasindan buyuk araba almak cok mantikli degil, 4x4ler biraz daha dayanabiliyor :)

Ben bayaa bi araba baktim, Porsche Cayenne turbo (arac muthisti ama 2004 modeldi bi de air suspensiyon arizali idi), Jeep grand cheeroke, Land cruiser prado vs vs ama aklim hep chargerdaydi... Benimkini ilanda gorunce hemen aradim, bi gunde gittim uzerime aldim geldim :) 2010 model, 72inde ilk sahibinden (Eleman yeni A7 almis, garajindan yer acilsin diye satiyodu) 5700 cc, V8, 370 Hp, 536 NM tork vs :) Fotolarini galeride paylasirim :)

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 9 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: