Zaman: 17 Oca 2026 23:06

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 47 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: asx almak istiyorum
MesajGönderilme zamanı: 14 Haz 2014 01:06 
Kullanıcı avatarı

İsim: deniz
Araç: asx2011
Meslek: öğretmen
Uzun zamandır forumu takip ediyorum.bende bir asx sahibi olmak istiyorum.yaz sonu gibi ikinci el invite model almak istiyorum.makyajli kasa çok farklı mi?

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: asx almak istiyorum
MesajGönderilme zamanı: 14 Haz 2014 08:32 
Kullanıcı avatarı

İsim: izzet
Araç: ASX, 2013
Meslek: öğretim üyesi
Kan grubu: AB+
makyajli kasa 2012 sonu ve 2013 modellerde var, bir önceki kasada daha kaliteli ve ses izolasyonu daha iyi olduğunu söylerler

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 14 Haz 2014 10:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: Aykut
Araç: ASX
Meslek: Turizm
Kan grubu: A +
Git sportage al.. 1 senedir satacağım ancak sattım, hoş satacağım anda da aynı anda 2 müşteri çıktı, ilginç bir durum oldu. Ayrıca yokuşlarda araç çok bayılıyor..

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 14 Haz 2014 17:49 
Kullanıcı avatarı

İsim: savaş
Araç: asx intense 2014
Meslek: doktor
Aykut bey aracını sattıktan sonra asx ile ilgili negatif yorumlara başladı. satmadan önce böyle konuşmuyordunuz. Sportage ve ix35 kullananların yakıtla ilgili yorumlarını bir okuyun istersiniz.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 14 Haz 2014 18:26 
Kullanıcı avatarı

İsim: Yusuf
Araç: 2010 Honda CR-V Excutive
Meslek: Öğretmen
türkiyeye gelen ilk asx'lerden birini almıştım. Satma sebebim otomatik bir araç almak zorunda kalmamdır. Temizini bulursan Asx'i gözün kapalı al derim. Yakıt derdin olmaz. hemde crossover bir araca binersiniz.

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK".

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 14 Haz 2014 18:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: Gültekin Altan
Meslek: SMMM
Kan grubu: A+
Sportage alanlar üstüne 5 bin daha verip tüp taktırıyor anca benimle aynı yakabiliyor. Üstelik onlarda yokuşta bayılıyor.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 14 Haz 2014 19:18 
Kullanıcı avatarı

İsim: barıs
Araç: asx
Meslek: memur
Kan grubu: 0rh+
aykutanil yazdı:
Git sportage al.. 1 senedir satacağım ancak sattım, hoş satacağım anda da aynı anda 2 müşteri çıktı, ilginç bir durum oldu. Ayrıca yokuşlarda araç çok bayılıyor..

Arkadaş yaptığınız yorumlar can sıkmaya başladı.Aracı anlamsız şekilde ve dayanaksız olarak sürekli kötülüyorsunuz.Her açılan başlığa olumsuz bir katkı yapmaya başladınız.Maksatlı davrandığınızı düşünüyorum.Site yönetiminin buna göz yummasınıda anlamıyorum.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 14 Haz 2014 19:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: savaş
Araç: asx intense 2014
Meslek: doktor
aykutanil yazdı:

Senin araban kazalı idi birde orasını burasını boyatıp 2011 model arabanı yanıltıcı ilan ile 2012 diye satmaya çalıştın tamponları beyaza boyatıp yeni kasalara benzettin buna rağmen aracını iyi de sattın bu forumda işin ne hadi başka foruma..

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 00:20 
Kullanıcı avatarı

Kardeşim ben objektif olarak yazıyorum, sırf bu foruma değil her foruma yazıyorum.

Önceden dediğimden bir fark yok.

Eğer aracı reno, peugeot, fiat, vb araçlarla kıyaslarsanız elbette onlardan iyi..

Yok ben aracı aynı fiyat aralığındaki kia, honda, chavrolet, hyundai vs ile kıyaslayacağım dersen onlardan kötü..

üst segmenti zaten yazmıyorum, adı üstünde üst segment ve açık ara üstün her yönüyle..

Ben de kullandım bu aracı, kötülemek için ne maksadım olabilir. saçma konuşmayın. ama objektif olmakta fayda var. Motor bayılması, piyasası olmaması , iç dizaynının çok eski olması, aşırı derecede ses geçirmesi vs geçtim, aracın hala malesefki otomatik viteslisi yok.. Ne yani yalan mı söyleyeyim. Araç sağlam mı sağlam.. Çünkü basit atmosforik motorla yapılmış. Ama gerçekleri göz ardı etmemekte fayda var. Önümüzdeki yıl sonunda bu aracın yerine çok farklı bir kasa çıkacak, o zaman hepten bitik, çünkü mitsubishi de akıllanmıştır ve illaki bu eksikliklerin bir kısmını düzelterek aracı yenileyekcektir.

Bu aracı alan bende dahil ilk etapta görselliğini beğenerek alıyor. Ama herkim sportage, crv, tiguan (ki tiguandan nefret ederim), captiva kullandıktan sonra evet bu araç daha iyi derse de bir şüphe ederim. Yoksa binek renault, peugeot vs ye karşı araç iyi.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 00:25 
Kullanıcı avatarı

buran26 yazdı:
aykutanil yazdı:

Senin araban kazalı idi birde orasını burasını boyatıp 2011 model arabanı yanıltıcı ilan ile 2012 diye satmaya çalıştın tamponları beyaza boyatıp yeni kasalara benzettin buna rağmen aracını iyi de sattın bu forumda işin ne hadi başka foruma..

önemsiz sebeplerden parça değişimi bana göre çok ciddi kayıplar doğurmaz.. Dolmuş önüne bakmadan kalktıgı için sağ iki kapı ve sağ aynası değişmişti aracın ki ben bunu ilanda da net olarak yazmıştım yanıltıcı olmasın diye. Ha evet illaki birkaç bin tl düşüğe gitmesi muhtemel ama gidipte uçuk bir fark olmaz değişim dahi olsa önemli bir sebepten olmadı ise.. araç ayrıca 2012 yılında trafiğe çıkışlı ama 2011 modeldi ve bu da net olarak yazıyordu. tamponlarıda makyajlı kasa çıkmadan daha aracı bayiden almadan boyatmıştım ki, keza aracı 27 aralıkta alacak iken tampon boya vs gibi işlemlerden dolayı 2 ocakta teslim almıştım.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 09:36 
Kullanıcı avatarı

İsim: izzet
Araç: ASX, 2013
Meslek: öğretim üyesi
Kan grubu: AB+
bence bütün bu tartışmalar yersiz arkadaşlar
insan sevdiğini ve beğendini alır ve kullanır, kaldıkı ASX oldukça gövenli ve kaliteli bir araçtır. ancak bu da her keze göre değişebilir...
kimi yakıtına, kimi duruşuna, kimi rengine vs vs göre araç seçer, ben şahsen ikinci eli var diye araba almam, dolayısyla görüşüm farklı...
unutmayin arkadaşlar temiz olduktan sonra her aracın müşterisi vardır... burası büyük bir ülkedir...
araçları birbirine göre kütülemek doğru değil arkadaşlar
hepinizi sağlık ve mutluluklar ... iyi sürüşler dilerim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 10:59 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erkan
Araç: 2012 ASX invite
Meslek: Doktor
Kan grubu: ARh+
Arkadaş, '' üst segmenti zaten yazmıyorum, adı üstünde üst segment ve açık ara üstün her yönüyle'' demiş ama kıyaslamasını da crv captivaya göre yapmış.
Tiguan ın asx inviteye denk gelen paketi sport&style ve fiyatı da 76 bin tl. Tiguanın asx ten üstün tarafları ikinci eli ve konforudur. başka ne numarası var tiguanın. oysa bu iki özellik dışında her şey asx lehinedir. ix35 ve sportage yi almamamın sebebi her ne kadar önyargılarım olsa da, yaktığı yakıt objektif olarak alınmama sebebidir.
Çok uzatmaya gerek yok. ASX süper bir araç değil. dezavantajlarını bilmeme rağmen bugün bir suv alacak olsam ve elimde de 50 bin tl param olsa yine asx alırdım. ama 100 bin tl olsa o zaman da crv alırdım. hatta 130 bin tl param olsa bu sefer de mercedes gla alırdım mesela :)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 12:31 
Kullanıcı avatarı

İsim: deniz
Araç: asx2011
Meslek: öğretmen
Benim için oönemli olan güvenlik o konuda asxe güveniyorum başka bir SUV düşünmüyorum.yokuslarda bayilma hissedilir derecede çok mu? Şimdiki aracim 1.3 multijet punto yokuslarda çekme fark eder mi?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 13:33 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erkan
Araç: 2012 ASX invite
Meslek: Doktor
aracı sakin sakin kullanırsanız yokuşlarda 5. vites yeterli gelmez, hatta bazen 4. vites bile yetersiz kalabiliyor. Ama 4 bin deviri geçtiğinizde 4. vites ile çıkmayacağınız yokuş pek kalmaz. bizim burada çok dik bir yokuş var, araçlar 70-80 gibi hızlarda yavaş yavaş tırmanırlar. ben de çoğu zaman onlara eşlik ederim. ama bazen acelem olunca 120-130 gibi hızlarda bile çıktığım olmuştur. devri yüksek tutmak çok önemli..
Şimdi şöyle bir durum var, ASX in yokuşlardaki hareketleri bu araca özel bir durum değil, atmosferik tüm araçlar bu şekilde davranır. ASX e göre sportage 80 kg, ix35 ise 110 kg daha fazla. o yüzden beygir ve torklarındaki az bir yükseklik, önemli bir performans farkı oluşturmaz, belki de daha kötüdür.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 14:36 
Kullanıcı avatarı

İsim: önder
Araç: Mitsubishi ASX İNTENSE 1.6 M/T
Meslek: Araştırma Görevlisi
ASX almak isteyen arkadaşların özenle ve dikkatle tüm başlıkları okumasını tavsiye ediyorum. Ki ben 2 ay araba piyasasını eksi ve artıları ile araştırdıktan sonra hiçbir arabayı test etmeden ASX aldım. Sonrasında farklı sınıflarda bir çok araba test ettim. Bana ASX ten sonra aynı fiyat aralığındaki tüm arabalar hikaye geldi. Arabayı alma amacınızı gözden geçirin. ASX herkesin kullanacağı araba değil. Herkesin yorum yapacağı araba da değil. Öyle kullanmayı ve dilinden anlamayı beceremeyip kötülemeye gerek yok. Ben de ilk aldığımda yüksekliğinden dolayı park edemiyodum ama şimdi daracık yerlerden geçiyorum. Yakıt konusunda dizellerle yarışan bu araba eğer performans arıyosanız da size cevap veriyor. Yok araba sollamıyo yok rampa çıkmıyo hikaye. Sen ne kullandığını bilecen. Atmosferik motor ve mivec motor. Sen o 4. viteste çıkamadığın rampayı al 2. vitese gazı kökle bakalım nasıl çıkıyo. Ben 2. viteste çok rahat kalkış yapıyorum o beğenilmeyen (?) araçla. Hikaye anlatmaya gerek yok. Piyasada bir sürü nissan var ama giden nissan görmedim. Rampada dizelinin tozunu attırdım. Bir de herşeyi geçtim otoparkta 'ya ben arabayı nereye koymuştum' derdi yok. Ya da hangisi benim araba derdi yok :) İsteyen istediğini desin. ASX zevk işi....

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 14:54 
Kullanıcı avatarı

tarantino10 yazdı:
Benim için oönemli olan güvenlik o konuda asxe güveniyorum başka bir SUV düşünmüyorum.yokuslarda bayilma hissedilir derecede çok mu? Şimdiki aracim 1.3 multijet punto yokuslarda çekme fark eder mi?

Ben 1.6 multijet doblo kullandım. 1.6 oysa 1.3 nasıldır bilemiyorum. kesinlikle araç sana daha iyi gelecek. sadece rampalar da vites küçültmek şartı ile. eğer dizelin düşük devirdeki maksimum tork muhabbetine alıştıysan unutman lazım. maksimum torku yüksek devirlerde veriyor araç. o sebepten vites küçültme seni her rampada uçurur. sıkıntı çekmezsin.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 15:40 
Kullanıcı avatarı

Alemsiniz... Clio'ya, Punta'ya göre araç iyi diyorsunuz, onda bile emin olamıyorsunuz.. Bırakında clio dan, punto dan iyi olsun, piyasada daha alt segment araç yok sonuçta.. Karşılaştırdığınız araçlar 60 - 75 beygirlik araçlar..

Kaldı ki, kıyaslama yapacaksanız aynı suv araçlarla kıyaslama yapmalısınız.

Araç sağlam evet.. Ve biri yazmış önceden park edemiyordum vs diye, aracın ölçülerin vw golf den küçük :) Yani park etmesi son derece kolay bir araç.. Ben kullanırken otoparka girip çıkarken yıllar önce Rıdvan Dilmen'in reklam filmindeki gibi park ediyordum :) Alıştıktan sonra park etmesi çok kolay bir araç..

Ama günümüzde aynı segmentteki suv araçlarla kıyaslandığında motorunun sorunsuzluğu dışında bir artısı olmayan bir araç..

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 16:01 
Kullanıcı avatarı

aykutanil yazdı:
Alemsiniz... Clio'ya, Punta'ya göre araç iyi diyorsunuz, onda bile emin olamıyorsunuz.. Bırakında clio dan, punto dan iyi olsun, piyasada daha alt segment araç yok sonuçta.. Karşılaştırdığınız araçlar 60 - 75 beygirlik araçlar..

Kaldı ki, kıyaslama yapacaksanız aynı suv araçlarla kıyaslama yapmalısınız.

Araç sağlam evet.. Ve biri yazmış önceden park edemiyordum vs diye, aracın ölçülerin vw golf den küçük :) Yani park etmesi son derece kolay bir araç.. Ben kullanırken otoparka girip çıkarken yıllar önce Rıdvan Dilmen'in reklam filmindeki gibi park ediyordum :) Alıştıktan sonra park etmesi çok kolay bir araç..

Ama günümüzde aynı segmentteki suv araçlarla kıyaslandığında motorunun sorunsuzluğu dışında bir artısı olmayan bir araç..

Evet alemiz haklısınız ama en azından tarafsız okuyabiliyoruz beyfendi. Ne yazmışım orda ilk aldığımda yüksek olduğundan. Ya siz bu arabayı kullandığınıza emin misiniz? Neyse gereksiz konuşmaya gerek yok beğenen alır beğenmeyen almaz yani. Siz her şeyi madem bu kadar biliyodunuz neden aldınız arabayı? test sürüşü yapmadınız mı?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 22:01 
Kullanıcı avatarı

İsim: Sinan UZUN
Araç: Mitsubishi ASX Invite
Meslek: .
Kan grubu: 0+
arkadaşlar 50.000 tl verip arabayı iyice araştırmadan içine sindirmeden kimse almaz.kimi tipine kimi dayanıklılığına kimi de çevresindekilere hava atmak için asx alır. sonuçta hepimiz aklı başında insanlarız. aldıktan sonra zaman içinde beklentiler değişir kullanım tarzı değişir değişir değişirr. kimi daha çok beğenir kimi de hayalkırıklığına uğrar hepsi bu.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2014 22:03 
Kullanıcı avatarı

İsim: Sinan UZUN
Araç: Mitsubishi ASX Invite
Meslek: .
Kan grubu: 0+
valla ben asx'in yığıldığını kaldığını hiç görmedim. rasathane yokuşlarında çengelköy e çıkarken veriyorum coşkuyu :D 1 vites düşürüyorum gerekirse uçuyorum... sollamalarda 5 ten 4 e düş bakalım araba kaplan gibi atılmıyor mu öne ?

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Bu başlık kilitlenmiştir mesajlarınızı düzenleyemez veya cevap gönderemezsiniz.  [ 47 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye