Zaman: 16 Eki 2025 07:47

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2011 13:33 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Zafer
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Teacher
Kan grubu: ARh+
Kürdistan diye bir yerin varlığından söz etmeleri peki ?TR'ye girdikten sonra çelik yelek ve kask giymeleri ? Bunlar açıkça belli ediyor zaten.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2011 13:47 
Kullanıcı avatarı

Araç: 2001 Carisma GDI Avance
Bir link var mi? Biz de izlesek...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2011 15:19 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Barış Yeniçeri
Araç: Ford Focus
Meslek: Bilgi Teknolojileri
Kan grubu: A+
_opeth yazdı:
az önce indirip izledim. haberlerde söylediği gibi Türkiye'yi kötüleme amaçlı herhangi bir propagandaları yok. Sadece Silopi'den giriyorlar ingiltere elçiliğinin verdiği yazıyı okuyorlar ve Şırnak, Hakkari, Siirt vb yerlerden hava karardığı zaman geçmeyin diye bir uyarı yazılmış. onlarda 324km olan şanlıurfa'ya gazlayarak gidiyorlar. bi de yolda bizim 6 tekerlikli büyük ismini hatırlayamadığım askeri aracı görüp "burda silahlar daha ciddi" filan diyorlar.

haber merkezlerimizde olayı çarpıtıp milletimize yediriyor.

Tamamını izlememişsin sanırım Vedatçım bariz kötüleme cümleleri var. Kuzey Irakta çıkarttıkları kaskları yelekleri Türkiye'de geri giriyorlar falan filan.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2011 17:56 
Kullanıcı avatarı

İsim: Serdar
Meslek: Şehir Plancısı
Kan grubu: 0+
Janissary yazdı:
_opeth yazdı:
az önce indirip izledim. haberlerde söylediği gibi Türkiye'yi kötüleme amaçlı herhangi bir propagandaları yok. Sadece Silopi'den giriyorlar ingiltere elçiliğinin verdiği yazıyı okuyorlar ve Şırnak, Hakkari, Siirt vb yerlerden hava karardığı zaman geçmeyin diye bir uyarı yazılmış. onlarda 324km olan şanlıurfa'ya gazlayarak gidiyorlar. bi de yolda bizim 6 tekerlikli büyük ismini hatırlayamadığım askeri aracı görüp "burda silahlar daha ciddi" filan diyorlar.

Tamamını izlememişsin sanırım Vedatçım bariz kötüleme cümleleri var. Kuzey Irakta çıkarttıkları kaskları yelekleri Türkiye'de geri giriyorlar falan filan.

Videoyu buradan seyredebilirsiniz : http://www.streetfire.net/video/top-gea ... 182600.htm

Ben de az önce izledim Türkiye ile ilgili kısmı. Opeth'e katılıyorum. Söylenenler propaganda değil bence.

Elçilikten gönderilen yazıda ek olarak, teröristlerin olduğu vs de söylenmiş. Kask ve çelik yeleği tekrar giymeleri de bundan.

Türkiye için Kürdistan demiyor, Kuzey Irak için diyorlar ve zaten o bölge Bölgesel Kürt yönetiminin kontrolünde. Kürdistan deniyor orada.

Ben özellikle sınır geçişindeki polislerin ciddi sert dikkatli görünmelerini sevdim. Geçirmiyorlar kolay kolay imajı vermişler. Polisler de çok artistler. Your are so funny man!

Urfa'da otel garajında arkada duran iki büyük Mercedes ve BMW'yi de unutmayın. Dandik bir tamircide de çekebilirlerdi o sahneyi, Irakta yaptıkları gibi.

Devamlı kamyonların geçtiği sınırdan başlayan şehirlerarası yolların çok düzgün olması zaten mümkün değil ki orada yardırıyorlar. Hızlarına göre rahat bile gidiyorlar.

Ben Hakkari ve Şırnak'a gidemedim hiç ama Batman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Midyat, G.Antep, Antakya
bu bölgeleri gezmiştim. Çok şaşırtmadı görüntüler.

Bir de Suriye'ye geçtikten sonra Türkiye'den daha iyi diyor adam. Onda da haklı. Bunu vize kalkması sonrası Suriyeye otomobili ile geçen o yolları kat eden arkadaşlarımdan duymuştum. Bu sanırsam bu ülkemizin hem güvenlik hem beceriksiz politikalar nedeniyle unutulmuş bölgeleri olması ile ilgili. Akıl almıyor tabi keşke böyle olmasaydı.

Habercilik ile ilgili de birşey söyleyeyim. Bu haber bu şekilde yayınlanmasaydı bu konu bu kadar kişiye ulaşmazdı. Şimdi herkes açıp izlemiştir. Ülkemizden ingilizler geçti. deseler kimse umursamazdı.

Ulaşım araçlarım:
1995 Scott Timber Adventurer
2009 Scott Scale 70
2011 Mitsubishi Lancer 1.8 CVT - Vialle Lpfi

En son serdarserdar tarafından 22 Oca 2011 19:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Oca 2011 18:44 
Kullanıcı avatarı

İsim: Serdar
Meslek: Şehir Plancısı
Kan grubu: 0+
serdarserdar yazdı:
Janissary yazdı:
_opeth yazdı:

Videoyu buradan seyredebilirsiniz : http://www.streetfire.net/video/top-gea ... 182600.htm

Ben de az önce izledim Türkiye ile ilgili kısmı. Opeth'e katılıyorum. Söylenenler propaganda değil bence.

Elçilikten gönderilen yazıda ek olarak, teröristlerin olduğu vs de söylenmiş. Kask ve çelik yeleği tekrar giymeleri de bundan.

Türkiye için Kürdistan demiyor, Kuzey Irak için diyorlar ve zaten o bölge Bölgesel Kürt yönetiminin kontrolünde. Kürdistan deniyor orada.

Ben özellikle sınır geçişindeki polislerin ciddi sert dikkatli görünmelerini sevdim. Geçirmiyorlar kolay kolay imajı vermişler. Polisler de çok artistler. Your are so funny man!

Urfa'da otel garajında arkada duran iki büyük Mercedes ve BMW'yi de unutmayın. Dandik bir tamircide de çekebilirlerdi o sahneyi, Irakta yaptıkları gibi.

Devamlı kamyonların geçtiği sınırdan başlayan şehirlerarası yolların çok düzgün olması zaten mümkün değil ki orada yardırıyorlar. Hızlarına göre rahat bile gidiyorlar.

Ben Hakkari ve Şırnak'a gidemedim hiç ama Batman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Midyat, G.Antep, Antakya
bu bölgeleri gezmiştim. Çok şaşırtmadı görüntüler.

Bir de Suriye'ye geçtikten sonra Türkiye'den daha iyi diyor adam. Onda da haklı. Bunu vize kalkması sonrası Suriyeye otomobili ile geçen o yolları kat eden arkadaşlarımdan duymuştum. Bu sanırsam bu ülkemizin hem güvenlik hem beceriksiz politikalar nedeniyle unutulmuş bölgeleri olması ile ilgili. Akıl almıyor tabi keşke böyle olmasaydı.

Habercilik ile ilgili de birşey söyleyeyim. Bu haber bu şekilde yayınlanmasaydı bu konu bu kadar kişiye ulaşmazdı. Şimdi herkes açıp izlemiştir. Ülkemizden ingilizler geçti. deseler kimse umursamazdı.

http://jamesinturkey.blogspot.com/2010/ ... ended.html

Burada da eleştirel bir yazı var. Programdaki yanlışları aktarıyor.

Ulaşım araçlarım:
1995 Scott Timber Adventurer
2009 Scott Scale 70
2011 Mitsubishi Lancer 1.8 CVT - Vialle Lpfi

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Oca 2011 19:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: Bil@l
Araç: Lancer 1.8 Intense CVT
Meslek: Bilg. Muh.
Kan grubu: B +
Ben de izledim. Cok kotu olmasa da hosuma gitmedi pek hos sayilmaz davranislari falan.

Artisler allah bilir arkalarindan ordu geliyordur koruma olarak oyle boru mu k.irakta dagda bayirda cekim yapacaksin filan.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 08 Şub 2011 18:13 
Kullanıcı avatarı

İsim: Çağrı
Araç: Colt 1.3 AMT
Kan grubu: B+
Sen elinde .50 kalibrelik tüfek mermisi şeklinde çakmakla, kapı panelleri sökülmüş arabayla sınıra gir. Dikkat çekip, laf yiyince de Türkler kötü, Türkler artiz.... Ben o çakmakla senin havaalanına girip cihazda ötsem kimbilir neler yaşanır orada.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: