Zaman: 03 Eki 2025 15:40

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 258  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Carisma Sahipleri Buraya...
MesajGönderilme zamanı: 27 Şub 2010 10:49 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
Hocam haçan nerdesun?

Bi el salla da görüşelim. Senin tesisatı bugün yapabiliriz.

0532 561 22 55

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Şub 2010 12:13 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Meslek: memur
Kan grubu: A+
hilmi yazdı:
akerimoglu yazdı:
Uşaklar ben gülmekten yarıldım :D Allah aşkına siz de bi göz atın. Hele ki moraliniz bozuksa, 1 dk içinde yerine gelecek. Gelmezse benim adım Ali değil :ROFL:
http://forum.donanimhaber.com/m_37021903/tm.htm
İlhami sen nasıl bir adamsın abi ya :ROFL: :ROFL: :ROFL:

avukatlığı geçmiş bu biraz ağu-katlık olmuş :D

ben zaten "avukat değilim avukatlık yapıyorum" diye her zaman söylerim. avukatlık dışında herşeyi SEVEREK yaparım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Şub 2010 12:21 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

akerimoglu yazdı:
av.ilhami yazdı:
arkadaşlar şu bostancı prins bayisi çetinsay otogazın DH de açtığı forum sayfasına en azından 1 cümlelik katkı (görüş) yapabilirmisiniz :beer:

Ben yazdım, hem de sağlam yazdım :D

teşekkürler türkiye :friends:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Şub 2010 12:28 

av.ilhami yazdı:
hilmi yazdı:
akerimoglu yazdı:
Uşaklar ben gülmekten yarıldım :D Allah aşkına siz de bi göz atın. Hele ki moraliniz bozuksa, 1 dk içinde yerine gelecek. Gelmezse benim adım Ali değil :ROFL:
http://forum.donanimhaber.com/m_37021903/tm.htm
İlhami sen nasıl bir adamsın abi ya :ROFL: :ROFL: :ROFL:

avukatlığı geçmiş bu biraz ağu-katlık olmuş :D

ben zaten "avukat değilim avukatlık yapıyorum" diye her zaman söylerim. avukatlık dışında herşeyi SEVEREK yaparım

Bu serbest meslek kazancı elde edenlerin alayı işinden memnun değil :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Şub 2010 12:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: TURGAY
Araç: RAV4-LİNEA
Meslek: KAMU
Akşam mesaiden sonra arabayı sanayiye bıraktım, usta 20 yıl önceden arkadaşım olur, akşam söküp indirmiş, sabah gelince de toplamış saat 10 da aradı, "bilader ön balatalarını da değiştiriyorum hazır sökmüşken haberin olsun" dedi. Kafana göre yap dedim, yarım saat sonra geldiğimde balataları takıyordu, öz önce iş bitti.

İşleme gelince, üzerinden çıkan debriyaj balatası ve baskısı çok aşınmamış yani bilya sağlam olsa daha uzun süre kullanılırmış, ama her tanıdığım usta bi kez söküldüğünde bilya dağınıksa komle değiştirilmesini önerdiler. Zira herzaman sökülecek bişi deil, ayrıca işçilikler de maliyet yüksek.Bana da mantıklı geldi.

Anlıyacağınız, seti komple değiştirdik, ön balataları yeniledik, arkalara baktık arkaların iyi olduğunu söyleyince arka fren balatalarını ellemedik.

Debriyaj pedalım olması gerektiği gibi daha aşağıda kavramaya başladı, bi kaç gün alışması sürer artık.

Mali Portresi:

Baskı balata VALEO 176.00 tl
Fren Balataları Ön 55.00 tl
İşçilik 150 tl

Topl: 380 tl

1.6 2001 / HB AVANCE

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Şub 2010 12:39 
Kullanıcı avatarı

Ayrıca kullanıcı arkadaşlara bi bilgi aktarayım kesin faydası dokunacak

Araçlarımızdaki şanzuman Reno MEGANE ve LAGUNA sanjumanı ile aynı, dolayısıyla baskı balatalar, da aynı, hatta Flaş renoların başkı balatası bile olur bunlara dedi ustam.

Fren balataları gelibolu sanayisinde bulamamışlar bana internetten getirt sonra takarız dediler bende ustama Volvo S40 balatası bak onlarda uyar deyince bulmuşlar.

Bilader sen de de bizim kadar ustalık var diyor arkadaş

E bindiğin araba farklı olunca bunlarıda bilmen gerek dimi?

1.6 2001 / HB AVANCE

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Şub 2010 12:43 
Kullanıcı avatarı

Benim araç avatarda görünen aracın makyajsızı yani o foto temsili dir.

Fakat bu yaz aracımı bu hale getimek istiyorum, tabi bunun için 2000 lira falan masraf ister, 4 jant Body kit ve ön kaput karbon fiber,

bakalım kısmet, bi yandan da düşünüyorum ne yapsan yani üstane ne koysan piyasası değişmez, çok gerekte yok lakin foto ya baktığımda içim gidiyo.

1.6 2001 / HB AVANCE

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 27 Şub 2010 13:25 

rainmans yazdı:
Akşam mesaiden sonra arabayı sanayiye bıraktım, usta 20 yıl önceden arkadaşım olur, akşam söküp indirmiş, sabah gelince de toplamış saat 10 da aradı, "bilader ön balatalarını da değiştiriyorum hazır sökmüşken haberin olsun" dedi. Kafana göre yap dedim, yarım saat sonra geldiğimde balataları takıyordu, öz önce iş bitti.

İşleme gelince, üzerinden çıkan debriyaj balatası ve baskısı çok aşınmamış yani bilya sağlam olsa daha uzun süre kullanılırmış, ama her tanıdığım usta bi kez söküldüğünde bilya dağınıksa komle değiştirilmesini önerdiler. Zira herzaman sökülecek bişi deil, ayrıca işçilikler de maliyet yüksek.Bana da mantıklı geldi.

Anlıyacağınız, seti komple değiştirdik, ön balataları yeniledik, arkalara baktık arkaların iyi olduğunu söyleyince arka fren balatalarını ellemedik.

Debriyaj pedalım olması gerektiği gibi daha aşağıda kavramaya başladı, bi kaç gün alışması sürer artık.

Mali Portresi:

Baskı balata VALEO 176.00 tl
Fren Balataları Ön 55.00 tl
İşçilik 150 tl

Topl: 380 tl

Ben dedim ama sorun balatada değildir diye :)
Görüyor musun İlhami, sana da demiştim amortisörler sağlamsa değiştirme diye.
Ben zaten İbrahim' e de söyledim, bu adamlar boşuna parça değiştiriyorlar diye. Değil mi İbrahim?
- Evet söylediniz Fikret bey :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Şub 2010 12:49 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

bana kalırsa dediğin gibi, yaptığın masraf araca ekonomik değer katmayacak: sadece ön tamponu değiştirsen yeter çelik jant varsa değiştirme. ancak sis lambası fotoda görünmüyor. bence sis lamb önemli uygun görüntülü tak derim. bence modifiye aynı zamanda fonksiyonel olmalı. paranın karşılığını tam alabilmek için. yoksa modifiye hastalığına yakalandın mı bir carisma parası daha harcarsın.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Şub 2010 12:52 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

amortisörler hakkında ben de değiştirmekten vazgeçmiştim ama bu sefer de usta kıllandır dı ki amortisör parasını ustaya değil satıcıya verdim. yani usta kazığı yemedim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 28 Şub 2010 19:23 

Dün hocanın arabasını yaparken çiğseyi yedik, rüzgarı da yedik. Bugün her tarafım dökülüyor :cry:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2010 10:44 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

geçmiş olsun da hazır yanındayken hocaya niye okutmadın: nefesi kuvvetlidir :roll:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2010 11:30 

av.ilhami yazdı:
geçmiş olsun da hazır yanındayken hocaya niye okutmadın: nefesi kuvvetlidir :roll:

Nefesinin çok kuvvetli olduğunu anladım ondan okutmadım. Dedim şimdi bi üflerse mazallah direkt zatürre oluruz :lol:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2010 14:08 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar size CİTİBANK ile olan maceramı paylaşayım: aşağıda gönderdiğim fax var AYNEN AKTARIYORUM. fax cevabını isterseniz sonra yazarım:

CİMRİBANK Yetkililerin Dikkatine;

1- Dağdan gelip bağdakini mi kovuyorsunuz; ey yabancı sermaye! Türkiye danışmanın kim???

2- Ne hakla Türklere karşı tüketici haklarına aykırı hareket etme cesaretini gösteriyorsun. Sen bizi koyun mu sandın milli şair m. Akif ersoy ne diyor: uysal koyunum amma bükülmeye gelmez boynum

3- Siz tam bir kapitalizm çocuğusunuz!!!!!!!!

4- Kredi kartı başvurusunda bulundurmak için yaptığınız görüşmede yalan söylediniz. Nerdeyse öpülmedik yerimi bırakmadınız!!!!!! 5.000 (beşbin) tl. Limitli ise alayım. Ödemelerimi tek kartta birleştireyim dedim. Tamam dediniz ve bastık imzayı.

5- Kredi kartı teslim edildikten sonra kontrol için yapılan 2-3 görüşmede ısrarla teminat bedeli 5bin olması şartıyla kartı kabül ettiğimi bu nedenle benden istediğiniz bilmem kaç gün içinde 35 tl.lik alışveriş isteğinizi ( kapitalistçe) teklifinizi kabül etmedim.

6- Kartın kargo poşetini bile açmadım. Kart numarasını o yüzden yazamıyorum. Kredi kartınız bakire bir kız misali emin şekilde muhafaza ediliyor. Zarfın yırtılan bir tarafı dahi yok!!!! Biz türkler namahreme el uzatmayız. Bu namahrem kılıklı tuzak afetlere de kanmayız!!!!! BİZ TÜRKÜZ. M.KEMAL ATATÜRK niye “ne mutlu türküm diyene” demiş. Milletimizin seciyesinin böyle güzel hasletlerine binaen tabiki. Rastgele söylenen politik laf değil bu. Bunları sana TÜRKçe isimli danışmanların (türk diyemeyeceğim) söylemedi mi. Bizde herşey para değil.

7- Poşetini dahi kirletmediğim kart kızınızın!!! bu başlık parasını istemek de nerden çıktı.

8- Bütün bu anlattıklarımdan sonra sorarım size nerden çıktı bu “yıllık kart ücreti” biz Deli Dumrul’un torunlarıyız haraç vermeyiz. Haraç karşılıksız zorla alınan paradır. Siz bana ne hizmet verdiniz ki yalan söylemekten başka!!! Hem yalan söyleyin (kart limiti hakkında) hem de harcını alın.

9- Bari kuyruklu yalan söylemeyin: kanuna aykırı olarak yıllık kart ücreti almayın. Sizi gidi kanunsuzlar sizi (citi)!!!!!!!!!!!!
10- Yıldız olunmaz yıldız doğulur: siz kuyruklu yıldızsınız!!!! Çok doğru bir söz ama şu daha doğru bir söz PİÇ OLUNMAZ PİÇ DOĞULUR.!!!!!!!!!
11- Şimdilik meseleyi ele alış tarzım böyle :yok eğer hala kredi kartınızda (kartımda, demiyorum) adıma borç bakiye görürsem sizi İzmir’e dökerim. Türkiye’ye geldiğiniz gibi gidersiniz. 3 YÖRÜK bir araya gelince devlet kurarmış derler. Ben zaten dört kardeşim. !!!!!!!!!!!!

12- Sonuç olarak; borç: ekstre borç silinecek, kart iptal edilecek, TÜRK MİLLETİ adına benden özür dilenecek, maille olursa ekstre misali sevinirim.

13- Netice-i taleplerim gerçekleşmezse her türlü yasal yollara başvurarak benden çarpmaya çalıştığınız 35 TL.nin kat kat fazlasını sizden söke(!) Söke(!) Alırım.

Not: bir daha bir avukatı kandırarak kart verip 35 TL. ittirmeye çalışmayın. Yemezler. Çünkü domuzlar!!!!! Necistir!!!!!!!! (sinek-saz vs.)

EK: kredi kartıNIZIN hesap özeti

CİTİBANK KART MAĞDURU
İLHAMİ BATUR

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2010 14:34 
Kullanıcı avatarı

:Yahoo!: :D :Yahoo!: :D :Yahoo!: :D

:Bravo: :Bravo: :Bravo: :Bravo: :Bravo:

1.6 2001 / HB AVANCE

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2010 14:40 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar bi mail geldi ilginç olduğunu düşündüğüm için paylaşmak istedim. maili atan arkadaşa teşekkurler

Trafik Yasası

* Herhangi bir trafik kazası sonrasında, bir hastaneye (özel veya

devlet) gittiğinizde veya getirildiğinizde, size veya yakınlarınıza (2918

no'lu yasayı bilmediğiniz zannedilerek:*

'Yapilacak mudahele ve tedavi ucretlerini odeyeceginize dair su belgeyi imzalayin' teklifi ile karsilasirsiniz...

Ancak siz;

'Bu belgeyi imzalamassam, bana mudahele ve tedavi etmeyeceginize dair bir belgeyi imzalayip getirin' dediginiz anda, HASTANENİN BÜTÜN İMKÂNLARI SİZİN İÇİN SEFERBER OLACAKTIR.

bu kanunla
Trafik kazasi sonucu yaralanan ve hastaneye kaldirilarak tedavi altina alinan kazazedelerin, kanuna gore tedavi icin ucret odememesi gerektigi belirtildi.

Tuketiciler Birligi, kazazedelerin haklariyla ilgili bir rapor hazirladi.

Kaza sonucu yaralanan ve herhangi bir hastanede tedavi goren kazazedelerin bu tedavileri sonucu hastane tarafindan ucret talep edilemeyeceginin belirtildigi raporda, 2918 Sayili Trafik Kanunu'na gore herhangi bir trafik kazasi sonucu yaralanan kisi en kisa surede hastaneye yetistirilmek ve gereken tedavinin yapilmasi hukumlerini iceriyor. Yonetm elige gore, hastane acil servisi, kendisine gelen kazazedenin maddi durumu, sosyal guvencesinin olup olmadigina ve hastanin ozelligine bakmadan gereken tedaviyi ve mudahaleyi herhangi bir ucret talep etmeden yapmak zorunda.

Bu tedavi sonucu olusan masrafin ise Saglik Bakanligi Karayollari Trafik Doner Sermaye Isletmesi tarafindan karsilanacaginin belirtildigi rapora gore, vatandaslarin haklarini bilmedigi icin sorunlar yasandigini ve hastanelerin bu kanundan bihabermis gibi gozukup vatandastan para talep etmelerinin suc oldugu belirtildi.

HASTANELERİN BU MADDELERDEN Bİ HABERMİŞ GİBİ VATANDAŞTAN PARA TALEP ETMEYE HAKLARI YOKTUR!*

1.6 2001 / HB AVANCE

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2010 14:41 
Kullanıcı avatarı

Kazasiz gunler dilegiyle...

1.6 2001 / HB AVANCE

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2010 15:11 
Kullanıcı avatarı

Carisma sahipleri konusu ilginçmiş.Eski bir carisma sahibini aranıza kabul edermisiniz :)
Bu arada citibank ın cevabıda yayınlanacak mı?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2010 16:21 

Ne kadar tuttuğunu koparan birey varsa hepsi Carisma sahibi Maşaallah :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 02 Mar 2010 20:23 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emin Yıldız
Araç: 2011 Lancer 1.6 Invite SportSedan SR
Meslek: Advocate
Kan grubu: 0Rh+
@ilhami çok iyi döşemişsiniz faksınızı. tebrik ediyorum. böyle uyanık sananlara karşı daha ayık olmak lazım.

HSBC ile kart ücreti yüzünden papaz olmuştum. askere gelmeden tüm borcu kapattım şubeye tüm kartılarımı hesaplarımı herşeyimi kapatın iptal edin istemiyorum dedim. tel ile müşteri hizmetlerini arayınız dedi. peki diyip aradım yok şu kadar bonus var harcayın şudur budur. istemiyorum kapatın dedim kapattım, sanıyordum ki aralık ayında mail ile extre geldi bilmediğim bi kart nosu yazılı. aradım nedir bu ben kapattım dedim kart ücreti almak için extre kestiniz 0.01 liralık deim. bakalım falan filan sonuç sanal kart açıkmış hiç talep etmediğim halde ve 0.01 kuruş alacaklıymışım. iptal edin para falan vermem şikayet edeceğim sizi diye üsteledim kapattılar ve 0.01 lirayı merkez bankasına hibe ettim.

kaşla göz arası kaptıracaklar akılları sıra.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 258  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye