Zaman: 03 Eki 2025 21:51

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 258  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Carisma Sahipleri Buraya...
MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2010 19:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: burak
Araç: carisma GLX
Kan grubu: b +
ali bugün görünmedi kesin arabayla uğraşmıştır bugün bujileride değiştirdim 07 bosch bulamadım bugün memlekette daha önce bulmuştum oda kalem buji diilmiş her neyse japon arabalarının parçasını satan dükkana gittim ordada yoktu buji adam dediaraç nedir 2000 model carisma dedi biz bu araçlara orjinal buji veriyoruz dedi ne kadar diye sordum 20 lira dedi inceledim markası tam aklımda kalmadı açtım baktım bujiye made in japan yazıyor aldım taktım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2010 22:14 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: Carisma
Meslek: Elektrik Teknisyeni
Kan grubu: AB+
Burak bey, lpg kitiniz hayırlı olsun. Sorunsuz uzun yıllar kulanırsınız inşallah. Geçen gün ben de yağ değişimi yaptım. Önce yetkili servise gidip filtreleri aldım.
Yağ filtresi +hava filtresi +polen filtresi = nakit 80tl ye aldım. Sonra tanıdık bir otocu arkadaşa gittim. Aracı lifte kaldırarak alttan değiştirdik. 15 dakika kadar tam boşalmasını bekledik. O aldığım tam sentetik 5w/40 yağı koyduk. Ali'nin g.gidiyor linki verdiği satıcıdan da bujileri almıştım. Ancak eski bujiyi çıkarınca baktı ve "bunlar henüz iyi durumda, yeni bujileri daha sonra takarız" dedi. Sıra geldi polen filtresine.

Ali' yi de rahatsız ettim sabah sabah. Ne yapayım filtreyi takacak yeri bulamadık. Torpidoyu aşağı indirip bakıyoruz arkadaş, siyah plastik kaplı bölme var orada. Bir iki metal tırnak var ama onlarla alakası yokmuş tabi. Neyse biz bulamadık takacak yeri. Sonra usta dedi "sen ver bana şase numarasını teyit alacağım". Arayıp sordurttu. 5dk sonra cevap geldi :Benim araçta polen filtresi yok. Usta da diyor her araçta olmuyor. Haydee.

Dedim o halde ben bunu servise iade edeyim. O da diyor ki; servise git ama direkt iade etme, de ki biz bunu takacak yeri bulamadık, buyrun siz takın. muhahahaa. Neyse efenim ben gittim tabi servise. Direkt bodrum kata dalıyordum arabayla ki , hooppp dur hemşehrim nereye gidiyosun dediler. Ben de dedim kardeşim, ben bu filtreyi 1 saat kadar önce buradan aldım. Ancak takacak yeri bulamadık. Ya bunu takın, ya da ben bunu iade ediyorum.

Dediler tamam biz bir bakalım. Arkadaşın biri aracı aldı aşağıya. Sonra ben bu konuştuğum adama diyorum. Bu nasıl iştir dedim ya, polen filtresi olmayan araç için nasıl polen filtresi satıyorsunuz, siz bu şekilde mi çalışıyorsunuz? O da diyor ki bizi yanlış anlamayın, biz şöyle böyle iş yapan bir yer değiliz. Malzemeyi size veren arkadaştan polen filtresi istediyseniz eğer, o size parçayı verir. E dedim kardeşim, arkadaş bana sordu. aracın ne, kaç model, kaç motor vs. sordu bunları dedim. Her neyse,

Ben aşağıya indim. Baktım arkadaşın biri yatmış aracın döşemesine /torpido tarafına. elinde de falçata. Kesiyor. Bunlar dedi fabrika çıkışı takılı değil. Yeri var ama açmak gerekiyor. Biz sonradan açıyoruz. Yeri burası gördüğün gibi dedi. Baktım izler var. Oralardan kesiyor plastiği. Neyse oradan bir pislik çıktı kardeşim. Ben diyeyim halı, siz diyin keçe parçası. Böyle yumak yumak pislik çıktı içeriden. Adam orayı temizleyip filtreleri taktı. Teşekkür edip çıktım oradan. Bir ücret felan almadılar.

Yani böyle oldu işte. İki tane filtre dik biçimde üst üste geçirilip yuvasına ittiriliyor. Şimdi değiştirmesi çocuk oyuncağı. Çıkar eskisini /tak yenisini. Polen filtresi olmayabilir ama yeri var sonuçta.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2010 23:32 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emin Yıldız
Araç: 2011 Lancer 1.6 Invite SportSedan SR
Meslek: Advocate
Kan grubu: 0Rh+
LPG kiti için fiyat paylaşmanız mümkün mü acaba?

netten Night breaker aldım yanında NGK BKR6E aldım 4 adet 25 Tl. üzerindekiler Champion idi bakalım bunlarla bişi farkedecekmi. ama hala aklım iridyum olanlarda.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2010 23:46 
Kullanıcı avatarı

lpg olarak ROMANO taktırmıştım performansı gayet iyi 20.000km oldu takılalı hiç ne ayar ne bir sorun hatta ayarı biraz açık heralde benzinli halinden sanki performanslı gibi geliyor. Hava filtresi olarak KN kutu içi fitre aldım 120 tl civarındaydı 80-100bin km kullanılabiliyor heralde bu filtredende gayet memnunum. Bujiye gelince gittigidiyodan ultrasonik buji aldım carisma için zamanında, onları kullanıyorum bunlardanda hiç sıkıntım olmadı. Bunları aracımda şu an lpgde hiç sıkıntısız kullanıyorum. konularda okudum paylaşayım istedim. Bu arada cd changer girişine kablo henüz gelmedi gelince direk mp3 bağlanıp bağlanamadığını paylaşırım. Birde zamanında benim sürücü tarafındaki düğmelerden birisi araızalanınca servisteki usta 4lü düğmenin tamamını değiştirmek yerine yeni tekli düğmenin içini açıp bu dörtlüye adapte etti ucuza problemi çözmüştük. Şimdi yıllar sonra tekrar düğmelerden birisi arıza yaptı bunu yine aynımı çözerim? tekli düğme fiyatı bilen varmı teşekkürler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2010 02:27 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Meslek: memur
Kan grubu: A+
akerimoglu yazdı:
av.ilhami yazdı:
amortisör için: ben de önsağ sağlam, verebilirim. boşuna 2 tane(yada 4, neyse) parası vermeyin yağı bol mu buldunuz :ROFL:

Nasipse yarın Alpay Usta' ya gidip baktıracağım. Senin ön sağ, eski ön sağ mı? Benim de önden ses geliyor ama tahminimce sol taraftan. Yeni bir sol alsam, senin sağ ile birlikte takabilir miyim acaba? Sen iyice araştırdın bu işleri, bi yorum alalım İlhami Efendi :)

bi yorum demişin ama BİR dememişin,bu konuda farklı yorumlar (teoriler) var:
1- iskoç teorisi: bu teori aslında cimri teorisi olarak bilinir: ucuza kapatayım mantığı. sadece bozulan amortisör değişir diğer 3ü asla değişmez
2- bonkör iskoç teorisi: bozuk amortisör değişir diğer karşılığı olan (mesela önsağ bozulduysa ön sol) çıkma takılır
3- ekonomik ve makul teorisi: buna ikili amortisör teorisi de denir: sadece önler veya sadece arkalar değişir. tabii hangi tarafta (önler yada arkalar) bozulan amortisör varsa o taraf değişir :D
4- arab'ın yağı teorisi: teori uygulaması bana ait olsa da isim babası ali babadır :D her ihtimale karşı ve de zamanla her amortisör azçok yıpranır prensibi ile hareket edilir: denge için hepsi birden değişmelidir. sökülen ve de sağlam olan amortisörler çukur vs. sebeple patlama gibi yeni takılan amortisörlerde erken yıpranma sorunsallarına karşı çıkma olarak yedekte tutulur. yada isteyen forumdaş carisma ya verilir. bu son teoride önler orjinal japon KYB ile değiştirilirken arka amortisörler merlyn monroe ile değiştirilir: malum monroe arka tarafta çok iyidir :D böylece arabın yağı da iktisatlı kullanılmış olur. :D ancak bu ekonomik uygulama için KYB mutlaka türkiye distirübütöründen alınmalıdır. böylece 2 ön amortisör toplam 280TL olur yoksa piyasada hem çakma/yansanayi kazık yersin hem de 1tanesi 280 olur (temsa ve ekopar da tanesi 300)
5- Alpaycılar teorisi: alpay ustaya sorulur o ne derse o olur o da boşver piyasadaki KYB ları monroe tak ben taktım memnunum. takana sor der.
sınavda sadece bunlardan çıkacağı için diğer teorileri buraya almadım sevgili arkadaşlar :D

En son av.ilhami tarafından 21 Mar 2010 03:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 5 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2010 05:34 
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar carismaya buji ararken corolla ya da civic diye arasanız daha rahat bulursunuz.Carisma, corolla, civic, mazda 3 vs. hep aynı bujiyi kullanıyor.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2010 06:16 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
ngk dan şaşmamak lazım :) tüm japaneselerin kalbi o :D

edit:yanlış yazmışım :D

En son hilmi tarafından 21 Mar 2010 15:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2010 13:49 
Kullanıcı avatarı

nightmare115 yazdı:

netten Night breaker aldım yanında NGK BKR6E aldım 4 adet 25 Tl. üzerindekiler Champion idi bakalım bunlarla bişi farkedecekmi. ama hala aklım iridyum olanlarda.

normalde atikerde kampanya var 990 yl 10 taksit ama burda bir usta var bütün memleket onda taktırıyor ustalığını çok övüyolar doktor giibi çarşamba gittim cumartesine randevu verdi onun fiyatıda 1100 tl 100 peşin 1000 10 ay taksit sordum kendisine atikerde kampanya var dedim 990 lira benim fiyatım bu ve recorları kalın takıyorum tank farkıda almıyorum atikere gittim bagajda t.v. taşıdığım için simit tank kullanacaktım 70 tl fark istediler aynı paraya geliyordu bende 1100 l,ra olan yere taktırdım

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2010 15:09 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
brkyildiz yazdı:
nightmare115 yazdı:

normalde atikerde kampanya var 990 yl 10 taksit ama burda bir usta var bütün memleket onda taktırıyor ustalığını çok övüyolar doktor giibi çarşamba gittim cumartesine randevu verdi onun fiyatıda 1100 tl 100 peşin 1000 10 ay taksit sordum kendisine atikerde kampanya var dedim 990 lira benim fiyatım bu ve recorları kalın takıyorum tank farkıda almıyorum atikere gittim bagajda t.v. taşıdığım için simit tank kullanacaktım 70 tl fark istediler aynı paraya geliyordu bende 1100 l,ra olan yere taktırdım

buradada aynı fiyat üzerine ekleme yapıolar atikerde ama soket parası vs oluo.arikerin kobluları soketsiz,onun yerine brc nin soketlerini takarak montaj yapıolar +80 tl fark alıolar.ufak tefek şeyler daha vardı ama hatırlamıyorum :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 Mar 2010 18:27 
Kullanıcı avatarı

benim aldığım bujiler ngk diildi başka bir japon malı ilk gördüğümde üstünde japonca yazılar vardı çin malı zannettim adama dedim bunun çin malı olmayanı varmı dedi japon malı o içini açtım baktım japon malı benimde aklıma takıldı yarın gidip sanayiye aldığım yere bakacam markası neydi diye

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010 10:37 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
Uşaklar ben geldim. Haftasonu bel fıtığı için Balıkesir/Susurluk' taki bir Kasap' a gittim. 3 snlik bir işlem yaptı kalk git geçmiş olsun dedi. Dün akşam itibarıyla normal insanların yattığı yaylı yataklarda yatmaya başladım. Bacağımcaki ağrı ve sızı kayboldu. Artık sağ bacağımı da sol bacağım gibi kullanmaya başladım. Bilginiz olsun.

Çok araştırdım, ettim, ameliyat olmaktansa çözümü bu yolda aradım. İyi ki de aradım.

Edit: Nişanlım nöroşirurji hemşiresi, ünlü bir beyin cerrahının yanında asistan olarak çalışıyor :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010 12:53 
Kullanıcı avatarı

Geçmiş olsun akerimoğlu.Kendine dikkat etmen gerektiğini biliyorsun değil mi?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010 13:07 

@opeth, @kadıoğlu,
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Zaten 2-3 yıldır çektiğim için kendime göre bi beden diyeti uyguluyorum. Şimdiden sonra daha da dikkat edeceğim. Tek sıkıntı sürekli oturarak çalışmamız. Onu da elimden geldiğince birşeyleri bahane edip kalkıp yürümeye çalışarak halletmeye çalışıyorum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010 15:50 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emin Yıldız
Araç: 2011 Lancer 1.6 Invite SportSedan SR
Meslek: Advocate
Kan grubu: 0Rh+
Büyük geçmiş olsun. Allah başka dert, keder vermesin.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010 16:31 

nightmare115 yazdı:
Büyük geçmiş olsun. Allah başka dert, keder vermesin.

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.

Teyp hakkında yorumlarını okudum. Menüsünün karışık olduğu çok doğru. Yani içinden çıkmak oldukça güç. Bass ve treble frekanslarını doğru ayarlayabilirsen, ses çok daha güzelleşecek emin ol. Ben kafadan birkaç şey söyleyeyim,
- Treble sonra getir, ayrıca treble içindeki HZ ayarlarında, frekansı en üst noktadan kes. Sanırım 15khz idi.
- Bass seviyesini kulağına göre ayarla, ayrıca basın içindeki HZ ayarlarında frekansı en alt noktadan kes. Sanırım 50 HZ idi.

Ben genelde tüm ayarları teypten yaparım. Yani amfiden herşey flat, sadece gain olması gerektiği gibi. Gerisi teypten. Sen de bunu yapabilirsin. Ses o zaman daha da güzelleşir.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010 16:46 
Kullanıcı avatarı

ali geçmiş olsun ama bu çekme işlerinede güvenmemek lazım ben bizzat çok rastladım çektirme işleminden sonra doktorlarda çare bulamıyor bu işler sakıncalı biraz sonuçda sağlık söz konusu tekrar tekrar büyük geçmiş olsun

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010 17:22 

Çektirir miyim hiç. O kadar kafayı sıyırmadım henüz. Benimki basit bir işlem. Şöyle anlatmaya çalışayım, Hilmi ve Fikret abi benim hatalarımı düzeltirler,
Bu en kötü hali. Yani diskin dışındaki zar yırtılmış, içindeki sıvı dışarıya boşalmış.
Resim

Bu ise diskin halleri. Sanırım benimki 2. şekilde görülen protrüzyon hali,
Resim

Şimdi yukarıdaki şekilde omurların arasında diskin halini görüyorsunuz. Benimki bu 2. şekildeki ise, sarı renkli ip gibi olan sinirime protrüzyon haline olan diskim baskı uyguluyor. Dolayısıyla ağrıyı yapan bu. Ters hareketlerde veya fazla oturduğumda bu bası artıyor. Tabi bazen o kadar artıyor ki, olduğum yerden milimetre bile hareket etmem imkansız hale geliyor. İlk geçirdiğim krizde, sabah yatağımdan kalkamadım. Cep tel ile yardım istedim. Gelen ilk ambulansta kaşık sedye yokmuş, beni yataktan alamadı, sonra 2. ambulans kaşık sedye ile beni aldı. Tabi bir sürü kas gevşetici iğne filan. Neyse...

Şimdi bu benim bu protrüzyon halinde olan diskimin bu hale gelmesinin sebebi, ilk resimde görülen omurlardan bir tanesinin yerinde olmaması. Yani bel kayması. O bir şekilde yerinden kaymış. L5 olan olduğu yerde durmuyor, biraz yamuk. Yamuklaştığı noktada da diskimi sıkıştırıp öyle protrüzyon haline getirmiş.

Bu adamın bana yaptığı, anladığım kadarıyla, omurumu parmağıyla biraz itikleyip kaydığı yerden, olması gereken yere hareket ettirmek. Bunu yalnızca baş parmağıyla yaptı. Yani bir insanın başparmağıyla uygulayabileceği baskı ne şiddette olursa, o da o şiddetin tahminimce yarısı kadar bir güç uyguladı. Tahminen tüm işlemler 3-4 sn kadar sürdü. Sonrasında, sürekli ağrıyan sağ bacağım (Balıkesir' e kadar da 4 saat yolculuk yaptığım için çok daha fazla ağrıyordu) her geçen dakikada rahatladı. Yaklaşık bi 25-30 dk sonra bacağımda ağrı kalmadı ve resmen artık bacağımı kullanmaya başladım.

Dün gece eve geldiğimde ilk kez yerde değil yaylı yatağımda yatabildim. Yıllardır uyumadığım kadar huzurlu uyudum. Bakalım ilerleyen günlerde daha ne gibi gelişmeler olur.

Bence 10-15 bin TL verip, bel fıtığı ameliyatı olarak, fıtıklaşmış diskin yerinden alınması bu işlemden çok daha tehlikeli. Üstelik, fıtıklaşmış dahi olsa, bir diskin alınarak iki omur kemiğinin birbirine sürter vaziyette bırakılmasından bir milyon kez mantıklıdır. Etrafta bel fıtığı ameliyatı olup da birkaç ay sonra daha kötü duruma gelmeyen birini tanıyor musunuz? Ben tanımıyorum... Üstelik, dediğim gibi nişanlım ünlü bir cerrahın asistanı. O bile benim ameliyat olmama müsade etmedi.

Sevgili Fikret abi ve Hilmi, hatalarımı düzeltiniz. Benim çektiğim sıkıntı hakkında edinebildiğim bilgilerin harmanlanması böyle oldu. Belki de tamamı yanlış... Af buyrunuz...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010 18:21 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: ilhami
Araç: Outlander 2.4
Meslek: memur
akerimoglu yazdı:
Çektirir miyim hiç. O kadar kafayı sıyırmadım henüz. Benimki basit bir işlem. Şöyle anlatmaya çalışayım, Hilmi ve Fikret abi benim hatalarımı düzeltirler,
Bu en kötü hali. Yani diskin dışındaki zar yırtılmış, içindeki sıvı dışarıya boşalmış.
Resim

Bu ise diskin halleri. Sanırım benimki 2. şekilde görülen protrüzyon hali,
Resim

Şimdi yukarıdaki şekilde omurların arasında diskin halini görüyorsunuz. Benimki bu 2. şekildeki ise, sarı renkli ip gibi olan sinirime protrüzyon haline olan diskim baskı uyguluyor. Dolayısıyla ağrıyı yapan bu. Ters hareketlerde veya fazla oturduğumda bu bası artıyor. Tabi bazen o kadar artıyor ki, olduğum yerden milimetre bile hareket etmem imkansız hale geliyor. İlk geçirdiğim krizde, sabah yatağımdan kalkamadım. Cep tel ile yardım istedim. Gelen ilk ambulansta kaşık sedye yokmuş, beni yataktan alamadı, sonra 2. ambulans kaşık sedye ile beni aldı. Tabi bir sürü kas gevşetici iğne filan. Neyse...

Şimdi bu benim bu protrüzyon halinde olan diskimin bu hale gelmesinin sebebi, ilk resimde görülen omurlardan bir tanesinin yerinde olmaması. Yani bel kayması. O bir şekilde yerinden kaymış. L5 olan olduğu yerde durmuyor, biraz yamuk. Yamuklaştığı noktada da diskimi sıkıştırıp öyle protrüzyon haline getirmiş.

Bu adamın bana yaptığı, anladığım kadarıyla, omurumu parmağıyla biraz itikleyip kaydığı yerden, olması gereken yere hareket ettirmek. Bunu yalnızca baş parmağıyla yaptı. Yani bir insanın başparmağıyla uygulayabileceği baskı ne şiddette olursa, o da o şiddetin tahminimce yarısı kadar bir güç uyguladı. Tahminen tüm işlemler 3-4 sn kadar sürdü. Sonrasında, sürekli ağrıyan sağ bacağım (Balıkesir' e kadar da 4 saat yolculuk yaptığım için çok daha fazla ağrıyordu) her geçen dakikada rahatladı. Yaklaşık bi 25-30 dk sonra bacağımda ağrı kalmadı ve resmen artık bacağımı kullanmaya başladım.

Dün gece eve geldiğimde ilk kez yerde değil yaylı yatağımda yatabildim. Yıllardır uyumadığım kadar huzurlu uyudum. Bakalım ilerleyen günlerde daha ne gibi gelişmeler olur.

Bence 10-15 bin TL verip, bel fıtığı ameliyatı olarak, fıtıklaşmış diskin yerinden alınması bu işlemden çok daha tehlikeli. Üstelik, fıtıklaşmış dahi olsa, bir diskin alınarak iki omur kemiğinin birbirine sürter vaziyette bırakılmasından bir milyon kez mantıklıdır. Etrafta bel fıtığı ameliyatı olup da birkaç ay sonra daha kötü duruma gelmeyen birini tanıyor musunuz? Ben tanımıyorum... Üstelik, dediğim gibi nişanlım ünlü bir cerrahın asistanı. O bile benim ameliyat olmama müsade etmedi.

Sevgili Fikret abi ve Hilmi, hatalarımı düzeltiniz. Benim çektiğim sıkıntı hakkında edinebildiğim bilgilerin harmanlanması böyle oldu. Belki de tamamı yanlış... Af buyrunuz...

büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. :Rose:
resimdeki hangi marka amortisör anlayamadım baya bi orjinal duruyor :roll:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010 18:31 

:D marka sanırım ali kerimonroe :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010 18:38 

Uzun yolda yakıt tüketimlerimizi yazmayı unutmuşum. Gidiş-Dönüş arabayı babam kullandı. Zaten bir türlü alışamadı. Kalkışlarda en az 3.000 devire kadar gaz bastı, yaklaşık 10 kez stop ettirdi, ortalamada sürati 120km/h' den aşağı düşmedi. Bu halde giderken 166 Krş, dönerken 176 Krş yakıt tüketimimiz oldu.
Yol bilgisayarı giderken 6,9 dönerken 7,2 ortalama yaptı.
Arabada annem, babam ve ben 3 kişiydik. Karnımız da tıka basa doluydu :D

Ben en son gaz 1,84 TL iken Giresun' a gidip gelmiştim. Giderken araba boş 125 Krş, gelirken 4 kişi ve heryerimiz bagaj dolu tıklım tıkış, izmitte 3 saat kontakt kapatarak 16 Krş tüketimim olmuştu.

Bence Balıkesir' e gidiş-dönüş arabayı ben kullansam ve 90-100 gitsem tüketim 130 Krş civarı olurdu.

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 258  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye