Zaman: 03 Eki 2025 21:57

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 258  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Carisma Sahipleri Buraya...
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010 18:42 

İsim: Ali Kerimoğlu
Araç: Carisma 1.8 Gdi
Meslek: SMMM
Kan grubu: 0 +
Bi de siz siz olun, Opet istasyonlarında satılan Aygaz/Euro LPG' den almayın. Araba resmen gitmiyor. Ben genelde evimin yanındaki milangaz bayisinden alıyorum. Giderken depoyu ordan fulledim, dönüşte Aygaz' dan aldım. Köprüden sonra 10-15 km arabayı ben kullandım resmen bayılttı beni. Depo bitse de tekrar Milangaz doldursam.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010 18:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: burak
Araç: carisma GLX
Kan grubu: b +
ali bende cumartesitaktırdım tüpü gaza asılınca artık kitten migeliyor nerden geliyor anlamadım vınnn diye ses gelıyor sizdede varmı böyle bir ses

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010 19:03 

Vınn değil de, şıkşıkşıkşık diye enjektör sesi var bende.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010 20:43 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
Kan grubu: A+
ali abi böyle bişey imkansız ya.diskin zayıf yerinden tekrar fıtıklaşma olur.yani şöyle diyeyim bi balonu bir tarafı pörtleyecek şekilde sık o şekli alır çünkü o taraf zayıflar.bastırsanda geri çıkar.fıtıkta benzer bi muhabbet...

ayrıca ameliyatta diskler üst üste bırakılarak kaynatılıyo.2 omur tek kemik oluyor yani bir süre sonra.böyle şeyler iyi değil.evet şikayetlerin çok değilse ameliyata gerek yok,hareketler ve davranış değişikliğiyle hallolabiliyo kimi ağrılar ;)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010 22:17 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: Carisma
Meslek: Elektrik Teknisyeni
Kan grubu: AB+
Çok geçmiş olsun Ali. İnşallah rahatsızlığın tekrarlamaz.
Yakıt tüketiminde dediğin gibi gayet iyi durumda. Yazın daha da düşer zaten.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 22 Mar 2010 23:49 
Kullanıcı avatarı

brkyildiz yazdı:
ali bende cumartesitaktırdım tüpü gaza asılınca artık kitten migeliyor nerden geliyor anlamadım vınnn diye ses gelıyor sizdede varmı böyle bir ses

akerimoglu yazdı:

Kitler atiker mi? :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2010 00:02 
Kullanıcı avatarı

İsim: burak
Araç: carisma GLX
Kan grubu: b +
evet ikiside atiker

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2010 00:06 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mustafa
Araç: Carisma
Meslek: Elektrik Teknisyeni
Kan grubu: AB+
Evet evet atiker. Benimki de atiker. Ve de enjektörlerin cırcır böceği gibi ötmesi gayet normal. Hatta birçok kişiden brc nin sesinin daha fazla olduğunu duydum.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2010 00:12 
Kullanıcı avatarı

İsim: Emin Yıldız
Araç: 2011 Lancer 1.6 Invite SportSedan SR
Meslek: Advocate
Kan grubu: 0Rh+
Tüketimler gayet güzelmiş. iştahım açıldı resmen.

nisan ayı ile birlikte çalışmaya başlıyorum. yanında staj yaptığım avukat ile oturduk görüştük, anlaştık. Hayırlısı artık.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2010 00:25 

kadioglu yazdı:
brkyildiz yazdı:

akerimoglu yazdı:

Yes :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2010 00:35 

hilmi yazdı:
ali abi böyle bişey imkansız ya.diskin zayıf yerinden tekrar fıtıklaşma olur.yani şöyle diyeyim bi balonu bir tarafı pörtleyecek şekilde sık o şekli alır çünkü o taraf zayıflar.bastırsanda geri çıkar.fıtıkta benzer bi muhabbet...

ayrıca ameliyatta diskler üst üste bırakılarak kaynatılıyo.2 omur tek kemik oluyor yani bir süre sonra.böyle şeyler iyi değil.evet şikayetlerin çok değilse ameliyata gerek yok,hareketler ve davranış değişikliğiyle hallolabiliyo kimi ağrılar ;)

Hilmiciğim. Adam beni ömür boyu iyileştirdi, tedavi etti demiyorum. Bir şekilde rahatlattı. Bu rahatlık ne kadar sürer onu da bilmiyorum. Tek bildiğim, denemedik yol bırakmadım, ağrı tedavisi, fizik tedavi, bir sürü egzersiz, yatma pozisyonu, beden diyeti... Hiçbirisi beni bu şekilde ferahlatmadı. Üstelik itme, çekme, kakma gibi birşey de yok. Parmakla çok hafif bir bası, 3-4 sn. Hepsi bu. Nihayetinde bugün, iki ayağım da güçlü vaziyette yere basıyor :) bu böyle 6 ay sürse bana yeter :)

İşte ameliyatla o disk alınıp iki kemik karşı karşıya bırakıldığı için. İptal edilen ekleme düşen yük, bir üst ve bir alt ekleme bindiği için nüks durumu ilk durumundan daha ağır oluyor sanırım. Sen daha iyi açıklarsın, benim dilim bu kadar döndü, doğru yanlış :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2010 01:24 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
Kan grubu: A+
ya senin sağlığın sen bilirsin :)

babannemde çıkıkçıları met ederdi bana (tıp okumama rağmen gözümün içine baka baka) ,daha bunun kavgasını yaparken tv de haber çıktı,çıkıkçı kızın kolunu yapmış ama sonuçta kızın kolu gangren olmuş ve kesilmiş.al dedim bak nolmuş :)

cvp: o iyi çıkıkçı değilmiş :O

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2010 01:45 

hilmi yazdı:
ya senin sağlığın sen bilirsin :)

babannemde çıkıkçıları met ederdi bana (tıp okumama rağmen gözümün içine baka baka) ,daha bunun kavgasını yaparken tv de haber çıktı,çıkıkçı kızın kolunu yapmış ama sonuçta kızın kolu gangren olmuş ve kesilmiş.al dedim bak nolmuş :)

cvp: o iyi çıkıkçı değilmiş :O

:lol:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2010 02:00 
Kullanıcı avatarı

herkese merhabalar. Ali bey çok geçmiş olsun. uzun bi süre uzak kaldım forumdan çünkü sanayiden çıkamıorm. ne biçim bi araba almışım başıma nasıl bi bela açmışım bilemiorm ama böle giderse başım daha çok ağrıyacak. uzun yıllardan sonra lüx bi arabaya binelim dedik, alalı oldu 3 hafta 2 haftadır araba ustanın lifte yatıyor. değiştirelim die tuttuğumuz yer elimizde kalıyor. muayenede rotil değişecek dediler. getirttik, salıncak söküldü çatlak. getirttik. 3 gün geçti tabi bu arada. sonra bi gün bindik amartisör patladı. olsun dedim 8 senelik araba normal. getirttik tam değişior. seviniorm sonunda binip tadını çıkaracam die amartisör bi söküldü üst tabla ve bilyalı kısım komple parçalanmış.kime anlattıysam gülüyor ilk defa snin arabadan duydum tablanın dağıldığını diye. aramadığımız yer kalmadı. servisinden başka yerde yok. nese onuda ısmarladık şimdi. tam 5 gün oldu araba askıda. tabi bu arada cepten çıkanı hiç yazamıorm bile. adamlar el kadar parçaya 160 lira dediler. umarım bana kızmazsınız ama yeni alacak arkadaşlar varsa sakına sakın(özellikle anadoluda olanlar) uzak durun. çıkarayım ilk işim öldüm fiyatınada olsa satmak. sattığım adamada söleyecem. bilrek alsın kimsenin günahını almayalım. canımı yakan benim bu araba konusunda internette 1 aydan fazla araştırma yapmam. opel astra ya da megane alacaktım sakın dediler. toyota alalım dedik elimizde ki broadwayda hiç bi farkı olmayan 96 98 toyotalar 15 binlerde. sonra bi arkadaşın aklın uyduk carisma araştırmaya başladık. ne kadar yorum okudusam herkes sanayiye girmez, yağını değiştir devam et, piyasası yok ama daha kralını bulamazsın,vs... gibi yorumlar yazmış.(forumuuz hariç çünkü daha önceden varlığından haberdar değilim) özet olarak daha carisma die bi araba evin önünden geçemez.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2010 02:05 
Kullanıcı avatarı

abi doğru sölüosun ama artık gerçekten korkuyorum. yani parasını da geçtim araba lliften inmiyor. daha nereleri kırılacak bilmiorm. ya kırıllan yerini bulamazsak :-)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2010 02:10 
Kullanıcı avatarı

bir de ben sizlere bi konuda danışmak istiyorum. ben bu aracı almadan ankarada yetkili serviste kontrole götürdüm. bi de para ödedik bunun için. adamlar saat gibi araba al kullan dediler.yani ben arabadan anlasam zaten servise para ödemem exper için. e amartisör falanda hemen aşınan bişey değil netice de yani bunu ömrünün bitik olduğunu kontrollerde anlamaları lazım die düşünüorm. şimdi bu adamlara ne yapabiliriz herhangi bi yere şikayette bulunabilir miyiz. bilgisi olan varsa sevinirim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2010 09:27 
Kullanıcı avatarı

akerimoglu yazdı:
kadioglu yazdı:
brkyildiz yazdı:

akerimoglu yazdı:

Yes :)

O zaman sesler normal :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2010 09:30 
Kullanıcı avatarı

ögrtm yazdı:
herkese merhabalar. Ali bey çok geçmiş olsun. uzun bi süre uzak kaldım forumdan çünkü sanayiden çıkamıorm. ne biçim bi araba almışım başıma nasıl bi bela açmışım bilemiorm ama böle giderse başım daha çok ağrıyacak. uzun yıllardan sonra lüx bi arabaya binelim dedik, alalı oldu 3 hafta 2 haftadır araba ustanın lifte yatıyor. değiştirelim die tuttuğumuz yer elimizde kalıyor. muayenede rotil değişecek dediler. getirttik, salıncak söküldü çatlak. getirttik. 3 gün geçti tabi bu arada. sonra bi gün bindik amartisör patladı. olsun dedim 8 senelik araba normal. getirttik tam değişior. seviniorm sonunda binip tadını çıkaracam die amartisör bi söküldü üst tabla ve bilyalı kısım komple parçalanmış.kime anlattıysam gülüyor ilk defa snin arabadan duydum tablanın dağıldığını diye. aramadığımız yer kalmadı. servisinden başka yerde yok. nese onuda ısmarladık şimdi. tam 5 gün oldu araba askıda. tabi bu arada cepten çıkanı hiç yazamıorm bile. adamlar el kadar parçaya 160 lira dediler. umarım bana kızmazsınız ama yeni alacak arkadaşlar varsa sakına sakın(özellikle anadoluda olanlar) uzak durun. çıkarayım ilk işim öldüm fiyatınada olsa satmak. sattığım adamada söleyecem. bilrek alsın kimsenin günahını almayalım. canımı yakan benim bu araba konusunda internette 1 aydan fazla araştırma yapmam. opel astra ya da megane alacaktım sakın dediler. toyota alalım dedik elimizde ki broadwayda hiç bi farkı olmayan 96 98 toyotalar 15 binlerde. sonra bi arkadaşın aklın uyduk carisma araştırmaya başladık. ne kadar yorum okudusam herkes sanayiye girmez, yağını değiştir devam et, piyasası yok ama daha kralını bulamazsın,vs... gibi yorumlar yazmış.(forumuuz hariç çünkü daha önceden varlığından haberdar değilim) özet olarak daha carisma die bi araba evin önünden geçemez.

Bu durumda araba iyi darbeliymiş.Ya da çok hor kullanılmış.
Servise baktırdığına dair bir rapor var mı?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2010 10:13 

@ögrtm
Hocam sizinki talihsizlikten başka birşey değil. Fakat o kadar şeyi yaptırıp arabayı cıllop gibi yaptıktan sonra satmak çok yanlış. Zaten bahsettiğiniz arızalar, az çok bizim arabaların kronik arızaları. Amortisör tablası, salıncak vs... Sizin diğer bir talihsizliğiniz ise Anadolu' da olmanız. Burada olsanız size her konuda yardımcı olurduk. Arabanız da yarım günde servisten çıkardı, üstelik yarı fiyatına...

Expertiz raporu elinizde varsa, direkt dava açın. Arızaları yaptırdığınıza dair ustanızdan muhakkak fatura alın. Yine muhakkak yeek parça faturalarınızı da eksiksiz tamamlayın. Tahminime göre size ekspertiz raporu veren servisten, bu masrafların tamamını tazmin edebilirsiniz.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 23 Mar 2010 10:18 

nightmare115 yazdı:
Tüketimler gayet güzelmiş. iştahım açıldı resmen.

nisan ayı ile birlikte çalışmaya başlıyorum. yanında staj yaptığım avukat ile oturduk görüştük, anlaştık. Hayırlısı artık.

Hadi hayırlısı Eminciğim.
Vergisel konularda her türlü arayıp kafamı ütüleyebilirsin, sözü bile olmaz :)

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5142 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 258  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye