Zaman: 01 Eki 2025 23:52

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1276 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 64  Sonraki
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 15 Kas 2011 23:41 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Cihat
Araç: Honda Civic 1.8 Ishift + Prins
Meslek: Öğretmen
Özgürcan,

garantiyi dert etmiyorsan gitme bence...yakıt artışı havaların soğumasındandır...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Kas 2011 00:12 
Kullanıcı avatarı

İsim: Özgür
Araç: Colt
Kan grubu: B +
bacey yazdı:
Özgürcan,

garantiyi dert etmiyorsan gitme bence...yakıt artışı havaların soğumasındandır...

garantiye nasıl bir etkisi var acaba? ilk defa duyuyorum bunu ve garanti benim için çok önemli bir şey...

cevaplar için teşekkür ederim.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Kas 2011 00:19 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Dostum,

garanti şartlarından bir tanesi de TEMSAnın belirlediği bakım aralıklarında bakımlarını yetkili serviste zamanında yaptırmak...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Kas 2011 00:28 
Kullanıcı avatarı

bacey yazdı:
Dostum,

garanti şartlarından bir tanesi de TEMSAnın belirlediği bakım aralıklarında bakımlarını yetkili serviste zamanında yaptırmak...

ilk defa duydum bunu ve şok oldum o halde benim garanti iptal mi oldu şu anda?

madem böyle bir durum var neden bana aracı teslim alırken hiç bir şey söylenmedi ? ya da 1 yıl dolunca kimse arayıp bakımınızı yaptırın diye uyarmadı ki?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Kas 2011 11:45 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

dostum,

garantin bitmez de şöyle bir şey olABİLİR mesela: araçta motor aksamında bir sorun olur, götürürsün servise...Servis diyebilir ki bunu garantiye sokamayız...neden ?...çünkü kullanıcı hatası !...neden?!...çünkü yıllık ya da km bakımlarınızı zamanında yaptırmamışsınız...Ne alaka?!...bakıma gelseydiniz yağınızı değiştirecektik sorun da yağdan kaynaklanıyor...e beni niye aramadınız?!...yol bilgisayarınızda yazar efendim...ya ben ingilizce ya da yol bilgisayarındaki sembollerin manasını bilmiyorsam?!...bilemem durum budur efendim...

tabi yukarıdaki yazdıklarım olması çok muhtemel olmamakla beraber imkansız da olmayan bir durum :D Zaten tamamen garantiden çıkma diye bir durum olamaz...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 16 Kas 2011 22:29 
Kullanıcı avatarı

bugün gidip bakımları yaptırdım :) 220 tl verdim bakımı için. garanti konusunda bir sıkıntı olmayacağını söylediler belki çok gecikmiş olsaydım o zaman sorun çıkabilirmiş. bilgilendirme için teşekkür ederim... iyi akşamlar...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 24 Ara 2011 21:46 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
Millet bugünlerde hava baya soğuk, camlara da Sonax'ın buğu çözücüsü vardı ama elim değmedi bi türlü süremedim. Uzatmayayım, polen fitresi yeni olmasına rağmen ön cam buğu çözmede bazen yetersiz kalıyor gibi.. Daha doğrusu motor baya bi geç ısınıyor sanki.. 1km içinde LPG'ye geçiyor demekki o anda 42 derece, 5-6km sonra düzgün sıcak üflüyor.. Normal mi sizce..

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ara 2011 00:53 
Kullanıcı avatarı

İsim: Hilmi
Araç: 1.5 AMT Colt GP/ASX İnvite
Meslek: Doktor
Kan grubu: A+
Arkadaşlar, benim ve coltumun ayrılık vakti geldi sanırım.aracı anneme devredip dizel c3 e geçiyorum artık yapacağım km arttığı için :(

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 25 Ara 2011 03:04 
Kullanıcı avatarı

İsim: levent
Araç: Colt 1.3 AMT 2011, ASX Intense 2011
Meslek: Avukat
Kan grubu: ARh-
Hilmi bey, babam bir C4 kullanıcısı. Citroen, motor olarak performansı yüksek bir araç olmasına rağmen plastik aksam, işçilik ve diğer bazı yönlerden sıkıntılı bir marka. Almadan önce iki kere düşünün derim. Yaşadığımız sütunları yazmaya kalksam çok yer kaplar. O nedenle pek bahsetmeyeceğim ama 6 yıl ve 180.000 km yapmış biri olarak pek tavsiye etmem.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Ara 2011 00:34 
Kullanıcı avatarı

İsim: Mehmet
Araç: 2004 Accord+2016 Space Star CVT
Meslek: Kötü Adam
Kan grubu: A Rh
hilmi yazdı:
Arkadaşlar, benim ve coltumun ayrılık vakti geldi sanırım.aracı anneme devredip dizel c3 e geçiyorum artık yapacağım km arttığı için :(

:O:

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Ara 2011 01:52 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar yeni alınacak bi araba değil bu, şu an ıskartada beklettiğimiz bi araçtı, 2007 model 20000km de az kullanılmış bi araç.hazırda kış lastikleri olduğu için ona geçecektim(ayrıca otomatik kaygan zeminde sıkıntı çıkarabiliyo biliyosunuz).ancak çerkeşte kış şartları çetin( bugün gittiğimde 1 karış kar vardı) şimdi onun lastiklerini verip benim arabaya kış lastiği alıp devam etme gibi bi ihtimalde var, bizi korkutan mazotun donma noktasının daha yüksek olması.bakalım işin içinden çıkabilecekmiyiz.yüksek ihtimal c3 le devam edeceğim ama colt elde tutulacak(donanım seviyesi yüzünden) zaten araç şuan istanbulda yatıyo, ben c3 ü kullanıyorum hali hazırda.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Ara 2011 01:54 
Kullanıcı avatarı

souldemon yazdı:
Hilmi bey, babam bir C4 kullanıcısı. Citroen, motor olarak performansı yüksek bir araç olmasına rağmen plastik aksam, işçilik ve diğer bazı yönlerden sıkıntılı bir marka. Almadan önce iki kere düşünün derim. Yaşadığımız sütunları yazmaya kalksam çok yer kaplar. O nedenle pek bahsetmeyeceğim ama 6 yıl ve 180.000 km yapmış biri olarak pek tavsiye etmem.

sorunların farkındayım ama zaten düşük kilometrede olan ve hazırda olan bi araç, yakıt masrafı ve konforu için seçenek olarak daha güncel(colttan daha konforlu,her ne kadar colt kadar olmasada donanımlı sayılır, en büyük etken ise çok az yakıyo olması).

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 26 Ara 2011 21:36 
Kullanıcı avatarı

bugün itibarı ile kesinleşen bilgi: c3 ün lastikleri sıfırlandı, en azından kış sonuna kadar kullanacağım, bu sürede colt yatacak, sonrası allah kerim :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2012 10:27 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Erhan
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Kalite Yöneticisi
Kan grubu: BRh+
Arkadaşlar dün akşam ilk kez Yeni Fiesta'nın titanium(en dolu) modeline binme şansım oldu.(45bin TL)
Tam bir hayal kırıklığı yaşadım.
Bizim araç onun yanında inanın birçok bakımdan bir üst segment sınıfına giriyor.
Özellikle iç hacim genişliği konusunda.
Araç sıkış tıkış, nerde bizim aracın ferahlığı.

Tek artısını yol tutuşu olarak gördüm.
O sebeple bir kez daha imzamı hatırlatmak isterim :)

Mitsubishi Lancer 1.8 CVT > Fiat Bravo > Alfa Romeo 159 > Opel Vectra 1.9 CDTI > Honda Type-R(EP3) > Ford Mondeo 2.0 TDCi/AT > Audi A4 2.0 TFSI Quattro S-Line/AT > Mitsubishi Lancer 1.8 INTENSE CVT...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2012 11:00 
Kullanıcı avatarı

İsim: EVREN
Araç: MITSUBISHI COLT 1.5 DI-D AMT
Meslek: MALİ MÜŞAVİR
Arakadaşlar merhabalar,
İstanbul şehiriçi trafiğine göre tüketimleriniz çok iyi.
Ben Antalya trafiğinde bile 50 tl lik mazotla 230 km gidiyorum.
sonra ışığı yakıyor hemen alıyorum. Yani lt olarak hesaplayacak olursak
50 tl ye 13,26 lt mazot alıyorum ve bununla 230 km gidersem
13,26/230=0,057 1 km deki tüketim. 100 km'de = 0,057*100= 5,7 lt tüketim.
Antalyada genellikle sakin kullanımda bile 5,7 lt tüketebiliyorum.
Hem benzinli hemde istanbul trafiği olmasına karşın 7-8 lt hiçbişey değil.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 12 Oca 2012 13:13 
Site Admin
Kullanıcı avatarı

İsim: Erhan
Araç: Lancer 1.8 CVT
Meslek: Kalite Yöneticisi
Kan grubu: BRh+
EVREN yazdı:
Arakadaşlar merhabalar,
İstanbul şehiriçi trafiğine göre tüketimleriniz çok iyi.
Ben Antalya trafiğinde bile 50 tl lik mazotla 230 km gidiyorum.
sonra ışığı yakıyor hemen alıyorum. Yani lt olarak hesaplayacak olursak
50 tl ye 13,26 lt mazot alıyorum ve bununla 230 km gidersem
13,26/230=0,057 1 km deki tüketim. 100 km'de = 0,057*100= 5,7 lt tüketim.
Antalyada genellikle sakin kullanımda bile 5,7 lt tüketebiliyorum.
Hem benzinli hemde istanbul trafiği olmasına karşın 7-8 lt hiçbişey değil.

Evet, gerçekten benzinli Colt, diğer benzinli rakiplerine göre yakıt yönünden çok ekonomik... :vauv:

Mitsubishi Lancer 1.8 CVT > Fiat Bravo > Alfa Romeo 159 > Opel Vectra 1.9 CDTI > Honda Type-R(EP3) > Ford Mondeo 2.0 TDCi/AT > Audi A4 2.0 TFSI Quattro S-Line/AT > Mitsubishi Lancer 1.8 INTENSE CVT...

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 13 Oca 2012 10:07 
Kullanıcı avatarı

İsim: Erkan
Araç: Vti
Meslek: Bilgisayar
Merhabalar aranıza yeni katıldım sormak istediğim bişi var colt czt var bende 2006 model bunun orjinal teybini sevmedim ve elimde pioneer 9350sd var bunu takmak istiyorum yanlız bunu takarsam yolbilgisayarının olduğu panel komple iptalmi oluyor yoksa sadece şarkı ismi yazan kısmmı iptal oluyor nası oluyor bu iş bana bi anlatırmısınız yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Oca 2012 13:35 
Kullanıcı avatarı

muhabiriniz hilmi çankırı-çerkeşten bildiriyor anca internet bağlantısına sahip oldum :) arkadaşlar 2 ocak itibarı ile görev başındayım, dün itibarı ile 3. nöbetide bitirdim, bazen güldürren bazen sinirlendiren vakalarla karşılaşıyorum.(mesela dün gece benim sandalyeme oturup bana''hocam çay yok mu çay, bi ikram edin yahu'' diyerek muayenemi kesen hasta) ,daha toprağı görmek nasip olmadı burada, her yer beyaz sürekli, dün gece -20 gördüm arabaya marş bastığımda, iyiki coltla gelmedim diyorum burada yolda tutamazdım onu :) şimdilik durum budur ,hepinize tekrardan merhaba :)

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Oca 2012 17:21 
Kullanıcı avatarı

İsim: Doğan
Araç: Citröen Grand Picasso
Meslek: Teacher
Kan grubu: A rh
hilmi yazdı:
muhabiriniz hilmi çankırı-çerkeşten bildiriyor anca internet bağlantısına sahip oldum :) arkadaşlar 2 ocak itibarı ile görev başındayım, dün itibarı ile 3. nöbetide bitirdim, bazen güldürren bazen sinirlendiren vakalarla karşılaşıyorum.(mesela dün gece benim sandalyeme oturup bana''hocam çay yok mu çay, bi ikram edin yahu'' diyerek muayenemi kesen hasta) ,daha toprağı görmek nasip olmadı burada, her yer beyaz sürekli, dün gece -20 gördüm arabaya marş bastığımda, iyiki coltla gelmedim diyorum burada yolda tutamazdım onu :) şimdilik durum budur ,hepinize tekrardan merhaba :)

Yeni yerin hayırlı olsun toprağım (bu laf da ağzıma hiç yakışmadı bi türlü:D) bizim oraların insanına benzer heralde çankırı.. eskiden nüfusda çankırı yazıyordu.. Eskipazar/Çankırı.. Karabükle değiştik :)

Eski Colt'çu..

Son imza güncelleme 12.11.2013

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 Oca 2012 20:18 
Kullanıcı avatarı

SynTheSizer yazdı:
hilmi yazdı:

Yeni yerin hayırlı olsun toprağım (bu laf da ağzıma hiç yakışmadı bi türlü:D) bizim oraların insanına benzer heralde çankırı.. eskiden nüfusda çankırı yazıyordu.. Eskipazar/Çankırı.. Karabükle değiştik :)

eskipazarla beraber çerkeşte bağlanmalıymış karabüke.çankırıya bağlı güya ama karabüke daha yakın, savcılığı karabüke bağlı vs vs :)

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1276 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 64  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
POWERED_BY Color scheme by ColorizeIt!

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye