Zaman: 16 Eki 2025 15:21

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 19 May 2012 01:21 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan
Araç: 2015 Attrage CVT Plus
Meslek: Yazılım
Arkadaşlar ankaranın garip yollarından çukurlarından bombeli asvaltından bıktım artık. bu gece evime gelirken 70km hız ile kazılmış yoldan asvalt yola bir çıktımki sormayın ankaranın göbeğinde etlikte yolun yarısını kazmışlar yarısını bırakmışlar arada rahat 5cm yükseklik var. küüüt etti ön var arka sanki kokpit kucağıma geldi. eve gelince amortisör bağlantı vidalarına falan baktım bişey görünmüyor allahtan. ama insan kaza yapabilir. bende dayanamadım bu saatte belediyeye mail attım. inanın bu araçlar bu kadar çukura saçma sapan yapılan yollara nasıl dayanıyor şaşıyorum. kardeşim milli servet ya yazık günah 10 sene gidecek amortisör ankarada 2 senede patlıyor. kopması imkanız motor kulakçıkları ankarada 3-4 senede kırılıyor.

Alıntı:
Merhaba

19.05.2012 tarihinde gece saat 00.30 sularında Keçiören Eşref Bitlis caddesi üzerinden Gülhane hastanesi tarafına şahsi aracım ile giderken hiçbir yol yapım tabelası olmayıp yolun yarısına kadar kazılmış olduğunu son anda farkettiğimde aracımın yer ile teması kesilircesine alttan vurmuştur. Neden belediye burada kazı çalışması yapmasına rağmen 100mt öncesine herhangi bir tabela uyarı levhası koymamıştır? Yol kazıma işlemi yapıldıktan sonra yol doldurulmadan günlerce beklemektedir? Kazılan gün içerisinde asfalt yapımı bitmeyecekse neden kazıma işlemi yapılıyor? Gördüğüm kadarıyla benim gibi birçok vatandaşımız aynı yolda aynı şekilde büyük kaza tehlikesi atlatmaktadır. Burada yaşanan herhangi bir kaza esnasında yada araçlarımıza gelebilecek hasar sırasında belediyeye yaptırım uygulanacak mıdır? Yahut illaki burada bir kaza olması araç hasarıyla karşılaşılması mı lazımdır? Maalesefki Başkentimizin her bir bölgesinde aynı durumlarla karşı karşıyayız.Taşra birçok köyler ve ilçelerde bile daha düzgün yollar mevcut. Başkentimizin birçok ilçesinde yollarımız bombeli asvaltlı, yamalar ve çukurlar ile dolu.Bu konuda neden yıllardır bir çalışma yapılmıyor?

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 May 2012 01:35 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ahmet Emin
Araç: 2014 Astra 1.6 Cdti Sport
Meslek: Öğrenci
Kan grubu: Arh+
Her yerde ne yazıkki aynı Ercan bey yanlız değilsiniz

Ye yağlıyı iç suyu, donarsa donsun
Ye tatlıyı içme suyu, yakarsa yaksın
Al arabayı doldur depoyu, yakarsa yaksın..

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 May 2012 01:42 
Kullanıcı avatarı

İsim: Ercan
Araç: 2015 Attrage CVT Plus
Meslek: Yazılım
Hocam bircok ile ilçeye gittim inanin ankara kadar berbat yollara sahip hiçbiryer yoktur. Küçücük ilçelerin bile taş döşenmiş yolları bundan iyi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 May 2012 09:48 

İsim: 1
Araç: 1
Meslek: 1
Kan grubu: 1
İzmir'de İnönü Caddesi de metro çalışmasından dolayı aynı durumda. Siz 5 cm demişsiniz orada abartmıyorum 10 cmden fazla fark var. Nerdeyse iki teker üzerinde gidiyormuş gibisiniz. Ne bir ikaz eden var ne de bir tabela. MK Sahil bulvarında da bir iki yerde çökme var. Aniden hava boşluğuna kapılmış gibi araç sağ yatıyor. Gürçeşme yolundan hiç bahsetmeyeyim, içler acısı. Ara sokaklara girdiniz mi hele sanki off road pistine gelmiş gibisiniz. Yani gerçekten yalnız değilsiniz. Gökçek twit atmaktan bakamıyordur o konulara.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 19 May 2012 16:30 
Moderatör
Kullanıcı avatarı

İsim: Aydın
Araç: 2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant AT
Meslek: Öğr. Gör.
Kan grubu: B+
Ağır küfür etseydiniz dönerlerdi.

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 21 May 2012 03:58 
Kullanıcı avatarı

İsim: ismail
Araç: 09 Lancer İnv.
Kan grubu: bRh+
Ben etlikte alman otobanındaymışım gibi hissediyorum, etimesguta bekleriz :D

Başa Dön
MesajGönderilme zamanı: 29 May 2012 13:55 
Kullanıcı avatarı

İsim: Caner Gümüş
Araç: 2011 ASX 1.6 İNVİTE
Meslek: Mağaza
Kan grubu: ARH+
arkadaşlar siz birde Ankara'nın Dikmen tarafını görün her yerde kazılıp sonradan kapatılan fakat 3-5 cm az asfalt atılan yollardan gidiyorum.Ve aklıma her zaman o güzel söz geliyor.Ankara'nın Dikmeni...................... :D Yaşadığım yerden çok memnunum fakat belediyeler gerçekten hiç çalışmıyor.Asfaltlama konusuna gelince 10 gün önce asfalt atılan yeri kazıp yama yapan bir belediyeden ne beklenir ki...

Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: